Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Aynen potansiyel ac sonra aynı kiloo hehh sen benden dirayetlisin galiba

Sen de bana iyi geldin arkadaşım. Günüme ışık kattın, teşekkür ederim.

kafa olarak çıtırım evet :) ama bedenim biraz yaşlanmış doktorlar öyle diyolar
yaş önemli değilki önemli olan Allahın ol demesi
ama bu topiğin düzeyi paylaşımları gerçekten harika
takipteyim canlar

Günaydın günaydın günaydınnnnn
Cuma günü olmasının dayanılmaz hafifliğindeyim yaşasınnn :)
Yarın ve Pazar için bir sürü "yapılacak işler" programım var, enerjim şu an full hepsini yapabilecek gibiyim.
Ya da "amann yaaa uzann, al kitabını eline çayır çimen seril" olacağım. Bahçede bildiğin kamp misali miskin miskin takılacağım. (Gizliden gizliden bunu da programladım)

Hangisini yapacağım acaba

Allah çok çok sağlıklı olarak kucağına almayı kısmet etsin annesi İsteyen, bekleyen herkese yaşatsın

kuddus canım, taze hamile, sen bilmezsin böyle şeyleri :))))) (Görende ununu elemiş eleğini asmış sanır)
Deneyip görelim. Denk geldiğim topiklerde konular enteresan ise okumadan durmuyorum, bakalım çok okumanın faydası oluyor mu bu doğru bir sav mı onu da test etmiş oluruz. Sağlıklı olması önemli olan bizim için o yüzden çok önemi yok :)) Hem zaten 2220 bilge kadınım (deliiii :) ) söylemiş ne olacağını

aaa nasil yani freee bhcg oranina gore cinsiyet? ???

2220 Hmmm Kımıldayan yapraklı mı kımıldamayan yapraklı mı? P yerine r yazaydım yanmıştık :)))))))))) Geçici falan değil toptan gönderirlerdi beni artık :))))))))))))

Abbboooowwww, bacım ayıp yaa, olan var, olmayan var. Canı çekenler olabilir di mi?
İmza: Tesciline az kalmış Meryem Ana

berceste_ yaşasın senin de bir sürü yaşın var demek ki :) Kafa yaşı, beden yaşı, akıl yaşı, neşe yaşı, keyif yaşı tevellütten ibaret kafa kağıdı yaşı :)))))
Doktorsuz kalmayalım ama onların her dediğine de bakmamak lazım, eminim artık buna :) Sığındıkları ilk şey oluyor artık... Tanımlayamadıkları, anlayamadıkları her durum için hemen önümüze gerekçe olarak sunabiliyorlar. Yemiyoruz, akıllandık... :) OL'acak ise olacaktır zaten :)

Sanırsın ki tüp merkezlerindeki kadınlar protototip hepsi sanki aynı soydan kadınlar... Oysa ki her yaştan, her coğrafyadan, her kilodan, her ırktan, her gen haritasından kadınlar üreme konusunda uğraş veriyor. İşte orada var bit yeniği :)

Eskilerin "sıcağına oturma aman mazallah, ceketini atsa hamile kalır" diye bahsettiği günlerden ( esnacan gardropçu kulağın çınlasın) bugünlere gelmemizin altında yaş değildir mazeret :)))

Olgun yetişkinlerin düzey ve paylaşım farkı :)))) ( 8/ +18 (bipp) /78 yaşlarımızda vardır ama nasıl olsa istisnalar kaideyi bozmaz )

hahhahhayyyyyy bayiliyorum sana bayiliyorummmmm, gunaydinnnnnnn

cayir cimen herrr daim favorimmmmmmm

[QUOTE="kuddus, post: 42161987, membercayir cimen herrr daim favorimmmmmmm[/QUOTE]
Cayır cimenn şarkısına başladımm hehe sayenizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…