- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #41.301
merhabalar arkadaşlar
duymuş olmalısınız son tedavimdende negatifle çıktım, bu bana çok ağır geldi.. tüp bebek sürecinde sekiz yıldır çok sıkıntılı ve kötü sonuçlanan süreçler geçirmiştim ama hiç bukadar derinden etkilenmemiştim.. günlerce ağladım, sonuca değilde bıkkınlığa, yorgunluğa ve umutsuzluğa ağladım.. böyle işte bir yavrunun derdi var bende...
negatifi aldığım gün eski işyerim aramış tekrar işbaşı yapmamı rica etmişti.. biliyorsunuz 14 yıl çalışıp tedavilere ağırlık vermek için 1,5 yıl önce istifa etmiştim.. bu 1,5 yıla 5 tedavi, laparaskopi, histereskopi, 3 aylık hamilelik, bir kürtaj ve tonla üzüntü sıkıntı sığdırdım ama olmadı.. evde çok bunaldım, doktorlardan bunaldım, hastanelerden bıktım, düşündüm tekrar işbaşı yapmaya karar verdim.. yarın sabah işbaşı yapıyorum.. biraz buruk başlıyorum çünkü çok büyük umutlarla ayrılmıştım şimdi ise 10 tedavi ama elde var sıfır olarak geçmişe geri dönüyorum.. ilerleyen aylarda biraz ara verip tekrar tedavi olmayı düşünüyorum ama hayat ne getirir bilinmez.. yazılarınızı zaman zaman takip ettim mesajlarınıza teşekkürler.. fırsat buldukca yazılarınıza katılırım..görüşürüz..
Çok geçmiş olsun..şanssızlık olmuş tabi doktor ihtimali vardır ..bende benzer bir olayı 5 sene önce yaşadım.günlerce hastanede yatıp antibiotik tedavi gördüm.ateşimi düşüremediler . gazi üniversitesi hiç bir açıklama yapamadı sebebini bile tespit edemedi .Allaha şükür ki iyiyleşmişsin.
merhabalar arkadaşlar
duymuş olmalısınız son tedavimdende negatifle çıktım, bu bana çok ağır geldi.. tüp bebek sürecinde sekiz yıldır çok sıkıntılı ve kötü sonuçlanan süreçler geçirmiştim ama hiç bukadar derinden etkilenmemiştim.. günlerce ağladım, sonuca değilde bıkkınlığa, yorgunluğa ve umutsuzluğa ağladım.. böyle işte bir yavrunun derdi var bende...
negatifi aldığım gün eski işyerim aramış tekrar işbaşı yapmamı rica etmişti.. biliyorsunuz 14 yıl çalışıp tedavilere ağırlık vermek için 1,5 yıl önce istifa etmiştim.. bu 1,5 yıla 5 tedavi, laparaskopi, histereskopi, 3 aylık hamilelik, bir kürtaj ve tonla üzüntü sıkıntı sığdırdım ama olmadı.. evde çok bunaldım, doktorlardan bunaldım, hastanelerden bıktım, düşündüm tekrar işbaşı yapmaya karar verdim.. yarın sabah işbaşı yapıyorum.. biraz buruk başlıyorum çünkü çok büyük umutlarla ayrılmıştım şimdi ise 10 tedavi ama elde var sıfır olarak geçmişe geri dönüyorum.. ilerleyen aylarda biraz ara verip tekrar tedavi olmayı düşünüyorum ama hayat ne getirir bilinmez.. yazılarınızı zaman zaman takip ettim mesajlarınıza teşekkürler.. fırsat buldukca yazılarınıza katılırım..görüşürüz..
Meyve tabağı ve dansözler de geldi mi tam olacak Paşa' mın keyfi. Adının anlamını mı öğrendi nedir?
Günaydın bu arada
Tamam canım hemen yorumlarım.. Bundan önce Sabahattin Ali nin Kuyucaklı Yusuf'unu okudum müthişş hemenn okuu..
Hatta şöyle bir yorumum var alakasız..
Sabahattin'nin kitabı 13 tl ve içerisinde ayracı bile var
Ama Livaneli nin kitabı 25tl ve içinde ayraç yok oyüzden biraz kıl oldum...
Nerdeyse aynı kalınlıkta olan kitaplar ama fiyatlar bambaşkaa
kitap ayraçlarını bende çok seviyorum mıknatıslı olanları kullanıyorum bu ara
bazı kitapların kapağına bitişik oluyo ayraçlar debbie macomberin kitapları öyleydi sarah jio nunda öyle hepsi bir olmuyoki gülüm
tavsiyen içinde sağol canım Kuyucaklı yusufuda alacaklar listeme ekledim yıllar önce bu kitabın filmini izlemiştim çok etkilenmiştim yanlış hatırlamıyorsam bir tecavüz sahnesi vardı o beni kötü etkilemişti kitapta da o sahne varmı varsa okumak istemem açıkçası
canımmmm güçlü tatlı şirin ensummm çok geçmiş olsun Rabbim İnşallah güldürecek hepimiziiii hoşgeldiiiinmerhabalar arkadaşlar
Olmam herhalde ya? Evhamlı mı olurum ki?Yoksa sen evhamlı bir anne mi olacaksın? Eyvah eyvah
ama ama ben bunu yerim boğum boğum selülitli bacaklarını kollarını ısırırım maşallah tosun paşamaşimdiden çapkın çapkın bakıyo büyüyünce çok can yakacak çok
Hoşgeldiiiinnnnn!! Özlettin kendini valla. Bir daha bu kadar açma arayı lütfen.
Her birinize ayrı ayrı...
Bir sürü maceralarım, ardı arkası kesilmeyen yoğunluklarım, kendim hariç bir sürü kişinin halledilmiş sorunları, ameliyatları, yurt dışına irtica ettiğim 1 haftalık seyahatlerimi bitirdimmmmmmmmm geldimmm :) Çok şükürrrr
Olmam herhalde ya? Evhamlı mı olurum ki?
Ali fuat var demi vitalede pahalı ya anaztesisiz istiyorumm agrısız mümkünse[/QUOTE]Ben Vitale'de çektirecektim. Mehmet Bey rahim filmi olmadan tüp bebeğe başlamam demişti. 500 lira istemişlerdi, anestezili olursa..
Gel şekerim! Kocayı boşa atla gel buraya.. Antalyada bir yaşam vaat ediyorum sana. Evim de var arabam da..Valla öyle bi ışık gördüm sanki
Şaka şaka. Çok düşünceli bir anne olacaksın sen. En iyisini sunmak için kendinden vazgeçmeye hazır, duyarlı bir anne. Beni de alsana nüfusuna kız
Ne güsel bir an bile olsa yüzünü güldürdüysem..En sevdiğim şarkıminnakımla dans ede ede beğıra çağıra söyledim. Sağooooooool :) :)7
Evet, mutlu ortam daha önemli.. Bebeğim için en iyisini yapacağımdan emin olabilirsin. Onun gelişimi için doğru olan neyse onu yapacağım. Umarım bu ailenin parçalanması olmaz ama bazen ebeveynler bir arada olmak adına çocuklarında onulmaz yaralar açabiliyorlar. Sen de öğretmensin, şahit olmuşsundur bu tür vakalar.. Önemli olan benim minik Cemre..Şaka !!!!! umarım boşanma planda kalın da düzelir herşey.. üzüldüm çoook. Ne bileyim Cemre ' miz sizinle büyüsün aileyle olsun dedim ama mutlu ortam herşeyden daha önemli .. kızın ışığıyla, sıcaklığıyla önce seni saracak.. şimdi bebişine sarıl.. sonra o seni saracak.. hayırlısı...
8 yıldır kendi içimdeki konuşmaları yazsaydım, okuduklarımın aynısı olurdu emin ol. Üstelik hamilelik hormonu falan da üretmiyordum ben.
Sana tavsiyem, bunların hepsini koy kenara. İhtiyaç anında hamileliğini kullanarak sesini yükselt ama her şeyin normale dönene kadar sabret. Kendin ve bebeğin için. Her şey olacağına varıyor nihayetinde. O arada gereksiz stresle kendini yorma lütfen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?