Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

canım benim tedavi iyidir iyidir kafa olarak hafiften hazırlanmaya başlasan iyi olacak.. topikte herkez kenara çekildi kimse tedavi modunda değil.. hep beraberce sonbaharı bekliyoruz sanırım.. taşından kurtulursun umarım canım sonrada göbüşteki tek taşına kavuşursun:)
kıymetmi biliniyor yoksa toparlayıcımı oldum anlamadım canım yinede kafam çok dağıldı çok iyi geldi keyfim yerinde..
duş hayaliyle eve geldim sular kesik, bi yandan sana yazıp bi yandan yemek yapıyorum:)) çok öptüm canım..

sorma canım ya kafam fazla dağıldı, sen nasılsın canım.. biraz daha sistemimi oturtsam gündüzde gireceğim az kaldı.. çok tatile çıkanlar var yoğunluklar oluyor.. neyse yemek arası hemen size bakım dedim.. cumartesi buluşmaları bana herzaman uyar kızlar... yaparsanız mutlaka haber verin. whatshaptan yazarsın canım öyle bir görüşme planlarsanız..

inşallah değerlerin iyi çıkmıştır canım.. menapoza girmek okadar kolay değil dur bakalım.. daha seni evlendirip bebek sahibi yapacağız.. kaçışın yok..

seni çok sevdim ben ve bir iki paylaşımlarını okudum buralara kadar geldim
normalde ne iş yaparsın bilmem ama kendiyle yazışırken böyle sohbet edeni çok okumadım ben
sen kitap yazmalısın bence

inşallah değerlerin iyi çıkmıştır canım.. menapoza girmek okadar kolay değil dur bakalım.. daha seni evlendirip bebek sahibi yapacağız.. kaçışın yok..
Ah canım inş evlendirirsiniz.değerlerim kötü çıktı. Doktor şaşırdı. Adet duzensizligi olmadan nasıl olur diye.Son bir ay düzensizligidir oldu.İlaç kullandım. Doktor ilacın etkisi geçsin bir ay sonra tekrarlicaz dedi.
Ama Son iki ay testlerinde menepoz görünüyor. ONUMUZDEKİ ay bir test daha yapılacak. İlacın etkisi geçsin dedi.Bu sonuçlara bakarsak bebeğin olmayacak dedi.Aslında çok üzüldüm. AMA ONUMUZDEKİ ay için umudum var.

Arkadaşım, çok takılma doktorlara. Geçen yıl Nisan ayında AMH sonucum < 0,01 olarak geldi. Doktor yazı geçirmezsin demişti. Hala menapoza girmedim. Üstelik stresime rağmen gün aksatmıyor iki aydır. Gerçi bioenerjiye gitmiştim. Belki onun faydası olmuştur. Adam iki ay öteleyebilirim demişti. Maşallah bir yılı da geçti. Hem bu kaçınılmaz son. Zamanı geldiyse olacak. Yeterince hayat sıkıntın varken bir de bunu üstlenme. Ne yaparsak yapalım, her şey olacağına varıyor çünkü...

Ah canım inş. Ama bitmiyor kendimi suçlamalar. ...

Ah canım inş. Ama bitmiyor kendimi suçlamalar. ...

Kendini suçlaman için hiç sebep yok inan ki. Her şey olması gerektiği gibi yaşanıyor hayatta. Hiç bir şeyin aslını olup bitmeden göremiyoruz. Yapabileceğimiz tek şey, geçmişteki hatalarımızı cebimize koyup, tekrarlamamaya çalışmak. Bunu yaparken yeni hatalar da yapacağız çünkü insanız. Hata yapmayan, Yaradan' dan başkası değil. Yaşanan iyi ya da kötü her şey, sadece bize bir şeyler öğretmek için. Karşımıza çıkan insanlar, yaşadığımız olaylar, duygular... Hepsi bizi bir yere götürmek için var. Yol ayrımları da aslında sadece iyi olmaya devam etmek ya da kalbini karartıp kötü olmaya karar vermek şeklinde. Eğer yaptığımız seçimler bizi uykusuz bırakıyorsa, yüreğimize getirip bir öküz oturtuyorsa, yanlış yapmışız demektir. Kenara çekilip o yanlışı bulduktan sonra keşkeye takılmak yerine, "Sayın bay yanlış, siz bana bir şey öğrettiniz. Ben olma yolunda aldığım yanlış kararı gösterdiniz. Bunun için teşekkür ederim." demek ve gülümseyerek yaşamaya devam etmek gerek. Mümkünse düzeltmek için çaba göstermek, mümkün değilse dersimizle ilerlemek gerek. Bir hata yaptığımızda, o hatayı yapmadan önceki halimize göre, kendimizi bulmaya bir adım daha yaklaşmışız demektir. Bunun tadını çıkarmak, geçmişe takılıp, mazoşistler gibi işkence çekmekten iyidir. Yanlış mıyım?

Tesk.ederim,ilgin için. Keşke detaya girmeden iyi kötü demeden evlenseydim diyorum kızıyorum kendime.
Ama Rabbim hayırlısını verir diyorum,hamdolsun diyorum kendime.Bana vermedikçe vardır benim için hayri diyorum

Bugün kimse yok...
Umutlar mı tükendi, kaçış mı var bilmiyorum..
Bazen uzaklaşmak, gitmek ve 'MIŞ' gibi yapmak iyi gelir...
Dilerim hepiniz iyisinizdir..
Hayatın koşuşturmasında bir nebze de olsun yüreklendirmek adına,
cesaret vermek ve umutları yeşertmek için bir kaç söz paylaşıyorum..
Dilerim bugün güneş yarın bizim için doğmak adına batar ve hepimiz mucizelerimize kavuşuruz..
( Her açıdan)
Hepinizi ayrı ayrı sever ve öperim..

“Sen neye hazırsan, o da senin için hazırdır.” Mark Victor Hansen

“Hayal et, inan, başar.” Paul White

“Peşinden gidecek cesaretiniz varsa, tüm düşler gerçek olabilir.” Walt Disney

“Hayatınızı cesurca kabullenin, başarıya dönüştüğünü göreceksiniz.” Ralph Waldo Emerson

“Mucize, enerjinizi korkularınıza değil, rüyalarınıza verdiğiniz zaman başlar.” Richard Wilkins

“İnsan, uçurumun kenarına varmadan kanatlanamaz.” Nikos Kazancakis

“Ya ümit sizsiniz, ya da ümitsizsiniz.” Behçet Necatigil

“Dualarınıza dikkat edin. Gerçekleşebilirler.” Emerson

“Üşenme. Erteleme. Vazgeçme.” A.Fuat Başgil

“Çabaların meyvesi, ancak kişi vazgeçmediğinde ortaya çıkar.” Napoleon Hill

“Her şey üstüne gelip, seni dayanamayacağın bir noktaya getirdiğinde, sakın vazgeçme! Çünkü orası kaderinin değişeceği yerdir.” Mevlana

“Cevap alamamanızın en büyük sebebi, soruları sormamış olmanızdır.” Richard Bach

“Denemeyi bırakmak dışında başarısızlık yoktur.” Elbert Hubbard

Her şey olacağı zamanda, olacağı şekilde oluyor arkadaşım. Yine keşke demen dikkatimi çekti. Eğer karşına çıkanlarla bir geleceğin olsaydı, emin ol ağzın dilin bağlanırdı. İçinden hayır diye çığlıklar da atsan, o masaya oturur, o imzayı atardın. Bizzat yaşadığım için söylüyorum. Sana tavsiyem, yaşadığın ortama göz gezdir. Çevrende teklik algısı oluşturan ne varsa ya çift haline getir ya da ortadan kaldır. Feng Shui' yi karıştırabilirsin. İlginç ve etkili bence çok ta eğlenceli önerileri var. Hayatına birisinin girmesi için önce senin her yönünle hazır olman gerek. Geçmişteki deneyimlerini sevgiyle kabullenip bunların seni hayatına girecek kişiye hazırladığını kabul ettiğinde kendini gelecek kişiye açmış olacaksın. Arkana bakarken, önündekileri göremezsin çünkü. Bir de eğer yapıyorsan, çevrendekilere "potansiyel eşim bu mu?" diye bakmayı bırak. Yanlış kişileri çekersin hayatına ve bu sana daha büyük mutsuzluklar yaşatır. Ve hatta bu konuşmalar bile hem senin, hem bunları dışarıdan okuyanların hayatına minik dokunuşlar yapıyor. Umarım herkes, kendi doğrusuna en acısız yoldan ulaşır ve mutluluğu katlanır...

Günaydın herkese. Yüreklerinizin gerçek sevgiye ulaştığı, güneşin önce sizin içinize doğduğu ve sizden çıkan ışığın tüm sevdiklerinizi sardığı güzel bir gün olsun bugün. Ve bu güzellik, en fırtınalı günlerde bile kaybolmasın...

Cok tatlisin sen....

Tünaydın tünaydın tünaydınnnn... Geçen gün "serseri mermi" gibi bir anda karmakarışık bir ortamdaydım, bir gittim pir gittim. Yoğunluğum normale döndü. Hava da pek güzel :)

Bir de geldim güzel haber
Lulinda normali çok istese ve beklese de sezaryen ile Ali'yi doğurmuş Her ikisi de çok iyilermiş.

hope73 Hamilelere hamile adaylarına ne güzel tecrübeler aktarıyorsun :)))
Hep güzel tecrübeleriniz olsun... Sana çok sevgiler Emir Osman'a mis koklamalar :)))

sub güzel haberlerin çoook olsun...

ensu doğru söylüyorsun her birine katılıyorum... Takipteyim güze dönsün mevsim kendi baharımızı yaratırız belki :) Herkes de aynı fikirde sanırım, bir boş vermişlik durumu... Peşi sıra başlarız umarım hepimiz

berceste_ Sevgi dolu sözlerin, nezaketin harika Konuşur gibi yazmak kimi zaman yorucu oluyor ama ben böyleyim :)))) Gevezeliklerimin hangilerine denk geldin, seni buralara getirdi (iyi ki getirdi) merak ettim. Çok teşekkür ederim

D deryaderya hayat sürprizlere gebe... Güzel sürprizlerin olsun

Hava çok güzel demiştim, deniz kıyısında bir öğle yemeği çok cezbedici... Kalıcı olmaz geri dönersem görüşürüz :)

Maşallah bugün ne güzel bir gün. Güne keyifli başladım, güzel haberler aldım, güzel bir insanla telefonda görüştüm. Lulinda' nın haberine sevindim. Ali bebeğe hayırlı, mutlu, uzun ve analı- babalı bir ömür dilerim. Allah hepinizin güzel haberlerini alıp bu coşkuyla sevinmeyi nasip etsin bana. Bencil miyim? Hayır

Öpüyoruz oglusumla kocamanca tarafindan :). Birbirinden genc teyzelerine selam ediyor oglusum :))))

selam ben 35 yaşındayım ama 32 yaşımdan beri erken menopoz riski taşıyorum ve 2 tedavim negatif
geçen at 3. tedavimde iptal oldu rezerv sorunum var konu araştırırken bu topiğe geldim ve sen ve arkadaşlarının hoş sohbetini gördüm hisettiklerimi söylemeyi severim ne hoşki sen bende güzel duygular hissettirdin
yazılarında sıcaklığını gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…