Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Canım benimm bende özledimmm :)
Akşam yemeklerini ve öğle yemeklerini salata ya çevir.. Hafif beslen hemen verirsin zaten havalar sıcak..
Salatayla ton balıgı gümlettimm yavruuumm tek umudum salatalikk hahh sadece domates salatalıkk bakalımm güneşte eritmiyoo yavruumm hahhh pantalon dar geldi fermuarı acılıyooo ofiste elim şeyimde hahhh geziniyorumm işte kilo dertt

vallaaaaa gunaydinnn bende bu bayan nerelerdeeee diyordummm hos geldinnnn canikooooo

portakales başucuma koyduğum iyi misin hayatım? Ağrıların ne durumda doktora gittiniz mi?
Ben iyiyim, savaşçıyım bu aralar :) Ağrıları ti'ye almaya çalışıyorum onlar yeni türünü çıkartıyor bakalım kim kazanacak :)))))

Biz bir şeyleri kontrol ediyoruz sanıyor olsak da her şey olacağına varıyor... Umarım o zamanların etkisi iz bırakmadan geçsin. Eylül ayı yüzünü güldürecek yenilikler getirsin yeter ki... Güldürmezse de üstesinden gelebilecek direnç hep var olsun.

Minnakların seninle hayatlarının en güzel zamanlarını geçirdiler, doğa onlar için tasarlanmış durumda. İyi olacaklarını düşünerek doğadaki yerlerindeler diyebilmeni diliyorum.

Gelininize görümcelik yüzünü gösterirsin olur biter :) (Görümceydi değil mi? Elti olan başkaydı... Malum arızalıyım bu konularda) Bizim için de kokla, öpme eylemin olursa bezelyelere saldır :) Her birine bir buse bana :)))))

Anne-Baba olma kısmında henüz değişmemiş tek bir kişi görmedim. Kendimden ümitliyim senden de ümitliyim hahaha olursa "göreriz"

Annanen için sıkıntısız zamanlar diliyorum, ömrünün var olan günleri hayırlısı ile geçsin... Durdurulmuş zamanlar olmadığını bilsek de kaybetmenin yakın olması her şeye rağmen can yakıyor. Sevdiklerinden mutluluk alıyor, bol olsun mutluluğu...

Eve kapanmak bazen çok iyi, kısır döngüye sokmadıkça... Bu bir dönem bu dönemde de bu gerekiyor bazen. Hiç durumu... Bir şey yapmadan kalabilme zamanları. Yapmalıyım, etmeliyim demeden akışında yaşanması gereken. Sonuna kadar yaşa sonra zaten olacağı neyse o oluyor... Silkinip "kış-bahar-yaz" uykusundan uyanılıyor ister istemez. O zamana kadar akışta bırakabilmek en iyisi...

Eylül hareketli bir ay olmaya aday, olmazsa da Ekim var nasıl olsa... Her ayın her günün sadece senin canının istediği gibi geçsin umarım. Ki zaten geçecek...

İstikrarlı kadınım benim :))))))
Süt mü olur kahve mi olur yoksa daha sert bir şeyler mi olur hepsi bahane, umarım ilk fırsatta olur...
Benim tedaviye ikna edilme sürecim çok zorlu geçmişti yenisi için motivasyonları biriktirmem lazım, ikna olmam lazım henüz o durumda değilim... Sonra başımı taşlara vuracaksam (taşlarımı da kendim üretiyorum hahahaha) taş hazır :) Taş düşemedi düşecek ve geçecek inşallah ağrısını pek önemsemiyorum kolumdaki katater sinir bozucuydu sadece... Ondan da dün gece kurtuldum, bakalım bekleyip göreceğiz bundan sonrasını. Teşekkür ederim başka dertlerimiz olmasın :)

Tatil iyidir güzeldir, iş yerinin sana verdiği imkanları seviyorum. Kıymetli kişi olmak böyle bir şey. Umarım hem tatilin hem memleket ziyaretin çok iyi gelmiştir. Eylül ayını tatil olarak geçirdikten sonra tümden tatilde kalmayı isteyebilirim gibi geliyor iyi mi kötü mi bilemedim :)

Çok sevgiler

canım:)) bende seni tabine aldımm, iyi gezdin tatil yaptın.. ben mayısta tedavi sıramı savdım şimsi sıra sende:)) taş düşürmüşsün canım çok geçmiş olsun..

İyiyim tatlişkomm...
Ağrılar arada oluyor ama çok sık değil..
Gİttim doktor amcaya baya eğdi büktü heryerimi benden sağlıklısın dedi.. Sahip olduğun kilocuklar yapıyor olabilir dedi..
Çok şükür bi kaç kilo verdim şimdilik.. Biraz egzersiz verdi onlarıda yaparsan iyi gelir dedi..
Ti'ye almak güzel de acaba diyorum "mış" gibi yapmak mı bizi yoruyor...

Yine yeni yeniden buradan da bir kez daha tebriklerrrrrrrrrrrrrr
Hepimiz için müjdeli haberin, kollarındaki küçük meleğin, 43'lük anneliğin kutlu mutlu olsun daima :)
Çok çok sevgiler

Bu tatilde de doğallardan mahrum kalırsan bence yeni bi tedaviye merhaba de...
Gördüm o güzel gözlerindeki özlemi ben.. Biraz diş sıkıp kavuşmak yaraşır sana...
Hepimiz destekçin olur ellerinden tutarız.. Pırlanta gibi sevgilinde var bırak destek olsun sana ve birlikte
kendi üretiminiz pırlantana kavuşun..

Reactions: Eua

Kiloyu dert etme çoğalır..
Aklın hep formda olduğunda olsun.. Biraz da dikkat oldumu yeter zaten..
Allah başka dert sıkıntıdan uzak tutsun..

D dnzdry Lulinda nın aynı dönem hamileleriyle benzer gelişimlerine dair paylaşımları olan sayfasını keyifle takip ettiğim için detaylarına hakimim. Her birinin ayrı aksiyonlu hikayesi var :) S simay72 nin de öyleydi.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...k-anne-adaylari.782607/page-964#post-41958643

Minik kuzusu kendi kararlarına göre zamanları belirlemiş :))) Sizlerin zamanları geldikçe her birine tanık olabilmek için heyecanlanıyorum :) Çok yeğenli teyzeleriz :)

Lulinda normal doğum için "diren" duruumda bakalım inşallah arzu ettiği gibi olur. Ali'ye babanı bekle diren, doktoru geri dönene kadar bekle diren diye diye bekletmeye alıştırdılar geleceği zaman için şimdi onlar direniyorlar :))))

Senin de kendine özgü, heyecanlı, telaşlı, çok mutlu, "Güneş" gibi sıcacık hikayen olsun :)

Kiloyu dert etme çoğalır..
Aklın hep formda olduğunda olsun.. Biraz da dikkat oldumu yeter zaten..
Allah başka dert sıkıntıdan uzak tutsun..
Evet canimm rabbim başka dert vermesinn amannn işte dert dedigime bakma ne sorunlar varda hayatla ti geciyomm rabbime bin şükür

kızlar 1 ay once [ tup bebegımı kalbı durdugu ıcın ]kurtaj olmustum korunmayı yaklasık 10 gundur bırakmıstım kanımda betahcgm 6.5 cıkmıs sızce bu kadar kısa surede tekrar hamile kalabılır mıyım*

Hoşgeldin canım :) İstanbul'a göre sayfiyeye gidince "dinginleşecekti hani hayat" (ben öyle kuruyorum ya kafamda) sen bizden meşgulsunnnn... Öncelikle tebrikler mesut bahtiyar olsunlar, bir yastıkta kocasınlar :)))) Bu arada bahsi geçmişti geçenlerde eski bir yastıklar... Evet yatması zor ama manası çok güzel :) Samimi arkadaşlarım evlendiğinde onlara bir yastık yastığı yaptırıyorum ben :)))))))))))) Gerçi bundan sonra zor semt arasında eski zanaatkar yorgancı pikocu vardı. Direnememiş yeni günlere kapanmış... Kendimize de hediye yaptırmıştım geçen senelerde ancak nevresim işi zor olduğundan baza içi yastığı oldu duruyor :))))

Yeni yer, iş güç durumları, maddi etkileri hepsi kısa vadenin sıkıntıları olurlar umarım. Ama ev konusu keyif kaçırıcı. Bir sıkıntı mı oldu, niye taşınıyorsunuz, alışamadınız mı, lokasyon olarak uymadı mı...? (Yapamadık demenden korkuyorum kendi adıma biraz da....)

Eylül-Ekim buluşmanızın ışıklarıyla parlasın... Su gibi ilerlesin her şey bir buluşun sımsıkı tutunun :) Heyecanla bekliyorum ben de o zamanları... (Her bir yeni başlangıcı motivasyon olarak koyuyorum kenara)

Taşımı doğuracağım azimliyim :) Sağol iyi dileklerin için, geçmiş gitmiş olsun hepimizden sıhhatsizlikler
Çok sevgiler

kürtajın yan etkilerinden dolayı genelde uzun süre korunma önerilir ama bilemiyorum tatlım ..
Bence doktorunla görüşmelisin.

Ah annesi büyüdüğü için kendine yer açtığı için azıcık ağrıtıyordur seni... Güzel güzel büyüsün kuzu, usul usul uslu uslu yerleşmesini fısılda duyar o seni... Bizim sevgilerimizi de fısılda :))))

İkili test vs. tarama testleri yapıldı mı? Cinsiyet için içinden geçen ne? (Sağlıklı olsun kız erkek fark etmez biliyorum ama içindeki hissi merak ettim tutacak mı :) ) Bulantı, ağrı, sızlama, terleme vb tu kaka sıkıntıların az minik baloncukların uçuştuğu mutlulukların çok olsun :))))

ah bebegimmmmmmm enerjiye ihtiyac cok, bu sabah agriliyim cok hadi hayirlisi... severim seniiii hepimize gunaydiiiiin

Doktorlar kulbu bulamayınca bağlıyorlar bir yere :) Bazen diyorum topuna kibrit suyu :)))))) Neyse onlarsız da kalmayalım yine de :) Suyunu soğuk içmeye gayret... Malum "domuz gibi yiyorum ben" birazına şahitsin... Bende kilo bakımından işe yaradığı rivayet edilmişti :)

Mış yapmak kabullenme arefesinde işe yarıyor, ama tümden içinde kalınca o zaman vahim :) Dozunda kalabilirsek ne ala :)

Güzel gözlerin güzel şeyler görmüş... Özlem olmaz mı hangimizde yok ama keşke daimi olsa... Galiba sorun o... İç ses hortlayınca buyur ediyoruz baş köşeye... Bazen bir bebeğin gülüşünde, bazen bir kadının karnında, bazen benzer bir özlemin varlığında çörekleniyor. Bazen de kucağında yeni doğmuş bebeğe hoş geldin derken ortalıkta olmuyor. Tutarsız :) Kaotik karmaşık. Diyezim yok klavye de koyamadım. Bir diren durumu var neye diren onu da bilen beri gelsin :)))) Demiştim ya bir tarafta dolapta arı sütü polen, omega3'lerim, imunekslerim vs var, diğer taraftan pofur pofur sigaramı içiyorum, yoğun ve düzenini kendi belirleyen hayata devam ediyorum traji komik :)

Tedavi için göz kırpan bir minik yer var elbette ama yeri büyümezse aksiyon aldırmaz. O minik yeri büyütmem lazım... Büyütürken her birinizin yanımda olacağını biliyorum o da müthiş bir duygu :) Pırlanta sevgilimi iğne fobimle ızdıraba sürüklemeyeceğime ikna edersem ne istiyorsam onun için o da yanımda olur ama bana güvenilmez bu konuda :) Özellikle şu taş olayına çok yeni olarak şahit olduğundan, doktorun hemen morfin bağlayın derken (tıbben doğum gibi kabul edilmiş en yüksek ağrı diye ona bilgi aktarırken) ağrıyı göze alıp iğne yapılmaması için hastaneyi ayağa kaldıran direnişimi, mecburiyet sonrasında teslimiyetin ızdırabıyla kontrol edilemez ağlamalarımı görünce ikna kısmı zor :))))

"Hemen sokun hemennn" diye canhıraş bağırışları ile birlikte hastaneye karı koca rezil olduk :))))))) Yarın kontrole kocaman kara gözlüklerimle gideyim :) Bi nevi medya usulü bant :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…