- 29 Ocak 2013
- 315
- 151
- 133
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #44.341
ben geçen sene Ege Üni.Ege hanıma gittim, Bir transferim oldu, histeroskop,i yapıldı..değerler iyi herşey iyi ama olmadı..Ege Hanım Erol Bey in kardeşi hatta ikiz kardeşi, görünce o kadar şaşırdımki..çok benziyorlar birbirlerine :)) ..İsrael Bey sağolsun, bize yardımcı olmaya çalıştı..2 kere transfer yaptı..onda olmadı eşimin yıldızı barışmadı İsrael Beyle, aslında ben memnundum, birçok konuda yardımcı oldu ..Ege Ün. 2 embriyomuz daha var..onları deneriz umarım tutar,tutmazsa Kaan bey, yada İst.Semra Hanımı deneyeceğim..sonrası donasyon, fazla beklemeyceğim, zaten vaktimde yok, yaşımız ilerliyor, çok uzatmak istemiyorum..sonrada yapacak bişi yok, hakkımızda hayırlısı diyorum..
bal olsun, bende de tarhana corbasi, taze fasulye , sehriyeli bulgur pilavi , cacik. salata ve cikolatali puding var...
Ohhh yarasınn afiyet olsunn açlık grevi gibi diyetteyimm hahhh sabahları sadece kahve akşama size mi gelsem ne menüler süperrrrSanada afiyet bal olsun yegenime yarasın canım benim
Hadi Hayırlısı bakalım bilmişmiyim Paşa mı prenses mi? Ben paşa bekliyorum biliyorsuncanim eylulun dokuzunda ibsallah, tum kosturmalari da kolayliklar diliyorummucck
Evet 4 ay olacak nerdeyse taşındık Ege'deyiz artık. Dalaman'da.. Oturduğumuz evden çok hoşnut değiliz ama gönlümüze göre ev de bulamadık.. Sen nerdesin? Yardım her zaman LazımEn son Ege'ye gelmek için olan program yapıyordun sanıyorum geldin,nerelerdesin ? Belki yeni ev konusunda yardımımız dokunur :))
Merhaba canım, İyimisin?Mrhb kızlar
Hadi Hayırlısı bakalım bilmişmiyim Paşa mı prenses mi? Ben paşa bekliyorum biliyorsun
Ne olursa olsun, sağlıklı ve hayırlı olsun..
Evet 4 ay olacak nerdeyse taşındık Ege'deyiz artık. Dalaman'da.. Oturduğumuz evden çok hoşnut değiliz ama gönlümüze göre ev de bulamadık.. Sen nerdesin? Yardım her zaman Lazım
canım hadi hayırlısı inş ikiside büyüsün kaliteli dölensin üç donmuş minişin olsun..bende 1 ay gecikmeli adet oldum çikolata kistimin yanında bir çatlamayn kistim varmış..burdaki doktorum bu ay uygun değil dedi yumoşta görülmedi mallesef..erbil bey 1 hafta sonra tekrar baktır dedi..bu hafta gidebilirsem doktora tekrar ama bu ay umut yok benden..ben zeytınya incir yaptım bu ay kist yaptı bende..ama sol yumurtalıkta çikolata kistin olduğu yerde hiç yumoş görünmüyordu çatlamasada yinede yumoş varmış..işe yaradı bende..sen değişik bişey yaptınmı bu ay..selam kızlar,epeydir yazamadım burada,ama okudum hep ,sevindim,üzüldüm sizlerle,benim uzuuunn tedavim devam ediyor,bugün yine 1-2 folikülle ve klomen+gonal-f 225 ile bir kez daha deneyim istedim belki 2.embiyo koyabiliriz diye,inşallah bu sefer olur,9 aydır koyamadık henüz maalesef.
Ben bu ay hiçbirşey yapmadım sadece q 10 enzim aldım onu içiyorum 200 lük,bide bugün arısütü,bal,polen,propolis,ginseng karışımına başladım opuya kadar yaparım.güzel dileklerin için çok teşekkür ederek daha güzelleri senin için olsun diyorum;-)canım hadi hayırlısı inş ikiside büyüsün kaliteli dölensin üç donmuş minişin olsun..bende 1 ay gecikmeli adet oldum çikolata kistimin yanında bir çatlamayn kistim varmış..burdaki doktorum bu ay uygun değil dedi yumoşta görülmedi mallesef..erbil bey 1 hafta sonra tekrar baktır dedi..bu hafta gidebilirsem doktora tekrar ama bu ay umut yok benden..ben zeytınya incir yaptım bu ay kist yaptı bende..ama sol yumurtalıkta çikolata kistin olduğu yerde hiç yumoş görünmüyordu çatlamasada yinede yumoş varmış..işe yaradı bende..sen değişik bişey yaptınmı bu ay..
Hayırlı uğurlu olsun,bence süper bir karar,bir çok kişinin hayal edip yapamadığını sen başarmışsın :)
Ben İzmir'deyim,ama eşimin işi Urla'da(emlakçı kendisi :) ),anneannemiz Karaburun'da,Çeşme desen yakınımızda o yüzden elimiz kolumuz oralara kadar uzanıyor diye dedim,ama Dalaman bizi aşar :) İnşallah tez vakitte içine sinen,istediğin gibi,hatta çocuklarını büyütebileceğiniz bir ev bulursun...
İYİ CANIM tontikim diş çıkatığı için ateşlendi dün has idik onunla uğraştıkMerhaba canım, İyimisin?
Ben bu ay hiçbirşey yapmadım sadece q 10 enzim aldım onu içiyorum 200 lük,bide bugün arısütü,bal,polen,propolis,ginseng karışımına başladım opuya kadar yaparım.güzel dileklerin için çok teşekkür ederek daha güzelleri senin için olsun diyorum;-)
ensummmmm nasılsım balım
ensuuuuuuuuu nasıl yaptın o kadar kavanozu........nasılsın ensucum ?umarım iysindir, herşey yolundadır..tedavi düşünüyormusun ensucum ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?