Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Günaydın günaydın günaydınnnnnn
Nur topu gibi taşşşş doğurdum ben !!!!!!!!!
Hafta sonu örümceğin ham yaptığı gezimizin bir kısmı off road içerikliydi zıp zıp zıplayan arabanın da becerisi sanırım. Önceki gün belimdeki ağrıyı zıplamalara, uzun süreli kıvrım kıvrım yollarda arabada oturmaya bağlamıştım ama demlikteki çay gibi idrar yaptığımı görünce hastanede aldık soluğu... Doktor nasıl duruyorsunuz ağrısından sizin nasıl bir ağrı eşiğiniz var dedi! Nazar değdirdiiiiiiiiiiii Tahammül edebildiğim dayanabildiğim ağrılar dayanılmaz ağrılara bir döndü bildiğin doğum yaptım :)

Hahahahaha morfin yiyene kadar ağrının şiddetinden çarşaflara dolandığım doğrudur. Morfini yiyince o güzel morfin kafasıyla doktora eşime de morfin yapıp yanıma yatırmasını söylediğim de doğrudur. 5-6 şişe serum, ağrı kesiciler yedim yedim durdum. Yemek için ayrı ayrı iğne yapmamaları için katater taktırırken hastaneyi ayağa kaldırdığım da değişmez gerçektir! Gay hemşire ile ayol oradan yapma buradan yapma diyaloglarına da girdiğim doğrudur, ağrıya rağmen pek eğlenceliydi. 1 gün hastanede süren serüvenim ultrason ardından tomogrofi ile tasdiklenmiş böbreklerde taş, mesaneye atılmış taş (çarşaflara dolandığım sırada doğurmuşum mesaneye) taştan ötürü iltihaptan kaynaklanan sancılarım ile devam etti.

Şu an için taşın düşmesini beklemek üzere fink fink geziniyorum. (Böbrektekilerin durumuna Cuma kontrolünde karar verilecek) yeni taş doğumu olabilmesi ihtimaliyle ağrıya temkinli şekilde kolumda katater ile geziyorum. (doktora rüşvet teklif ederek kabul ettirdim kalçamdan iğne yiyemem ben diyerek binbir dil döktüm neyse ki kataterimle gönderdi beni) ağrı oldukça bir doz iğne yiyorum.

10 saniyede bir kasılmalarım olmuştu önceki taşta yeni taş için benzer durum olursa direkt hastaneye yollanacağım hemen.

Sigortası olmayana da Allah yardımcı olsun, 1 günlük hastane serüveni bildiğin tüp bebek parası maşallah!!!
Taş gibi hatunum diyebilirim artık değil mi? Tescilli taşlarım var :))))))

Kuzummm ya çok çok geçmiş olsunnn ya üzüldümmmm pis taş , agrıların olmasın taşda olmasınnnn bi daha gecmiş bitmiş olsun umarımmm evettt tescilledinn kendinii taş hatuunnnumm bol bol su iç kuzumm dinlenn

Merhaba, çookkkkk geçmiş olsun, evren önce taş'tan başladı doğurtmaya sıra inş. bebişdedir. Güneş ile ışık hızında acil şifalar ve sevgiler gönderiyoruz.

Cok gecmis olsun cnm. Ama bu tas olayi gercekten dogum gibi ve sana da bravo diyorum. Ama gene de bu aciyi bile tiye almissin. Hakkikaten agri esigin cok dusukmus. Ben olsaydim herhalde surunuyordum ya da cidan bayilmistim biyerlerde. Anladigim kadariyla normal dogumda hic sikinti cekmeyeceksin:)

Tekrar gecmis olsun..Bol bol su :)))

Teşekkür ederim, bol su içmeseydim kimbilir neler olurdu :) Doktor içtiğiniz su zaten bol daha artırmayın aynen devam edin dedi...

Ve evet eğer ağrılar konusunda doktor tebriği aldım :) Doğuma da size geleyim mi dedim Genel Cerrah mış olmaz dedi :))))))

Bu arada mesaneye inmiş taşın görüntüsü komik ortası delik :) Doktor taşınız değişikliğe uğramış dedi... Migrenim değişikliğe uğrar, yumurtlamam değişikliğe uğrar, taşım değişik... Arızalıyım!!! dememdeki bilimsel kanıttır bunlar sonra demedi demeyin :))))

Ti'ye almazsak hayatı bazen çok yorabiliyor insanı... Genelde (vurdumduymaz boyutuna ulaştırmamaya gayret ederek) sahip olduklarımın kıymetini bilmek üzere kodlamaya bakıyorum kendimi... Çoğu kez başarılı oluyorum, arada olamadıklarım da oluyor ama olsun...

Geçenlerde bir film seyrettim "Aynı Yıldızın Altında" diye Türkçe'ye çevrilmiş...
Gencecik insanların nelere rağmen, sayılı ömürleri olmasına rağmen hayata nasıl tutundukları, değiştiremedikleri gerçekleri kabul etmek konusunda ne kadar cesur olduklarını gördüm bir kez daha... Ufacık şeylere kahretmemek gerektiğini bir kez daha hatırlayıp motive oldum :) Ti'ye alabileceğimiz dertlerimiz olsun, ufacık minicik olsun, büyümesin, biz de büyütmeyelim... Başarılar hepimize :)

arizali degil; ozelsin ozelllllll... buyuuuk gecmis olsun guzelimmm... ah agrilarin gitsin gelmesin bir. daha hicccc.

Kırdırıp dökmeyi mi tercih edeceksin? İstersen ufak bir operasyonla aldırıp yüzük falan yaptır. Eşsiz bir şey olur
Şaka bir yana çok geçmiş olsun arkadaşım. Bira taş dökmeye faydalı imiş. Sevmezsin sanırım ama günde iki bira, hazır havalar da sıcakken taş düşürmeyi kolaylaştırıyor diye duymuştum yıllar önce. Bir arkadaşın gece yarısı duvara kafa attığını görene kadar ne olduğunu pek anlamadığım bir rahatsızlıktı. Onun doktoru önermişti birayı. Bol bol da su. Çok önermesem de ufak bir operasyonla aldırmak iltihap gibi oluşumların etkisini daha kısa sürede atlatmana yardımcı olur gibi geliyor. Muhtemelen daha önce geçirdiğin rahim içi iltihaplanma, tüp sorunları ve bebeklerin tutunma sıkıntısı da buna bağlı olabilir. Bildiğim kadarıyla bu tip taş oluşumları, tıpkı çıban gibi, o bölgedeki iltihabın kurumasıyla oluşuyor. Vücut, ifrazatı atmak için bir noktada topluyor ama onlar birleşip Voltranı oluşturuyor. Sonra da bombayı patlatıyor. Bir sorundan daha kurtulma yolunda olduğuna göre, aslında tebrik etmek gerekir. Farkında olduğun sorun, kurtulman için fırsattır çünkü. Di mi? Öyle di mi? Onayla beni. Hadi lütfen onayla

2220 Diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Seni onaylamayıp kimi onaylayacağım, taş olurum ben taş :))))
Sağol canım söylediklerinin kesinlikle tıbbi değeri de yüksek şifacım benim. Umarım dediğin gibi tebrik edilmelik kurtulma seansıdır :) Bu vesileyle rahim içi iltihaplarının da getirisi olan şeylerden kurtuluyorumdur :) Sonra bombayı patlatırız :))))

Sen nasılsın? Ananen nasıl oldu? Bal kaymak yeğenin nasıl, görüşüyor musunuz, iyi geliyor mu gelmiyor mu? Evdekilerle kafayı yiyecek misin? Hangi lokasyondasın? Ruh halin bahara döndü mü? İçindeki sen dışındaki sen her biriniz nasılsınız? Yavrucaklar ne durumda, ne yapıyorsun, ne yapmıyorsun, neler yapmayı istiyorsun...? (Bir sürü sordum bak içine atma buraya at :) Sadece bebek konuşmayı istemiyorum ben :) Hayatın içinde ne varsa hepsi bizim :)

Diğer yandan bana gelince dediğin gibi birayı sevmiyorum ama doktorum şunu söyledi; suyu çok içtiğim için sıvı olarak ihtiyacım olmazmış ancak biranın maya etkisi hem mesane içi kasları gevşetmesi hem de idrara tazyik kazandırdığı için faydalı oluyormuş. İçebiliyorsan iç dedi... Rakı olmaz mı dedim o da olur taşın gitmesi şerefine olur ama dedi :))))

Cuma kontrolünde böbrektekilerin boyutu çıkacak. 5mm den büyük ise kırmayı öneriyor. Yeri iyi ise dokunmaktan yana değil. Cerrahi operasyonu zaten hiç önermiyor. Mesanedekine bir şey yapılamaz atacaksın dedi. Merak ediyorsanız bir yerlere idrar yapabilirsiniz dedi. Şu hani sizlerin coşkusu ile yaptığım betahcg idrar testi geldi aklıma kabı nereden bulacağım ofiste falan hahhaaha test kağıdına mı yapsam avucuma mı diye yine iki ara bir dere kalmayayım :) Evde kaba ofiste tuvalete yapıp bir göz kontrolü yapacağım artık gördük gördük görmedik gitti sayacağız. İlerleyen zamanlarda da düzenli kontrol istedi zaten...

İltihap için şu anda antibiyotiği kullandırtmadı reçeteyi yazdı ama doğal atılmasından yana... Antibiyotik o bölgeyi iyileştirirken taşı da yerinde bıraktırabiliyormuş. Ama asıl bombayı yazmadım.

Bana Flomax yazdı! Hahahahahaha kayınpederimin bypass sonrasındaki sıkıntılarından dolayı iyi bildiğimden "Aaaa Flomax mı?" dedim doktorda şaşırdı nereden biliyor diye... Bildiğin PROSTAT ilacı! taş gibi hatunum, erkek gibi kadınım diyebilirim bu vesileyle :)))) (Mesanenin sadece idrar çıkışındaki kasları rahatlatmasına yarayacakmış)

Sıcak su kürü önerdi. Küvetli ise banyonuz doldurup keyif yapın dedi. Sevgilim bu işi hemennn sevdi erotiğe bağladı fesüpanallah :) köpük koymayın dedi allahtan doktor :)))) (koyun can derdinde kasap ET!)

Zıp zıp zıplayan organizasyon önerdi. Ofistekiler lunapark a gidelim mi hep beraber hem eğleniriz hem düşürürsünüz dedi :)))) Ofistekiler de arızalı yani :))) Kiraz sapı, maydonoz kaynatması vs doğal şeylerin zararı yok yararı olabilir dedi. Bu arada diyorum senin şu kürlerden de uygulayayım. Soğan kürü için hiç yanaşmamıştım işte tam yapma yazamanım aslında. İltihap vs ne varsa söksün atsın önlü arkalı :))))) Onu da araya sıkıştırayım diyorum ama yüksek doz koku alma duyularımı kapatabilirsem eğer...

Doktorun söylediklerinden biri ailevi yatkınlıkla beraber (ki var annemde) Kalsiyumu yüksek olanlarda ve sıcak iklim insanlarında ya da çok güneş alanlarda daha yüksek görülüyormuş. Sadece farkında olmuyorlarmış, yerinden oynayınca böyle zarttt diye hastanelik olunca çıkıyormuş. E beni şezlonga bırakın güneş batınca alın durumu :) Hafta sonu da bol atraksiyon ve güneş vardı belki o tetikledi bilmiyorum.

İyiyim daha da iyi olacağım şu katater yarın çıkacak tek derdim o, çıkarttıktan sonra ağrı vs gelmesin kalçamı elletttttmemmm! :)))) 42 yıllık totom daha iğne görmedi :)))) Mümkünse bakir kalsın :)

Canımm, çok çok geçmiş olsun inşallah en kısa sürede biter geçer hepsi, gerçek doğuma geçersin :)

Morfinsiz halin zaten çok tatlı, morfinliyi düşünemiyorum :)))

Seni böyle tatlı tatlı görmeye devam edince doğumu da kabul eder o doktor bence :)

Ve hepsine en içten amiiiiiiiin diyorum

Yaşasın, yaşasın, beni onayladı
İnşallah tez zamanda atlatırsın arkadaşım. Önerilerin hepsi de keyfe dönüşecek nitelikte. Değerlendir bence

Bana gelince... Denizli' deyim. Dilekçeyi verdik ama hakim amca 10 Eylül' e gün verdi. Bekliyorum artık. Minnaklarımı, kuyruklu yavrularımı bırakmak zorunda kaldım. Hem bakabileceğim yer yok, hem de insanlar sürekli şikayet durumunda. Belediye, şikayet olunca aşısına karnesine bakmadan topluyor hepsini. Bir daha bulabilene aşkolsun. Tek çarem onları da bırakmaktı...
Yeğenimi ara sıra görüyorum. Maşallah inanılmaz bir mutluluk kaynağı. Gelinimiz pek memnun olmasa da zaman zaman öpüp kokluyorum. İyi geliyor. Rabbim dileyen herkesin evladını kucağında görmeyi nasip etsin. Kardeşimin performansını gördükten sonra, kesinlikle anne- baba olmak insanı değiştiriyormuş diyorum...
Anneannem, hastaneden çıktı. Şimdilik küçük dayımın yanında kalıyor. Olabileceği kadar iyi. Yaşı ve durumu göz önüne alınınca doktorlar da pek ümitli değil. Her şeye hazır olun demişler. Allah ölümün bile hayırlısını versin diyoruz ama kimse o ana hazırlanamıyor aslında. Zor bir konu, zor bir durum.
Bunların dışında genellikle evdeyim. Bekarken beni eve sokamayan ailem, şimdi çıkayım diye uğraşıyor. Tabi ki bunalıyorum. Zaten hava da sıcak
İş arama konusunu da erteledim. Eylül' den sonra belki Antalya' ya yerleşebilirim. Şimdi burada iş bulmak saçma olacak. Şunun şurasında bir ay daha bekleyeceğim. Sonrası Allah Kerim...
Sağlık olarak iyi olsam da yeni durumuma alışmak zaman alacak gibi. Henüz, yeğen ortalıkta yokken gülümsemek için zorluyorum kendimi. Geçecek tabi. Bu da geçecek...

Eua ve WishhDuygu başta olmak üzere tüm 40 yaşından sonra anne olmak için çabalayanlar hepinize merhaba,
43 yaşındayım ve 36 haftalık sağlıklı bir gebelik ile aceleci kızımı kucağıma aldım:)

3 tüp denemesinden sonra kendi gelmeye karar veren minik meleğim, aldığımız sezeryan gününü de beklemeyerek kendi canı istediği zamanda erken ama sağlıklı olarak dünyaya geldi, 10 günlük olduk bile.

Lohusalık bunalımı bir yandan, emzirme ritüelleri Biryandan genel olarak keyfini sürmeye çalışarak ve hergün şükrederek kızımı büyütmeye çalışıyorum. Hepiniz dualarımdasınız, sevgiler...

yeni evlilere hayırlı olsun canım, allah bir yastıkta kocatsın.. sende rahatlarsın.. bir sorumluluğundan daha hafifledi..
bende hiç giremiyorum, tatile gittim 2 hafta istanbulda yoktum.. bayramda deniz tatili yaptık, sonrasındada 1 hafta memlekete gittik.. işlerde yoğun.. eşimi maça gönderdim sizlere bakım dedim..
çok öpüyorum canım..

Reactions: Eua

canım nasılsın sende kaçakları oynuyorsun, kanyon bir türlü olamadı.. hafta içi süt tokuşturamam ama hafta sonu olabilir canım görüşürseniz kızlarla.. gerçi şimdilerde herkez tatil modlarında bence sonbahara ancak tokuşturma moduna girebiliriz.. canım sen ne yapıyorsun tedavini ne yaptın iyice askıya aldın gelişme varmı..

canım:)) bende seni tabine aldımm, iyi gezdin tatil yaptın.. ben mayısta tedavi sıramı savdım şimsi sıra sende:)) taş düşürmüşsün canım çok geçmiş olsun..

canım benimm kist aspiresi yapılmış çok geçmiş olsun.. boşver yaşı herşey yaşta bitmiyor.. öyle olsaydı hastaneler 20-30 yaş arası bebeği olmayan bayanlarla dolu olmazdı.. Allah herkezin gönlünden geçeni tez zamanda versin canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…