Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Selam,
Unuttun sen beni
Sanıyorum sende tatil modundasın,dönüşte bir organik haberi de senden alalım inşallah,olmazsada ufaklıklar üşümüştür daha fazla bekletmeden ısıtıver annesi :))
Bu arada Erol Bey eski doktorum,Ege Hanım ise mevcut doktorum biliyorsun ve evet ikiz gibiler,ama değiller aralarında 2 yaş var :))
Çook sevgiler...

canim eylulun dokuzunda ibsallah, tum kosturmalari da kolayliklar diliyorummucck
Hadi Hayırlısı bakalım bilmişmiyim Paşa mı prenses mi? Ben paşa bekliyorum biliyorsun
Ne olursa olsun, sağlıklı ve hayırlı olsun..

En son Ege'ye gelmek için olan program yapıyordun sanıyorum geldin,nerelerdesin ? Belki yeni ev konusunda yardımımız dokunur :))
Evet 4 ay olacak nerdeyse taşındık Ege'deyiz artık. Dalaman'da.. Oturduğumuz evden çok hoşnut değiliz ama gönlümüze göre ev de bulamadık.. Sen nerdesin? Yardım her zaman Lazım

selam kızlar,epeydir yazamadım burada,ama okudum hep ,sevindim,üzüldüm sizlerle,benim uzuuunn tedavim devam ediyor,bugün yine 1-2 folikülle ve klomen+gonal-f 225 ile bir kez daha deneyim istedim belki 2.embiyo koyabiliriz diye,inşallah bu sefer olur,9 aydır koyamadık henüz maalesef.

t: 42434480, member: 486884"]selam kızlar,epeydir yazamadım burada,ama okudum hep ,sevindim,üzüldüm sizlerle,benim uzuuunn tedavim devam ediyor,bugün yine 1-2 folikülle ve klomen+gonal-f 225 ile bir kez daha deneyim istedim belki 2.embiyo koyabiliriz diye,inşallah bu sefer olur,9 aydır koyamadık henüz maalesef.[/QUOTE]
Canım ya rabbim yardimcın olsunn bu sefer bol yumoşlu hadi inşallah

Evet 4 ay olacak nerdeyse taşındık Ege'deyiz artık. Dalaman'da.. Oturduğumuz evden çok hoşnut değiliz ama gönlümüze göre ev de bulamadık.. Sen nerdesin? Yardım her zaman Lazım

Hayırlı uğurlu olsun,bence süper bir karar,bir çok kişinin hayal edip yapamadığını sen başarmışsın :)
Ben İzmir'deyim,ama eşimin işi Urla'da(emlakçı kendisi :) ),anneannemiz Karaburun'da,Çeşme desen yakınımızda o yüzden elimiz kolumuz oralara kadar uzanıyor diye dedim,ama Dalaman bizi aşar :) İnşallah tez vakitte içine sinen,istediğin gibi,hatta çocuklarını büyütebileceğiniz bir ev bulursun...

Reactions: Eua
canım hadi hayırlısı inş ikiside büyüsün kaliteli dölensin üç donmuş minişin olsun..bende 1 ay gecikmeli adet oldum çikolata kistimin yanında bir çatlamayn kistim varmış..burdaki doktorum bu ay uygun değil dedi yumoşta görülmedi mallesef..erbil bey 1 hafta sonra tekrar baktır dedi..bu hafta gidebilirsem doktora tekrar ama bu ay umut yok benden..ben zeytınya incir yaptım bu ay kist yaptı bende..ama sol yumurtalıkta çikolata kistin olduğu yerde hiç yumoş görünmüyordu çatlamasada yinede yumoş varmış..işe yaradı bende..sen değişik bişey yaptınmı bu ay..

Ben bu ay hiçbirşey yapmadım sadece q 10 enzim aldım onu içiyorum 200 lük,bide bugün arısütü,bal,polen,propolis,ginseng karışımına başladım opuya kadar yaparım.güzel dileklerin için çok teşekkür ederek daha güzelleri senin için olsun diyorum;-)

Çok teşekkür ederim. Ne kadar radikal bir karar olduğunu gelince anladım. Özlüyorum ama mutluyum kurtulduğum için..
Yakın olsak süper olurmuş. Oturduğumuz evi içimize sindirmeye Çalışmaya karar verdik. Artık istediğimiz gibi bir ev bulma umudumuz kalmadı. Maddi olarak da zora girdik. Karşımıza çıkarsa uygun ev, taşınırız.. Yok olmazsa artık bunun için kendimizi sıkmama kararı aldık.. Beklerim Dalaman'a..

kuddus BALIM elinde 1 kutu ilaç varmış (mesajını bulamadım )verdinmi kimseye birde fiyat bi yazıver kuzu ihtiyacı olan bir arkadaş varmış da

hayirli olsun canim tedavin. Bu sefer olacak insallah...

ensuuuuuuuuu nasıl yaptın o kadar kavanozu.... ....nasılsın ensucum ?umarım iysindir, herşey yolundadır..tedavi düşünüyormusun ensucum ?

sağol canım benim iyiyim.. sen nasılsın canım, yazışamadık uzun zamandır..
bu yıl bir kavanoz bile konserve yapamam sanırım elim kolum gitmiyor öyle şeylere yorgunum..
tedavi bi araya sıkıştıracağım ama hangi ay hangi araya sıkıştıracağım oda belli değil, iş durumuna göre ayarlayacağım. kaç aydır fsh ve e2 de baktırmadım ne durumdayım hiç bilmiyorum ama önümüzdeki aylarda tedavi moduna gireceğim sanırım..
sen ne yaptın canım nezaman kalan donmuşlarını transfer ettireceksin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…