Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Merhaba kızlar düğün telaşındayım ben iyiyim iyi olmaya çalışıyorum esimin odunluklari olsada seviyorum bu adamı bide kayganagilden uzak olsak hersey daha guzel olacak dua edin kızlar tayinimiz kayganagilden çook uzaga çıksın nolur dua edin düğünumuz bitsin eskisi gibi yazisiriz hepinizi cok opuyorum ilginize cok teşekkür ediyorum wisshiduygu sanada cpk gecmis olsun Simay 72 bebegini güle güle büyütsun portakales yase yeter 2220 ve usmini sayamadiklarim cok sagolun hepiniz iyiki varsınız

Kaybetmek onlarca negatiften daha zor olmuştur, geçmiş olsun. Hiç yaşanmasın.
Operasyon sonrasında herhangi bir ilaç kullandın mı? Bazı ilaçların içeriği betahcg'yi yükseltiyor. Fiziken hazır olup olmadığını doktorun söylemeliydi ama eğer filizlenen bir can ise dilerim çooooooooook sağlıkla tutunur, gelişimini tamamladığı aylara kadar birlikte olursunuz...

Negatif transferlerden sonra dahi belli bir süre dinlenme için zaman veriliyor. Operasyon olması nedeniyle bu süreç daha da farklıdır. Doktorunun detaylı bilgilendirmesi gerekirdi, şu sürece kadar korunun diye ama işte onların çok hastası olduğundan ihtimamları eksik olabiliyor. Ki sende bu nedenle gecikmeyi takiben hemen kan testi yaptırmışsın sanırım. Doktorunla görüşmende fayda var. Dilerim sağlıklı olan, gönlünde olan gerçek olur... Güzel haberleriniz olsun.

Tüm duaların için tüm kalbimle aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn diyorum. Evinizden ırak olsunlar :) Odununu sev çok sev :) Çok sevdiğin için katlanılabilir olsun diğerleri...
Tatlı telaşlarınızda kolaylıklar diliyorum. Mutlu mesut bahtiyar olsunlar, bir yastıkta kocasınlar. Çok keyifli geçsin her şey.

Hallet gel işlerini özledik seni :)

melegimmmm beraber olsun insallah... cinsiyet haftaya carsamba gidince bakilir diye dusunuyorum... icime kiz doguyor esime de erkek bakalim evet saglikli ve hayirli olsun yeter ki.. evet sanirim yer aciyor ufaklik sevgiletini fisildadim eminim seni kokulu kokulu optuuuuu

Naptınn sen yaaa yıktın ortalığı heee :)
Şöyle düşün geçecek en nihayetinde ve ne kadar acıtabilir canını... Anne olamamak kadar mı mesela.. Ya da annesini kaybetmiş bir çocuk kadar mı?
O zaman hiçbir acı sonsuza denk sürmeyecek denkleminden yola çıkarak iğnelere göğüs germek, "hihihihi senden korkmuyorum ki, korkmuyorum ki" oyununu oynamak gerek..
Bi oyna bakalım yarın gidince herkes bi şaşırsın olmaz mı?
Bilmiyorum mantıklı bi örnek mi ama;
2 tane komşum var benim kızdan ( Çakıl'dan) çok korkuyorlardı.. Yanına yaklaşmayı bırak zilimi çalamazlardı..
İkiside anne oldu ve sırf kızları için Çakıl'ı sevmeye geliyorlar..
Belki de sende sırf kızını sevebilme ihtimalin için iğneleri sevmelisin
Mış'a gelince tadında her zaman etkilidir tabi..
Soğuk suya devam...
Bir de bi kürüm var eğer etkisini görürsem sizlere de yazarım

Merhaba, tatlı yada ekşiye düşkünlüğün oldu mu? Sağlıklı olsun da cinsiyeti farketmez değil mi? Bebişteki olası hastaklıkların tespiti için kan testi yaptırmayı düşünüyorsan 2-3'lü testlere gerek kalmıyor. Nisan ayında, Materni'nin Ağustos ayında çıkacak sürümünde tüm kromozomların taramasının yapılabileceğini söylemişlerdi. Güzel haberlerini bekliyoruz.

Canim inşallah en güzel yer cıksınnn onlardannn cok çoookk uzaklara rabbim yardimcin olsunnn kuzumm dualardasınnn

evet mrlegim ayynen...yeter ki saglikli olsun.... canim bakalim dr ne diyecek, seker daha dogrusu gizli seker oldugu. icin tstli duskunlugu olsa da eksi de oldu... bakalim ne olacaaaak...

Bende de nodul var sag ve solda, bi tanesi bir hafta icindw yok oldu, digeri de minicik oldu, bence gercekten ise yarıyor selenyum,

Cok duygulandim bende istiyorum şahsen bizzat lohusaligi, bebisin ingaaaa sesleriniiii, o guzel duanla insallah kavusuruz yavrularimiza...
Alla seni ve yavrunu korusun, uzuuuunnn mutlu ve saglikli omurler versinnnn

Allah büyük. Ne yazdıysa onu yaşayacağız nihayetinde. 8 ay önce anne olamıyorum diye ağlıyordum, şimdi neredeyim. Hayırlısı olsun ne diyeyim.
Minnaklarım konusunda karışığım. Köpek tamam, eşim de seviyor, ilgileniyor ama kedilerden bunaldı. Haksız değil elbette. Ama bir yerlere dağıtmayı düşünüyor ve ben başlarına bir şey gelecek, kendilerini koruyamayacaklar diye endişeliyim. Onlar da Allah' a emanet.
Anneannem, dayımı korkutmuş geçen gün. Rahmetli dedemin kendisini çağırdığını, fazla vaktinin kalmadığını söylemiş. Dün annem görmeye gitti. İyiydi diyor. Yine de içimizde korkuyla yaşıyoruz bu ara.
Görümcelik yapamam ben. Öyle bir yapım yok. Zaten halim de yok. Kızcağızın nelerden etkilendiğinin de farkındayım. Zaman zaman üzülsem de alınmıyorum. O da bir gün neler olduğunu anlayacak nasıl olsa.
Eve kapanmak iyi değil aslında. Ama çıkınca nereye gideceğimi bilemiyorum. Yaralarımı kanatacak insanların arasında olmak istemiyorum. Bizimkilerle yapışık üçüzlere döndük. Tuvalete bile habersiz gidemiyorum... Kendi evim olmalı benim... Neyse. Beklemek dışında pek bir şey yok görünürde. Bol sabır diliyorum kendim için. Sizler için de tüm dileklerinizin yerine gelmesini...

Sağol canıııım, aydınlık enerjini aldım, teşekkür ederimmm

Canım benim hani senin o güzel taze enerjin nerdeler..???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…