- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 39
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #43.841
portakales başucuma koyduğum :) Ya sen hep ama hayatımda çok baskın olarak öne çıkan şeylerle geliyorsun bayılıyorum buna :)))))))) Sevgilimin bana söylediği şarkıların en başında arım balım peteğim geliyor, sesleneceği zamanlarda genel de bu üçlemeyi kullanır hahahaha
İphone denilen akıllı! cihaza arızalı benim yükleyebildiğim ilk şey taş plaktan Zeki Müren Arım Balım Peteğim :) Sonra da diğer sevgilimden şarkılarımı zorla ittire kaktıra, sonra bıraktım zaten müzik yüklemeyi insanın canını sıkıyor :)
Bel ağrılarının cereyanda kalmayla bağlantısı "yok canım" desek de olabiliyor. Kendi gelip kendi giden ağrılara uyuz oluyorum :) Hafiflemiş olmasına sevindim, gelmesinler geriye...
Bol bol yürü dedi doktor bana, ip atlamayı önerenler de oldu hahahah neyse yürüyüş kısmını halledemiyorum malum dünya yolu arabayla geliyorum, ofiste yürünenler yürüyüş sayılmıyor, bu ara relaks günler atraksiyonlu iş yoğunluğum yok o yüzden hımbıl ve yürümeyen zamanlardayım.
Acaba yürüyüş bahane alışveriş şahane mi yapsam? Anlamadan yürüyürüm cebimi hafifleterek :))))))
hani bana hani banaaaaaHahhh herkese mutlu aaz stesli hafta diliyoruuummm müdürlerden fırsat bulursammm arada bakacamm size,
@Lulinda hahh yavrumm alim bırakmıyo tabi en rahat yerde ogluşumuz oyy teyzesi sevsin onuu inşallah saglikla kavuşun
acmila canım bu ay akapunktur yapacam haftaya başlayacagım bakalım eylülede tedavi inşallah dr başlarsa tabi hadi hayırlısı.sen naptin nasıl gidiyor
@Eua canım işin hayırlı olsunn kolay gelsin kuzum
@2220 kuzum nasılsın hersey gönlünce olsun
portakales kuzum nasılsın
WishhDuygu canım ya umarım agrıların geçmistirr nasıl oldun
@aybikee ay canım kuzum ya geçmis olsun cok zor aynı şeyleri yaşadıgımız için cok iyi anlıyorum seni ama umut bitmesin rabbim büyük inşallah o bebek gelecek canım gez toz tatil iyi gelsin sana umarım mucizen gelir
@alpcemre hemşomm aman dikkat ya sıcaklarda arttı nefes alınmıyo .cemreyide senide öperimm
HEPINIZE MUTLU HAFTA DILIYORUM SAGLIKLI BOL NESELI OLUNNN CANLAR
Inşallah canım umarım hayırlı olur .bu ay başlıyorum.yenilen pehlivan güreşe doymazmış.o kadar Lüzumsuz insanlara Rabbim çocuk veriyor ki .ben şu an tatildeyim.burda bir kadın var Allah'ım giymiş bikiniyi .kadın kendiyle ilgileniyor. Küçük çocuk bir köşede.onu öyle bırakıp denize giriyor.ben 9 yaşında bu arada ayın 15 inde 10 olacak sıpamı bırakamıyorum .dönüp kadın kadın diyesim var .sen ne durumdasın ceket işleri"Gardropçu" arkadaşım hiç üzülme gerilme umarım bu kez zamanıdır...
Sımsıkı ısınıp yerini sever inşallah. Hem dondurulmuşlarla daha az koşturmacan ve ilaç işlerin olacak. Dilerim çok güzel ilerler, baskılanmanın sonrasında rahim istenilen düzeye gelir ve buluşursunuz.
Ben dondurulmuşlarda (ilaçlara rağmen durdurulamayan yumurtlama nedeniyle yaşadığım iptaller hariç) çok fazla iğne olmadığı için daha rahat etmiştim...
Çok sevgiler, yakışıklı oğluna öpücükler
Herkesleree günaydınn olsun...
Dilerim güzel haberlerle, mucizlerle dolu bir hafta olur..[/QUOTE. Nasılsın tatlım
Eylül'de eşim İstanbul'da hafta sonları geleceğim kızlar buluşacağınız zamanı yazın bende gelmek istiyorum .o zamana kadar 3 kilo verip biraz ten renginin açılması lazımAyyy ne güzrl olurdu ama yemekteyim bide 2 gün şok diyetteyim.. paso bisiler iciyorum.. bana 1 hafta ver haftaya bulusalim hem belki degisim olur goruntumde ahahahah
amin inşallahBir hastane lobiside çıkacak kan tahlili sonucunu bekliyorum.Erken menapoz yada menapoz girdim mi diye.Evli değilim yaş kırk oldu,hayatımda kimse yok.Belki 50 tane bebek geçti yeni doğmuş önümden .
Allah herkesin gönlüne göre hayırlı evatlar versin.
Yok ya erken menapoz bi sene adet olmassan neyse adet düzensizligidir tez zamanda hayırlı bebisli yuva dilerimm rabbimden umut kesilmezBir hastane lobiside çıkacak kan tahlili sonucunu bekliyorum.Erken menapoz yada menapoz girdim mi diye.Evli değilim yaş kırk oldu,hayatımda kimse yok.Belki 50 tane bebek geçti yeni doğmuş önümden .
Yok ya erken menapoz bi sene adet olmassan neyse adet düzensizligidir tez zamanda hayırlı bebisli yuva dilerimm rabbimden umut kesilmez[/QUOTE
doktorda şaşırdı .
Tesk.ederim arkadaşım.Amin inş isteyen herkese.Doktorda şaşırdı. Önümüzdeki ay tekrar testler yapılacak. Bu sonuçlar kötü dediYok ya erken menapoz bi sene adet olmassan neyse adet düzensizligidir tez zamanda hayırlı bebisli yuva dilerimm rabbimden umut kesilmez
ben de seni yiriiiiim kuzum carsamba insallah ultrasonda gosterir hemmen yazacagim size, ay oper o seni oper muuuuuuck! ahan da optuuuuuukuddus canım ya seni unatan ölsün hehh yavrum benim icinde yerin farklı senin ictenligini yeriiim heheh
Nasılsin bulanti agri yok olsun az kaldı cinsiyettede bekliyoz meraktan yavruyuu teyzesi yesin onuu hemmii
ama hayat suprizlerle dolu.... erken menepoz icin testere disli aslan pencesi siddetle onerilir saracoglu kuru.... erken mrnepoz ve yatkinligiba on humara bes yildiz.... ve umarim gonlunuzdeki gelip bulur sizi en hayirli sekilde.Bir hastane lobiside çıkacak kan tahlili sonucunu bekliyorum.Erken menapoz yada menapoz girdim mi diye.Evli değilim yaş kırk oldu,hayatımda kimse yok.Belki 50 tane bebek geçti yeni doğmuş önümden .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?