- 8 Eylül 2014
- 1.685
- 1.866
- 208
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #43.921
Aynen potansiyel ac sonra aynı kiloo hehh sen benden dirayetlisin galibaNe kefal miiiii!!
Açım bennn ...
Diyet denen o zıkkım direniyor ama bende ona direniyorummm malum sürünmeden elde edilmiyor bazı durumlar...
Bakalımmm sabır ve itina ile bekliyorum...
Ne romantik anlar yaşamışsın kendinle... Harikaa bayılırımm...
Ali miz gelmiş hoşgelmiş Lulinda canımm koklayarak öpüyorum sizi maşallah sağlık la büyüsün
WishhDuygu sen gez deniz havası yarasınn hahhh diyetteyim deyince daha cokk yiyirim benn hehhe
portakales cimcimemmm
2220 Canımmm sesini duydumm iyi geldii cazibeli kadınn
kuddus canımmm heyecanla bisde bekliyoozzz cinsiyett banada erkek gibi geliyoo
aa bakınn bi dizi buldumm 3 blm ama tutankamonun hikayesii tut izleyin güzell ingilizcem gelişsin diye bakıyorumm
kafa olarak çıtırım evet :) ama bedenim biraz yaşlanmış doktorlar öyle diyolarSen hep güzel haberler al, güzel gün yaşa... Çünkü daha da güzelleşiyorsun :))) Işıl ışılsın ve nefis bilgilerle gelmişsin yine. Bilge kadınım benim
Onun minicik parmaklarının yerinde olmayı isterdim :))))) Yesin bitirsin tazecik teyzelerini :)))))))))
Sen de çıtırsın :) Benzer yollarımız var... 4 negatif alıp sınıfta kalanlardanım bende... Menopoza 1-2 ay içinde girersin dedikleri halen menopozun kapısına uğramadığı arkadaşlarımız da var. Boş foliküller konusunda bu aralar çokca geri dönüş okuyorum. Havuz sistemiyle biriktirmeye gayret edenleri... Burada da arkadaşlarımız var aynı şekilde. Takviye kürlerle daha iyi kalite sağlamayı hedefleyenler. (@40Asistani) resimlerinde bir çok bilgi var bu kürler için bildiklerin olsa da belki göz atarsın. Şifacı bilge kadınımız2220 menopoz denilen zamanında 1 ken 2 yumurtayla OPU'dan çıkan şahane bir kadındır. Her derde deva candır :)
Her tedavi süresince hissettiklerin hiç birimizin yabancı olmadığı duygular, daha sık gel inşallah... Kimi zaman tedavilerimizden (bu aralar yaz rehavetindeyiz hepimiz) kimi zaman hayata dair ne varsa paylaşmak üzere buralardayız. -Hiç mütevazi olmadan- hissettiklerini söylemek üzere en özgür olduğun yerdesin :)))) Bazen patır patır yanlışlarını söyleyenler de olur, bazen nabzına göre şerbetin hazır olur :))))
Kelimelerinden hissedilen sıcaklığınla sende yakarsın ortalığı :)
Canım benim amniyosentez yaptıran gerçekten çok az... Harmony dışında Panorama, Nifty testlerini yaptıranlar var daha fazla kromozom bakılsın diye. Özellikle @dnzdry farklı bir yöntem denemişti onu da istiyorsanız yapabilirsiniz. Her şeye rağmen doğacak olsa da, doğumunda önlem alınması gerekecek bir gelişme varsa ona hazırlıklı olmak bakımından yaptırmışlardı. Sağlıkla çıksın her şey...
Edepli bir bebektir göstermemiştir :) (Gösterenler edepsiz sanki :))))) ) göstermeyince kız derler ama belli olmaz bu işler. BiliyorsunLulinda topik açtığında sıkı takipçi olmuştum, hamilelik öncesinden hamilelik zamanlarına dair tecrübeleri almak için :) Bilenler daha iyi söyleyecektir ama tahmin yürütmek için ikili tarama sonuçlarındaki Free BHCG değerinden faydalanılabiliyor :) Tutturan çok :) <50 Erkek / >50 Kız rivayeti var. Bakalım tutacak mı :)
Sağlıklı olsun kız erkek fark etmeyecek nasıl olsa :) Öyle de olsun, sağlıkla doğsun
hosgeldin aramizaaaaaakafa olarak çıtırım evet :) ama bedenim biraz yaşlanmış doktorlar öyle diyolar
yaş önemli değilki önemli olan Allahın ol demesi
ama bu topiğin düzeyi paylaşımları gerçekten harika
takipteyim canlar
kızlarım dün ultrasondaydım ufaklık göstermedi doktora göre erken cinsiyet için ya da kız olabilir... yaş 41 olduğu için amniosentez önerdi ama 300 de 1 düşük riski olduğunu ve eğer test sonucu sorun varsa aldırmak istiyorsam bu testi yaptırmam gerektiğini anlattı harmony testinden de bahsetti ama sadece 6 kromozon incelenebiliyormuş o testle o yüzden üstünde fazla durmamam gerektiğini anlattı... biz de eşimle ikili tarama için kan verirken düşündük ve amniyosentez yaptırmamaya karar verdik.... zaten bir ay sonraya denk geliyor ve ben bu kadar buyuyen bir bebişi risk var diye nasıl hayattan koparayım... o yüzden bu ihtimali es geçtik ve yaptırmıyoruz... normal ultrasonda da ense kalınlığı 0.6 ölçüldü. dr çok çok iyi ve çok da sağlıklı dedi, görseniz kıpır kıpır.... Allah hepimizin yardımcısı olsun 2 gün sonra ikili tarama sonucunu alacağım... paylaşırım sizinle de.... sevgiyle kucaklıyorum hepiniziiii
aaa nasil yani freee bhcg oranina gore cinsiyet? ???
Abbboooowwww, bacım ayıp yaa, olan var, olmayan var. Canı çekenler olabilir di mi?
İmza: Tesciline az kalmış Meryem Ana
kafa olarak çıtırım evet :) ama bedenim biraz yaşlanmış doktorlar öyle diyolar
yaş önemli değilki önemli olan Allahın ol demesi
ama bu topiğin düzeyi paylaşımları gerçekten harika
takipteyim canlar
hahhahhayyyyyy bayiliyorum sana bayiliyorummmmm, gunaydinnnnnnnkuddus canım, taze hamile, sen bilmezsin böyle şeyleri :))))) (Görende ununu elemiş eleğini asmış sanır)
Deneyip görelim. Denk geldiğim topiklerde konular enteresan ise okumadan durmuyorum, bakalım çok okumanın faydası oluyor mu bu doğru bir sav mı onu da test etmiş oluruz. Sağlıklı olması önemli olan bizim için o yüzden çok önemi yok :)) Hem zaten2220 bilge kadınım (deliiii :) ) söylemiş ne olacağını
2220 Hmmm Kımıldayan yapraklı mı kımıldamayan yapraklı mı? P yerine r yazaydım yanmıştık :)))))))))) Geçici falan değil toptan gönderirlerdi beni artık :))))))))))))
berceste_ yaşasın senin de bir sürü yaşın var demek ki :) Kafa yaşı, beden yaşı, akıl yaşı, neşe yaşı, keyif yaşı tevellütten ibaret kafa kağıdı yaşı :)))))
Doktorsuz kalmayalım ama onların her dediğine de bakmamak lazım, eminim artık buna :) Sığındıkları ilk şey oluyor artık... Tanımlayamadıkları, anlayamadıkları her durum için hemen önümüze gerekçe olarak sunabiliyorlar. Yemiyoruz, akıllandık... :) OL'acak ise olacaktır zaten :)
Sanırsın ki tüp merkezlerindeki kadınlar protototip hepsi sanki aynı soydan kadınlar... Oysa ki her yaştan, her coğrafyadan, her kilodan, her ırktan, her gen haritasından kadınlar üreme konusunda uğraş veriyor. İşte orada var bit yeniği :)
Eskilerin "sıcağına oturma aman mazallah, ceketini atsa hamile kalır" diye bahsettiği günlerden (esnacan gardropçu kulağın çınlasın) bugünlere gelmemizin altında yaş değildir mazeret :)))
Olgun yetişkinlerin düzey ve paylaşım farkı :)))) ( 8/ +18 (bipp) /78 yaşlarımızda vardır ama nasıl olsa istisnalar kaideyi bozmaz)
ayyyyyyyyy Allahimmmmm sahane bu sahaneeeeeeeee
cayir cimen herrr daim favorimmmmmmmGünaydın günaydın günaydınnnnn
Cuma günü olmasının dayanılmaz hafifliğindeyim yaşasınnn :)
Yarın ve Pazar için bir sürü "yapılacak işler" programım var, enerjim şu an full hepsini yapabilecek gibiyim.
Ya da "amann yaaa uzann, al kitabını eline çayır çimen seril" olacağım. Bahçede bildiğin kamp misali miskin miskin takılacağım. (Gizliden gizliden bunu da programladım)
Hangisini yapacağım acaba
Çok ağır bir tahrik bu, çok ağır...
Bezelye sapığı bana yapılır mı bu:))))))))))))))))))
Ooyy
Lulinda mızın Ali si canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?