- 6 Ekim 2008
- 40.406
- 5.083
- 448
- 48
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #43.861
tebrik ederimmmmmmmmmm... darisi tummmm isteyen dostlarimiza insallahMerhaba arkadaslar beni taniyanlar belki hatirlar uzun zaman yazmadim buraya artik cocuk meselesini rafa kaldirmistim hic hesap kitap yapmayacagim diye kendime soz verdim bu yuzden burayada girmedim cunku hic aklimdan cikmiyordu artik olmayacagina kesin inanmistim her ay regl 'yakin acaba hamilemiyim demekten kendimi alamiyordum hep stresin cok etkiledigini soyluyorlardi evet dogruymus 2 ay ari sutu bal polen ve maydonoz buharina oturmak disinda bisey yapmadim veeee sonuc 42 yasinda dogal hamileyimmmm
Merhaba arkadaslar beni taniyanlar belki hatirlar uzun zaman yazmadim buraya artik cocuk meselesini rafa kaldirmistim hic hesap kitap yapmayacagim diye kendime soz verdim bu yuzden burayada girmedim cunku hic aklimdan cikmiyordu artik olmayacagina kesin inanmistim her ay regl 'yakin acaba hamilemiyim demekten kendimi alamiyordum hep stresin cok etkiledigini soyluyorlardi evet dogruymus 2 ay ari sutu bal polen ve maydonoz buharina oturmak disinda bisey yapmadim veeee sonuc 42 yasinda dogal hamileyimmmm
Cok güzel bir haber masallah rabbim büyük inşallah bizede mucize olur.saglıklı bir hamilelik ve saglıkla kucaga almanı dilerimmMerhaba arkadaslar beni taniyanlar belki hatirlar uzun zaman yazmadim buraya artik cocuk meselesini rafa kaldirmistim hic hesap kitap yapmayacagim diye kendime soz verdim bu yuzden burayada girmedim cunku hic aklimdan cikmiyordu artik olmayacagina kesin inanmistim her ay regl 'yakin acaba hamilemiyim demekten kendimi alamiyordum hep stresin cok etkiledigini soyluyorlardi evet dogruymus 2 ay ari sutu bal polen ve maydonoz buharina oturmak disinda bisey yapmadim veeee sonuc 42 yasinda dogal hamileyimmmm
Merhaba arkadaslar beni taniyanlar belki hatirlar uzun zaman yazmadim buraya artik cocuk meselesini rafa kaldirmistim hic hesap kitap yapmayacagim diye kendime soz verdim bu yuzden burayada girmedim cunku hic aklimdan cikmiyordu artik olmayacagina kesin inanmistim her ay regl 'yakin acaba hamilemiyim demekten kendimi alamiyordum hep stresin cok etkiledigini soyluyorlardi evet dogruymus 2 ay ari sutu bal polen ve maydonoz buharina oturmak disinda bisey yapmadim veeee sonuc 42 yasinda dogal hamileyimmmm
gunaydinnnnnnnnnnnnnnGünaydınnnn yavrucanlarrr
Ay sabah sabah nasıl mutlu oldum :) Dokunuşlara çok ama çok inanan ben ah bu ben :) Bunu görünce mutluluk yumrusu oturdu boğazıma
Mucizeler hiç bitmesin :))))))))) Herkesin mucizesini versiiiiiin
Canım benim sıkmasın canını
Mucizelerin yokluğuna değil varlığına olan yumrular çok olsun...
Ah ben sadist olabilirim seviyorum böyle yaşama bağlanış öykülerini, mucizelerin yumrularını :)
Olmaz denilenin oluyor olmasından umutluyum :)
oh devam olmaz denilenler oluyor :))))))
Tek kelimeyle mükemmel mucize bzizmde olsunn olsuuun inşallah ya
portakales yavruuumm umut hep olsunn bebekte olsunn canımm benimm
WishhDuygu teşekkür ederim güzel paylasımm darısı bize sana bana hepimize
Tabi ki umutsuz olmaz canım... Umut her şeydir..
Daha dün izledim Esaretin Bedeli ndeki Umut etmenin önemini..
Bizde bir yol buluruz yaşadığımız sürece inşallah...
ben mahvoldum su an gozyaslari icinde kaldim offfffff allah gercek bir mucize buuuuu... cok guzeldu duygummmmm tesekkur ederiz. ..Ay sabah sabah nasıl mutlu oldum :) Dokunuşlara çok ama çok inanan ben ah bu ben :) Bunu görünce mutluluk yumrusu oturdu boğazıma
Mucizeler hiç bitmesin :))))))))) Herkesin mucizesini versiiiiiin
Buluruz yol, bulamazsak "darlanırız" sonra yine bulur, yine darlanırız sürer gider :)
İndirimsiz günlerde dünya para bayılıp, bayıla bayıla aldığım elbiseyi sabah "bunu niye almışım ben ya niye" diyerek uyuz olduğum, gerilip sinirlendiğim, "derdop" edip dolaba fırlattığım gibiyim... Bir öyle, bir böyle. Olsun varsın :)
Ah Esaretin Bedeli nasıl güzel bir filmdir nasıl güzel :) Yine yeniden izlediklerimden... Bu ara film kalmadı çok bir sürüsü içinden de seçip izlemek zor oluyor, izlenecek film tavsiyelerin var mı? Tamamı biten dizilere dadandık Breaking Bad izliyoruz ama 3. sezona gelmemize rağmen tam anlamıyla ele geçirmiş değil... Başladık diye devam ediyoruz dur bakalım :)
Diziler konusunda da elbette arızalıyım :) Öyle çiçek böcek aşk da bazen izlerim ama beni yoracak, aklımı kurcalayacak, ne nasıl niye sorgulatacak olanları seviyorum :) Bugüne kadar izlenmişler arasından en iyiyi seç, sadece bir tane dizi seçebilirsin deseler Prison Break derim sonra benzer içerikle sıralayacaklarım gelir hahahaha
Canım sen normal doğum yapacaktın değil mi? Tamamen anestezisiz mi planlıyorsun? Doktorum bana riske atmayalım sezeryan ile alalım 38. Haftada diyor ama ben tereddütteyim. Bir yandan acayip tırsıyorum normal doğumdan, bir yandan da bebeğimi doğar doğmaz koklayıp gözyaşlarına boğulmak da istiyorum. Sen kendini nasıl hazırladın doğuma ?
Ben epiduralli normal doğum planlıyorum. Anestezisiz yemiyor:) Sezaryen de de epidural var. Doğar doğmaz alabilirsin kucağına.
Valla özellikle bir hazırlık yapmadım. Binlerde yıldır bütün kadınlar doğurduğuna göre, ben de yaparım diye düşünüyorum açıkçası:) Cahil cesareti
Günaydın, al benden de o kadar... Hatta ben doğum sancısını da çekmek istiyorum, tamamen doğal olsun istiyorum, her anını yaşayarak, ama sonrasında heyecanlanıyorum acaba bebişe bir şey olur mu? diye evhamlanıyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun, bebişlerimize sağlıkla kavuşabilelim. Ali'miz için geriye sayımı başlattık. Güzel haberlerini bekliyoruz, bol şans diliyoruz.
Kizlar güzell bir pazar diliyorum herkese
@2220 canim herseyin güzeli hayirlusini sana diliyorum Allah bir kapiyi kaparsa digerini acar huzur canim herseyden önce huzur
WishhDuygu cok gecmisler olsun canim ceza deyince bunu kastetmemistim kiyamam sana gez toz sen kim tutar seni
@Eua canim sen anlatin ben yasadim tüm olumsuzluklarina ragmen yasanacak bir yer secmissiniz bende isterimmmmm kocami bir kandirabilsem ah ahh tadini cikar canim eminimki daha güzel bir ev bulabilirsiniz
portakales tatlim bel agrin nasil oldu selenyumu mutlaka esin ve sen icin özelikle erkeklere cok gerekli
kuddus canim normal agrilardir cabucak hafiflesin bebisinide senide öptüm
@sara-28 tatlim o odundan bir tanede bende var canim seviyoruz biz odunlarimizi da o cevreleri varya insallah uzaklasir ve esinle cokk mutlu olursun ve bu günleri unutu verirsin seni ve bal yemeklerini özledim
yeteeeeer canim sicaklardan birazda buralara yola biz birsicak bir soguk dengemizi anla yani..
ensu canim tatil bitti mi? ise basladin mi ?
@kese06 kizlarrr nasil gidiyor hayat iklimya hanimmm papucu yarim cik kapiyada oynayalimmmm
yase07 fistik neler planladin aaa hep tatil olmuyor ama biraz hareket tatlim tedaviye nezaman basliyosun
@Lulinda ve ali merakta birakmayin bizleri topigin paşasi seni bekliyoruz
@simay72 canim Allah sana bagislasin kizini ve Allah bizlerdede nasip etsin kizinin ismini yaz canim öptüm ikinizide
@dnzdry tatlimmm nasilsiniz az kaldi az günesin yakinda kolarinda olcak
@olcay7378 senin icin cok zor tatlim Allah birdaha böyle aci yasatmasin sana hayirlisi olsun
kizlar yoruldum ama herkese öptüm iyi hafta sonlari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?