Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Merhaba arkadaslar beni taniyanlar belki hatirlar uzun zaman yazmadim buraya artik cocuk meselesini rafa kaldirmistim hic hesap kitap yapmayacagim diye kendime soz verdim bu yuzden burayada girmedim cunku hic aklimdan cikmiyordu artik olmayacagina kesin inanmistim her ay regl 'yakin acaba hamilemiyim demekten kendimi alamiyordum hep stresin cok etkiledigini soyluyorlardi evet dogruymus 2 ay ari sutu bal polen ve maydonoz buharina oturmak disinda bisey yapmadim veeee sonuc 42 yasinda dogal hamileyimmmm

tebrik ederimmmmmmmmmm... darisi tummmm isteyen dostlarimiza insallah

Reactions: sub
OYYY gözün aydın

Cok güzel bir haber masallah rabbim büyük inşallah bizede mucize olur.saglıklı bir hamilelik ve saglıkla kucaga almanı dilerimm

Oyyyy maşallahhh canım allah tamamına erdirsin...
Çok sevindim..

Günaydın günaydın günaaaaaaaaaaaydııııııın
İşte bu
sub çok çok çoook tebrikler gönlünden, dilinden, dualarından geçirdiğin gerçek olmuş... Mucizen en organiğinden gelmiş :))))) Sağlıkla büyüsün, sağlıkla kollarına doğsun, ömür boyu mutlu olun :)

Ay sabah sabah nasıl mutlu oldum :) Dokunuşlara çok ama çok inanan ben ah bu ben :) Bunu görünce mutluluk yumrusu oturdu boğazıma
Mucizeler hiç bitmesin :))))))))) Herkesin mucizesini versiiiiiin

izleyemedim o yumrular canımı sıkıyor artık...
Rabbim isteyen herkese nasip etsin tabii minik dokunuşların en güzelinden..

Canım benim sıkmasın canını
Mucizelerin yokluğuna değil varlığına olan yumrular çok olsun...
Ah ben sadist olabilirim seviyorum böyle yaşama bağlanış öykülerini, mucizelerin yumrularını :)
Olmaz denilenin oluyor olmasından umutluyum :)

oh devam olmaz denilenler oluyor :))))))

Tabi ki umutsuz olmaz canım... Umut her şeydir..
Daha dün izledim Esaretin Bedeli ndeki Umut etmenin önemini..
Bizde bir yol buluruz yaşadığımız sürece inşallah...

Buluruz yol, bulamazsak "darlanırız" sonra yine bulur, yine darlanırız sürer gider :)

İndirimsiz günlerde dünya para bayılıp, bayıla bayıla aldığım elbiseyi sabah "bunu niye almışım ben ya niye" diyerek uyuz olduğum, gerilip sinirlendiğim, "derdop" edip dolaba fırlattığım gibiyim... Bir öyle, bir böyle. Olsun varsın :)

Ah Esaretin Bedeli nasıl güzel bir filmdir nasıl güzel :) Yine yeniden izlediklerimden... Bu ara film kalmadı çok bir sürüsü içinden de seçip izlemek zor oluyor, izlenecek film tavsiyelerin var mı? Tamamı biten dizilere dadandık Breaking Bad izliyoruz ama 3. sezona gelmemize rağmen tam anlamıyla ele geçirmiş değil... Başladık diye devam ediyoruz dur bakalım :)

Diziler konusunda da elbette arızalıyım :) Öyle çiçek böcek aşk da bazen izlerim ama beni yoracak, aklımı kurcalayacak, ne nasıl niye sorgulatacak olanları seviyorum :) Bugüne kadar izlenmişler arasından en iyiyi seç, sadece bir tane dizi seçebilirsin deseler Prison Break derim sonra benzer içerikle sıralayacaklarım gelir hahahaha

Tabi ki umutsuz olmaz canım... Umut her şeydir..
Daha dün izledim Esaretin Bedeli ndeki Umut etmenin önemini..
Bizde bir yol buluruz yaşadığımız sürece inşallah...

Ay sabah sabah nasıl mutlu oldum :) Dokunuşlara çok ama çok inanan ben ah bu ben :) Bunu görünce mutluluk yumrusu oturdu boğazıma
Mucizeler hiç bitmesin :))))))))) Herkesin mucizesini versiiiiiin

ben mahvoldum su an gozyaslari icinde kaldim offfffff allah gercek bir mucize buuuuu... cok guzeldu duygummmmm tesekkur ederiz. ..

Ayyy kuzucumm yaa hepimiz yapiyoruz ayni seyleri.. hatta ayni seyleri giymeye merakli bi insan olarak koca dolapta 2 3 tane seyi giyer giyer dururum... bi de dünya para verdigim seyler oylece surünür 3 kurusluk olanlar hep gözdem olur...
Napakk bacim bizde boyle mutlu olmaya mecburuz..
Dün vanilly sky mi ne onu da izledim.. gereksizzz bi film yapmislar bayan penelope nin memelerini gormekten böğ geldi diyebilirim..
Çok yabanci dizi izlemiyorum o yüzden pek tavsiyem olamayacak.. çabuk unuturum bide ben tuhaf bi sekilde...
Bu aralar türk dizisine saardim güneşin kilari ve kiralik ask napimm ahahahahah

bana hep derlerdi ki dogumda cektigin sancilari bebegini kucagina aldigin anda unutuyorsun. sakin inanmayin cünkü unutmuyorsun. sadece kucagina verdikleri o minik melek icin bu dünyadaki tüm acilari cekmeye hazir oldugunu anliyorsun. tüm o dogum sancilarinin sonunda ödülünün ne denli büyük oldugunu görüyorsun. ben normal dogum yaptigim icin cok cok mutluyum. Allahim kismet ederse bir sonrakini de mutlaka normal dogurmak isterim. esim bana dogumda beni en cok neyin etkiledigini sordu bir gün. sancilar mi hayir, stres mi hayir. ben oglumun yavas yavas göbegimden asagiya dogru kivranarak indigini hissettim. belden asagi bedenimi kendisi hareket ettiriyordu. cikmaya hazirdi. iste o anlari asla unutamam. oglumun dünyaya merhaba demek icin verdigi cabayi. onun bu cabasinin yaninda benim cektigim biraz sancinin lafi bile olmazdi :))))

canim benim doktorun neden risk görmüs ki. hem isterse 38.ci haftada suni sanci ile normal dogumu da baslatabilir. ben oglumu 38.ci haftada suni sanci ile dünyaya getirdim. fazla iri olmasindan süphelendiler. nitekim de kafa capi 36 cm'di :) ben cok istedim dogum hazirlik kurslarina gitmeyi. yok nefes alma yöntemleri, ikinma sekilleri falan ama calismaktan vaktim olmadi. sonra da dogum iznine ayrilinca kurslarda yer kalmamisti. ama bence zaten cok da lazim degilmis. oglum ve vücudum bana ne yapmam gerektigini gösterdiler. her sey olmasi gerektigi gibi oldu. düsünüyorum simdi kurslarda ögrendiklerimi dogum sirasinda uygulayabilirmiydim diye düsünüyorum ve cevabim kesinlikle hayir. herseyi oluruna birakmak gerekiyor ve gercekten olmasi gereken de oluyor. insallah benimki kadar güzel bir dogum yasarsin. Allah bir avazda kurtarsin

yasa emi ne güzel düsünmüssün. gercekten de dogru. insanin vücudu ne yapmasi gerektigini biliyor. ben de epidural istemistim ama ne yazik ki yapmak icin vakit bulamadilar. epidural olmadan dogurdum :) Bir avazda insallah...

insallah muhtesem bir dogum yasarsin. Allah seni de bir avazda kurtarir insallah :)

canım benim bitti ve hızla işlere gömüldüm:)) sen nasılsın hiç yazışamadık kaç haftalardır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…