Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

ensucum üzüntünü çok iyi anlıyorum ne desem teselli değil bunuda biliyorum seni sevdiğimi üzüntünü paylaştığımı bilmeni istiyorum işe başlaman kafanı dagitmana yardımcı olur eminim hayırlı olsun şimdiden arkadaşım

Sagol canim sanada cok gecmis olsun.evet doktor ihmali yuzunden bu acilari bos yere yasiyorux.ne kadar surede bu dertten kurtuldun .insallah bidaha yasamazsin bunlari

kizlar güzel dilekleriniz icin cok cok tesekkürler. Yüce Rabbim insallah dualarimizi cevapsiz birakmayacak. Insallah bu forumda daha nice nice bebisleri kutlayacagiz :)

ensucum herseyde bir hayir vardir. tekrar ise geri dönmen bence ancak pozitif bir hareket olur. kendi tecrüberimden yola cikarak tedavi sürecinde kafayi bosaltmanin en iyi ilac oldugunu ögrendim. baska seylerle mesgul oldugunda vücut daha olumlu cevap veriyor. ben hic beklemedigim bir anda pozitifi gördüm, acikcasi hic ümidim yoktu kendi tedavimde hatta tedavi bitip beklemeye gectigimizde is teklifi geldi. eh bizim bu hamilelik olmazsa bende yeni ise konsantre olurum derken mucizem icimde büyümeye devam etti. ben hamilelik konusunda korkularimi ve stresimi bir kenara biraktikca hamileligim bi o kadar güzellesti. biliyorum söylemesi kolay ama yapmasi son derece zor. mucizem bana 4. denememde geldi. önceki denemelerde nefes almaya hareket etmeye korkuyordum. ama sonuc hep hüsran oldu. ilk kez kafama takmadim. napalim olmazsa da olmaz dedim ve sasirtici bir sekilde her sey yolunda gitti.

önce is sonra da melegin gelecek sana emin ol. gönlünü ferah tut ve umudunu biran olsun yitirme. her türlü alternatifi gözden gecir ve kendin icin en uygun olani sec. zamani geldiginde hepimizin kucaklari dolacaktir.

sana simdiden bol basarilar ve iyi calismalar dilerim. :)

ensu canım geçmiş olsun aldığın yeni kararlar hayırlı olsun inşşş hayatında çok çok güzel değişiklikler olur

Meyve tabağı ve dansözler de geldi mi tam olacak Paşa' mın keyfi. Adının anlamını mı öğrendi nedir?
Günaydın bu arada

ama ama ben bunu yerim boğum boğum selülitli bacaklarını kollarını ısırırım maşallah tosun paşama şimdiden çapkın çapkın bakıyo büyüyünce çok can yakacak çok

kitap ayraçlarını bende çok seviyorum mıknatıslı olanları kullanıyorum bu ara

bazı kitapların kapağına bitişik oluyo ayraçlar debbie macomberin kitapları öyleydi sarah jio nunda öyle hepsi bir olmuyoki gülüm

tavsiyen içinde sağol canım Kuyucaklı yusufuda alacaklar listeme ekledim yıllar önce bu kitabın filmini izlemiştim çok etkilenmiştim yanlış hatırlamıyorsam bir tecavüz sahnesi vardı o beni kötü etkilemişti kitapta da o sahne varmı varsa okumak istemem açıkçası

Günaydın canımm..
Aaaa öyle mi filmini izlemedim ve bilmiyordum.. Hatta okurken iyi film olur bundan demiştimm ahahahahah:)
Tecavüz an olarak yok canım ama üstü kapalı uğradığına dair bilgi var.. Bence kesinlikle oku.. Yani edebiyat var içinde birde eski türkçe kısmen de olsa insanın hoşuna gidiyor..
Sarah jio nun kitaplarını okudum pek severimm

canımmmm güçlü tatlı şirin ensummm çok geçmiş olsun Rabbim İnşallah güldürecek hepimiziiii hoşgeldiiiin

Hoşgeldiiiinnnnn!! Özlettin kendini valla. Bir daha bu kadar açma arayı lütfen.

Ben Vitale'de çektirecektim. Mehmet Bey rahim filmi olmadan tüp bebeğe başlamam demişti. 500 lira istemişlerdi, anestezili olursa..
Ali fuat var demi vitalede pahalı ya anaztesisiz istiyorumm agrısız mümkünse[/QUOTE]
Evet, vitalede Ali Fuat beye muayene olmayı düşünmüştüm bir ara.. Tüp bebeği orda mı yapsam diye düşünürken.. Hem rahim filmini çektiririm hem de Ali Fuat Beye puan veririm, elektriğimiz tutarsa tüpü orda yaptırırım diye düşünmüştüm. Valla benim bildiğim başka bir yer yok HSG için. İstersen üniversite hastanesinde de çektirebilirsin de.. Randevuyu ayarlaması inan çok zor oluyor.

Valla öyle bi ışık gördüm sanki
Şaka şaka. Çok düşünceli bir anne olacaksın sen. En iyisini sunmak için kendinden vazgeçmeye hazır, duyarlı bir anne. Beni de alsana nüfusuna kız
Gel şekerim! Kocayı boşa atla gel buraya.. Antalyada bir yaşam vaat ediyorum sana. Evim de var arabam da..

En sevdiğim şarkı minnakımla dans ede ede beğıra çağıra söyledim. Sağooooooool :) :)7
Ne güsel bir an bile olsa yüzünü güldürdüysem..
Evet, mutlu ortam daha önemli.. Bebeğim için en iyisini yapacağımdan emin olabilirsin. Onun gelişimi için doğru olan neyse onu yapacağım. Umarım bu ailenin parçalanması olmaz ama bazen ebeveynler bir arada olmak adına çocuklarında onulmaz yaralar açabiliyorlar. Sen de öğretmensin, şahit olmuşsundur bu tür vakalar.. Önemli olan benim minik Cemre..

alpcemre
Fakültede asistanlar yapıyormuş en iyisi özelde şifa 500 dedi bide memorial soracgım nede olsa orayıda tüpde düşünüyorum hayırlısı 15 günde insallah tüm sonuclar cıkar bir yol yaparız bakalım

Sana hep diyorum ya, senin yaşadıklarını hissedebiliyorum diye.. Beni de bu forumda en iyi sen anladın, gördüğün gibi.. Önceki yaşamımızda karşılaşmış mıydık acaba?
Canım, gerçekten çok haklısın, herşey olacağına varıyor. İlişkimiz konusunda hemen bir karar vermek zorundaymışım gibi hissettiğim için kendimi gerdiğimi farkettim. Oysa ki hamilelik hormonlarıyla karar vermek yanıltıcı olabilir diye düşündüm ve askıya aldım vaziyeti. Haa.. Herşeyin düzeleceğine dair umudum var mı? Yok. Ama yine de doğumu beklemek, vaziyetleri mayalanmaya bırakmak en iyi gibi sanki..

Canan hocanın bas bas bağırması kafamı karıştırsa da Glikoz yükleme testini yaptırmaya karar vermiştim ve dün yaptırdım. Sonuçları maalesef Glikoz Toleransımın bozulduğunu gösterdi. Diyabetli değilim ama toleransım da bozulmuş. Sonuçlarımı doktora gösteremedim henüz ama sanırım diyet önerecekler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…