- 19 Haziran 2011
- 1.170
- 1.290
- 208
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #43.961
ah kuzum tesekkur ederim ama risk ciksa da bebegimi aldirmam o yuzden normal ikili ve uclu taramalar devam edecek yarin sonucu yazarim. tatlimcimmmHanımlar sıcaklardan dolayı her zaman giremiyorum ama takipteyim. Sizleri keyifle okuyorum.
Merhaba, daha önce de yazmıştım, Materni Plus testinin Ağustos sürümünde tüm kromozomlara bakılıyormuş. Bizler yüksek risk grubunda olduğumuz için materni testinde zaten sorun varsa çıkarmış. Ayrıca ense kalınlığı ve burun şekli de %30 anomali durumunu gösteriyormuş. İnş. sağlık sıhhatle meleğine kavuşursun.
Maşallah çok güzel, zaman ne çabuk geçiyor, daha dün gibi test sonucunu paylaşması. Anneli-babalı büyüsün, bahtı açık olsun, insan gibi yaşasın vb. güzel dilekleri gönderiyoruz. Sırada Cemre hanım mı vardı?
acımak mı fark etmedimkiyani kilo aldığımı biliyordum ama bu kadar değildir dedim
ben 175 boyunda kaslı bir bayanımdır 55 kg kas varmış bende beden eğitimciyim aynı zamanda
kilo alıyorum amaaann nasıl olsa sporla veririm diyordum tartı aldım eve ilk çıktığım anı unutamıyorum 88 kiloydum ohaaa dedim kenndime yinede kendimce diyet denemelerim oldu
Ama veremedim tabiki ve üstüne aldıkça gitti kilolar birde ya hamileysemle geçen 2 yıl hiç hareket etmedim
işte o dönemdeki doktoruma çok dua okuyorum (mezarına tabiki) beni 2 yıl oyaladı bildiği halde üstümde denemediği kalmadı şimdi diyetisyenle veriyorum ve kararlıyım canım spor zaten hayatımda olduğu için düzenli yemek yeme çok önemli benim için sigarayı bıraktım bu dönemde birazda onun etkisi var kiloda neyse bakalım inşallah hormonlar düzelmiştir canım uzunmu olduki
sigarayı bende çok seviyorum arada tüttürüyorumBoydan kaybetmişsin sen :)))) Hani "bodur tavuk her dem taze" imiş ya...
Espirisi bir yana zaten hayatımızda sağlık için, olması gereken spor için profesyonel olan senmişsin. Hareketin alasını senden iyi bileni olamaz :)
Fark etmişsin neyse ki artık :) Bebek fikri olunca her şeyi ona bağlamak gibi bir algımız oluşuyor demek ki... Bazen ağrım olunca (migen ataklarım var da) Apranax'a uzanan elim şöyle bir hava da kalıyor ya acaba? diye, sonra diyorum kızım az önce söndürdüğün sigara neydi
Senin spor konusunda kendine sahip olman gibi bir lüksün var. 1-0 öndesin.
Bundan sonrası metabolizmanla ilgili dengenin kurulmasına kalmış. O da olur kısa vadede umarım. :)
Sigarayı bırakınca kilo almayanı da hiç görmedim (o yüzden bırakmayayım ben en iyisi)
Ama bırakmış olman kilolara rağmen harika bir şey, tebrik ederim. Ben hiç bırakmayı istemiyorum, seviyorum!!! :)
Düzenli yemek için saatlerle ilgili özgürlüğün olmalı. Benim çok gıpta edip bir türlü hayata geçiremediğim şey. İnşallah başarılı olur. Acıkınca değil zamanımız olduğunda ancak yemek yiyoruz ve bunun acısını ileride daha çok çekeceğiz diye ürküyorum.
Doktoruna dualarına içten bir aminnnn de benden gelsin. Hipokrat girsin rüyalarına...
Uzun mu? :))) Yenisin ya ondan diyelim sen uzun cümlelerin diyarındasın :) Noktası bir türlü konmayan bol virgüllü, bol paragraflı, düşmüş çeneler gani gani... Yaz ya, tatildeler :))))
Valla bacım, kendini sevmeyi, kendisiyle mutlu olmayı bilen birisi olursa sevinirim. Bir de geçmişinde çapkınlık olsun. Kadın dilinden ve halinden en iyi onlar anlıyor. Hem gezmeyi de seviyor onlar. Mümkünse uzun zaman yalnız yaşamış ta olsun. Yalnızlığı bilmeyenlerin nankörlüğünü de çekemeyeceğim artık. Doğal olarak baba olmaktan da korkmasın. Sanırım ana hatlar böyle. Detaylara bakarız. Yine çok şey istedim di mi?
Bebeğin rengi konusuna da çok takılmayalım. Bakarsın iyice parlatıp cilalayacak birileri çıkar gelir, kısmetimizi kapatmayalım en iyisi
Kadın çözmüş işi çözmüüüüştüm tespitleri "pörfek"
Yumurtalarını dondur! diye baskı yaptığım yaşdaşım varya benim hani sevgili için önce ne istediğini çöz dediğimde oturup muhasebe yapmıştı.
Sonucu şu çıkmıştı "GAY"
:))))))))) Kadın ruhu kısmında kalmış, en iyi onlar anlıyormuş. Muhasebe yapmasını istemiyorum o günden beri, mazallah lezbiyeni de var bunun :))))))))) Senin dizelerini mail atacağım direkt bak! feyz al! diyeceğim korkuyorum bundan nasıl bir sonuç çıkarır...
Hahahah umarım yöneticilerde gülsün :))))
Caaanımm Türkçemizi çok seviyorum, harf oyunlarını da tahriklere hazırım :)
Bir de (dışardan) karta kaçmışımdır 42 yılın yorgunluğu var ama olsun içim tazecik, ye beni :)))) Bundan mütevellit :) hem tevellütlerimize hem mesaja uygun olması bakımından gelsin sıradaki şarkı (Dj WD)
sigarayı bende çok seviyorum arada tüttürüyorum
ama yaklaşık 2 aydır sigara yok hayatımda mesela olsa içmem şu sıra kokusunu bile koklamak istemem
olmuşum ben yani :) ama yumurta kalitesini etkileyen önemli bir durum sigara
işin çok zamansız galiba ben yanımda yemeklerimi taşırdım
okulda herkes bana bugünki menü ne derdi
bakalım bu tedavim sonucuna bağlı eğer hamile kalırsam hamile diyetine giderim
ama kesinlikle devam diyete canım yemeyi bilmiyormuşum ben sağlıklı yiyorum zannediyordum
diyet sayesinde öğrendim valla az protein tüketiyormuşum mesela
şimdi daha çok protein azııcık karbonhidrat
Canııım, aynen imzamı atıyorum altına :) Hem hiç de çok istemedin valla, korkak alıştırmak yoook
Açalım tabi ya kısmeti, bekliyoruz tam kararlılıkla
Günaydın, çok cesur bir karar almışsın, olası anomolilikle ilgili kaygıların yok mu, varsa nasıl üstesinden geleceksin, stresin bebişe de yansıyacak, kromozom testi yaptırarak en azından önünü görebilirsin, rahatlar yada sadece senin değil bebişin de geleceğiyle ilgili alınacak eğitimleri planlarsın diye düşünüyorum ama eğitimci olarak sen daha detaylı düşünmüşsündür. Hakkınızda hayırlı gelişmeler olmasını dilerim, sevgiler.ah kuzum tesekkur ederim ama risk ciksa da bebegimi aldirmam o yuzden normal ikili ve uclu taramalar devam edecek yarin sonucu yazarim. tatlimcimmm
kuzum Allah ne verdiyse kabulum... ben dualarimda hep hayirli olani diledim ve bana nadip etti. .. simdi de buna inaniyorum yurekten... ilginc bir sekilde hic stresim de yok, cunku yaradana guveniyorum, o var gam yok. kalbim bana her seyin yolunda oldugunu soyluyor zaten ense olcumu 0.6 cikti ve buyuk bir burnu olabilirmis :))))) eger sonuc uzucu olursa o zaman bakariz egitim vs cok zamanim olacaktir, ama bunlar negatifi tetiklet ben dedim ya cok huzurlu ve rahatim ve sadece bebegimi bekliyorum, sen ne tur testler yaptirdin tatlim?Günaydın, çok cesur bir karar almışsın, olası anomolilikle ilgili kaygıların yok mu, varsa nasıl üstesinden geleceksin, stresin bebişe de yansıyacak, kromozom testi yaptırarak en azından önünü görebilirsin, rahatlar yada sadece senin değil bebişin de geleceğiyle ilgili alınacak eğitimleri planlarsın diye düşünüyorum ama eğitimci olarak sen daha detaylı düşünmüşsündür. Hakkınızda hayırlı gelişmeler olmasını dilerim, sevgiler.
delü seviyorumseniiiiiiiiiii....FB grubundaki kızlarla benzer bir muhabbet yapmıştık geçen gün. Birisi demişti ki en iyi erkekler ya evlidir ya gay. Bir teklifim vardı ona. Eskiden sertleşmesi istenen çamaşırlara kola sürüp ütü yapılırdı ya hani. Denemek lazım. Sence tutar mı?
eveeet az once ikili tarama sonucu geldiiiii ve dr sahane dediiiiiiiiiuuiuiuiucok mutluyum cok sukur rabbime.... ona siginmak ve herseyi ona birakmak ne guzellll.... ense kalinligi, 0.6.... kili pap a 31.2..... kili bhcg 46.2.... benim yasimdaki hamileliklerde 60 hamilelikte 1olan down sendromu riski benim degerletime gore 820 de 1 cikmis, dokrorum mucizesin diyor... hakikaten 4. ayimdayim ve cok sukur ne kanamam oldu, ne lekelenme, sekerim bile normal seviyelerde ki gizli seker hastadiyim biliyorsunuz yas da 41... bulanti oldu ama daha hicc kusmadim binnn sukur, sadece rabbime biraktim her seyi, hatta dua ederken diyorum ki, allahim her sey gibi karnimdaki bebek de senin ve en iyiyi sen bilirsin.... sana emanetiz... ve evet ya duyuyor beni, amniosentez yaptirmamaya karar verdim biliyorsunuz ve hep huzurluydum simdi bi katt daha artti huzurum... guzellerim biliyorum ki iyi dilekleriniz benimle, hepinizin gonlundeki sizin icin en icten dilegimdir.... sizler i seviyorum....
Herkese merhabalar.. Bissürü bissürü sayfa, bildirim.. Ve ben telefondan girdim. Sadece "ce-e" yapıp yine gidicem. PC başında oturmak, evde iken hiç mümkün değil maalesef. Çalışıyorken giriyordum da.. Şimdi zor. Telefondan girip ara ara okuyorum, takip ediyorum sizleri. Muhtemelen bundan sonra da hep böyle yapacağım. Cemreme kavuşmamıza çok az kaldı. Tüm hazırlıklarını yaptım. Doğum çantam da kapının yanında. Ne olur ne olmaz diyerek. (Benden 2 hafta önce hamile kalan kuzenimin bebeğinin dün 40 banyosunu yaptık da..şekerden dolayı erken doğum yaptı. ) Kızımın odası da hazır. Doğumu nasıl yapacağım henüz çok net değil. Ama anestezi her türlü olacak. Onun için anestezi muayenem yapıldı cuma günü.. Sakınca görülmedi. Durum şimdilik böyle. Muhtemelen Eylül başında mis kokulumu kucaklamış olacağım. Umuyorum ve Tanrıdan diliyorum ki bu duyguyu hepiniz tadarsınız. Mucizelere inanmaktan vazgeçmeyen herkes birgün o mucizenin içinde buluveriyor kendisini.. Unutmayın bunu!! Hepinizi seviyorum. Hepinizi öpüyorum.[/QUOTE
Herşey Yolunda gitsin..herşey gönlünce olsun. Dünyanın en yoğun, yorucu, endişeli.keyifli, dolu dolu,sevgi dolu uzuuuuun yolculuk yaklaştı demek!!!! Mucizenin kokusu şimdi içinde.. sonra heryerinde :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?