- 9 Eylül 2015
- 1.132
- 1.444
- 133
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #44.901
Canım tam yazmamisim soyle olacaktı ; q10 nin iki tipi varmış bunun esas hizli faydali olanı ubiquinol tipi, daha az yavaş etkili olan ise ubiquinone tipi imiş. ..obigunone nedir arkadaşim bu kelimenin anlamina da baktim bulamadim anlatirmisin...
hayirli cumalar cnm.HAYIRLI CUMALAR
kızlar okadar başım ağrıyorki sabahtan beri ağrıdan mahvoldum.. güzel bi haberin başlangıcını size vermek istedim test yaptırdım hamileyim.. umarım bu sefer devam eder..
transferden bu yana aralıksız çalışmaya devam ediyorum ama bugünlerde yorgunluktan bitiklerdeyim.. şimdilik bende son durumlar bunlar.. hepinizi öpüyorum.. k.i.b.
Tedavin hayırlı olsun canim, allah tamamına erdirsin..tünaydın kızlar,kontrolüm vardı bugün estoferm ve coraspin başladı doktor,12 kasımda kontrolüm var eğer rahim kalınlığı iyiyse ilav ilaç vercekmiş,transferi kaç gün sonra yapar 15 ine kadar olurum herhalde dimi?
Olur büyük ihtimalle canımtünaydın kızlar,kontrolüm vardı bugün estoferm ve coraspin başladı doktor,12 kasımda kontrolüm var eğer rahim kalınlığı iyiyse ilav ilaç vercekmiş,transferi kaç gün sonra yapar 15 ine kadar olurum herhalde dimi?
peki bişey daha sorcam,benim transferimden yaklaşık 4 yada 5 gün sonra nişanımız var üst üste 2 gün bıursada gitmem gerek,haliyşe topuklu ayakkabı vs,ayakta kalıcam biraz,napsam doktor sakıncası yok dedi ama ben kararsız kaldım transferi öbür ayamı ertelesem ne dersiniz,zaten 3 gün izin alıp işten işe döncem sonra,
kızlar okadar başım ağrıyorki sabahtan beri ağrıdan mahvoldum.. güzel bi haberin başlangıcını size vermek istedim test yaptırdım hamileyim.. umarım bu sefer devam eder..
transferden bu yana aralıksız çalışmaya devam ediyorum ama bugünlerde yorgunluktan bitiklerdeyim.. şimdilik bende son durumlar bunlar.. hepinizi öpüyorum.. k.i.b.
Ensu gözün Aydın çok sevindim. Fazla yorma kendini Rabbim kucağına almayı nasip etsin canımkızlar okadar başım ağrıyorki sabahtan beri ağrıdan mahvoldum.. güzel bi haberin başlangıcını size vermek istedim test yaptırdım hamileyim.. umarım bu sefer devam eder..
Bende donmuşlarla hamile kaldım.estrofem kullandım.adetin 21. Gün transfer yapılmıştı.5. Gün embriyosu.hatta forumlarda farklı günler yazıyordu.benim Dr donmuşların hepsini 21. Gün yapıyormuş.donmuş diye pek ümidim yoktu.kısmet işte hayırlı olsuntünaydın kızlar,kontrolüm vardı bugün estoferm ve coraspin başladı doktor,12 kasımda kontrolüm var eğer rahim kalınlığı iyiyse ilav ilaç vercekmiş,transferi kaç gün sonra yapar 15 ine kadar olurum herhalde dimi?
Canım tam yazmamisim soyle olacaktı ; q10 nin iki tipi varmış bunun esas hizli faydali olanı ubiquinol tipi, daha az yavaş etkili olan ise ubiquinone tipi imiş. ..[/QUOT
Tesekkurler,sen ne kullaniyorsun peki,Ben bahceciye gittim solgar q10 ve omega 3 verdi ancak çok pahali,dolara endeksli oldugundan bi aldigin fiyata bi daha alamiyosun,ari sutu ve polen,avakado onermisti bana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?