- 13 Ekim 2015
- 489
- 768
- 23
- 53
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #44.921
Amiiiinnn İnşallahDarisi sizlerin olmayanlarin basina insallah
Allahtan hayırlısını dilemekten başka çaremiz yok.Dilerim bir sonraki tutar bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.Günaydın kızlar adet gördüm maalesef doğalından da gelmedi iğneyle rağmen.bahçeci yolları gözüktü yine...
Ben Ankaradayım, baskent uni de Hulusi Bey e gidiyordum. O bana biesteron, teatrio (içinde q10 ve astaxanthin) polivit c ve d vitamini vermişti. Birde her sabah 2 incir, yarım avakado ve bol balıklı Akdeniz usulü beslenme onermisti.Benim orda tuttu ama 7 haftalik kalbi durdu. Şimdi 5_6ay sonra son kez semra hnm. Da denemeyi düşünüyorum.
Şimdi elimde biesteron ve teatrio var onlarla elevit, folbiol ve aspirin içiyorum canım. Birde İncirle haftada 2 kere balık yemeye çalışıyorum. Faydasi olurmu bilmiyorum ama elimizden başka bir şey gelmiyor...
Yasemin dediğin gibi ne yiyip icecegimizi şaşırdık, işte yinede takviyeler birazda moral olup umudu arttırıyor sanırım, ama dünyada kim bu kadar düzenli beslenipvucud detoksu şart 3 günlük açlık vücudun ilaçı ,resmen hamilelikte ilk 3 ayda düşük sorunları için açlığın daha iyi olduğu söyleniyor biz yeme içme ne iyi gelir diye düşünürken gerçek tıp diye bi sayfada okudum ne varsa eskilerde var zaten açlıkla vucud daha dirençli oluyormuş
Hemen hemen aynı durumdayız canım, benimde yaşım 41 ama 5 denemem var. 2. Denemede 2 adet Blast transferi yapılmisti fakat maalesef, tutmadilar..Dediğin gibi doktorlar hep yaşa yoruyorlar.Bende kendiliginden 3 dusuk yaptim 4 yillik evliyim,ama yaş 41 malesef,sonra 3 tup denemesi,3.sü bahcecide,5.gün embriyosuydu ama tutmadi malesef,pihtilasma disinda elimizde hic bisey yok,yaştandir diyor doktor,bir daha denersek genetik pgt yapilcak ama çok yoruldum,ümitlerimde azaliyor,bende aspirin,omega 3,qenzimq10,elevit,d vit ampul kullaniyorum,incir demedi ama banada kirmizi et yerine bakliyat balik onerdi,ari sütü polen,avokado önerdi,ama çokta düzenli yiyip ictigim söylenemez,hayirlisi arkadaşim rabbim yazdiysa olacaktir elbet,allah bu yolda ugraşan hakeden herkese nasip etsin saglikli evlatlar...
Yasemin dediğin gibi ne yiyip icecegimizi şaşırdık, işte yinede takviyeler birazda moral olup umudu arttırıyor sanırım, ama dünyada kim bu kadar düzenli beslenip
Hemen hemen aynı durumdayız canım, benimde yaşım 41 ama 5 denemem var. 2. Denemede 2 adet Blast transferi yapılmisti fakat maalesef, tutmadilar..Dediğin gibi doktorlar hep yaşa yoruyorlar.
Banada pgt diyorlar ama artık pgt lik çok embriyom da olusmuyor. Ne yapıcam bende bilemiyorum. Biraz yoruldumda ve bu aralar ist. A taşınma telaşı miz var..O yüzden 5-6 ay işte vitaminlerle doğal yoldan denemeyi düşünüyorum, bakalım kısmet. Sonra da bir kez daha deneyeceğim, Memorial i düşünüyorum, ama bir ara bahceci erbil beyide düşünmüştüm. .Sen bahceciden memnun kaldım mi kime gidiyordun ?
Gözün Aydın kutlarım Rabbim tamamına Erdirsin çok mutlu oldum kutlarımkızlar okadar başım ağrıyorki sabahtan beri ağrıdan mahvoldum.. güzel bi haberin başlangıcını size vermek istedim test yaptırdım hamileyim.. umarım bu sefer devam eder..
transferden bu yana aralıksız çalışmaya devam ediyorum ama bugünlerde yorgunluktan bitiklerdeyim.. şimdilik bende son durumlar bunlar.. hepinizi öpüyorum.. k.i.b.
Geçmiş olsun,üzüldüm ne yazsam bilemedim,bir daha yaşamamanı dilerim dualarım hepimize,sevgiler.Merhaba kızlar,
Girmiyordum buralara.. Bugün test günümdü ama ben Dayanamayıp pazartesi tahlil yaptırmıştım. Aynen geçen sefer ki gibi sonuç 5.4 çıktı. Tecrübe ile olmadığını anladım değer yükselmişte olsa, yeterli değildi. Bugün de tahlil günüm olduğu için yaptırdım. Tahmin ettiğim gibi düşmüş ve 0,7 olmuş. Sonuç negatif yani. Ben negatif hissiyatını pazartesi Yaşadığım için bugün üzülmedim. Pazartesi yeterince ağlayıp zırlamıştım..
Çok şükür Allah'a.. İçim o kadar rahat ki, inanılmaz..,demek ki hayırlı olan buymuş. Bunda benim şuan için bilmediğim bir hayır var mutlaka.. Tevekkülle devam ederim inşallah.. Hepimiz de inşallah.. Allah Hakkımızda hayırlısını versin her daim..
@yase07 canımsın sana çok dua ediyorum, inşallah minik Meleğin seninle hayata devam etsin.. Sağlıklı olsun, senin olsun ve en önemlisi hayırlı olsun..
@kuddus canımın içi yeğenimizle sana sevgilerimi yolluyorum..
@ensu canım o görünen foliküllerden biri sana meleğini kazandırsın inşallah..
@dnzdry doğum yaklaştı kuzum, iyi misin?Meer7 @monkey @acmila çok çok teşekkür ederim.. Umarım Herşey yolundadır.. Size yazarken bir duygusallık çöktü..
Beni kesin anlayan insanların okuduğunu bilmekten mi Kaynaklı bilmem.. Hepinizi çok seviyorum ve hepiniz için en güzelini diliyorum Herşeyin.. @2220 @WishhDuygu @sara_28 @portakales @Lulinda @alpcemre @belki37 @kese06 ve yazamadıklarım..
Ben artık tedavi olmayacağım, istemiyorum o kadar hormon almak.. Zaten istesem de maddi olarak karşılayamayız.. Rabbim doğal verirse ne ala Başımızın üstünde yeri var.. Vermezse de vardır bilmediğimiz O'nun bildiği bir hayır..
Sevgiler
Ben bahçecide mustafa beye gittim ama dr kubra hanimla daha çok muhatap oldum,arada gordum mustafa beyi transferimi o yapti,memnun kaldimmi kaldim ama ben 2 negatiften sonra gittim o merkeze ve gwnetik icin gitmistim oyle yapmadilar blast deniycez dediler negatif olunca enetik dediler hoşuma gitmeywn bir tek bu olaydi zaten genetik isterken belkide bosyere bir transfer oldu onun dişinda iyiydi diyebilirim çok bekliyorsun muayenelerde sıkıntı orda,onlar için rutin işler bizim için çok hassas ne biliyim karısık duygular ama olmayacagini hissetmistim ben,tekrar denemeyede hiç hazir hissetmiyorum kendiliginden olsa keşke ama kismet işte,hersey boş allahin dedigi oluyor yalnizca,rabbim dilerim bizlerede yazmiş olsun saglikli evlatlar...
Üzülmeyin Rabbim neylerse hayırlısını eyler böylesi hayırlıymış.Bende kendiliginden 3 dusuk yaptim 4 yillik evliyim,ama yaş 41 malesef,sonra 3 tup denemesi,3.sü bahcecide,5.gün embriyosuydu ama tutmadi malesef,pihtilasma disinda elimizde hic bisey yok,yaştandir diyor doktor,bir daha denersek genetik pgt yapilcak ama çok yoruldum,ümitlerimde azaliyor,bende aspirin,omega 3,qenzimq10,elevit,d vit ampul kullaniyorum,incir demedi ama banada kirmizi et yerine bakliyat balik onerdi,ari sütü polen,avokado önerdi,ama çokta düzenli yiyip ictigim söylenemez,hayirlisi arkadaşim rabbim yazdiysa olacaktir elbet,allah bu yolda ugraşan hakeden herkese nasip etsin saglikli evlatlar...
Ben bahçecide mustafa beye gittim ama dr kubra hanimla daha çok muhatap oldum,arada gordum mustafa beyi transferimi o yapti,memnun kaldimmi kaldim ama ben 2 negatiften sonra gittim o merkeze ve gwnetik icin gitmistim oyle yapmadilar blast deniycez dediler negatif olunca enetik dediler hoşuma gitmeywn bir tek bu olaydi zaten genetik isterken belkide bosyere bir transfer oldu onun dişinda iyiydi diyebilirim çok bekliyorsun muayenelerde sıkıntı orda,onlar için rutin işler bizim için çok hassas ne biliyim karısık duygular ama olmayacagini hissetmistim ben,tekrar denemeyede hiç hazir hissetmiyorum kendiliginden olsa keşke ama kismet işte,hersey boş allahin dedigi oluyor yalnizca,rabbim dilerim bizlerede yazmiş olsun saglikli evlatlar...
Anlıyorum seni bende 3ay boyunca hep kendiliğinden olsun istedim ama olmadı maalesef. Şimdi meryem suresi ni okudu annem suya onu içicem eşimde içireceğim.burada bu sureyi okuyup hamile kalanlar var bizde belki kalırız belli mi olur. Neticede Allah isterse olur.herhangi bir işlem yapmak istemiyorsan bunu dene derim.Güzel haberlerimizi paylaşırız inşallah.İyilikler dilerim.Ben bahçecide mustafa beye gittim ama dr kubra hanimla daha çok muhatap oldum,arada gordum mustafa beyi transferimi o yapti,memnun kaldimmi kaldim ama ben 2 negatiften sonra gittim o merkeze ve gwnetik icin gitmistim oyle yapmadilar blast deniycez dediler negatif olunca enetik dediler hoşuma gitmeywn bir tek bu olaydi zaten genetik isterken belkide bosyere bir transfer oldu onun dişinda iyiydi diyebilirim çok bekliyorsun muayenelerde sıkıntı orda,onlar için rutin işler bizim için çok hassas ne biliyim karısık duygular ama olmayacagini hissetmistim ben,tekrar denemeyede hiç hazir hissetmiyorum kendiliginden olsa keşke ama kismet işte,hersey boş allahin dedigi oluyor yalnizca,rabbim dilerim bizlerede yazmiş olsun saglikli evlatlar...
Anlıyorum seni bende 3ay boyunca hep kendiliğinden olsun istedim ama olmadı maalesef. Şimdi meryem suresi ni okudu annem suya onu içicem eşimde içireceğim.burada bu sureyi okuyup hamile kalanlar var bizde belki kalırız belli mi olur. Neticede Allah isterse olur.herhangi bir işlem yapmak istemiyorsan bunu dene derim.Güzel haberlerimizi paylaşırız inşallah.İyilikler dilerim.
Ankara da genetik araştırma yapan yerler var.başkent bu konuda daha Zayıf.Ben Ankaradayım, baskent uni de Hulusi Bey e gidiyordum. O bana biesteron, teatrio (içinde q10 ve astaxanthin) polivit c ve d vitamini vermişti. Birde her sabah 2 incir, yarım avakado ve bol balıklı Akdeniz usulü beslenme onermisti.Benim orda tuttu ama 7 haftalik kalbi durdu. Şimdi 5_6ay sonra son kez semra hnm. Da denemeyi düşünüyorum.
Şimdi elimde biesteron ve teatrio var onlarla elevit, folbiol ve aspirin içiyorum canım. Birde İncirle haftada 2 kere balık yemeye çalışıyorum. Faydasi olurmu bilmiyorum ama elimizden başka bir şey gelmiyor...
Amiiiinnn cümlemize inşallah.Bende okumuştum canim önceden bu günlerde icimden hicbirsey yapmak gelmiyor,umarim guzel hbrler olur,sanada guzel hbrler tez zamanda gelsin dilerim...
İlk denemem bahceci fulya güvenç karlıkaya. Senin kimAllahtan hayırlısını dilemekten başka çaremiz yok.Dilerim bir sonraki tutar bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.
Bahçecidemi yapıldı,kaçıncı denemeniz. Ben doktorumuz değiştireceğim de kime gideyim bilemiyorum. Bilgi verebilir misiniz lütfen
Kadın doğumun olduğu yerde genetik bölümde vardı ama genellikle embriyolara genetigi istemiyorlar di, zarar verdiğini söylüyorlar di, demek bu konuda sıkıntıları olduğu için istemiyorlar mis. Kısmet olursa zaten bir daha orda tedavi olmak istemiyorum, Büyük ihtimalle memorial i tercih edeceğim, hayirlisi olsun canım. .Ankara da genetik araştırma yapan yerler var.başkent bu konuda daha Zayıf.
Canım rahim kalinligi na bakmistir da ilk etapta da gününe göre uyumluysa ondan söylememiştir.Doktorum banada soylemedi, herhangi bir tahlilde yapmadi..Ama bir sonra ki gidişimde hem rahim kalinligini söyledi hemde progesteronuma bakmışti..Arkadaşlar dondurulmuş embriyo transferine hazırlık için gittiğinizde doktor tahlil istedimi sizden,hormon tahlili filan benden istemeden estoferm başlattı beni,ne rahim kalınlığını söyledi nede tahlil istedi .bazı tahlillere bakılmıyomuydu
Amiiiinnn cümlemize inşallah.
Eurofertil hakan özörnek le görüştüm regl döneminde muayeneye gideceğim bakalım ne diyecek. Çok güzel sonuçlar elde edilmiş.deneyeceğim bende.
Sende sıkma canını canım benim.Dinlen biraz imkan varsa tatil yap değişiklik farklı şeyler iyi gelir.
Öpüyorum sevgilerimle...
Her doktorun farklı oluyor. Benim Dr adetin 21. Günü lucrin ile başladı .adet olunca estrofem +lucrin sonra Protestan arada kan vermiştim.ben donmuşlar hamile kaldım .daha. Kolay bir Yöntem Allah'ın izniyle 2,5 aylık oluyorum.allah size de nasip etsinArkadaşlar dondurulmuş embriyo transferine hazırlık için gittiğinizde doktor tahlil istedimi sizden,hormon tahlili filan benden istemeden estoferm başlattı beni,ne rahim kalınlığını söyledi nede tahlil istedi .bazı tahlillere bakılmıyomuydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?