Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

O zaman aşağıdaki cevabım senin içinde geçerli :)))))))))
Sipermen bekleyenler kulübüne toptan cevabımdır ahahahaha

2220 Hmmm Kımıldayan yaPraklı mı kımıldamayan yaPraklı mı? P yerine r yazaydım yanmıştık :)))))))))) Geçici falan değil toptan gönderirlerdi beni artık :))))))))))))

Aynen yaaaa, olan var olmayan var :)
Benimki tescilli zaten, örümcek ağları vardır zannımca

Kımıldamayan yaPraklar, depresyon yapıyo bacım, tecrübeyle sabittir. Mümkünse fırtınaya yakalanmışından olsun

Kımıl kımıl yaPraklar dilerim

O zaman aşağıdaki cevabım senin içinde geçerli :)))))))))
Sipermen bekleyenler kulübüne toptan cevabımdır ahahahaha

Valla ben unuttum hangisi iyi olur acaba, 2220 ne istiyosa ondan istiyorum ben de

Kımıldamayan yaPraklar, depresyon yapıyo bacım, tecrübeyle sabittir. Mümkünse fırtınaya yakalanmışından olsun

Zaten kalmış şurda kaç sene, olmuşken en kıpraşıkdan olsun dimi :))))

Bundan sonraki ilk çocuğunun rengi kızıl olursa kesin paslanmışsındır sen
(Merak etme ben zaten paslıyım. Denk gelirse Kızılderili nüfusuna katkıda bulunmaya talibim )

Ay kesin kızıl olur cidden ya, olsun olsun, şu kiralık aşk daki kız gibi olsun, havuç olsun

Yaa sen nasıl bişeysin, çok tatlısın, yirim seni ben, çok güldüm kıymetli alfabemizin harf oyununa

bende öyle düşünüyorum ama doktorlarda çok haksız değil bende de çok suç vardı
ben evlwndikten sonrA anlamadığım bir şekilde 30 kilo aldım 2 yıl sonra da adetlerimde sıkıntılar yaşamaya başladım
geçen sene diyetisyene gittiğimde metobolizma yaşımı ölçtüğünde 43 yaşındaydı
15 kilo verdim şimdi tedaviye başladığım için diyet yapmıyorum ama dikkat ediyorum
OL' acak inşallah :)))

Hanımlar sıcaklardan dolayı her zaman giremiyorum ama takipteyim. Sizleri keyifle okuyorum.

Merhaba, daha önce de yazmıştım, Materni Plus testinin Ağustos sürümünde tüm kromozomlara bakılıyormuş. Bizler yüksek risk grubunda olduğumuz için materni testinde zaten sorun varsa çıkarmış. Ayrıca ense kalınlığı ve burun şekli de %30 anomali durumunu gösteriyormuş. İnş. sağlık sıhhatle meleğine kavuşursun.
Günaydııııın

Kaçırmışım ben portakales

Ayy bu güzel ayak kimiiiiin
Maşallah çok güzel, zaman ne çabuk geçiyor, daha dün gibi test sonucunu paylaşması. Anneli-babalı büyüsün, bahtı açık olsun, insan gibi yaşasın vb. güzel dilekleri gönderiyoruz. Sırada Cemre hanım mı vardı?

Hoşgeldin

Olacak olacak :)

Annesiii, az kaldı senin de, sağlıkla gelsin meleğimiz

Cemre kimindi

Bende henüz malzeme bile olmadığı için çok sık gelemiyorum, inşallah ben de seneye bu takvimden yaparım.

İnşallah hepimiiiiz

Hahahah umarım yöneticilerde gülsün :))))
Caaanımm Türkçemizi çok seviyorum, harf oyunlarını da tahriklere hazırım :)

Bir de (dışardan) karta kaçmışımdır 42 yılın yorgunluğu var ama olsun içim tazecik, ye beni :)))) Bundan mütevellit :) hem tevellütlerimize hem mesaja uygun olması bakımından gelsin sıradaki şarkı (Dj WD)

Yaa sen nasıl bişeysin, çok tatlısın, yirim seni ben, çok güldüm kıymetli alfabemizin harf oyununa

Güneş'imizde iyi olsun, annesi de :) Tatil devam ediyor sanırım.Sıcaklar çok bunaltmasın... Usul usul yüzsün karnında :) Zamanın su gibi akması, sıhhatle doğması dileklerimi gönderiyorum yine yeniden :) Her şey yolunda olsun inşallah.

Cemre'nin annesi alpcemre bir zamandır kayıp
Kızımızdan güncel haberleri alamıyoruz. Sıcaklardan başını kaldıramıyor sanırım tam göbeğinde yaşıyor çünkü. İyi olsunlarda geldiğinde toptan alalım iyi haberlerini...

Teyzelerine sıcacık sevgilerini gönderen Güneş'i ve seni kocamaaaan öperim :)

Tamam haksız değiller kabul, ama amaa sütten çıkmış ak kaşık da değiller onu unutmayım diyorum :)))
Özeleştirisini yapan insanları ayrıca seviyorum. Kabahatliymişsin haklısın. Evlilik sonrası kilo artışları her iki eş için de çoğunlukla yaşanıyor.

Ama 30 kg çok ciddi bir artışmış Hiç acımamışsın kendine
Sadece durdurulamayan iştahtansa eğer zaten dikkat etmenin faydalarını görüyorsundur. Yarısı gitmiş kalmış yarısı... Kraliçeler gibi kahvaltı, prensesler gibi öğle yemeği, hint fakiri gibi akşam yemekleri diliyorum sana :) portakales bu ara şok uygulamalar yapıyor belki ondan bir iki tüyo çıkar, sağlıklı yöntemleri deniyor genelde. sara_28 düğün dernek ve kayınvalidesiyle ilgili işlerini halletmekten gelemiyor olsa da onun da başarılı deneyimleri var. Sporla destekleyerek güzel kilolar vermişti.

Yine de hormon değerlerin nasıl bilmiyorum ama kilo artışını tetikleyen bir çok hormon var. Tiroid, insülin vb. değerlerin etkili olabileceğine çok şahit olduk. sara_28 dan iyi biliyorum bu detayları. Hem bunlar aynı zamanda hamilelik ile ilgili olumsuz da etki yapıyor. Bakılmadıysa eğer fikrin olması açısından paylaşmak istedim... Normal insanlar için tiroidin normal referans aralığının hamile kalmak isteyen kadın için yüksek olması gibi örnekler var çünkü.

Kontrol altındaki değerler, düzenli ve dikkatli yemek, biraz da hareket oldu mu tamamdır bu iş :)))

İçin dışın kaç istiyorsa o yaşta olsun inşallah :))

Yarın çayır çimen şezlong işini abartıp bir şeylere aksiyon almam diye (kendime güvenmediğimden) zaruriyet yarattım. Yapılacak işlerden bazıları için yarın öğlene kadar ustalara randevu verdim. Öğleden sonra miskine bağlayabilirim :)))

Ofiste tüm sistem ve işleyişte bakım var üstüne kolektif tatil nedeniyle ortalık sakin olduğundan, kalanların çoğunluğunun da dün akşamdan birleştirilmiş h.sonu tatilinde olmasından bildiğiniz capslocklu OFF durumundayım. (Ben niye tatil değilim çünkü daha büyük tatil planı için tavuğu esirgemedim, kaz için bekliyorum :))) )

Prfff Cuma'nın dayanılmaz hafifliğindeyken hazır bir de kendi kendime "çemkireyim"
@40Asistani tembel teneke!
Varoluş sebebine uygun hareket edip, adının hakkını ver biraz.
Çalış

acımak mı fark etmedimki yani kilo aldığımı biliyordum ama bu kadar değildir dedim
ben 175 boyunda kaslı bir bayanımdır 55 kg kas varmış bende beden eğitimciyim aynı zamanda
kilo alıyorum amaaann nasıl olsa sporla veririm diyordum tartı aldım eve ilk çıktığım anı unutamıyorum 88 kiloydum ohaaa dedim kenndime yinede kendimce diyet denemelerim oldu
Ama veremedim tabiki ve üstüne aldıkça gitti kilolar birde ya hamileysemle geçen 2 yıl hiç hareket etmedim
işte o dönemdeki doktoruma çok dua okuyorum (mezarına tabiki) beni 2 yıl oyaladı bildiği halde üstümde denemediği kalmadı şimdi diyetisyenle veriyorum ve kararlıyım canım spor zaten hayatımda olduğu için düzenli yemek yeme çok önemli benim için sigarayı bıraktım bu dönemde birazda onun etkisi var kiloda neyse bakalım inşallah hormonlar düzelmiştir canım uzunmu olduki

Valla bacım, kendini sevmeyi, kendisiyle mutlu olmayı bilen birisi olursa sevinirim. Bir de geçmişinde çapkınlık olsun. Kadın dilinden ve halinden en iyi onlar anlıyor. Hem gezmeyi de seviyor onlar. Mümkünse uzun zaman yalnız yaşamış ta olsun. Yalnızlığı bilmeyenlerin nankörlüğünü de çekemeyeceğim artık. Doğal olarak baba olmaktan da korkmasın. Sanırım ana hatlar böyle. Detaylara bakarız. Yine çok şey istedim di mi?

Bebeğin rengi konusuna da çok takılmayalım. Bakarsın iyice parlatıp cilalayacak birileri çıkar gelir, kısmetimizi kapatmayalım en iyisi

Kadın çözmüş işi çözmüüüüş tüm tespitleri "pörfek"

Yumurtalarını dondur! diye baskı yaptığım yaşdaşım varya benim hani sevgili için önce ne istediğini çöz dediğimde oturup muhasebe yapmıştı.

Sonucu şu çıkmıştı "GAY"
:))))))))) Kadın ruhu kısmında kalmış, en iyi onlar anlıyormuş. Muhasebe yapmasını istemiyorum o günden beri, mazallah lezbiyeni de var bunun :))))))))) Senin dizelerini mail atacağım direkt bak! feyz al! diyeceğim korkuyorum bundan nasıl bir sonuç çıkarır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…