Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Islemler irenbede canim. Kontrol kendi yerinde oluyor. Sen kime gidicen karar verdin mi.

ben geçen sene Ege Üni.Ege hanıma gittim, Bir transferim oldu, histeroskop,i yapıldı..değerler iyi herşey iyi ama olmadı..Ege Hanım Erol Bey in kardeşi hatta ikiz kardeşi, görünce o kadar şaşırdımki..çok benziyorlar birbirlerine :)) ..İsrael Bey sağolsun, bize yardımcı olmaya çalıştı..2 kere transfer yaptı..onda olmadı eşimin yıldızı barışmadı İsrael Beyle, aslında ben memnundum, birçok konuda yardımcı oldu ..Ege Ün. 2 embriyomuz daha var..onları deneriz umarım tutar,tutmazsa Kaan bey, yada İst.Semra Hanımı deneyeceğim..sonrası donasyon, fazla beklemeyceğim, zaten vaktimde yok, yaşımız ilerliyor, çok uzatmak istemiyorum..sonrada yapacak bişi yok, hakkımızda hayırlısı diyorum..

ensuuuuuuuuu nasıl yaptın o kadar kavanozu.... ....nasılsın ensucum ?umarım iysindir, herşey yolundadır..tedavi düşünüyormusun ensucum ?

Insallah donmuslarin pozitife ulasir da baska merkeze gerek kalmaz. Gercekten cok emek veriyoruz. Yuce Rabbim bizleri de sevindirecektir.

herkese merhabaaaaaa, ani gelen kisa bir tatil sonrasi geldim guzellerim, yarin okullar basliyor evde olmak guzeldi, herkes iyi umuyorum ve her sey yolunda..,. hepinizi ozledim biz iyiyiz opucukler yolluyoruuuuuz

Kızlar hepinize en güzel dileklerimi yolluyorum her daim.. Ben iş güç ve ev bulma derdindeyim.. Öpüyorum

Merhaba kızlar yoğun bir günün ardından eve geldim ve simdide mutfaga geçip yemek yapacam menümü yazayım gideyim

Izgara tavuk
Mercimek Çorbası
Salata

Merhaba kızlar yoğun bir günün ardından eve geldim ve simdide mutfaga geçip yemek yapacam menümü yazayım gideyim

Izgara tavuk
Mercimek Çorbası
Salata
bal olsun, bende de tarhana corbasi, taze fasulye , sehriyeli bulgur pilavi , cacik. salata ve cikolatali puding var...

2

Senin yerine de öptüm kokladım arkadaşım,hemde bir çok yerinden ilk başta öpmemek için tutuyordum kendimi artık ele avuca gelmeye başladı diye hiç mi hiç sakınmıyorum.
Zorlamadı dersem yalan söylemiş olurum,acayip gazlı bir bebek olarak ilk 3 ayımız çok zor geçti,nerdeyse hepbirlikte oturup ağlıyorduk,çok şükür ki o günler geçti ve şimdi kızım beni her yaptığı hareketle bol bol ödüllendiriyor,hele işten geldiğimde kucağıma atlayışı var ya anlatılmaz yaşanır Doğumda hepinize bebek için dua ettiğim gibi şimdi de bu duyguları hepinizin yaşaması için dua ediyorum.
Sanıyorum bu aralar tatildesin keyifli bir tatil olsun,dönüşü daha da güzel olsun bi organik haberde senden gelsin,gelmezsede saldım çayıra modundan çıkıp hemen bir tedavi girişimi bekliyorum senden.
Beren ve annesinden sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…