Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

ben de başkent e gidecektim.bir Dr arkadaş bana oranın laboratuarının iyi olmadığını söyledi.hulusi bey çok iyi bir doktor.fakat çok yoğunmuş.sizin için hayırlı olsun

ensucum çok ama çok sevindim, hayırlı uğurlu olsun, allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...lütfen kendine bebişine dikkat et kendini yormamaya çalış, güzel haberlerini alırız inşallah.beslenmene dikkat et, çok sevindim..

Canım benim inşallah burada hepimiz birbirimize güzel haberlerimizi veririz tez zamanda.
İnan kafam çok karışık az önce eski doktoruma konuştum çok iyi bir doktor moral verdi bu seferki için öte yandan diğer tarafta güzel sonuçlar var daha iyi bir merkez gibingörünüyor.En azından son sistem cihazlar seda sayanın doktoru isim yapmış Vs Vs...
Aslında biliyorum herşey fasa fiso Allah isterse kısmetse olur.
Eşimle son kararımıza göre hareket edicem.
Hakkımızda hayırlısı.
İyi haftalar,güzel haberler duymak dileğiyle.

Hayırlı uğurlu olsun inşallah çok sevindim Adınıza.Allah tamamına erdirsin sağlıkla...

kızlar selam,ben özel bir şirkette çalışıyorum ve özel bir klinikte tüp bebek tedavisindeyim(SGK anlaşması yok)transferim olacak bu ay klinik rapor veriyor ama SGK raporu değil yani geçerli olmaz herhalde muhasebecimiz söyledi,sizler Nasıl yaptınız,o raporla gitsem aile sağlığı yada başka bir yer SGK raporu verir mi

arkadaşlar histereskopi sonrası yumurta rerzervinde azalma olurmu?zararı varmı amh 'A ?
rahimi tarıyolar resmen ya yenileniyor hücreler ya o zaman amh düşük çıkabilir tabi ama amh takılma tıp saçma sapan şeylerle kafa karıştırıyor dr bile anlamıyor şekerim olacaksa rabbim verecek olacak bu kadar

canım özel yerlerinde raporu geçerli ama yaptığın yerdeki rapor iş yerinde geçmiyorsa olamaz tabi ben iş yerimle anlaştım rapor bile almadım hahh zaten bensiz yapamazlar el mahkummm

arkadaşlar histereskopi sonrası yumurta rerzervinde azalma olurmu?zararı varmı amh 'A ?

Moralini bozmak gibi olmasın ama sadece histeroskopi değil, karın bölgesinde yapılan tüm işlemler AMH etkiliyor malesef. Yine de değerin 1 altında değilse endişe edecek bir durum değil. Stres ve negatif düşünce sistemi, her türlü operasyondan daha çok etkiliyor. Sağlıklı beslenip kendini mutlu edecek şeylerle ilgilendikçe amh kendini toparlayacaktır. Ayrıca değerlere çok ta fazla takılma. Benim AMH 0,01 den düşüktür sonucuna rağmen gördüğüm tedavide iki yumurta alındı. İkisi de döllendi. Birisi erken bıraktı yarışı ama diğeri 5. güne kadar gitti. Hangi embriyonun seninle kalacağını hiç bir tıp uzmanı söyleyemez. Onun için son yumurtan bile olsa ümidini kırma. Adını şimdi hatırlayamadığım bir arkadaşımız vardı eskilerden. 14. tedavide ki arada donasyon da denemişti, kendi yumurtasıyla anne oldu. Dilerim gerçek sebep bulunur ve giderilir, sen de en kısa zamanda anne olursun. Ama önce, içindeki endişelerin sana her şeyden çok zarar verdiğini farket ve onlardan arın

Merhaba arkadaşlar ankarada tüp bevek tedavisi görecekler varsa memorial hastanesine sakın gitmeyin. Ben orada bir tedavi gördüm bin pişmanım. 3 yumurtam oluştu ikisini alıp birini unutmuşlar, iki saat sonra unuttuklarını farkedip almaya çalıştılar fakat zamanı geçtiği için döllenmedi ki yumurtalığımda kalıcı bir hasar oluştu. Diğer ikisi döllendi bunları hızlı donduralım biriktirip sonra transfer edelim dedi aygül hanım. İlk ay iki yumurta var kaliteliler önemli olan adet değil kalite dedi 3000tl masraf ettim sonrada yumurtanın biri boş diğeride büyümedi dedi neyse ikinci ay yine yumurta toplayalım falan dedi bende donmuş embriyoları kullanacağımı söyledim, tamam kendin bilirsin dedi transfer yapıldı işlem raporlarını istedim. Yavaş dondurma yöntemiyle embriyolar donduruldu yazıyor, bu yöntemle dondurunca gebelik oranları çok düşüyor ve sonuç negatif. lütfen uyanık olun sizi müşteri gibi gören doktorlara aldanmayın.

TE="ensu, post: 43282062, member: 537340"]kızlar okadar başım ağrıyorki sabahtan beri ağrıdan mahvoldum.. güzel bi haberin başlangıcını size vermek istedim test yaptırdım hamileyim.. umarım bu sefer devam eder..
transferden bu yana aralıksız çalışmaya devam ediyorum ama bugünlerde yorgunluktan bitiklerdeyim.. şimdilik bende son durumlar bunlar.. hepinizi öpüyorum.. k.i.b.[/QUOTE]
Canım benim uzun zamandır ilk defa girdim kulübe ve direk sana baktım napti acaba diye. Masallah sana Allahim esirgesin seni ve bebeğini, çok mutlu oldum.

Arkadaşlar merhaba
40 yas ustunde olup basaraniniz var mi . Ben 45 im sansim cok az ama gene de denesem mi son bir umit

Hoşgeldin arkadaşım. Ümidin sonu olmaz. Şans ta pek geçerli değil anne olmada. Geçmişten başlayarak sayfaları karıştır istersen. 40 yaş üstü olup başaran o kadar çok ki. Neden sen de onlardan biri olmayasın? Burası aynı zamanda her konuda binbir mucizenin paylaşıldığı bir ortam. Ve Rabbim istediği herkese emsalsiz mucizelerinden bol bol lütfediyor. Sen de payına düşeni alabilirsin. Ama tavsiyem, öncelikle geçmiş sayfaları oku. Yapılması gereken ön hazırlıklarla ilgili paylaşımlar vardı geçtiğimiz aylarda. Özellikle WishDuygu ve topik sekreterimiz #40Asistani paylaşımlarında derli toplu bilgiler bulabilirsin. İncelemeni yaptıktan sonra karar vermen daha kolay olur.
En kısa zamanda "Başardım, mutluyum" haberini bizimle de paylaşırsan seviniriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…