- 19 Haziran 2011
- 1.170
- 1.290
- 208
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #43.941
Cayır cimenn şarkısına başladımm hehe sayenizde[/QUOTE][QUOTE="kuddus, post: 42161987, membercayir cimen herrr daim favorimmmmmmm
Abbboooowwww, bacım ayıp yaa, olan var, olmayan var. Canı çekenler olabilir di mi?
İmza: Tesciline az kalmış Meryem Ana
2220 Hmmm Kımıldayan yaPraklı mı kımıldamayan yaPraklı mı? P yerine r yazaydım yanmıştık :)))))))))) Geçici falan değil toptan gönderirlerdi beni artık :))))))))))))
Aynen yaaaa, olan var olmayan var :)
Benimki tescilli zaten, örümcek ağları vardır zannımca
kuddus canım, taze hamile, sen bilmezsin böyle şeyleri :))))) (Görende ununu elemiş eleğini asmış sanır)
Deneyip görelim. Denk geldiğim topiklerde konular enteresan ise okumadan durmuyorum, bakalım çok okumanın faydası oluyor mu bu doğru bir sav mı onu da test etmiş oluruz. Sağlıklı olması önemli olan bizim için o yüzden çok önemi yok :)) Hem zaten2220 bilge kadınım (deliiii :) ) söylemiş ne olacağını
2220 Hmmm Kımıldayan yapraklı mı kımıldamayan yapraklı mı? P yerine r yazaydım yanmıştık :)))))))))) Geçici falan değil toptan gönderirlerdi beni artık :))))))))))))
berceste_ yaşasın senin de bir sürü yaşın var demek ki :) Kafa yaşı, beden yaşı, akıl yaşı, neşe yaşı, keyif yaşı tevellütten ibaret kafa kağıdı yaşı :)))))
Doktorsuz kalmayalım ama onların her dediğine de bakmamak lazım, eminim artık buna :) Sığındıkları ilk şey oluyor artık... Tanımlayamadıkları, anlayamadıkları her durum için hemen önümüze gerekçe olarak sunabiliyorlar. Yemiyoruz, akıllandık... :) OL'acak ise olacaktır zaten :)
Sanırsın ki tüp merkezlerindeki kadınlar protototip hepsi sanki aynı soydan kadınlar... Oysa ki her yaştan, her coğrafyadan, her kilodan, her ırktan, her gen haritasından kadınlar üreme konusunda uğraş veriyor. İşte orada var bit yeniği :)
Eskilerin "sıcağına oturma aman mazallah, ceketini atsa hamile kalır" diye bahsettiği günlerden (@esnacan gardropçu kulağın çınlasın) bugünlere gelmemizin altında yaş değildir mazeret :)))
Olgun yetişkinlerin düzey ve paylaşım farkı :)))) ( 8/ +18 (bipp) /78 yaşlarımızda vardır ama nasıl olsa istisnalar kaideyi bozmaz)
Aynen yaaaa, olan var olmayan var :)
Benimki tescilli zaten, örümcek ağları vardır zannımca
Kımıl kımıl yaPraklar dilerim
O zaman aşağıdaki cevabım senin içinde geçerli :)))))))))
Sipermen bekleyenler kulübüne toptan cevabımdır ahahahaha
Kımıldamayan yaPraklar, depresyon yapıyo bacım, tecrübeyle sabittir. Mümkünse fırtınaya yakalanmışından olsun
Bundan sonraki ilk çocuğunun rengi kızıl olursa kesin paslanmışsındır sen
(Merak etme ben zaten paslıyım. Denk gelirse Kızılderili nüfusuna katkıda bulunmaya talibim)
kuddus canım, taze hamile, sen bilmezsin böyle şeyleri :))))) (Görende ununu elemiş eleğini asmış sanır)
Deneyip görelim. Denk geldiğim topiklerde konular enteresan ise okumadan durmuyorum, bakalım çok okumanın faydası oluyor mu bu doğru bir sav mı onu da test etmiş oluruz. Sağlıklı olması önemli olan bizim için o yüzden çok önemi yok :)) Hem zaten2220 bilge kadınım (deliiii :) ) söylemiş ne olacağını
2220 Hmmm Kımıldayan yapraklı mı kımıldamayan yapraklı mı? P yerine r yazaydım yanmıştık :)))))))))) Geçici falan değil toptan gönderirlerdi beni artık :))))))))))))
bende öyle düşünüyorum ama doktorlarda çok haksız değil bende de çok suç vardıkuddus canım, taze hamile, sen bilmezsin böyle şeyleri :))))) (Görende ununu elemiş eleğini asmış sanır)
berceste_ yaşasın senin de bir sürü yaşın var demek ki :) Kafa yaşı, beden yaşı, akıl yaşı, neşe yaşı, keyif yaşı tevellütten ibaret kafa kağıdı yaşı :)))))
Doktorsuz kalmayalım ama onların her dediğine de bakmamak lazım, eminim artık buna :) Sığındıkları ilk şey oluyor artık... Tanımlayamadıkları, anlayamadıkları her durum için hemen önümüze gerekçe olarak sunabiliyorlar. Yemiyoruz, akıllandık... :) OL'acak ise olacaktır zaten :)
Sanırsın ki tüp merkezlerindeki kadınlar protototip hepsi sanki aynı soydan kadınlar... Oysa ki her yaştan, her coğrafyadan, her kilodan, her ırktan, her gen haritasından kadınlar üreme konusunda uğraş veriyor. İşte orada var bit yeniği :)
Eskilerin "sıcağına oturma aman mazallah, ceketini atsa hamile kalır" diye bahsettiği günlerden (@esnacan gardropçu kulağın çınlasın) bugünlere gelmemizin altında yaş değildir mazeret :)))
Olgun yetişkinlerin düzey ve paylaşım farkı :)))) ( 8/ +18 (bipp) /78 yaşlarımızda vardır ama nasıl olsa istisnalar kaideyi bozmaz)
Merhaba, daha önce de yazmıştım, Materni Plus testinin Ağustos sürümünde tüm kromozomlara bakılıyormuş. Bizler yüksek risk grubunda olduğumuz için materni testinde zaten sorun varsa çıkarmış. Ayrıca ense kalınlığı ve burun şekli de %30 anomali durumunu gösteriyormuş. İnş. sağlık sıhhatle meleğine kavuşursun.kızlarım dün ultrasondaydım ufaklık göstermedi doktora göre erken cinsiyet için ya da kız olabilir... yaş 41 olduğu için amniosentez önerdi ama 300 de 1 düşük riski olduğunu ve eğer test sonucu sorun varsa aldırmak istiyorsam bu testi yaptırmam gerektiğini anlattı harmony testinden de bahsetti ama sadece 6 kromozon incelenebiliyormuş o testle o yüzden üstünde fazla durmamam gerektiğini anlattı... biz de eşimle ikili tarama için kan verirken düşündük ve amniyosentez yaptırmamaya karar verdik.... zaten bir ay sonraya denk geliyor ve ben bu kadar buyuyen bir bebişi risk var diye nasıl hayattan koparayım... o yüzden bu ihtimali es geçtik ve yaptırmıyoruz... normal ultrasonda da ense kalınlığı 0.6 ölçüldü. dr çok çok iyi ve çok da sağlıklı dedi, görseniz kıpır kıpır.... Allah hepimizin yardımcısı olsun 2 gün sonra ikili tarama sonucunu alacağım... paylaşırım sizinle de.... sevgiyle kucaklıyorum hepiniziiii
Maşallah çok güzel, zaman ne çabuk geçiyor, daha dün gibi test sonucunu paylaşması. Anneli-babalı büyüsün, bahtı açık olsun, insan gibi yaşasın vb. güzel dilekleri gönderiyoruz. Sırada Cemre hanım mı vardı?
bende öyle düşünüyorum ama doktorlarda çok haksız değil bende de çok suç vardı
ben evlwndikten sonrA anlamadığım bir şekilde 30 kilo aldım 2 yıl sonra da adetlerimde sıkıntılar yaşamaya başladım
geçen sene diyetisyene gittiğimde metobolizma yaşımı ölçtüğünde 43 yaşındaydı
15 kilo verdim şimdi tedaviye başladığım için diyet yapmıyorum ama dikkat ediyorum
OL' acak inşallah :)))
Hanımlar sıcaklardan dolayı her zaman giremiyorum ama takipteyim. Sizleri keyifle okuyorum.
Merhaba, daha önce de yazmıştım, Materni Plus testinin Ağustos sürümünde tüm kromozomlara bakılıyormuş. Bizler yüksek risk grubunda olduğumuz için materni testinde zaten sorun varsa çıkarmış. Ayrıca ense kalınlığı ve burun şekli de %30 anomali durumunu gösteriyormuş. İnş. sağlık sıhhatle meleğine kavuşursun.
Maşallah çok güzel, zaman ne çabuk geçiyor, daha dün gibi test sonucunu paylaşması. Anneli-babalı büyüsün, bahtı açık olsun, insan gibi yaşasın vb. güzel dilekleri gönderiyoruz. Sırada Cemre hanım mı vardı?
Yaa sen nasıl bişeysin, çok tatlısın, yirim seni ben,çok güldüm kıymetli alfabemizin harf oyununa
Hanımlar sıcaklardan dolayı her zaman giremiyorum ama takipteyim. Sizleri keyifle okuyorum.
Merhaba, daha önce de yazmıştım, Materni Plus testinin Ağustos sürümünde tüm kromozomlara bakılıyormuş. Bizler yüksek risk grubunda olduğumuz için materni testinde zaten sorun varsa çıkarmış. Ayrıca ense kalınlığı ve burun şekli de %30 anomali durumunu gösteriyormuş. İnş. sağlık sıhhatle meleğine kavuşursun.
bende öyle düşünüyorum ama doktorlarda çok haksız değil bende de çok suç vardı
ben evlwndikten sonrA anlamadığım bir şekilde 30 kilo aldım 2 yıl sonra da adetlerimde sıkıntılar yaşamaya başladım
geçen sene diyetisyene gittiğimde metobolizma yaşımı ölçtüğünde 43 yaşındaydı
15 kilo verdim şimdi tedaviye başladığım için diyet yapmıyorum ama dikkat ediyorum
OL' acak inşallah :)))
acımak mı fark etmedimkiTamam haksız değiller kabul, ama amaa sütten çıkmış ak kaşık da değiller onu unutmayım diyorum :)))
Özeleştirisini yapan insanları ayrıca seviyorum. Kabahatliymişsin haklısın. Evlilik sonrası kilo artışları her iki eş için de çoğunlukla yaşanıyor.
Ama 30 kg çok ciddi bir artışmışHiç acımamışsın kendine
Sadece durdurulamayan iştahtansa eğer zaten dikkat etmenin faydalarını görüyorsundur. Yarısı gitmiş kalmış yarısı...Kraliçeler gibi kahvaltı, prensesler gibi öğle yemeği, hint fakiri gibi akşam yemekleri diliyorum sana :) portakales bu ara şok uygulamalar yapıyor belki ondan bir iki tüyo çıkar, sağlıklı yöntemleri deniyor genelde. sara_28 düğün dernek ve kayınvalidesiyle ilgili işlerini halletmekten gelemiyor olsa da onun da başarılı deneyimleri var. Sporla destekleyerek güzel kilolar vermişti.
Yine de hormon değerlerin nasıl bilmiyorum ama kilo artışını tetikleyen bir çok hormon var. Tiroid, insülin vb. değerlerin etkili olabileceğine çok şahit olduk.sara_28 dan iyi biliyorum bu detayları. Hem bunlar aynı zamanda hamilelik ile ilgili olumsuz da etki yapıyor. Bakılmadıysa eğer fikrin olması açısından paylaşmak istedim... Normal insanlar için tiroidin normal referans aralığının hamile kalmak isteyen kadın için yüksek olması gibi örnekler var çünkü.
Kontrol altındaki değerler, düzenli ve dikkatli yemek, biraz da hareket oldu mu tamamdır bu iş :)))
İçin dışın kaç istiyorsa o yaşta olsun inşallah :))
Valla ben unuttum hangisi iyi olur acaba,2220 ne istiyosa ondan istiyorum ben de
Zaten kalmış şurda kaç sene, olmuşken en kıpraşıkdan olsun dimi :))))
Ay kesin kızıl olur cidden ya, olsun olsun, şu kiralık aşk daki kız gibi olsun, havuç olsun
Valla bacım, kendini sevmeyi, kendisiyle mutlu olmayı bilen birisi olursa sevinirim. Bir de geçmişinde çapkınlık olsun. Kadın dilinden ve halinden en iyi onlar anlıyor. Hem gezmeyi de seviyor onlar. Mümkünse uzun zaman yalnız yaşamış ta olsun. Yalnızlığı bilmeyenlerin nankörlüğünü de çekemeyeceğim artık. Doğal olarak baba olmaktan da korkmasın. Sanırım ana hatlar böyle. Detaylara bakarız. Yine çok şey istedim di mi?
Bebeğin rengi konusuna da çok takılmayalım. Bakarsın iyice parlatıp cilalayacak birileri çıkar gelir, kısmetimizi kapatmayalım en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?