Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

@Alara14 ve @celina1 i aylar oldu görmüyorum merak ediyorum, haber alan duyan varsa çıtlatıversin :)
@kese06 ve @alpcemre sizi ayrıca merak ettim. Uzun süre sessiz kalmazdınız her şey yolunda mı?

Arım balım peteğimmm..
Kese06 nın kızçesi 1 yaşına girmiş ınstagram da gördüm muhtemel her şey yolunda :)
Alpcemre de en son iyiydi çok giremiyor sanırım..
Diğerlerini bilmiyorink :)

portakales başucuma koyduğum :) Ya sen hep ama hayatımda çok baskın olarak öne çıkan şeylerle geliyorsun bayılıyorum buna :)))))))) Sevgilimin bana söylediği şarkıların en başında arım balım peteğim geliyor, sesleneceği zamanlarda genel de bu üçlemeyi kullanır hahahaha
İphone denilen akıllı! cihaza arızalı benim yükleyebildiğim ilk şey taş plaktan Zeki Müren Arım Balım Peteğim :) Sonra da sevgilimden diğer şarkılarımı zorla ittire kaktıra yükledim, sonra bıraktım zaten müzik yüklemeyi insanın canını sıkıyor :)

Bel ağrılarının cereyanda kalmayla bağlantısı "yok canım" desek de olabiliyor. Kendi gelip kendi giden ağrılara uyuz oluyorum :) Hafiflemiş olmasına sevindim, gelmesinler geriye...

Bol bol yürü dedi doktor bana, ip atlamayı önerenler de oldu hahahah neyse yürüyüş kısmını halledemiyorum malum dünya yolu arabayla geliyorum, ofiste yürünenler yürüyüş sayılmıyor, bu ara relaks günler atraksiyonlu iş yoğunluğum yok o yüzden hımbıl ve yürümeyen zamanlardayım.

Acaba yürüyüş bahane alışveriş şahane mi yapsam? Anlamadan yürüyürüm cebimi hafifleterek :))))))

Son düzenleme:

Hahahahha ne mutlu ki tam isabet olmuş o zaman.. Sevgilin kadar olamasamda ona yakın gözlerle bakıyorum demek ki sana hahahah
Terk etmeye çalıştığımız, zor da olsa giden şeyler amannn gelmesin bir dahaa istemezzz...
Alışveriş için en uygun zamanlar.. % ler birbirini kovalıyor her mağazada maşallah.....
Ama gene de beni alışveriş merkezileri çok yoruyor.. Sevmiyorum çok almayı şuçluluk psikolojiside ayrı dert oluyor..
Evde havuz vardı niye yüzmüyorsunnn... Dünyanın en müthiş şeyii...

Beni de çok yoruyor hatta baş ağrımı tetikliyor kesinlikle ama hepsi bir arada pratik başka yer yok... Şimdi teeee Nişantaşı'na gitmek lazım açık hava için ya da karşıya Caddeye, imkansız :) Pazarları çok seviyorum ama nerdee :)
O yerlerde sürünen %ler çok tehlikeli... Daha önce ne kadar kazıklandığımızı gösteriyor oysa ki :) Suçluluk psikolojisi de bir dert, koyacak yer ayrı dert :)))) Ne çok derdim var :)

Deniz gibisi yok, havuz güneşlenirken görüntü yahu :) Hem yüzmek için akşam insani saatlerde evde olmak lazım ya da sabahları azmedip erken kalkmak. Gel de yap ne mümkün. Akşam 20.30 dan önce eve gidemezken hangi ara yüzülür yemek işi nolacak :) Sabah yüzsen saçlar koyun postekisi her sabah onları yıka vs kim uğraşacak :))) Ölme eşeğim ölme :) (eşek ben oluyorum bu durumda hahaha)

Mazaret bulmak istemeye görsün insan bi dolu var bak :)
Yemek yedin mi? Öğle saati olmuş farkında bile değilim... Yemek kahve yapardık tüh

Ayyy ne güzrl olurdu ama yemekteyim bide 2 gün şok diyetteyim.. paso bisiler iciyorum.. bana 1 hafta ver haftaya bulusalim hem belki degisim olur goruntumde ahahahah

hani bana hani banaaaaa

Bir hastane lobiside çıkacak kan tahlili sonucunu bekliyorum.Erken menapoz yada menapoz girdim mi diye.Evli değilim yaş kırk oldu,hayatımda kimse yok.Belki 50 tane bebek geçti yeni doğmuş önümden .
Allah herkesin gönlüne göre hayırlı evatlar versin.

Inşallah canım umarım hayırlı olur .bu ay başlıyorum.yenilen pehlivan güreşe doymazmış.o kadar Lüzumsuz insanlara Rabbim çocuk veriyor ki .ben şu an tatildeyim.burda bir kadın var Allah'ım giymiş bikiniyi .kadın kendiyle ilgileniyor. Küçük çocuk bir köşede.onu öyle bırakıp denize giriyor.ben 9 yaşında bu arada ayın 15 inde 10 olacak sıpamı bırakamıyorum .dönüp kadın kadın diyesim var .sen ne durumdasın ceket işleri

Ayyy ne güzrl olurdu ama yemekteyim bide 2 gün şok diyetteyim.. paso bisiler iciyorum.. bana 1 hafta ver haftaya bulusalim hem belki degisim olur goruntumde ahahahah
Eylül'de eşim İstanbul'da hafta sonları geleceğim kızlar buluşacağınız zamanı yazın bende gelmek istiyorum .o zamana kadar 3 kilo verip biraz ten renginin açılması lazım

A
amin inşallah

kuddus canım ya seni unatan ölsün hehh yavrum benim icinde yerin farklı senin ictenligini yeriiim heheh
Nasılsin bulanti agri yok olsun az kaldı cinsiyettede bekliyoz meraktan yavruyuu teyzesi yesin onuu hemmii

Yok ya erken menapoz bi sene adet olmassan neyse adet düzensizligidir tez zamanda hayırlı bebisli yuva dilerimm rabbimden umut kesilmez

Doktor
Yok ya erken menapoz bi sene adet olmassan neyse adet düzensizligidir tez zamanda hayırlı bebisli yuva dilerimm rabbimden umut kesilmez[/QUOTE
doktorda şaşırdı .
Yok ya erken menapoz bi sene adet olmassan neyse adet düzensizligidir tez zamanda hayırlı bebisli yuva dilerimm rabbimden umut kesilmez
Tesk.ederim arkadaşım.Amin inş isteyen herkese.Doktorda şaşırdı. Önümüzdeki ay tekrar testler yapılacak. Bu sonuçlar kötü dedi

kuddus canım ya seni unatan ölsün hehh yavrum benim icinde yerin farklı senin ictenligini yeriiim heheh
Nasılsin bulanti agri yok olsun az kaldı cinsiyettede bekliyoz meraktan yavruyuu teyzesi yesin onuu hemmii
ben de seni yiriiiiim kuzum carsamba insallah ultrasonda gosterir hemmen yazacagim size, ay oper o seni oper muuuuuuck! ahan da optuuuuuu

ama hayat suprizlerle dolu.... erken menepoz icin testere disli aslan pencesi siddetle onerilir saracoglu kuru.... erken mrnepoz ve yatkinligiba on humara bes yildiz.... ve umarim gonlunuzdeki gelip bulur sizi en hayirli sekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…