Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Merhabalar. Bir dönem bir arkadaş tavsiye etmişti bu sayfayı. Bende 41 yaşındayım ve 12 yaşında bir oğlum var. 7 senedir ikinci için uğraşıyoruz ama olmuyor. Benim tubalar tıkalı(Doktorun birine göre tek taraf tıkalı diğerine göre iki taraf tıkalı :)
Adetimi bekliyorum. önümüzdeki haftasonuna doğru gelecek muhtemelen ve tüp bebek tedavisine başlayacağım

Merhabalar. Bende İzmirde Erol TAMERGENE gidiyorum

Ben daha tatilden önce bebek bebek diye inlerken yazın kuzenlerimi ve bebeklerini görünce aklım karıştı. Şimdi tereddüteyim. yaşım 41 ve acaba diyorum acaba bakabilir miyim. Maşallah size :)

Merhaba kızlar. Nihayet girebildim. Kendi bilgisayarım bozuldu geçen gece. Şifreyi yenilemek istedim olmadı, telefondan gireyim dedim olmadı. Neyse, becerebildim sonunda.
Yeğenim buradaydı bugün. Az önce gittiler. Ben de hepinizin yerine bol bol öpüp kokladım. Darısı hepimizin başına.
Yeter, yeğeninin dişini tebrik ederim. Sorunsuz sıkıntısız dişleri olsun inşallah.

İsrael Bey Kentten ayrılmıştı sanırım, nerdeki şu anda ? inşallah canım, en kısa sürede bebişine kavuşursun, kavuşuruz Contente umarım sende iyisindir..bende çok öpüyorumm.

İsrael Bey Kentten ayrılmıştı sanırım, nerdeki şu anda ? inşallah canım, en kısa sürede bebişine kavuşursun, kavuşuruz Contente umarım sende iyisindir..bende çok öpüyorumm.

Selam arkadasim, bende yaramaz durum yok iyiyim sagolasin, topige cok giremedim gecen haftalarda, yogunlugum su siralar bitti. Türkiye tatili icin hazirliklar basladi Eylül ortalarinda geliyorum, bu defa geldigimde testlerimi yaptirmayi, ve kontrol olmayi düsünüyorum. sonrada duruma göre ne yaparim burada sizi bilgilendiririm. Hepimiz icin dilegim yolumuz acik, sansimiz bol olsun selamlar sevgiler...

canım yazmadan geçemedim konuya atladım kusura bakma..sen İzmirlisin yumurta rezervi az olup tüp bebek topiğinde bahar vardı belki hatırlarmısın..onun fsh çook yüksekti son tedavisinde kaan bozkurta gitti şuan hamiş kaan bozkurt çok başarılı bir doktor..benim şahsi fikrim tedavi olduğun merkeze en fazla 3 kere şans vericen olmuyorsa biyerde mutlaka eksiklik var diye düşünüyorum..ben izmirde olsam kaan beyi seçerdim önce 3 ay vitaminlerle tedavi uyguluyor..sayfasına bir göz at çook hamiş kalan var..

gülnevam nasılsın canım

canım benim senin adına çok sevindim, hiç pes etme.. inşallah sınavında güzel geçer gönlünden geçen yere gelirsin.. kariyer konusunda ve aile konularında erkekleri boşver onlar hep böyleler.. çok az erkek ailesi ile eşi arasında denge sağlayabiliyor o yüzden sen kapın kapanınca evinin içindeki iki kişilik sevgiye ve huzura bak..
işin konusunda ilerlemeye devam saracığım, kariyerde yapacağız bebekte:))
bir gün bile yorgunum desem eşim işten ayrıl diyor, fırsat kolluyor gibi sanki.. şu an ayaklarım tüm gün ayakkabının içinde şişmiş durumda, soğuk suya koydum geçmedi ama yinede iyiki sabahları evden çıkıp hayata atılıyorum diyorum..
bebiş olana kadar böyle.. öptüm canım..

yok doğru yerdesin ben dün ve bu gün kışlık konserve peşindeydim

geçen yıl negatif haberi alınca o hafta kendimi domates konservesine vermiştim, o hırsla çok abartmışım iki kişiyiz ama 75 tane birer kiloluk konserve yapmışım.. dağıt dağıt bitmek bilmedi.. bu yıl abartmadan 30 tane olsun yapmalıyım..
çok iyi oluyor..

Selam Ensucan, 75 kavanoz konserveyi kac günde yaptin cok oyalayici diye biliyorum hic yapmadim ama duyuyorum, calismakla iyi yapiyorsun canim, gecen haftadan bugüne evdeyim cok bunaltici yeniden evde olmak, günlük yasamim degisti dengem bozuldu elinden geldigince calismaya devam, bebeklerimiz gelince evde oyalanacagimiz icin sorun yok evde olmamizda, zaten gün nasil gececek anlamayacagiz.

Son düzenleme:
20 tane kendime 30 tane bıdıkla cimcimenin annesine yaptık yarında tontik in annesine yapacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…