- 24 Aralık 2014
- 420
- 415
- 78
- 47
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #44.941
ben de başkent e gidecektim.bir Dr arkadaş bana oranın laboratuarının iyi olmadığını söyledi.hulusi bey çok iyi bir doktor.fakat çok yoğunmuş.sizin için hayırlı olsunKadın doğumun olduğu yerde genetik bölümde vardı ama genellikle embriyolara genetigi istemiyorlar di, zarar verdiğini söylüyorlar di, demek bu konuda sıkıntıları olduğu için istemiyorlar mis. Kısmet olursa zaten bir daha orda tedavi olmak istemiyorum, Büyük ihtimalle memorial i tercih edeceğim, hayirlisi olsun canım. .
Ben yakın saatlerde alıyordum.sabah akşam hep aynı saatlerde yemek yediğim için.2 saat fark çok ama yarım saat esnek bir dilim.allah yardımcınız olsunEstoferm hap hep aynı saattemi alınmalı
Çok teşekkür ederim.Ben yakın saatlerde alıyordum.sabah akşam hep aynı saatlerde yemek yediğim için.2 saat fark çok ama yarım saat esnek bir dilim.allah yardımcınız olsun
kızlar okadar başım ağrıyorki sabahtan beri ağrıdan mahvoldum.. güzel bi haberin başlangıcını size vermek istedim test yaptırdım hamileyim.. umarım bu sefer devam eder..
transferden bu yana aralıksız çalışmaya devam ediyorum ama bugünlerde yorgunluktan bitiklerdeyim.. şimdilik bende son durumlar bunlar.. hepinizi öpüyorum.. k.i.b.
Canım benim inşallah burada hepimiz birbirimize güzel haberlerimizi veririz tez zamanda.Teşekkür ederim arkadaşim,tatilbimkani şimdilik yok ögretmenim mecburen yaptirilanlari saymazsak tabi,insan tatile giderken zihninide aliyor yanina malesef,ve fikirlerde benle beraber tatil yaptiktan sonra pekte işe yaramiyor sankibir denemye başlanadan çok iyi karar vermek lazim sonrasinda yikim olmasin,umarim soykedigin merkezde bulursun gün işigıni ,kuzucugunu,güzel hbrler vermeni diliyorum,rabbim herkese yardimci olsun...
Hayırlı uğurlu olsun inşallah çok sevindim Adınıza.Allah tamamına erdirsin sağlıkla...Her doktorun farklı oluyor. Benim Dr adetin 21. Günü lucrin ile başladı .adet olunca estrofem +lucrin sonra Protestan arada kan vermiştim.ben donmuşlar hamile kaldım .daha. Kolay bir Yöntem Allah'ın izniyle 2,5 aylık oluyorum.allah size de nasip etsin
Nereden okudum hatırlamıyorum ama böyle bir riskin varlığından söz ediliyordu mantıken böyle bir sey mümkün değil gibi geliyor banaarkadaşlar histereskopi sonrası yumurta rerzervinde azalma olurmu?zararı varmı amh 'A ?
anladım canım olur takmaÇoklu alıntı yapıp tamamlayamamisim, bir türlü alisamadimKusura bakma yase07. .
rahimi tarıyolar resmen ya yenileniyor hücreler ya o zaman amh düşük çıkabilir tabi ama amh takılma tıp saçma sapan şeylerle kafa karıştırıyor dr bile anlamıyor şekerim olacaksa rabbim verecek olacak bu kadararkadaşlar histereskopi sonrası yumurta rerzervinde azalma olurmu?zararı varmı amh 'A ?
canım özel yerlerinde raporu geçerli ama yaptığın yerdeki rapor iş yerinde geçmiyorsa olamaz tabi ben iş yerimle anlaştım rapor bile almadım hahh zaten bensiz yapamazlar el mahkummmkızlar selam,ben özel bir şirkette çalışıyorum ve özel bir klinikte tüp bebek tedavisindeyim(SGK anlaşması yok)transferim olacak bu ay klinik rapor veriyor ama SGK raporu değil yani geçerli olmaz herhalde muhasebecimiz söyledi,sizler Nasıl yaptınız,o raporla gitsem aile sağlığı yada başka bir yer SGK raporu verir mi
arkadaşlar histereskopi sonrası yumurta rerzervinde azalma olurmu?zararı varmı amh 'A ?
Arkadaşlar merhaba
40 yas ustunde olup basaraniniz var mi . Ben 45 im sansim cok az ama gene de denesem mi son bir umit
Arkadaşlar merhaba
40 yas ustunde olup basaraniniz var mi . Ben 45 im sansim cok az ama gene de denesem mi son bir umit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?