- Konu Sahibi akideciknane
-
- #44.321
Islemler irenbede canim. Kontrol kendi yerinde oluyor. Sen kime gidicen karar verdin mi.
geçen yıl negatif haberi alınca o hafta kendimi domates konservesine vermiştim, o hırsla çok abartmışım iki kişiyiz ama 75 tane birer kiloluk konserve yapmışım.. dağıt dağıt bitmek bilmedi.. bu yıl abartmadan 30 tane olsun yapmalıyım..
çok iyi oluyor..
Uzun zamandır menü yazmıyorum bugünkü menümü paylaşayım
Etli kurufasulye
Sebzeli bulgur pilavı
Karalahana çorbası
Turşu
Yoğurt
Ooooh, şifa niyetine arkadaşım. Afiyet olsun
Insallah donmuslarin pozitife ulasir da baska merkeze gerek kalmaz. Gercekten cok emek veriyoruz. Yuce Rabbim bizleri de sevindirecektir.ben geçen sene Ege Üni.Ege hanıma gittim, Bir transferim oldu, histeroskop,i yapıldı..değerler iyi herşey iyi ama olmadı..Ege Hanım Erol Bey in kardeşi hatta ikiz kardeşi, görünce o kadar şaşırdımki..çok benziyorlar birbirlerine :)) ..İsrael Bey sağolsun, bize yardımcı olmaya çalıştı..2 kere transfer yaptı..onda olmadı eşimin yıldızı barışmadı İsrael Beyle, aslında ben memnundum, birçok konuda yardımcı oldu ..Ege Ün. 2 embriyomuz daha var..onları deneriz umarım tutar,tutmazsa Kaan bey, yada İst.Semra Hanımı deneyeceğim..sonrası donasyon, fazla beklemeyceğim, zaten vaktimde yok, yaşımız ilerliyor, çok uzatmak istemiyorum..sonrada yapacak bişi yok, hakkımızda hayırlısı diyorum..
gel kuzummmm hemmen hallederiz ;-)Hahhh bu kadar nameli yazan biri ezgili söyler ses vardırda dogru tonda okuyamadıgından öyle geliyordurr keşfetmek lazımmm ben gitarla başlayım diyorumm hehehkuddus ten yardım almak şart
Yeğenimizin cinsiyeti belli oldu mu canım?gel kuzummmm hemmen hallederiz ;-)
canim eylulun dokuzunda ibsallah, tum kosturmalari da kolayliklar diliyorummucckYeğenimizin cinsiyeti belli oldu mu canım?
bal olsun, bende de tarhana corbasi, taze fasulye , sehriyeli bulgur pilavi , cacik. salata ve cikolatali puding var...Merhaba kızlar yoğun bir günün ardından eve geldim ve simdide mutfaga geçip yemek yapacam menümü yazayım gideyim
Izgara tavuk
Mercimek Çorbası
Salata
Sen bizim için Beren'i öpüp, okşa, sev biz mutluluktan mest olalım.
Küçük hanımefendilerimiz, beyefendilerimiz büyüyorlar... Hep güzel haberlerini aldığımız bahtları olsun her birinin. Seni zorlamıyordur umarım... Huyu suyu keyfi iyi mi :) Yoğun tempon vardı şimdi ne durumdasın... Zamanların yetmediği anlarda mısın yoksa :) Keyfin ve sağlığın iyi olsun.
Her hamile haberine ben de bayılıyorum organik olanında "muhalefet damarımdan olsa gerek" ekstra seviniyorum, olmaz diye bir şey yok bir kez daha oldu yaşasın ruh haliyle :)))) Çoğaldıkça çoğalsın dediğin gibi...
Yüzölçümü, mesafeleri olmayan sonsuz uzayın içinde, burada, yollarımız kesişmiş haritadan da kesişir dünya küçük :) Ne güzel de olur...
Öperim çok, Beren'in missssssssssss kokusundan bir nefes de bize al lütfen :) Sevgiler
En son Ege'ye gelmek için olan program yapıyordun sanıyorum geldin,nerelerdesin ? Belki yeni ev konusunda yardımımız dokunur :))Kızlar hepinize en güzel dileklerimi yolluyorum her daim.. Ben iş güç ve ev bulma derdindeyim.. Öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?