Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Gulneva biliyorum o doktoru. Irenbe de.
Ben de ordayim. Yapilanlar ayni. Bakalim kismet de ne varsa onu yasariz. Irenbe de 2 donmusum var zaten.
Bahara cok sevindim. Selam soyle.

Günaydın Günaydın canlar
ensu süpersin ya ben 10 kavanoz yaptım bittim gecen yıl bu yıl gözüm korktu ama güzel oluyorrr hahh
yeteeeeer canım kolay gelsin afiyet olsun size
2220 canım bakıyom cıkıyom kimsede ses yok bende yazamıyorumm nasılsın kuzumm

Çok şükür iyiyim.
Sanırım hepimiz aynı şeyi yapıyoruz. Bakıyoruz, yazan yoksa kaçıyoruz. Bu sessizlik birinin kızı mı oldu sorusunu akla getiriyor hemen
İnşallah hayırlı evlatlarımız olsun hepimizin

Keske sessizliklerimiz kızımız oldugu i in olsa hos kızım olsa dugun dernek gobrk atarım

Nasılsın canım hayat nasıl akıyor senin için

Ben biraz oyle biraz boyle idare durumundayım

Keske sessizliklerimiz kızımız oldugu i in olsa hos kızım olsa dugun dernek gobrk atarım

Nasılsın canım hayat nasıl akıyor senin için

Ben biraz oyle biraz boyle idare durumundayım

Ben iyiyim arkadaşım. Ailemle farklı bir bağ kurduk bu dönemde. İlk günler eski alışkanlıklarıyla davranmış olsalar da sanki beni yeni farketmiş ve varlığımı kabullenmiş gibiler. Özlediğim aile birliği. Bugünü göreceğimi söyleseler inanmazdım
Her şerde vardır bir hayır diye boşuna dememişler.
Gelgitlerin seni etkilemesine izin verme ne olur. Bak bu gece dolunayın çok güçlü bir etkisi olacakmış. Paylaşırım biraz sonra. 21:35 te yazıdakileri uygula, imkanın varsa iki rekat namaz kılıp bir de eşinle aranızdaki ilişkinin huzurlu, mutlu bereketli olması için dua et. İnşallah düzelecek her şey.

Alıntıdır...

Bugün, 29 Ağustos Cumartesi günü akşam saat 21.35’de çok kuvvetli bir dolunay gerçekleşecek. Bu dolunay aynı zamanda bir süper dolunay olma özelliğini taşıyor. Yani dolunay gerçekleşirken, Ay da Dünya’ya en yakın olduğu konumda (perigee) olacak. Dolayısıyla, bu dolunayın çekimini ve ruhumuzdaki etkisini çok daha kuvvetli hissedeceğiz.

Tesadüf diye nitelendireceğimiz olaylar bizlere olayların gerçek yüzlerini gösterdi ve gösterecek. Bu dolunay, artık geçmişi ve bırakmak istediklerimizi bırakmak, hayatımızdan çıkarmak istediklerimizi çıkarmak, bize hizmet etmeyen tüm negatif duygu ve düşünce kalıplarımızı bırakmak, birtürlü bitiremediğiniz toksik, yıkıcı ilişkileri bitirmek, bağımlılıklardan kurtulmak, yaşadığımız hayal kırıklıklarını ve acıları şifalandırmak ve artık anı yaşamak için enerjisel olarak çok kuvvetli bir zaman ve harika bir fırsat.

Bugün akşam saat 21:35’de (öncesinde veya sonrasında bu saate niyet ederek de yapabilirsiniz) güzel derin bir nefes alın ve tüm negatifliği, size acı, endişe veya korku veren, canınızı yakan, kalbinizi acıtan herşeyi, hayatınızdan çıkarmak istediklerinizi, birtürlü bitiremediğiniz toksik, yıkıcı ilişkileri, bağımlılıkları, artık size hizmet etmeyen duygu ve düşünce kalıplarınızı, geçmişinizden gelen ve sizi aşağıya çeken tüm yaşanmışlıkları, affedemediklerinizi, kırgınlıkları, üzüntüleri neyi geride bırakmak istiyorsunuz onları lütfen bir kağıda yazın...Nasıl yazdığınızın hiçbir önemi yok. Önemli olan sadece niyetiniz.

Ve Yüce Allah’tan ve meleklerden bunları tümüyle bırakmak için ve ışığa dönüşmesi için yardım isteyin. Ayrıca Sevgili Başmelek Mikail'den (tüm endişe ve korkularınızı gidermek üzere), sevgili Başmelek Haniel’den (dolunay enerjisini en iyi şekilde kullanmak üzere), sevgili Başmelek Raziel’den (ilişkilerinizde tüm zamanlara doğru tüm karmanızın dengelenmesi için) ve Sevgili Başmelek Ariel’den (dünyevi isteklerimizin gerçekleşmesi, bu yaşamımızdan zevk almayı ve doğayla bağlantı kurmayı bize öğretmesi için) yardım isteyin.

Sonra bu kağıdı yakın. Dolunay ışığı ile yıkanacak ve tüm bu yüklerden, tutunduğunuz tüm negatiflikten, olumsuz eski kalıplardan arınacaksınız. O kadar hafifleyeceksiniz ki.

Dolunay sağlıksız yemek, sigara, alkol ya da diğer bırakmak istediğimiz alışkanlıkları da bırakmak için ideal bir zamandır. Meditasyonunuza ve duanıza bu niyeti de ekleyin.

Işık sarsın sizi! Ve öyle oldu!
Şükürler olsun!
Sevgiyle,Mesude

selam canım benim..canım çok büyük boy tencere var bende düğün boyu olanlardan:) onda 2 günde yapıyorum.. bu yıl abartmayacağım
sende tatil moduna girdin cnm, iyi gelecek tatil kafanda dağılır biraz, bende şimdiden kurban bayramını iple çekiyorum..
inşallah tez zamanda gelirde bebişlerimiz amaçsızlıktan bu streslerden kurtuluruz canım..

nasılsın canım, konuşamadık uzun zamandır.. inşallah herşey yolundadır.. takip ediyorum yazılarını..

Hafta sonu evde olunca is güç hiç bitmiyorki canım bende temizlikle uğraşıyorum
temizlik canıdır çamaşır suyu misdir her gün temizlik yapan haftada 2 3 koltuk silen yeter kafayı yerKOLAY GELSİN güzel yüreklim mis gibi olmuştur evin güle güle kirlet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…