Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Ensucuum, canım, çok çok sevindim

Allahım inşallah sağlıkla hamileliğin keyfini sürmeyi, sonra da kucağına almayı ve sevgiyle büyütmeyi kısmet etsin

Darısı tüm isteyen, bekleyenlerin başına

tünaydın kızlar,kontrolüm vardı bugün estoferm ve coraspin başladı doktor,12 kasımda kontrolüm var eğer rahim kalınlığı iyiyse ilav ilaç vercekmiş,transferi kaç gün sonra yapar 15 ine kadar olurum herhalde dimi?

Tedavin hayırlı olsun canim, allah tamamına erdirsin..
Rahim kalinligi istenilen şekilde olduğunda (min 8 mm ) progesteron başlıyorlar. Embriyo kacinci gun dondurulmuş ise progesteron başladıktan okadar gün sayıp transfer yapiyorlar.
Benim 3. Gun embriyo suydu. .Rahim 11 mm olduktan sonra progesteron başlandığı günden sonra 4. Gun transfer oldu canım. Birde progesteron başlayana kadar kanda progesteronuma baktı doktorum onun 0.9 un üstüne çıkmaması gerekiyormuş. Yani yumurtlamanin olmamasina dikkat etti. Çünki benim 1 ay baskılamasina rağmen yumurtlama oldu ve transfer iptal oldu hayatım.
Dualarim seninle inşallah her şey çooook iyi gider...

Olur büyük ihtimalle canım

peki bişey daha sorcam,benim transferimden yaklaşık 4 yada 5 gün sonra nişanımız var üst üste 2 gün bıursada gitmem gerek,haliyşe topuklu ayakkabı vs,ayakta kalıcam biraz,napsam doktor sakıncası yok dedi ama ben kararsız kaldım transferi öbür ayamı ertelesem ne dersiniz,zaten 3 gün izin alıp işten işe döncem sonra,

Benim gittiğim merkez transfer günü dinlenip ertesi gün normal yasaminiza dönebilirsiniz demişti. Hızlı eğilip kalkmak, yükseğe uzanmak, spor yapmak, dans, oturarak ve cok sicak suyla dus almak gibi aktiviteler dışında günlük islere izin vardı.

Transfer sonrasi günlerde doktorlar bir şey olmaz diyor ama bu durum birazda kişisel tercihe bağlı sanırım. Sen için nasıl rahat edicekse öyle de davran bence..

Eger hareketli olmaya karar verirsen, birtek topuklu ayakkabıya takıldım, o biraz bacak karın kaslarını kasabilir

Çok sevindim Ensu, Öğle saatlerinde aldım haberini ama ancak gelip yazma fırsatı buldum. Rabbim kucağına alacağın günleri de göstersin inşallah. Doktorun izin verirse bal tarçın karışımı tüketebilirsin yorgunluk için. Başağrın büyük ihtimalle uyanık kalmaya çalışmandan kaynaklanıyor. Bal tarçın enerji verir, uykunu açar. Sabahları güne meyve ve çerezle başlamak ta yorgunluk ve ağrılarını alır. Çok mutlu oldum şimdi yaaa

ensu of nassıl sevindim hem nasıllllll... inşallah tamamına erdirsin mevlammmm öperim güzel gözlerdennnn

cnm cok sukur Rabbime bugunun en guzel haberi. Allah kucagina almayi da nasip etsin Ensucum. Cok ama cok sevindim. Darisi bize insallah..

Ensu gözün Aydın çok sevindim. Fazla yorma kendini Rabbim kucağına almayı nasip etsin canım

Bende donmuşlarla hamile kaldım.estrofem kullandım.adetin 21. Gün transfer yapılmıştı.5. Gün embriyosu.hatta forumlarda farklı günler yazıyordu.benim Dr donmuşların hepsini 21. Gün yapıyormuş.donmuş diye pek ümidim yoktu.kısmet işte hayırlı olsun

ENSU
Canim tebrik ederim AAllahim evladini sana bagislasin yorma kendini fazla canim cokkk sevindim bir öpücügü hakkettin

ensu canım cok güzel bir haber rabbim 9 ay sağlıkla kavuşmak nasip etsin dikkat et kendine ALLAHA emanet olun canım

Ben Ankaradayım, baskent uni de Hulusi Bey e gidiyordum. O bana biesteron, teatrio (içinde q10 ve astaxanthin) polivit c ve d vitamini vermişti. Birde her sabah 2 incir, yarım avakado ve bol balıklı Akdeniz usulü beslenme onermisti.Benim orda tuttu ama 7 haftalik kalbi durdu. Şimdi 5_6ay sonra son kez semra hnm. Da denemeyi düşünüyorum.
Şimdi elimde biesteron ve teatrio var onlarla elevit, folbiol ve aspirin içiyorum canım. Birde İncirle haftada 2 kere balık yemeye çalışıyorum. Faydasi olurmu bilmiyorum ama elimizden başka bir şey gelmiyor...

canlarım size safranı sormak istiyorum bilgisi olan varmı malüm düşükten sonra herkesden bi fikir rahime iyi geliyormuş sulu bir karışım safran ağırlıklı safran 150 gr kullanılıyormuş 3 bine gelen bir karışım dediler evet fiat cok yüksek tacirler ortalıkta sen de umut peşinde

vucud detoksu şart 3 günlük açlık vücudun ilaçı ,resmen hamilelikte ilk 3 ayda düşük sorunları için açlığın daha iyi olduğu söyleniyor biz yeme içme ne iyi gelir diye düşünürken gerçek tıp diye bi sayfada okudum ne varsa eskilerde var zaten açlıkla vucud daha dirençli oluyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…