- 19 Haziran 2011
- 1.170
- 1.290
- 208
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #43.761
Ay kuzumm ya ne agrısi bu gecmişler olsunnn canimm aman dikkat etah bebegimmmmmmm enerjiye ihtiyac cok, bu sabah agriliyim cok hadi hayirlisi... severim seniiii hepimize gunaydiiiiin
Salatayla ton balıgı gümlettimm yavruuumm tek umudum salatalikk hahh sadece domates salatalıkk bakalımm güneşte eritmiyoo yavruumm hahhh pantalon dar geldi fermuarı acılıyooo ofiste elim şeyimde hahhh geziniyorumm işte kilo derttCanım benimm bende özledimmm :)
Akşam yemeklerini ve öğle yemeklerini salata ya çevir.. Hafif beslen hemen verirsin zaten havalar sıcak..
WishhDuygu hayatım çok geçmiş olsun.. Nazar mı değdi sanaa... Tezinden döküver eteğindeki taşları..
S simay72 bebeğinle çok mutlu ol inşallah.. Uzun güzel bereketli ve saglıklı bi ömrü olsun..
@ensu cum canım benim bu iş seni bizden alıkoydu vallahii ama olsun seviniyorum senin adına..Buluşma yapmak lazım..
@Eua @sara_28 @yeteeeeeryase07 kuddus @2220 D dnzdry @alpcemre @nisanduru @acmila zozitos @yadigaryadi @elifdemirelif @Aybikeeee veee yazmayı unuttuklarımmm
Hepinize kocamannn güzel bereketli enerjiler gönderiyorum.. Güneşe bakmayı unutmayın
Yaşasın, yaşasın, beni onayladı
İnşallah tez zamanda atlatırsın arkadaşım. Önerilerin hepsi de keyfe dönüşecek nitelikte. Değerlendir bence
Bana gelince... Denizli' deyim. Dilekçeyi verdik ama hakim amca 10 Eylül' e gün verdi. Bekliyorum artık. Minnaklarımı, kuyruklu yavrularımı bırakmak zorunda kaldım. Hem bakabileceğim yer yok, hem de insanlar sürekli şikayet durumunda. Belediye, şikayet olunca aşısına karnesine bakmadan topluyor hepsini. Bir daha bulabilene aşkolsun. Tek çarem onları da bırakmaktı...
Yeğenimi ara sıra görüyorum. Maşallah inanılmaz bir mutluluk kaynağı. Gelinimiz pek memnun olmasa da zaman zaman öpüp kokluyorum. İyi geliyor. Rabbim dileyen herkesin evladını kucağında görmeyi nasip etsin. Kardeşimin performansını gördükten sonra, kesinlikle anne- baba olmak insanı değiştiriyormuş diyorum...
Anneannem, hastaneden çıktı. Şimdilik küçük dayımın yanında kalıyor. Olabileceği kadar iyi. Yaşı ve durumu göz önüne alınınca doktorlar da pek ümitli değil. Her şeye hazır olun demişler. Allah ölümün bile hayırlısını versin diyoruz ama kimse o ana hazırlanamıyor aslında. Zor bir konu, zor bir durum.
Bunların dışında genellikle evdeyim. Bekarken beni eve sokamayan ailem, şimdi çıkayım diye uğraşıyor. Tabi ki bunalıyorum. Zaten hava da sıcak
İş arama konusunu da erteledim. Eylül' den sonra belki Antalya' ya yerleşebilirim. Şimdi burada iş bulmak saçma olacak. Şunun şurasında bir ay daha bekleyeceğim. Sonrası Allah Kerim...
Sağlık olarak iyi olsam da yeni durumuma alışmak zaman alacak gibi. Henüz, yeğen ortalıkta yokken gülümsemek için zorluyorum kendimi. Geçecek tabi. Bu da geçecek...
vallaaaaa gunaydinnn bende bu bayan nerelerdeeee diyordummm hos geldinnnn canikooooo
canım nasılsın sende kaçakları oynuyorsun, kanyon bir türlü olamadı.. hafta içi süt tokuşturamam ama hafta sonu olabilir canım görüşürseniz kızlarla.. gerçi şimdilerde herkez tatil modlarında bence sonbahara ancak tokuşturma moduna girebiliriz.. canım sen ne yapıyorsun tedavini ne yaptın iyice askıya aldın gelişme varmı..
canım:)) bende seni tabine aldımm, iyi gezdin tatil yaptın.. ben mayısta tedavi sıramı savdım şimsi sıra sende:)) taş düşürmüşsün canım çok geçmiş olsun..
portakales başucuma koyduğum iyi misin hayatım? Ağrıların ne durumda doktora gittiniz mi?
Ben iyiyim, savaşçıyım bu aralar :) Ağrıları ti'ye almaya çalışıyorum onlar yeni türünü çıkartıyor bakalım kim kazanacak :)))))
@Eua veWishhDuygu başta olmak üzere tüm 40 yaşından sonra anne olmak için çabalayanlar hepinize merhaba,
43 yaşındayım ve 36 haftalık sağlıklı bir gebelik ile aceleci kızımı kucağıma aldım:)
3 tüp denemesinden sonra kendi gelmeye karar veren minik meleğim, aldığımız sezeryan gününü de beklemeyerek kendi canı istediği zamanda erken ama sağlıklı olarak dünyaya geldi, 10 günlük olduk bile.
Lohusalık bunalımı bir yandan, emzirme ritüelleri Biryandan genel olarak keyfini sürmeye çalışarak ve hergün şükrederek kızımı büyütmeye çalışıyorum. Hepiniz dualarımdasınız, sevgiler...
İstikrarlı kadınım benim :))))))
Süt mü olur kahve mi olur yoksa daha sert bir şeyler mi olur hepsi bahane, umarım ilk fırsatta olur...
Benim tedaviye ikna edilme sürecim çok zorlu geçmişti yenisi için motivasyonları biriktirmem lazım, ikna olmam lazım henüz o durumda değilim... Sonra başımı taşlara vuracaksam (taşlarımı da kendim üretiyorum hahahaha) taş hazır :) Taş düşemedi düşecek ve geçecek inşallah ağrısını pek önemsemiyorum kolumdaki katater sinir bozucuydu sadece... Ondan da dün gece kurtuldum, bakalım bekleyip göreceğiz bundan sonrasını. Teşekkür ederim başka dertlerimiz olmasın :)
Tatil iyidir güzeldir, iş yerinin sana verdiği imkanları seviyorum. Kıymetli kişi olmak böyle bir şey. Umarım hem tatilin hem memleket ziyaretin çok iyi gelmiştir. Eylül ayını tatil olarak geçirdikten sonra tümden tatilde kalmayı isteyebilirim gibi geliyor iyi mi kötü mi bilemedim :)
Çok sevgiler
Salatayla ton balıgı gümlettimm yavruuumm tek umudum salatalikk hahh sadece domates salatalıkk bakalımm güneşte eritmiyoo yavruumm hahhh pantalon dar geldi fermuarı acılıyooo ofiste elim şeyimde hahhh geziniyorumm işte kilo dertt
ah bebegimmmmmmm enerjiye ihtiyac cok, bu sabah agriliyim cok hadi hayirlisi... severim seniiii hepimize gunaydiiiiin
Merhaba, anneliğin kutlu olsun, ailenle mutlu olun, gözün aydın hayırlı uğurlu olsun, keyifle huzurla meleğine eşlik edesin. Doğum deneyimini paylaşır mısın? Sırada Lulinda var inş. Sağlıcakla Ali'sine kavuşma haberini alırız. Bebişini bizim yerimize de kokla.
Evet canimm rabbim başka dert vermesinn amannn işte dert dedigime bakma ne sorunlar varda hayatla ti geciyomm rabbime bin şükürKiloyu dert etme çoğalır..
Aklın hep formda olduğunda olsun.. Biraz da dikkat oldumu yeter zaten..
Allah başka dert sıkıntıdan uzak tutsun..
Kuzum ya kıyamam nasıl kötü bir ağrıdır o.. Çekenlerden biliyorum.. Çok çok çok çok geçmiş olsun tatlım.. Bir de şöyle bakabiliriz belki kendiliğinden Düşüyor neyse ki.. Bir de kırdırma falan yapanlar var.. Acılarının dayanılmaz boyutlara ulaşmadan bitsin.. Taşlar rahat rahat düşsün, kolaylıkla Kurtul inşallah
Ben de özledim valla.. Işler güçler evlendirme durumları, yeni yer; alışmaya çalışma.. Bebek işi.. Ev işi.. Maddi Sıkıntılar.. Tonla uğraşı var kafamın içinde. Paylaşmasında da daha büyüyor aslında. Burada paylaşmak iyi geliyor.. Aydın'a bu sene olmasa da seneye gelirli belki.. Bu sene buradan çıkmaya pek niyetimiz yok, uzun bir gezi yaptık çünkü.. Şimdş sadece gerek olursa istanbul, bebek sahibi olmak için o da..
Kızlar, canlar ben geldim. 534 mesaj var
Okuyamam sanırım:)
Bizim oğlanı everdik, evimize döndük. Evi Değiştirmeyi düşünüyoruz, konumuz bu son günlerde.. Hayırlısı bakalım.. Eylül-Ekim dondurulmuş ışıklarımı canıma katıp, büyütmeyi düşünüyorum. Böyle niyet ettim, hayırlısı, sağlıklısı, güzel huylusu... Gelip seçsin bizi, iyi anne-baba olmaya çalışacağız söz. Ben elimden geleni yapacağım. Sevdiğim adamsa doğuştan iyi baba,(çok şükür, maşallah
Yeni Katılan arkadaşlarımız Hoşgeldiniz..
@ensuWishhDuygu portakales @monkey @mutluduova @sara_28 kuddus @acmila @2220 yase07 @yadigaryadi @belki37 D dnzdry @alpcemre Lulinda S simay72 @magnesya can kızlar iyisiniz di mi?
Hepinizi öpüyor, kucaklıyorum..
Kaçak durumdan Çevrimiçi duruma geçsem kabul görür mü
Bilirsiniz severim sizi, bilirim seversiniz beni:) muckss SMS tadında mesaj
Aklıma gelmemiş Arkadaşlar kızmayın.. Ne olur..
kızlar 1 ay once [ tup bebegımı kalbı durdugu ıcın ]kurtaj olmustum korunmayı yaklasık 10 gundur bırakmıstım kanımda betahcgm 6.5 cıkmıs sızce bu kadar kısa surede tekrar hamile kalabılır mıyım*
ah bebegimmmmmmm enerjiye ihtiyac cok, bu sabah agriliyim cok hadi hayirlisi... severim seniiii hepimize gunaydiiiiin
İyiyim tatlişkomm...
Ağrılar arada oluyor ama çok sık değil..
Gİttim doktor amcaya baya eğdi büktü heryerimi benden sağlıklısın dedi.. Sahip olduğun kilocuklar yapıyor olabilir dedi..
Çok şükür bi kaç kilo verdim şimdilik.. Biraz egzersiz verdi onlarıda yaparsan iyi gelir dedi..
Ti'ye almak güzel de acaba diyorum "mış" gibi yapmak mı bizi yoruyor...
Bu tatilde de doğallardan mahrum kalırsan bence yeni bi tedaviye merhaba de...
Gördüm o güzel gözlerindeki özlemi ben.. Biraz diş sıkıp kavuşmak yaraşır sana...
Hepimiz destekçin olur ellerinden tutarız.. Pırlanta gibi sevgilinde var bırak destek olsun sana ve birlikte
kendi üretiminiz pırlantana kavuşun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?