- 18 Haziran 2015
- 3.274
- 3.182
- 83
- 50
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #44.281
Merhabalar. Bende İzmirde Erol TAMERGENE gidiyorumCanikom selam
tatil var bosvermislik var hayatın olağan akışına uygun sıkıntılar var, varda var
İsrael beye devam, ilk ve tek doktorum olucak inşallah, her istediğimizi yaptık yapıyoruz, izmir de başkasına gerek yok, istanbulu hiç düşünmedim, düşünsel Semra Hanım olur , o da fs yüksek olunca bakmıyor, başarı odaklı olunca ben veya benim gibiler basari sansini düşürür haklı olarak, yapacak birsey yok, kısmet gelecek o bebis, özledim artık gelsin Nazlı bebişim
durumlar bu, öptüm cooook
Ekimde 44 Olacak olan ben bir bebek yapmış ve doğumda dr.a tüplerimi bağlama 45 de bi daa doğurcam dediysem - ki hatırlatayım benim ilk kızım tüp bebiş - ve doğalından imkansız iken hemide!!!! sen hayde hayde yapasın canııııımmmmm
Merhabalar. Bende İzmirde Erol TAMERGENE gidiyorum
Canikom selam
tatil var bosvermislik var hayatın olağan akışına uygun sıkıntılar var, varda var
İsrael beye devam, ilk ve tek doktorum olucak inşallah, her istediğimizi yaptık yapıyoruz, izmir de başkasına gerek yok, istanbulu hiç düşünmedim, düşünsel Semra Hanım olur , o da fs yüksek olunca bakmıyor, başarı odaklı olunca ben veya benim gibiler basari sansini düşürür haklı olarak, yapacak birsey yok, kısmet gelecek o bebis, özledim artık gelsin Nazlı bebişim
teşekkür ederimHayırlısı olsun,tedavinde bol şans dilerim..umarım kısa sürede kavuşursun..
İsrael Bey Kentten ayrılmıştı sanırım, nerdeki şu anda ? inşallah canım, en kısa sürede bebişine kavuşursun, kavuşuruzContente umarım sende iyisindir..bende çok öpüyorumm.
Merhaba kızlar. Nihayet girebildim. Kendi bilgisayarım bozuldu geçen gece. Şifreyi yenilemek istedim olmadı, telefondan gireyim dedim olmadı. Neyse, becerebildim sonunda.
Yeğenim buradaydı bugün. Az önce gittiler. Ben de hepinizin yerine bol bol öpüp kokladım. Darısı hepimizin başına.
Yeter, yeğeninin dişini tebrik ederim. Sorunsuz sıkıntısız dişleri olsun inşallah.
canım yazmadan geçemedim konuya atladım kusura bakma..sen İzmirlisin yumurta rezervi az olup tüp bebek topiğinde bahar vardı belki hatırlarmısın..onun fsh çook yüksekti son tedavisinde kaan bozkurta gitti şuan hamiş kaan bozkurt çok başarılı bir doktor..benim şahsi fikrim tedavi olduğun merkeze en fazla 3 kere şans vericen olmuyorsa biyerde mutlaka eksiklik var diye düşünüyorum..ben izmirde olsam kaan beyi seçerdim önce 3 ay vitaminlerle tedavi uyguluyor..sayfasına bir göz at çook hamiş kalan var..Canikom selam
Yanlış mı geldim acaba? Herkesler nerde ki?
gülnevam nasılsın canımcanım yazmadan geçemedim konuya atladım kusura bakma..sen İzmirlisin yumurta rezervi az olup tüp bebek topiğinde bahar vardı belki hatırlarmısın..onun fsh çook yüksekti son tedavisinde kaan bozkurta gitti şuan hamiş kaan bozkurt çok başarılı bir doktor..benim şahsi fikrim tedavi olduğun merkeze en fazla 3 kere şans vericen olmuyorsa biyerde mutlaka eksiklik var diye düşünüyorum..ben izmirde olsam kaan beyi seçerdim önce 3 ay vitaminlerle tedavi uyguluyor..sayfasına bir göz at çook hamiş kalan var..
iyiym canım sen nasılsın..çalışıyorum yazmaya fırsat bulamıyorum ama sizleri takip ediyorum canım...gülnevam nasılsın canım
merhaba kızlar yeni haftaya yeni umutlarla başladım güzel haberlerle başladım bu güzel haberler bebeğimle ilgili değil işimle ilgili görevde yükselme sınavı var ve şartlarımın uyup uymadığını merak ederken şartlarımın tuttuğunu ve sınava başvuru yapabileceğimi öğrendim ve başvurumu yaptım inşallah sınavı kazanırım hem görevimde yükselir hemde buradan alır tayinimi giderim.
tek canımı sıkan noktaysa eşimin bu heyecanımı benimle paylaşmaması ve neredeyse bu habere üzüldüğü çünkü işin ucu buradan gitmeye dayanıyor ve bıradan gitmek demek ailesinden uzaklara gitmesi demek oysa ailesinin bu son cadılığından önce kendisi keşke sınav açılsada kazansan burdan gitsek diyordu ama bursadan döndüğümüzden beri ailesi haksız olduğu halde kendini onlara affettirmekle meşgul ve beni yine ihmal etmeye başladı artık eşimle bir sonumuz varmı bilmiyorum görevde yükselecem inşallah bunun için çok sevinçliyim ancak eşimle bir sonumuz varmı bilmiyorum ve bu benim sevincimi buruk hale getiriyor bizi böyle yapanlar (kaynana ve görümcekler) cennet yüzü görmesinler inşallah Allah onları hiç affetmesin ben bu kadar zalim dikkafalı inat ve ben herkese herşeyi yapabilirim ama kimse bana bişey diyemez yoksa çok darılırız ve asla hiçbirşeyi unutmaz ve unutturmayız diyen kibirli insanlar görmedim Allah nasıl biliyosa öyle yapsın onları
yok doğru yerdesin ben dün ve bu gün kışlık konserve peşindeydim
geçen yıl negatif haberi alınca o hafta kendimi domates konservesine vermiştim, o hırsla çok abartmışım iki kişiyiz ama 75 tane birer kiloluk konserve yapmışım.. dağıt dağıt bitmek bilmedi.. bu yıl abartmadan 30 tane olsun yapmalıyım..
çok iyi oluyor..
iyim canım hayat teleşı koşturmacaiyiym canım sen nasılsın..çalışıyorum yazmaya fırsat bulamıyorum ama sizleri takip ediyorum canım...
20 tane kendime 30 tane bıdıkla cimcimenin annesine yaptık yarında tontik in annesine yapacağızgeçen yıl negatif haberi alınca o hafta kendimi domates konservesine vermiştim, o hırsla çok abartmışım iki kişiyiz ama 75 tane birer kiloluk konserve yapmışım.. dağıt dağıt bitmek bilmedi.. bu yıl abartmadan 30 tane olsun yapmalıyım..
çok iyi oluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?