- 7 Aralık 2013
- 5.214
- 3.508
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #43.741
Merhaba, hepimizin aklındaki soru değil mi? İnş. sağlık sıhhat keyifle Ali'sine kavuşur. Tarsus'ta çok nemli değil mi? Burada bile nefes almak zor, Yaradan size yardımcı olsun.
Merhaba, anneliğin kutlu olsun, ailenle mutlu olun, gözün aydın hayırlı uğurlu olsun, keyifle huzurla meleğine eşlik edesin. Doğum deneyimini paylaşır mısın? Sırada Lulinda var inş. Sağlıcakla Ali'sine kavuşma haberini alırız. Bebişini bizim yerimize de kokla.Eua ve WishhDuygu başta olmak üzere tüm 40 yaşından sonra anne olmak için çabalayanlar hepinize merhaba,
43 yaşındayım ve 36 haftalık sağlıklı bir gebelik ile aceleci kızımı kucağıma aldım:)
3 tüp denemesinden sonra kendi gelmeye karar veren minik meleğim, aldığımız sezeryan gününü de beklemeyerek kendi canı istediği zamanda erken ama sağlıklı olarak dünyaya geldi, 10 günlük olduk bile.
Lohusalık bunalımı bir yandan, emzirme ritüelleri Biryandan genel olarak keyfini sürmeye çalışarak ve hergün şükrederek kızımı büyütmeye çalışıyorum. Hepiniz dualarımdasınız, sevgiler...
Merhaba, hoş geldin, iyi olmana sevindim. Sıcaklar etkilediğinde ara ara izne çıkıyorum. Doğum iznine 1 ay kaldı ama son 3 hafta kalasıya kadar kullanmak istemiyorum, zaman ne gösterecek bakalım. Sen de kendine iyi bak, güzel haberlerini bekliyoruz. Sevgiler.canımm nasılsın, nasıl gidiyor hamileliğin, sıcaklarda bastırdı ama izne ayrılmış olmalısın.. kendine ve bebişine dikkat et canım..
Yok canım ben hala izindeyim:) de gündüzleri sıcaktan hiçbirşey yapmak gelmiyor içimden. Anca geceleri biraz krndşme geliyorum ;PBize günaydın sana iyi uykular mı? Sanırım gece vardiyasında çalışıyorsun. Sıcaklar biraz etkiliyor, göbüş de büyüyünce hareket kabiliyeti azalıyor ama olsun, hiç şikayetim yok, keyfini çıkarmaya çalışıyorum. Sevgimi vererek Güneş'e yol arkadaşı olmaya çalışacağım, bakalım hayırlısı, nitelikli-verimli-mutlu bir insan olsun (endüstri ürünü gibi oldu) başka bir şey istemiyorum, gelirken kuzenlerini de çağırsın. Sizin şanslı da bence geliş hazırlığı yapıyor. Her şey gönlünce olsun, sevgiler.
Seni seviyoruz güzel Yürekli güçlü kadın.. Mütevaziliğin de ayrıca hoşYok be balımmm güçlü falan değilim sadeceama sizler öyle güzel yüreklisiniz ki beni görmek istediğiniz gibi görüyorsunuz
Ben de sana sarılırdım da gece geçtik oradan, nem korkunçtu.. Allah kolaylık versin BalımKacakmı geçtinnnn seniii haberimm olaydı sarılırdım sana yavrumm
Amin ..Pufy tup bebekle alyasi oldu canim sisli memorial..darisi tum istiyenlerin basina..
Paylasimlarin ocin cok trsekkurler canim onun miktarini dok.ayarlamasi gerekiyo sanirim en azindan brslenmemize katalim
Sahol canim aynen devam bi degisiklik yok..sen nasilsin cok sicakmis adana esim orda ben ist.dayim burasi iyi ya sicakda olsa bunaltmiyor aksamlaruda baya bi isi farki oluuo serinliyo..
canimmm merhabaaa iyiyiz sukur,bir hafta sonra ultrason var insallah bakalim belki soyler doktor, sen nasilsin gulecimmcanım nasılsınn.. bebişimiz nasıll.. cinsiyeti belli oldumuu belki biraz kendini belli etmiştir..
Kuzum ya kıyamam nasıl kötü bir ağrıdır o.. Çekenlerden biliyorum.. Çok çok çok çok geçmiş olsun tatlım.. Bir de şöyle bakabiliriz belki kendiliğinden Düşüyor neyse ki.. Bir de kırdırma falan yapanlar var.. Acılarının dayanılmaz boyutlara ulaşmadan bitsin.. Taşlar rahat rahat düşsün, kolaylıkla Kurtul inşallahGünaydın günaydın günaydınnnnnn
Nur topu gibi taşşşş doğurdum ben !!!!!!!!!
Hafta sonu örümceğin ham yaptığı gezimizin bir kısmı off road içerikliydi zıp zıp zıplayan arabanın da becerisi sanırım. Önceki gün belimdeki ağrıyı zıplamalara, uzun süreli kıvrım kıvrım yollarda arabada oturmaya bağlamıştım ama demlikteki çay gibi idrar yaptığımı görünce hastanede aldık soluğu... Doktor nasıl duruyorsunuz ağrısından sizin nasıl bir ağrı eşiğiniz var dedi! Nazar değdirdiiiiiiiiiiiiTahammül edebildiğim dayanabildiğim ağrılar dayanılmaz ağrılara bir döndü bildiğin doğum yaptım :)
Hahahahaha morfin yiyene kadar ağrının şiddetinden çarşaflara dolandığım doğrudur. Morfini yiyince o güzel morfin kafasıyla doktora eşime de morfin yapıp yanıma yatırmasını söylediğim de doğrudur. 5-6 şişe serum, ağrı kesiciler yedim yedim durdum. Yemek için ayrı ayrı iğne yapmamaları için katater taktırırken hastaneyi ayağa kaldırdığım da değişmez gerçektir! Gay hemşire ile ayol oradan yapma buradan yapma diyaloglarına da girdiğim doğrudur, ağrıya rağmen pek eğlenceliydi. 1 gün hastanede süren serüvenim ultrason ardından tomogrofi ile tasdiklenmiş böbreklerde taş, mesaneye atılmış taş (çarşaflara dolandığım sırada doğurmuşum mesaneye) taştan ötürü iltihaptan kaynaklanan sancılarım ile devam etti.
Şu an için taşın düşmesini beklemek üzere fink fink geziniyorum. (Böbrektekilerin durumuna Cuma kontrolünde karar verilecek) yeni taş doğumu olabilmesi ihtimaliyle ağrıya temkinli şekilde kolumda katater ile geziyorum. (doktora rüşvet teklif ederek kabul ettirdim kalçamdan iğne yiyemem ben diyerek binbir dil döktüm neyse ki kataterimle gönderdi beni) ağrı oldukça bir doz iğne yiyorum.
10 saniyede bir kasılmalarım olmuştu önceki taşta yeni taş için benzer durum olursa direkt hastaneye yollanacağım hemen.
Sigortası olmayana da Allah yardımcı olsun, 1 günlük hastane serüveni bildiğin tüp bebek parası maşallah!!!
Taş gibi hatunum diyebilirim artık değil mi? Tescilli taşlarım var :))))))
Eki Görüntüle 1598769
Ben de onayladım seni ŞekerimKırdırıp dökmeyi mi tercih edeceksin? İstersen ufak bir operasyonla aldırıp yüzük falan yaptır. Eşsiz bir şey olur
Şaka bir yana çok geçmiş olsun arkadaşım. Bira taş dökmeye faydalı imiş. Sevmezsin sanırım ama günde iki bira, hazır havalar da sıcakken taş düşürmeyi kolaylaştırıyor diye duymuştum yıllar önce. Bir arkadaşın gece yarısı duvara kafa attığını görene kadar ne olduğunu pek anlamadığım bir rahatsızlıktı. Onun doktoru önermişti birayı. Bol bol da su. Çok önermesem de ufak bir operasyonla aldırmak iltihap gibi oluşumların etkisini daha kısa sürede atlatmana yardımcı olur gibi geliyor. Muhtemelen daha önce geçirdiğin rahim içi iltihaplanma, tüp sorunları ve bebeklerin tutunma sıkıntısı da buna bağlı olabilir. Bildiğim kadarıyla bu tip taş oluşumları, tıpkı çıban gibi, o bölgedeki iltihabın kurumasıyla oluşuyor. Vücut, ifrazatı atmak için bir noktada topluyor ama onlar birleşip Voltranı oluşturuyor. Sonra da bombayı patlatıyor. Bir sorundan daha kurtulma yolunda olduğuna göre, aslında tebrik etmek gerekir. Farkında olduğun sorun, kurtulman için fırsattır çünkü. Di mi? Öyle di mi? Onayla beni. Hadi lütfen onayla
Melek gibidir şimdi O.. Canım benim.. Duygulandım ne yazacağımı şaşırdım. Daha dün gibi hamile kalış haberini paylaştığın yazın.Eua ve WishhDuygu başta olmak üzere tüm 40 yaşından sonra anne olmak için çabalayanlar hepinize merhaba,
43 yaşındayım ve 36 haftalık sağlıklı bir gebelik ile aceleci kızımı kucağıma aldım:)
3 tüp denemesinden sonra kendi gelmeye karar veren minik meleğim, aldığımız sezeryan gününü de beklemeyerek kendi canı istediği zamanda erken ama sağlıklı olarak dünyaya geldi, 10 günlük olduk bile.
Lohusalık bunalımı bir yandan, emzirme ritüelleri Biryandan genel olarak keyfini sürmeye çalışarak ve hergün şükrederek kızımı büyütmeye çalışıyorum. Hepiniz dualarımdasınız, sevgiler...
Enerjin iyi görünüyor hep böyle ol tatlım.. Çok teşekkürler guzel dileklerin için, Aminyeni evlilere hayırlı olsun canım, allah bir yastıkta kocatsın.. sende rahatlarsın.. bir sorumluluğundan daha hafifledi..
bende hiç giremiyorum, tatile gittim 2 hafta istanbulda yoktum.. bayramda deniz tatili yaptık, sonrasındada 1 hafta memlekete gittik.. işlerde yoğun.. eşimi maça gönderdim sizlere bakım dedim..
çok öpüyorum canım..
BENDE sizleri seviyorumSeni seviyoruz güzel Yürekli güçlü kadın.. Mütevaziliğin de ayrıca hoş
Hahhh aynı ben sabahları ilahiiii hahhhh günaydınnnnn sanada
BEN de çok güldümHahhh aynı ben sabahları ilahiiii hahhhh günaydınnnnn sanada
portakales kuzummm özlediiiim ya
Eua ahh o sisli puslu nemli hava yok mu adam cürütürrr
S simay72 oooooo mis gibi bebek kokusuu gelddiii maşallahh tu tu
Lulinda naptın yavrum ya aklım sende rahat bi dogum olsunn hayırlı zamanda
WishhDuygu taş hatuuunumm sen taşdan kurtull bebek dogurrr hadii insallah
sara_28 canim ya naptin hic ses vermiyoon ama icinede kapanma varsa bi proplemm bakalım çaresine hic degilse morel oluruuuzz
Ay sabahları tarcınlı kahve iciyorumm kahvaltı bile yapmıyorumm ya 3 kilo nasıl gidecek gramm gramm
Yesem neyse offf havadann kilo aldım şistimm ayoll göbeeg erimiyoo yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?