- 19 Nisan 2014
- 1.472
- 2.043
- 248
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #43.821
Inşallah diğer umutlarımız gibi sen de umut olacaksın.. Hamile kalabiliyorsun bu büyük bir Artı. O Yüzden umudunu yitirme.. Yıllar önce birkaç defa tüp bebek ile, dış gebelik, boş gebelik ve negatifleri olan (şimdi 5,5 Yaşında harika bir oğlu var) arkadaşıma doktoru "hiçbir zaman umudunu yitirme, olacak" Demişti. Çünkü gebe kalabiliyordu. Hiç pozitif olmayıp direk gebe kalıp doğuranlar var.. Umutlarımız Allah'tan.. Doktorlar, laboratuarlar işin vesilesi.. Gelecekse minik umut zamanını kendi (Allah) tayin ediyor.. Gelmeyecekse de vardır Allah'tan bir hayır..Merhaba arkadaslar. Ben dusuk yaptim alti haftalikken. Sizlere 42 yasimda umut olmak isterdim fakat maalesef olamadim. Simdilik planlarimda tatil var guzel bir tatil yapip eylul sonu falan dondurulmuslarla son bir deneme daha yapmayi dusunuyorum. Nasip kismet bu isler. Kimse nasibinin onune gecemiyo. Allahim hayirlisini versin yapacak birsey yok.
Inşallah inşallahSağol kuzum. Dilerim siz de en kısa zamanda gönlünüze göre bir ev bulursunuz
tatlim rahim buyuyor sanirim... ufaklik yer aciyor kendinedaha iyiyim merak etme, sen nasilsin canimm, sicaklar devam...
Hayatım tahlil falan istemiyorum hiç;Pne guzel snlatmisdin, okurken yaninda bile hissettim. .. canimmmmm en guzel gunlerinizi gecireceginiz yerler olsun oralar... alt kat komsuna da bayildim hanive gecmis olsun ya yine de bi rutin ksn tahlili yaptir derim
Canım ne güzel herkesin hatrını sormuşsun..Kizlar güzell bir pazar diliyorum herkese
2220 canim herseyin güzeli hayirlusini sana diliyorum Allah bir kapiyi kaparsa digerini acar huzur canim herseyden önce huzur
WishhDuygu cok gecmisler olsun canim ceza deyince bunu kastetmemistim kiyamam sana gez toz sen kim tutar seni
Eua canim sen anlatin ben yasadim tüm olumsuzluklarina ragmen yasanacak bir yer secmissiniz bende isterimmmmm kocami bir kandirabilsem ah ahh tadini cikar canim eminimki daha güzel bir ev bulabilirsiniz
portakales tatlim bel agrin nasil oldu selenyumu mutlaka esin ve sen icin özelikle erkeklere cok gerekli
kuddus canim normal agrilardir cabucak hafiflesin bebisinide senide öptüm
sara -28 tatlim o odundan bir tanede bende var canim seviyoruz biz odunlarimizi da o cevreleri varya insallah uzaklasir ve esinle cokk mutlu olursun ve bu günleri unutu verirsin seni ve bal yemeklerini özledim
yeteeeeer canim sicaklardan birazda buralara yola biz birsicak bir soguk dengemizi anla yani..
ensu canim tatil bitti mi? ise basladin mi ?
kese06 kizlarrr nasil gidiyor hayat iklimya hanimmm papucu yarim cik kapiyada oynayalimmmm
yase07 fistik neler planladin aaa hep tatil olmuyor ama biraz hareket tatlim tedaviye nezaman basliyosun
Lulinda ve ali merakta birakmayin bizleri topigin paşasi seni bekliyoruz
S simay72 canim Allah sana bagislasin kizini ve Allah bizlerdede nasip etsin kizinin ismini yaz canim öptüm ikinizide
D dnzdry tatlimmm nasilsiniz az kaldi az günesin yakinda kolarinda olcak
olcay7378 senin icin cok zor tatlim Allah birdaha böyle aci yasatmasin sana hayirlisi olsun
kizlar yoruldum ama herkese öptüm iyi hafta sonlari
Selam canım, biz iyiyiz, umarım sen de iyisindir. 9 Agustos ta 40. Hafta doldu. Ama Ali nin gelmeye niyeti yok:) beklemedeyiz.Kizlar güzell bir pazar diliyorum herkese
2220 canim herseyin güzeli hayirlusini sana diliyorum Allah bir kapiyi kaparsa digerini acar huzur canim herseyden önce huzur
WishhDuygu cok gecmisler olsun canim ceza deyince bunu kastetmemistim kiyamam sana gez toz sen kim tutar seni
Eua canim sen anlatin ben yasadim tüm olumsuzluklarina ragmen yasanacak bir yer secmissiniz bende isterimmmmm kocami bir kandirabilsem ah ahh tadini cikar canim eminimki daha güzel bir ev bulabilirsiniz
portakales tatlim bel agrin nasil oldu selenyumu mutlaka esin ve sen icin özelikle erkeklere cok gerekli
sara -28 tatlim o odundan bir tanede bende var canim seviyoruz biz odunlarimizi da o cevreleri varya insallah uzaklasir ve esinle cokk mutlu olursun ve bu günleri unutu verirsin seni ve bal yemeklerini özledim
yeteeeeer canim sicaklardan birazda buralara yola biz birsicak bir soguk dengemizi anla yani..
kese06 kizlarrr nasil gidiyor hayat iklimya hanimmm papucu yarim cik kapiyada oynayalimmmm
yase07 fistik neler planladin aaa hep tatil olmuyor ama biraz hareket tatlim tedaviye nezaman basliyosun
S simay72 canim Allah sana bagislasin kizini ve Allah bizlerdede nasip etsin kizinin ismini yaz canim öptüm ikinizide
olcay7378 senin icin cok zor tatlim Allah birdaha böyle aci yasatmasin sana hayirlisi olsun
Ali gelince haber ver, öpelim onuSelam canım, biz iyiyiz, umarım sen de iyisindir. 9 Agustos ta 40. Hafta doldu. Ama Ali nin gelmeye niyeti yok:) beklemedeyiz.
Selam canım, biz iyiyiz, umarım sen de iyisindir. 9 Agustos ta 40. Hafta doldu. Ama Ali nin gelmeye niyeti yok:) beklemedeyiz.
ne güzel olurdu bebişimKizlar güzell bir pazar diliyorum herkese
ama gelsin artık paşaSelam canım, biz iyiyiz, umarım sen de iyisindir. 9 Agustos ta 40. Hafta doldu. Ama Ali nin gelmeye niyeti yok:) beklemedeyiz.
kolay gelsin canımGünaydın kızlar.. Izin Dönüşü ilk iş günüm:) hayırlı olsun
ayy bebegim ne demek hepsi senindirrrrMaşallah ikinize de :) öpüyorum büyüyen göbişinden müsadenle
Allah yardımcınız olsun sizle aynı anda öğrenmiştik.ama en azından bebek tutunabiliyor.bende kısmet olursa bu ay donmuşlarla deneyeceğim bakalım .Merhaba arkadaslar. Ben dusuk yaptim alti haftalikken. Sizlere 42 yasimda umut olmak isterdim fakat maalesef olamadim. Simdilik planlarimda tatil var guzel bir tatil yapip eylul sonu falan dondurulmuslarla son bir deneme daha yapmayi dusunuyorum. Nasip kismet bu isler. Kimse nasibinin onune gecemiyo. Allahim hayirlisini versin yapacak birsey yok.
Allah yardımcınız olsun sizle aynı anda öğrenmiştik.ama en azından bebek tutunabiliyor.bende kısmet olursa bu ay donmuşlarla deneyeceğim bakalım .
Merhaba arkadaslar. Ben dusuk yaptim alti haftalikken. Sizlere 42 yasimda umut olmak isterdim fakat maalesef olamadim. Simdilik planlarimda tatil var guzel bir tatil yapip eylul sonu falan dondurulmuslarla son bir deneme daha yapmayi dusunuyorum. Nasip kismet bu isler. Kimse nasibinin onune gecemiyo. Allahim hayirlisini versin yapacak birsey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?