- 8 Aralık 2012
- 1.538
- 504
- 173
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #44.301
İsrael Bey Kentten ayrılmıştı sanırım, nerdeki şu anda ? inşallah canım, en kısa sürede bebişine kavuşursun, kavuşuruz @DuovaMutlu umarım sende iyisindir..bende çok öpüyorumm.
Gulneva biliyorum o doktoru. Irenbe de.canım yazmadan geçemedim konuya atladım kusura bakma..sen İzmirlisin yumurta rezervi az olup tüp bebek topiğinde bahar vardı belki hatırlarmısın..onun fsh çook yüksekti son tedavisinde kaan bozkurta gitti şuan hamiş kaan bozkurt çok başarılı bir doktor..benim şahsi fikrim tedavi olduğun merkeze en fazla 3 kere şans vericen olmuyorsa biyerde mutlaka eksiklik var diye düşünüyorum..ben izmirde olsam kaan beyi seçerdim önce 3 ay vitaminlerle tedavi uyguluyor..sayfasına bir göz at çook hamiş kalan var..
yok doğru yerdesin ben dün ve bu gün kışlık konserve peşindeydim
Hak edenler evett ediyoruzda bulamıyoruz iste haftasonu iş güc oooofki ne of benimkiGünaydın hanımlar
Herkese ama hak eden herkese güzel birgün diliyorum
Günaydın hanımlar
Herkese ama hak eden herkese güzel birgün diliyorum
Çok şükür iyiyim.
Sanırım hepimiz aynı şeyi yapıyoruz. Bakıyoruz, yazan yoksa kaçıyoruz. Bu sessizlik birinin kızı mı oldu sorusunu akla getiriyor hemen
İnşallah hayırlı evlatlarımız olsun hepimizin
Almayı bilene her gün güzel arkadaşım. Boşver başkalarını, senin günün en güzeli, en sevgiyle yoğrulmuşu, en huzurlusu olsun
Hak edenler evett ediyoruzda bulamıyoruz iste haftasonu iş güc oooofki ne of benimki
Sanada güzel haftasonları canımmm
Keske sessizliklerimiz kızımız oldugu i in olsa hos kızım olsa dugun dernek gobrk atarım
Nasılsın canım hayat nasıl akıyor senin için
Ben biraz oyle biraz boyle idare durumundayım
Selam Ensucan, 75 kavanoz konserveyi kac günde yaptincok oyalayici diye biliyorum hic yapmadim ama duyuyorum, calismakla iyi yapiyorsun canim, gecen haftadan bugüne evdeyim cok bunaltici yeniden evde olmak, günlük yasamim degisti dengem bozuldu elinden geldigince calismaya devam, bebeklerimiz gelince evde oyalanacagimiz icin sorun yok evde olmamizda, zaten gün nasil gececek anlamayacagiz .
temizlik canıdırHafta sonu evde olunca is güç hiç bitmiyorki canım bende temizlikle uğraşıyorum
ensummmmm nasılsım balımnasılsın canım, konuşamadık uzun zamandır.. inşallah herşey yolundadır.. takip ediyorum yazılarını..
temizlik canıdırçamaşır suyu misdir her gün temizlik yapan haftada 2 3 koltuk silen yeter kafayı yer KOLAY GELSİN güzel yüreklim mis gibi olmuştur evin güle güle kirlet
Evim mis gibi oldu ama çok yoruldum canım sende konserve yapmışsın gule gule yiyin
Evim mis gibi oldu ama çok yoruldum canım sende konserve yapmışsın gule gule yiyin
teşekürederim güzel yüreklimEvim mis gibi oldu ama çok yoruldum canım sende konserve yapmışsın gule gule yiyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?