Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Merhaba, hepimizin aklındaki soru değil mi? İnş. sağlık sıhhat keyifle Ali'sine kavuşur. Tarsus'ta çok nemli değil mi? Burada bile nefes almak zor, Yaradan size yardımcı olsun.

canımm nasılsın, nasıl gidiyor hamileliğin, sıcaklarda bastırdı ama izne ayrılmış olmalısın.. kendine ve bebişine dikkat et canım..

Merhaba, anneliğin kutlu olsun, ailenle mutlu olun, gözün aydın hayırlı uğurlu olsun, keyifle huzurla meleğine eşlik edesin. Doğum deneyimini paylaşır mısın? Sırada Lulinda var inş. Sağlıcakla Ali'sine kavuşma haberini alırız. Bebişini bizim yerimize de kokla.

canımm nasılsın, nasıl gidiyor hamileliğin, sıcaklarda bastırdı ama izne ayrılmış olmalısın.. kendine ve bebişine dikkat et canım..
Merhaba, hoş geldin, iyi olmana sevindim. Sıcaklar etkilediğinde ara ara izne çıkıyorum. Doğum iznine 1 ay kaldı ama son 3 hafta kalasıya kadar kullanmak istemiyorum, zaman ne gösterecek bakalım. Sen de kendine iyi bak, güzel haberlerini bekliyoruz. Sevgiler.

Yok canım ben hala izindeyim:) de gündüzleri sıcaktan hiçbirşey yapmak gelmiyor içimden. Anca geceleri biraz krndşme geliyorum ;P
Güneş'imize sevgiler

Amin ..

Kuzum ya kıyamam nasıl kötü bir ağrıdır o.. Çekenlerden biliyorum.. Çok çok çok çok geçmiş olsun tatlım.. Bir de şöyle bakabiliriz belki kendiliğinden Düşüyor neyse ki.. Bir de kırdırma falan yapanlar var.. Acılarının dayanılmaz boyutlara ulaşmadan bitsin.. Taşlar rahat rahat düşsün, kolaylıkla Kurtul inşallah

Ben de onayladım seni Şekerim

Melek gibidir şimdi O.. Canım benim.. Duygulandım ne yazacağımı şaşırdım. Daha dün gibi hamile kalış haberini paylaştığın yazın.
Ömrü uzun bahtı açık, huzuru ve Mutluluğu yerinde, kendine güvenen ve merhametli bir insan olsun inşallah.. Annesi babası da hep yanında destek olsun O'na..
Tebrik ederim.
Demek ki Dünya'da yapacak işi çok erken geldiğine göre
Ve farkındaysan bütün tarihleri kendi belirliyor.. Aferim O'na.. Miss kokusundan bir de benim yerime kokla..

Enerjin iyi görünüyor hep böyle ol tatlım.. Çok teşekkürler guzel dileklerin için, Amin

portakales kuzummm özlediiiim ya
Eua ahh o sisli puslu nemli hava yok mu adam cürütürrr
S simay72 oooooo mis gibi bebek kokusuu gelddiii maşallahh tu tu
Lulinda naptın yavrum ya aklım sende rahat bi dogum olsunn hayırlı zamanda
WishhDuygu taş hatuuunumm sen taşdan kurtull bebek dogurrr hadii insallah
sara_28 canim ya naptin hic ses vermiyoon ama icinede kapanma varsa bi proplemm bakalım çaresine hic degilse morel oluruuuzz
Ay sabahları tarcınlı kahve iciyorumm kahvaltı bile yapmıyorumm ya 3 kilo nasıl gidecek gramm gramm
Yesem neyse offf havadann kilo aldım şistimm ayoll göbeeg erimiyoo yaa

Canım benimm bende özledimmm :)
Akşam yemeklerini ve öğle yemeklerini salata ya çevir.. Hafif beslen hemen verirsin zaten havalar sıcak..

WishhDuygu hayatım çok geçmiş olsun.. Nazar mı değdi sanaa... Tezinden döküver eteğindeki taşları..
S simay72 bebeğinle çok mutlu ol inşallah.. Uzun güzel bereketli ve saglıklı bi ömrü olsun..
ensu cum canım benim bu iş seni bizden alıkoydu vallahii ama olsun seviniyorum senin adına..Buluşma yapmak lazım..
Eua sara_28 yeteeeeer yase07 kuddus 2220 D dnzdry alpcemre nisanduru acmila zozitos @yadigaryadi E elifdemirelif Aybikeeee veee yazmayı unuttuklarımmm
Hepinize kocamannn güzel bereketli enerjiler gönderiyorum.. Güneşe bakmayı unutmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…