- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #43.781
kızlar 1 ay once [ tup bebegımı kalbı durdugu ıcın ]kurtaj olmustum korunmayı yaklasık 10 gundur bırakmıstım kanımda betahcgm 6.5 cıkmıs sızce bu kadar kısa surede tekrar hamile kalabılır mıyım*
Merhaba kızlar düğün telaşındayım ben iyiyim iyi olmaya çalışıyorum esimin odunluklari olsada seviyorum bu adamı bide kayganagilden uzak olsak hersey daha guzel olacak dua edin kızlar tayinimiz kayganagilden çook uzaga çıksın nolur dua edin düğünumuz bitsin eskisi gibi yazisiriz hepinizi cok opuyorum ilginize cok teşekkür ediyorum wisshiduygu sanada cpk gecmis olsun Simay 72 bebegini güle güle büyütsun portakales yase yeter 2220 ve usmini sayamadiklarim cok sagolun hepiniz iyiki varsınız
melegimmmm beraber olsun insallah... cinsiyet haftaya carsamba gidince bakilir diye dusunuyorum... icime kiz doguyor esime de erkek bakalim evet saglikli ve hayirli olsun yeter ki..Ah annesi büyüdüğü için kendine yer açtığı için azıcık ağrıtıyordur seni... Güzel güzel büyüsün kuzu, usul usul uslu uslu yerleşmesini fısılda duyar o seni... Bizim sevgilerimizi de fısılda :))))
İkili test vs. tarama testleri yapıldı mı? Cinsiyet için içinden geçen ne? (Sağlıklı olsun kız erkek fark etmez biliyorum ama içindeki hissi merak ettim tutacak mı :) ) Bulantı, ağrı, sızlama, terleme vb tu kaka sıkıntıların az minik baloncukların uçuştuğu mutlulukların çok olsun :))))
sevgi yumurcagim benimmmmmmm sonsuz tesekkur ecerim pozitif enerjin icin... seviyorum hepiniziiiiamann amann tez vakit gidesicelerr...
Ne istiyorlarmışş sendenn... Senin enerjinin yanında benim ki çekirdek kalır.. Maşallah..
Doktorlar kulbu bulamayınca bağlıyorlar bir yere :) Bazen diyorum topuna kibrit suyu :)))))) Neyse onlarsız da kalmayalım yine de :) Suyunu soğuk içmeye gayret... Malum "domuz gibi yiyorum ben" birazına şahitsin... Bende kilo bakımından işe yaradığı rivayet edilmişti :)
Mış yapmak kabullenme arefesinde işe yarıyor, ama tümden içinde kalınca o zaman vahim :) Dozunda kalabilirsek ne ala :)
Güzel gözlerin güzel şeyler görmüş... Özlem olmaz mı hangimizde yok ama keşke daimi olsa... Galiba sorun o... İç ses hortlayınca buyur ediyoruz baş köşeye... Bazen bir bebeğin gülüşünde, bazen bir kadının karnında, bazen benzer bir özlemin varlığında çörekleniyor. Bazen de kucağında yeni doğmuş bebeğe hoş geldin derken ortalıkta olmuyor. Tutarsız :) Kaotik karmaşık. Diyezim yok klavye de koyamadım. Bir diren durumu var neye diren onu da bilen beri gelsin :)))) Demiştim ya bir tarafta dolapta arı sütü polen, omega3'lerim, imunekslerim vs var, diğer taraftan pofur pofur sigaramı içiyorum, yoğun ve düzenini kendi belirleyen hayata devam ediyorum traji komik :)
Tedavi için göz kırpan bir minik yer var elbette ama yeri büyümezse aksiyon aldırmaz. O minik yeri büyütmem lazım... Büyütürken her birinizin yanımda olacağını biliyorum o da müthiş bir duygu :) Pırlanta sevgilimi iğne fobimle ızdıraba sürüklemeyeceğime ikna edersem ne istiyorsam onun için o da yanımda olur ama bana güvenilmez bu konuda :) Özellikle şu taş olayına çok yeni olarak şahit olduğundan, doktorun hemen morfin bağlayın derken (tıbben doğum gibi kabul edilmiş en yüksek ağrı diye ona bilgi aktarırken) ağrıyı göze alıp iğne yapılmaması için hastaneyi ayağa kaldıran direnişimi, mecburiyet sonrasında teslimiyetin ızdırabıyla kontrol edilemez ağlamalarımı görünce ikna kısmı zor :))))
"Hemen sokun hemennn" diye canhıraş bağırışları ile birlikte hastaneye karı koca rezil olduk :))))))) Yarın kontrole kocaman kara gözlüklerimle gideyim :) Bi nevi medya usulü bant :)
Merhaba, tatlı yada ekşiye düşkünlüğün oldu mu? Sağlıklı olsun da cinsiyeti farketmez değil mi? Bebişteki olası hastaklıkların tespiti için kan testi yaptırmayı düşünüyorsan 2-3'lü testlere gerek kalmıyor. Nisan ayında, Materni'nin Ağustos ayında çıkacak sürümünde tüm kromozomların taramasının yapılabileceğini söylemişlerdi. Güzel haberlerini bekliyoruz.melegimmmm beraber olsun insallah... cinsiyet haftaya carsamba gidince bakilir diye dusunuyorum... icime kiz doguyor esime de erkek bakalim evet saglikli ve hayirli olsun yeter ki..evet sanirim yer aciyor ufaklik sevgiletini fisildadim eminim seni kokulu kokulu optuuuuu
Canim inşallah en güzel yer cıksınnn onlardannn cok çoookk uzaklara rabbim yardimcin olsunnn kuzumm dualardasınnnMerhaba kızlar düğün telaşındayım ben iyiyim iyi olmaya çalışıyorum esimin odunluklari olsada seviyorum bu adamı bide kayganagilden uzak olsak hersey daha guzel olacak dua edin kızlar tayinimiz kayganagilden çook uzaga çıksın nolur dua edin düğünumuz bitsin eskisi gibi yazisiriz hepinizi cok opuyorum ilginize cok teşekkür ediyorum wisshiduygu sanada cpk gecmis olsun Simay 72 bebegini güle güle büyütsun portakales yase yeter 2220 ve usmini sayamadiklarim cok sagolun hepiniz iyiki varsınız
burda olmak oyle iyi geliyor ki dostlar varliginiz icin binnn sukur... sizleri seviyorum....
bebegimmmmmmmmmmmmmOyyy late lokumum benimm bende senii seviyooomm
evet mrlegim ayynen...yeter ki saglikli olsun.... canim bakalim dr ne diyecek, seker daha dogrusu gizli seker oldugu. icin tstli duskunlugu olsa da eksi de oldu... bakalim ne olacaaaak...Merhaba, tatlı yada ekşiye düşkünlüğün oldu mu? Sağlıklı olsun da cinsiyeti farketmez değil mi? Bebişteki olası hastaklıkların tespiti için kan testi yaptırmayı düşünüyorsan 2-3'lü testlere gerek kalmıyor. Nisan ayında, Materni'nin Ağustos ayında çıkacak sürümünde tüm kromozomların taramasının yapılabileceğini söylemişlerdi. Güzel haberlerini bekliyoruz.
Bende de nodul var sag ve solda, bi tanesi bir hafta icindw yok oldu, digeri de minicik oldu, bence gercekten ise yarıyor selenyum,Selenyum 'tiroid'i yok ettiTürkiye'de yaygın sağlık sorunlarından biri olan tiroid hastalığının bir türü olan otoimmün tiroidit’e, selenyum umut oldu.
Sağlık
Ahu Coşkun
Tiroid hastalığının bir türü olan otoimmün tiroidit’e (vücudun savunma hücrelerinin oluşturduğu tiroid bezi harabiyeti), selenyumun iyi geldiği ortaya çıktı.
Yapılan bir araştırmada selenyum verilen hastalarda savunma hücrelerinde meydana gelen hasarda yüzde 50 oranında azalma meydana geldi.
İlk kez Münih Üniveristesi'nde yapılan araştırmanın benzeri ülkemizde de Ege Üniveristesi Nükleer Tıp Anabilim Dalı'nda Prof. Dr. Kamil Kumanlıoğlu'nun danışmanlığında Dr. Ömer Türker tarafından yapıldı. İki yıl süren ve Avrupa Tiroit Kongresi’nde sunulan araştırmaya 100 hasta katıldı. Araştırmada, hastalara tablet olarak verilen selenyum, hastaların tedavilerinde yüzde 50 oranında başarı sağladı. Selenyumun ciddi bir yan etkisi olmadığını belirten Türker,"Kadınlarda yüzde 10, erkeklerde ise yüzde 2 oranında rastlanılan bu rahatsızlık, orta yaşa doğru hastaların yüzde 90'ında tiroid bezini kaybetmelerine neden oluyor. Selenyum ile hastalar üzerinde büyük bir başarı elde ettik" dedi.
Selenyumun toprakta bulunan bir madde olduğunu belirten Türker, selenyumun en çok karabiberde bulunduğunu söyledi. Sebzelerde de selenyumun bol miktarda yer aldığına dikkat çeken Türker, selenyumun ayrıca hamilelikte de kullanıldığını hatırlattı.
Selenyum ayrıca deniz ürünleri, susam, mantar, lahana, tavuk, karaciğer, kabakta bulunuyor.
Kizlar bunu bir okuyun
Umuseleme canim mutlaka kulan ben burda eczane den tesaduf almistim selenyumu 50 mg kulaniyordum doktora anlatim kulandigimi ozaman 100mg kulan troid ilacini birak demisti bu ay deniyorum böyle ay sonu kana bakilacak Hamilelikte de kulaniliyor selenyum ama mutlaka doktora sorun
Cok duygulandim bende istiyorum şahsen bizzat lohusaligi, bebisin ingaaaa sesleriniiii, o guzel duanla insallah kavusuruz yavrularimiza...Eua ve WishhDuygu başta olmak üzere tüm 40 yaşından sonra anne olmak için çabalayanlar hepinize merhaba,
43 yaşındayım ve 36 haftalık sağlıklı bir gebelik ile aceleci kızımı kucağıma aldım:)
3 tüp denemesinden sonra kendi gelmeye karar veren minik meleğim, aldığımız sezeryan gününü de beklemeyerek kendi canı istediği zamanda erken ama sağlıklı olarak dünyaya geldi, 10 günlük olduk bile.
Lohusalık bunalımı bir yandan, emzirme ritüelleri Biryandan genel olarak keyfini sürmeye çalışarak ve hergün şükrederek kızımı büyütmeye çalışıyorum. Hepiniz dualarımdasınız, sevgiler...
Biz bir şeyleri kontrol ediyoruz sanıyor olsak da her şey olacağına varıyor... Umarım o zamanların etkisi iz bırakmadan geçsin. Eylül ayı yüzünü güldürecek yenilikler getirsin yeter ki... Güldürmezse de üstesinden gelebilecek direnç hep var olsun.
Minnakların seninle hayatlarının en güzel zamanlarını geçirdiler, doğa onlar için tasarlanmış durumda. İyi olacaklarını düşünerek doğadaki yerlerindeler diyebilmeni diliyorum.
Gelininize görümcelik yüzünü gösterirsin olur biter :) (Görümceydi değil mi? Elti olan başkaydı... Malum arızalıyım bu konularda) Bizim için de kokla, öpme eylemin olursa bezelyelere saldır :) Her birine bir buse bana :)))))
Anne-Baba olma kısmında henüz değişmemiş tek bir kişi görmedim. Kendimden ümitliyim senden de ümitliyim hahaha olursa "göreriz"
Annanen için sıkıntısız zamanlar diliyorum, ömrünün var olan günleri hayırlısı ile geçsin... Durdurulmuş zamanlar olmadığını bilsek de kaybetmenin yakın olması her şeye rağmen can yakıyor. Sevdiklerinden mutluluk alıyor, bol olsun mutluluğu...
Eve kapanmak bazen çok iyi, kısır döngüye sokmadıkça... Bu bir dönem bu dönemde de bu gerekiyor bazen. Hiç durumu... Bir şey yapmadan kalabilme zamanları. Yapmalıyım, etmeliyim demeden akışında yaşanması gereken. Sonuna kadar yaşa sonra zaten olacağı neyse o oluyor... Silkinip "kış-bahar-yaz" uykusundan uyanılıyor ister istemez. O zamana kadar akışta bırakabilmek en iyisi...
Eylül hareketli bir ay olmaya aday, olmazsa da Ekim var nasıl olsa... Her ayın her günün sadece senin canının istediği gibi geçsin umarım. Ki zaten geçecek...
WishhDuygu hayatım çok geçmiş olsun.. Nazar mı değdi sanaa... Tezinden döküver eteğindeki taşları..
@simay72 bebeğinle çok mutlu ol inşallah.. Uzun güzel bereketli ve saglıklı bi ömrü olsun..
@ensu cum canım benim bu iş seni bizden alıkoydu vallahii ama olsun seviniyorum senin adına..Buluşma yapmak lazım..
Eua sara_28 yeteeeeer yase07 kuddus 2220 D dnzdry @alpcemre nisanduru @acmila @zozitos leylayasemin @elifdemirelif @Aybikeeee veee yazmayı unuttuklarımmm
Hepinize kocamannn güzel bereketli enerjiler gönderiyorum.. Güneşe bakmayı unutmayın
Canım benim hani senin o güzel taze enerjin nerdeler..???WishhDuygu hayatım çok geçmiş olsun.. Nazar mı değdi sanaa... Tezinden döküver eteğindeki taşları..
@simay72 bebeğinle çok mutlu ol inşallah.. Uzun güzel bereketli ve saglıklı bi ömrü olsun..
@ensu cum canım benim bu iş seni bizden alıkoydu vallahii ama olsun seviniyorum senin adına..Buluşma yapmak lazım..
Eua sara_28 yeteeeeer yase07 kuddus 2220 D dnzdry @alpcemre nisanduru @acmila @zozitos leylayasemin @elifdemirelif @Aybikeeee veee yazmayı unuttuklarımmm
Hepinize kocamannn güzel bereketli enerjiler gönderiyorum.. Güneşe bakmayı unutmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?