- 7 Aralık 2013
- 5.214
- 3.508
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #43.881
İstikrarlı kadınım benim :))))))
Süt mü olur kahve mi olur yoksa daha sert bir şeyler mi olur hepsi bahane, umarım ilk fırsatta olur...
Benim tedaviye ikna edilme sürecim çok zorlu geçmişti yenisi için motivasyonları biriktirmem lazım, ikna olmam lazım henüz o durumda değilim... Sonra başımı taşlara vuracaksam (taşlarımı da kendim üretiyorum hahahaha) taş hazır :) Taş düşemedi düşecek ve geçecek inşallah ağrısını pek önemsemiyorum kolumdaki katater sinir bozucuydu sadece... Ondan da dün gece kurtuldum, bakalım bekleyip göreceğiz bundan sonrasını. Teşekkür ederim başka dertlerimiz olmasın :)
Tatil iyidir güzeldir, iş yerinin sana verdiği imkanları seviyorum. Kıymetli kişi olmak böyle bir şey. Umarım hem tatilin hem memleket ziyaretin çok iyi gelmiştir. Eylül ayını tatil olarak geçirdikten sonra tümden tatilde kalmayı isteyebilirim gibi geliyor iyi mi kötü mi bilemedim :)
Çok sevgiler
WishhDuygu hayatım çok geçmiş olsun.. Nazar mı değdi sanaa... Tezinden döküver eteğindeki taşları..
@simay72 bebeğinle çok mutlu ol inşallah.. Uzun güzel bereketli ve saglıklı bi ömrü olsun..
ensu cum canım benim bu iş seni bizden alıkoydu vallahii ama olsun seviniyorum senin adına..Buluşma yapmak lazım..
@Eua @sara_28 @yeteeeeeryase07 @kuddus 2220 @dnzdry @alpcemre @nisanduru acmila @zozitos @yadigaryadi @elifdemirelif @Aybikeeee veee yazmayı unuttuklarımmm
Hepinize kocamannn güzel bereketli enerjiler gönderiyorum.. Güneşe bakmayı unutmayın
Bir hastane lobiside çıkacak kan tahlili sonucunu bekliyorum.Erken menapoz yada menapoz girdim mi diye.Evli değilim yaş kırk oldu,hayatımda kimse yok.Belki 50 tane bebek geçti yeni doğmuş önümden .
Allah herkesin gönlüne göre hayırlı evatlar versin.
seni çok sevdim ben ve bir iki paylaşımlarını okudum buralara kadar geldimDoktorlar kulbu bulamayınca bağlıyorlar bir yere :) Bazen diyorum topuna kibrit suyu :)))))) Neyse onlarsız da kalmayalım yine de :) Suyunu soğuk içmeye gayret... Malum "domuz gibi yiyorum ben" birazına şahitsin... Bende kilo bakımından işe yaradığı rivayet edilmişti :)
Mış yapmak kabullenme arefesinde işe yarıyor, ama tümden içinde kalınca o zaman vahim :) Dozunda kalabilirsek ne ala :)
Güzel gözlerin güzel şeyler görmüş... Özlem olmaz mı hangimizde yok ama keşke daimi olsa... Galiba sorun o... İç ses hortlayınca buyur ediyoruz baş köşeye... Bazen bir bebeğin gülüşünde, bazen bir kadının karnında, bazen benzer bir özlemin varlığında çörekleniyor. Bazen de kucağında yeni doğmuş bebeğe hoş geldin derken ortalıkta olmuyor. Tutarsız :) Kaotik karmaşık. Diyezim yok klavye de koyamadım. Bir diren durumu var neye diren onu da bilen beri gelsin :)))) Demiştim ya bir tarafta dolapta arı sütü polen, omega3'lerim, imunekslerim vs var, diğer taraftan pofur pofur sigaramı içiyorum, yoğun ve düzenini kendi belirleyen hayata devam ediyorum traji komik :)
Tedavi için göz kırpan bir minik yer var elbette ama yeri büyümezse aksiyon aldırmaz. O minik yeri büyütmem lazım... Büyütürken her birinizin yanımda olacağını biliyorum o da müthiş bir duygu :) Pırlanta sevgilimi iğne fobimle ızdıraba sürüklemeyeceğime ikna edersem ne istiyorsam onun için o da yanımda olur ama bana güvenilmez bu konuda :) Özellikle şu taş olayına çok yeni olarak şahit olduğundan, doktorun hemen morfin bağlayın derken (tıbben doğum gibi kabul edilmiş en yüksek ağrı diye ona bilgi aktarırken) ağrıyı göze alıp iğne yapılmaması için hastaneyi ayağa kaldıran direnişimi, mecburiyet sonrasında teslimiyetin ızdırabıyla kontrol edilemez ağlamalarımı görünce ikna kısmı zor :))))
"Hemen sokun hemennn" diye canhıraş bağırışları ile birlikte hastaneye karı koca rezil olduk :))))))) Yarın kontrole kocaman kara gözlüklerimle gideyim :) Bi nevi medya usulü bant :)
Ah canım inş evlendirirsiniz.değerlerim kötü çıktı. Doktor şaşırdı. Adet duzensizligi olmadan nasıl olur diye.Son bir ay düzensizligidir oldu.İlaç kullandım. Doktor ilacın etkisi geçsin bir ay sonra tekrarlicaz dedi.inşallah değerlerin iyi çıkmıştır canım.. menapoza girmek okadar kolay değil dur bakalım.. daha seni evlendirip bebek sahibi yapacağız.. kaçışın yok..
Ah canım inş evlendirirsiniz.değerlerim kötü çıktı. Doktor şaşırdı. Adet duzensizligi olmadan nasıl olur diye.Son bir ay düzensizligidir oldu.İlaç kullandım. Doktor ilacın etkisi geçsin bir ay sonra tekrarlicaz dedi.
Ama Son iki ay testlerinde menepoz görünüyor. ONUMUZDEKİ ay bir test daha yapılacak. İlacın etkisi geçsin dedi.Bu sonuçlara bakarsak bebeğin olmayacak dedi.Aslında çok üzüldüm. AMA ONUMUZDEKİ ay için umudum var.
Ah canım inş. Ama bitmiyor kendimi suçlamalar. ...Arkadaşım, çok takılma doktorlara. Geçen yıl Nisan ayında AMH sonucum < 0,01 olarak geldi. Doktor yazı geçirmezsin demişti. Hala menapoza girmedim. Üstelik stresime rağmen gün aksatmıyor iki aydır. Gerçi bioenerjiye gitmiştim. Belki onun faydası olmuştur. Adam iki ay öteleyebilirim demişti. Maşallah bir yılı da geçti. Hem bu kaçınılmaz son. Zamanı geldiyse olacak. Yeterince hayat sıkıntın varken bir de bunu üstlenme. Ne yaparsak yapalım, her şey olacağına varıyor çünkü...
Ah canım inş. Ama bitmiyor kendimi suçlamalar. ...
Tesk.ederim,ilgin için. Keşke detaya girmeden iyi kötü demeden evlenseydim diyorum kızıyorum kendime.Kendini suçlaman için hiç sebep yok inan ki. Her şey olması gerektiği gibi yaşanıyor hayatta. Hiç bir şeyin aslını olup bitmeden göremiyoruz. Yapabileceğimiz tek şey, geçmişteki hatalarımızı cebimize koyup, tekrarlamamaya çalışmak. Bunu yaparken yeni hatalar da yapacağız çünkü insanız. Hata yapmayan, Yaradan' dan başkası değil. Yaşanan iyi ya da kötü her şey, sadece bize bir şeyler öğretmek için. Karşımıza çıkan insanlar, yaşadığımız olaylar, duygular... Hepsi bizi bir yere götürmek için var. Yol ayrımları da aslında sadece iyi olmaya devam etmek ya da kalbini karartıp kötü olmaya karar vermek şeklinde. Eğer yaptığımız seçimler bizi uykusuz bırakıyorsa, yüreğimize getirip bir öküz oturtuyorsa, yanlış yapmışız demektir. Kenara çekilip o yanlışı bulduktan sonra keşkeye takılmak yerine, "Sayın bay yanlış, siz bana bir şey öğrettiniz. Ben olma yolunda aldığım yanlış kararı gösterdiniz. Bunun için teşekkür ederim." demek ve gülümseyerek yaşamaya devam etmek gerek. Mümkünse düzeltmek için çaba göstermek, mümkün değilse dersimizle ilerlemek gerek. Bir hata yaptığımızda, o hatayı yapmadan önceki halimize göre, kendimizi bulmaya bir adım daha yaklaşmışız demektir. Bunun tadını çıkarmak, geçmişe takılıp, mazoşistler gibi işkence çekmekten iyidir. Yanlış mıyım?
Tesk.ederim,ilgin için. Keşke detaya girmeden iyi kötü demeden evlenseydim diyorum kızıyorum kendime.
Ama Rabbim hayırlısını verir diyorum,hamdolsun diyorum kendime.Bana vermedikçe vardır benim için hayri diyorum
Cok tatlisin sen....Bugün kimse yok...
Umutlar mı tükendi, kaçış mı var bilmiyorum..
Bazen uzaklaşmak, gitmek ve 'MIŞ' gibi yapmak iyi gelir...
Dilerim hepiniz iyisinizdir..
Hayatın koşuşturmasında bir nebze de olsun yüreklendirmek adına,
cesaret vermek ve umutları yeşertmek için bir kaç söz paylaşıyorum..
Dilerim bugün güneş yarın bizim için doğmak adına batar ve hepimiz mucizelerimize kavuşuruz..
( Her açıdan)
Hepinizi ayrı ayrı sever ve öperim..
“Sen neye hazırsan, o da senin için hazırdır.” Mark Victor Hansen
“Hayal et, inan, başar.” Paul White
“Peşinden gidecek cesaretiniz varsa, tüm düşler gerçek olabilir.” Walt Disney
“Hayatınızı cesurca kabullenin, başarıya dönüştüğünü göreceksiniz.” Ralph Waldo Emerson
“Mucize, enerjinizi korkularınıza değil, rüyalarınıza verdiğiniz zaman başlar.” Richard Wilkins
“İnsan, uçurumun kenarına varmadan kanatlanamaz.” Nikos Kazancakis
“Ya ümit sizsiniz, ya da ümitsizsiniz.” Behçet Necatigil
“Dualarınıza dikkat edin. Gerçekleşebilirler.” Emerson
“Üşenme. Erteleme. Vazgeçme.” A.Fuat Başgil
“Çabaların meyvesi, ancak kişi vazgeçmediğinde ortaya çıkar.” Napoleon Hill
“Her şey üstüne gelip, seni dayanamayacağın bir noktaya getirdiğinde, sakın vazgeçme! Çünkü orası kaderinin değişeceği yerdir.” Mevlana
“Cevap alamamanızın en büyük sebebi, soruları sormamış olmanızdır.” Richard Bach
“Denemeyi bırakmak dışında başarısızlık yoktur.” Elbert Hubbard
Tünaydın tünaydın tünaydınnnn... Geçen gün "serseri mermi" gibi bir anda karmakarışık bir ortamdaydım, bir gittim pir gittim. Yoğunluğum normale döndü. Hava da pek güzel :)
Bir de geldim güzel haber
Lulinda normali çok istese ve beklese de sezaryen ile Ali'yi doğurmuş Her ikisi de çok iyilermiş.
hope73 Hamilelere hamile adaylarına ne güzel tecrübeler aktarıyorsun :)))
Hep güzel tecrübeleriniz olsun... Sana çok sevgiler Emir Osman'a mis koklamalar :)))
sub güzel haberlerin çoook olsun...
ensu doğru söylüyorsun her birine katılıyorum... Takipteyim güze dönsün mevsim kendi baharımızı yaratırız belki :) Herkes de aynı fikirde sanırım, bir boş vermişlik durumu... Peşi sıra başlarız umarım hepimiz
berceste_ Sevgi dolu sözlerin, nezaketin harika Konuşur gibi yazmak kimi zaman yorucu oluyor ama ben böyleyim :)))) Gevezeliklerimin hangilerine denk geldin, seni buralara getirdi (iyi ki getirdi) merak ettim. Çok teşekkür ederim
D deryaderya hayat sürprizlere gebe... Güzel sürprizlerin olsun
Hava çok güzel demiştim, deniz kıyısında bir öğle yemeği çok cezbedici... Kalıcı olmaz geri dönersem görüşürüz :)
selam ben 35 yaşındayım ama 32 yaşımdan beri erken menopoz riski taşıyorum ve 2 tedavim negatifhope73 Hamilelere hamile adaylarına ne güzel tecrübeler aktarıyorsun :)))
Hep güzel tecrübeleriniz olsun... Sana çok sevgiler Emir Osman'a mis koklamalar :)))
sub güzel haberlerin çoook olsun...
ensu doğru söylüyorsun her birine katılıyorum... Takipteyim güze dönsün mevsim kendi baharımızı yaratırız belki :) Herkes de aynı fikirde sanırım, bir boş vermişlik durumu... Peşi sıra başlarız umarım hepimiz
berceste_ Sevgi dolu sözlerin, nezaketin harika Konuşur gibi yazmak kimi zaman yorucu oluyor ama ben böyleyim :)))) Gevezeliklerimin hangilerine denk geldin, seni buralara getirdi (iyi ki getirdi) merak ettim. Çok teşekkür ederim
D deryaderya hayat sürprizlere gebe... Güzel sürprizlerin olsun
Hava çok güzel demiştim, deniz kıyısında bir öğle yemeği çok cezbedici... Kalıcı olmaz geri dönersem görüşürüz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?