- 19 Haziran 2011
- 1.170
- 1.290
- 208
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #43.981
bebgimmmm valla hic bir sey hissedemiyorum bu konudaHayırlısı!!!!! Pipili mi geliyo acaba?????? kızlarda içi dışına çıkan anneler gördüm. Misal ben :)
ben de ben deeeeee.... kuzummmm simdiden goz aydinligi diliyorum.. heeer sey guzel olacaaaaaak mucccckkuddus tatlı kadın! Umuyorum hep güzel haberler alır, bize güzel haberler verirsin. Sakinliğin, o iç huzurun daim olsun. Herşey yolunda gidecek, Müsterih ol. Öpüyorum seni kocamaaan,
gözün aydın balım sağlıkla sıhatle gelsin kuzueveeet az once ikili tarama sonucu geldiiiii ve dr sahane dediiiiiiiiiuuiuiuiucok mutluyum cok sukur rabbime.... ona siginmak ve herseyi ona birakmak ne guzellll.... ense kalinligi, 0.6.... kili pap a 31.2..... kili bhcg 46.2.... benim yasimdaki hamileliklerde 60 hamilelikte 1olan down sendromu riski benim degerletime gore 820 de 1 cikmis, dokrorum mucizesin diyor... hakikaten 4. ayimdayim ve cok sukur ne kanamam oldu, ne lekelenme, sekerim bile normal seviyelerde ki gizli seker hastadiyim biliyorsunuz yas da 41... bulanti oldu ama daha hicc kusmadim binnn sukur, sadece rabbime biraktim her seyi, hatta dua ederken diyorum ki, allahim her sey gibi karnimdaki bebek de senin ve en iyiyi sen bilirsin.... sana emanetiz... ve evet ya duyuyor beni, amniosentez yaptirmamaya karar verdim biliyorsunuz ve hep huzurluydum simdi bi katt daha artti huzurum... guzellerim biliyorum ki iyi dilekleriniz benimle, hepinizin gonlundeki sizin icin en icten dilegimdir.... sizler i seviyorum....
sagol melegimmmmgözün aydın balım sağlıkla sıhatle gelsin kuzu
hayirli olsun canimm ay ne guzel anne kiz sahane gunler diliyorum ikinize, hepinize.Herkese merhabalar biz düğünümüzü yaptık çok güzel oldu evime döndüm annemide getirdim herşey yolunda umarım sizlerde iyisinizdir
ohh annenle birlikte olmanının tadını çıkart cacımHerkese merhabalar biz düğünümüzü yaptık çok güzel oldu evime döndüm annemide getirdim herşey yolunda umarım sizlerde iyisinizdir
ayy ne tatlisin canimmmmm amin amin aminnnn.... umut hep yani basimizda ve mutlu pazarlaaaaarHerkese huzurlu pazarlar canlarim
hayirli olsun canimm ay ne guzel anne kiz sahane gunler diliyorum ikinize, hepinize.
Ah canım inş evlendirirsiniz.değerlerim kötü çıktı. Doktor şaşırdı. Adet duzensizligi olmadan nasıl olur diye.Son bir ay düzensizligidir oldu.İlaç kullandım. Doktor ilacın etkisi geçsin bir ay sonra tekrarlicaz dedi.
Ama Son iki ay testlerinde menepoz görünüyor. ONUMUZDEKİ ay bir test daha yapılacak. İlacın etkisi geçsin dedi.Bu sonuçlara bakarsak bebeğin olmayacak dedi.Aslında çok üzüldüm. AMA ONUMUZDEKİ ay için umudum var.
kafa olarak çıtırım evet :) ama bedenim biraz yaşlanmış doktorlar öyle diyolar
yaş önemli değilki önemli olan Allahın ol demesi
ama bu topiğin düzeyi paylaşımları gerçekten harika
takipteyim canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?