Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Inşallah diğer umutlarımız gibi sen de umut olacaksın.. Hamile kalabiliyorsun bu büyük bir Artı. O Yüzden umudunu yitirme.. Yıllar önce birkaç defa tüp bebek ile, dış gebelik, boş gebelik ve negatifleri olan (şimdi 5,5 Yaşında harika bir oğlu var) arkadaşıma doktoru "hiçbir zaman umudunu yitirme, olacak" Demişti. Çünkü gebe kalabiliyordu. Hiç pozitif olmayıp direk gebe kalıp doğuranlar var.. Umutlarımız Allah'tan.. Doktorlar, laboratuarlar işin vesilesi.. Gelecekse minik umut zamanını kendi (Allah) tayin ediyor.. Gelmeyecekse de vardır Allah'tan bir hayır..
Geçmiş olsun

ne guzel snlatmisdin, okurken yaninda bile hissettim. .. canimmmmm en guzel gunlerinizi gecireceginiz yerler olsun oralar... alt kat komsuna da bayildim hani ve gecmis olsun ya yine de bi rutin ksn tahlili yaptir derim
Hayatım tahlil falan istemiyorum hiç;P
Şımarıklık Yaptım ya biraz hem geçti gitti.. Vücudum Attı her ne kötü varsa
Daha yazmadıklarım da var.. Atraksiyonlar sitesi.. Sakin sayfiye yerine hareket katıyor.. Bir de evimizi bulup,taşınıp tam yerleşsek süper olacak inşallah..

Kizlar güzell bir pazar diliyorum herkese

2220
canim herseyin güzeli hayirlusini sana diliyorum Allah bir kapiyi kaparsa digerini acar huzur canim herseyden önce huzur
WishhDuygu cok gecmisler olsun canim ceza deyince bunu kastetmemistim kiyamam sana gez toz sen kim tutar seni

Eua canim sen anlatin ben yasadim tüm olumsuzluklarina ragmen yasanacak bir yer secmissiniz bende isterimmmmm kocami bir kandirabilsem ah ahh tadini cikar canim eminimki daha güzel bir ev bulabilirsiniz
portakales tatlim bel agrin nasil oldu selenyumu mutlaka esin ve sen icin özelikle erkeklere cok gerekli
kuddus canim normal agrilardir cabucak hafiflesin bebisinide senide öptüm
sara -28 tatlim o odundan bir tanede bende var canim seviyoruz biz odunlarimizi da o cevreleri varya insallah uzaklasir ve esinle cokk mutlu olursun ve bu günleri unutu verirsin seni ve bal yemeklerini özledim
yeteeeeer canim sicaklardan birazda buralara yola biz birsicak bir soguk dengemizi anla yani..
ensu canim tatil bitti mi? ise basladin mi ?
kese06 kizlarrr nasil gidiyor hayat iklimya hanimmm papucu yarim cik kapiyada oynayalimmmm
yase07 fistik neler planladin aaa hep tatil olmuyor ama biraz hareket tatlim tedaviye nezaman basliyosun
Lulinda ve ali merakta birakmayin bizleri topigin paşasi seni bekliyoruz
S simay72 canim Allah sana bagislasin kizini ve Allah bizlerdede nasip etsin kizinin ismini yaz canim öptüm ikinizide
D dnzdry tatlimmm nasilsiniz az kaldi az günesin yakinda kolarinda olcak
olcay7378 senin icin cok zor tatlim Allah birdaha böyle aci yasatmasin sana hayirlisi olsun
kizlar yoruldum ama herkese öptüm iyi hafta sonlari

Canım ne güzel herkesin hatrını sormuşsun..
Evet eşini ikna etsen harika olur .. Sıcak Hariç herşey çok güzel.. Öpüyorum

Selam canım, biz iyiyiz, umarım sen de iyisindir. 9 Agustos ta 40. Hafta doldu. Ama Ali nin gelmeye niyeti yok:) beklemedeyiz.

Selam canım, biz iyiyiz, umarım sen de iyisindir. 9 Agustos ta 40. Hafta doldu. Ama Ali nin gelmeye niyeti yok:) beklemedeyiz.

Şimdiden hayırlı uğurlu olsun, Allah analı babalı, uzun ömür versin inşallah. Erkek bebekler nedense son güne kadar bekliyorlar. Kardeşimin bebeği için 18- 24 Aralık demişlerdi. Olmazsa 25 Aralıkta sezaryenle alınacaktı. Operasyon için 25 Aralık sabahı giriş yapın hastaneye demişler. Velet 25 Aralık sabahı doğdu
Geçen hafta annemin komşularından birisinin oğlu oldu. Onlar da artık sezaryen diye gittiler hastaneye, kayıt yapılırken doğum başlamış Doktorlar mı sabırsız, çocuklar mı sizleri deniyor anlamadım ama nasibin normal doğumsa hiç sıkma kendini. O zamanını bilir. Bizler de heyecanla ve dualarla bekliyoruz güzel haberlerinizi

Hahhh herkese mutlu aaz stesli hafta diliyoruuummm müdürlerden fırsat bulursammm arada bakacamm size,
Lulinda hahh yavrumm alim bırakmıyo tabi en rahat yerde ogluşumuz oyy teyzesi sevsin onuu inşallah saglikla kavuşun
acmila canım bu ay akapunktur yapacam haftaya başlayacagım bakalım eylülede tedavi inşallah dr başlarsa tabi hadi hayırlısı.sen naptin nasıl gidiyor
Eua canım işin hayırlı olsunn kolay gelsin kuzum
2220 kuzum nasılsın hersey gönlünce olsun
portakales kuzum nasılsın
WishhDuygu canım ya umarım agrıların geçmistirr nasıl oldun
@aybikee ay canım kuzum ya geçmis olsun cok zor aynı şeyleri yaşadıgımız için cok iyi anlıyorum seni ama umut bitmesin rabbim büyük inşallah o bebek gelecek canım gez toz tatil iyi gelsin sana umarım mucizen gelir
alpcemre hemşomm aman dikkat ya sıcaklarda arttı nefes alınmıyo .cemreyide senide öperimm
HEPINIZE MUTLU HAFTA DILIYORUM SAGLIKLI BOL NESELI OLUNNN CANLAR

s GÜnAYDINLAR nasılsınız kızlar ne güzel olurdu bebişim
ama gelsin artık paşa
Günaydın kızlar.. Izin Dönüşü ilk iş günüm:) hayırlı olsun
kolay gelsin canım

Aybikeeee aynı şeyleri tekrar yaşamış olmandan dolayı çok ama çok üzüldüm. Zor olsa da hemen toparlanıp tekrarlayan düşüklerde öne çıkan bir doktorla ilerlersin umarım.

Orada bu işler nasıl yürüyor bilmiyorum ama hiç hamile kalamamak daha kötü diyor olsalar da ben kaybedilen hamileliklerin manevi açıdan daha kötü olduğunu düşünüyorum. Diğer taraftan sağlıklı embriyoların bir şekilde yoluna devam ettiklerini bildiğimden, böylesi doğru olan diyorum. Sen bize bakma
Dilerim gönlünün sızıları çabuk geçer ve zaman kaybetmeden yeniden yola çıkarsın.

Embriyoların CGH veya PGT testlerden geçtikten sonra transferiyle daha sağlıklı ilerlenebileceğini biliyorsun... Bu arada senin ve eşinin genetik incelemeleriyle önlemi alınabilecek sebepleri tespit edersiniz umarım.

@acmila yase07 daha iyiyim "cancazım" hatta gayet iyiyim. Böbrekteki taşlar yerinde duruyor, mesanedeki kayıp, düştüğünü gören yok, düşerken zaten inim inim inletirmiş herhangi bir inlemem yok. Sidik yarışı yapmayalım ama ben bu ağrıyı alt ettim sanırım :)

Sadece BT raporunda bir yer dikkatimizi çekti doktorla görüşmedim henüz... "Sağ overde kalsifikasyon dikkat çekmektedir" ben bunu sağ yumurtalıkta kist olarak yorumluyorum, öyleyse jinekoloğuma da gitmem lazım... Ama tatil öncesi bu işlere bulaşmayı hiççççç istemiyorum.
Bu nedenle şimdilik

Allah yardımcınız olsun sizle aynı anda öğrenmiştik.ama en azından bebek tutunabiliyor.bende kısmet olursa bu ay donmuşlarla deneyeceğim bakalım .

"Gardropçu" arkadaşım hiç üzülme gerilme umarım bu kez zamanıdır...
Sımsıkı ısınıp yerini sever inşallah. Hem dondurulmuşlarla daha az koşturmacan ve ilaç işlerin olacak. Dilerim çok güzel ilerler, baskılanmanın sonrasında rahim istenilen düzeye gelir ve buluşursunuz.
Ben dondurulmuşlarda (ilaçlara rağmen durdurulamayan yumurtlama nedeniyle yaşadığım iptaller hariç) çok fazla iğne olmadığı için daha rahat etmiştim...
Çok sevgiler, yakışıklı oğluna öpücükler

Allah yardımcınız olsun sizle aynı anda öğrenmiştik.ama en azından bebek tutunabiliyor.bende kısmet olursa bu ay donmuşlarla deneyeceğim bakalım .

Çok üzüldüm canım...
Rabbim tez vakit yüzünü güldürsün ne diyebilirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…