Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Geçmiş olsun,Hoşgeldin, benden de kocaman öpücükler

Geçmiş olsun arkadaşım,Hayırlısı böyleymiş.

Amin,sağlıkla kucağına alırsın.

Merhaba arkadaşlar,
Bu durumla karşılaşıp çözüm bulan yok mu? Yardım ...

Aleyküm Selam canım iyiyim bebiste iyidir sanırım teyzesi

Sen nasılsın buse nasıl onu op benim için
Sağol canım bende iyiyim çok şükür... Busede yaramazlığa devam teyzesi... Bu ara biraz grip oldu ama şuan daha iyi çok şükür canım ya...öptüm bile canım sağolasın... Bizde seni ve bebişi öpüyoruz canım...kontrole ne zaman gideceksin?

Gecmis olsun buseme

Sali günü kontrolum var canım

Canim Tatlim taze hemìş seni
Seni ve Esnacan i Doktorum ilan ediyorum transfer haric hepsi size kaldi kizlar
Cok caresizim yaa Allah yardimcim olsun aralikta aricam ona göre plan yapilcak ama sizin yazdiklarinizi not aldim bakalim nasil olcak cok tesekürler cevap icin

Tamamdır canim insallah sende donmus annesi olacaksın

Bende sana konser verebilirim Sana özel daha bunun Loyloy lomu da var onagöre seversen devam ederim vokalis lazim mi..Lisedeyken korodaydim cok harikaydi cok istedim koro olsun folklor olsun bir hobi ama nerde tembelik iste sözverdim tatilden sonra spor yapcam diye hep atliyorum isi bahane edip kaytariyorum tebelim yani

Gecmis olsun buseme

Sali günü kontrolum var canım
Sağol teyzesi... Benimde lekelenme oldu. Adet yarın sökülürse salı günü doktora gidecem...aynı gün doktorda olucaz anlaşılan...sen pıt pıtları duymak içinmi yoksa keseyi görmek içinmi gidiyosun canım...saracım ya yumurtanın kaliteli olması için ne yiyip içmek lazım acaba... Hiç bir sorun yok döllenme olmuyor deli olacam valla ya...

Merhaba arkadaşlar,
Bu durumla karşılaşıp çözüm bulan yok mu? Yardım ...

Canim öncelikle hos geldin topige canim mutlaka bir cevap bulursun burda hafta sonu pek kimseler olmaz hem kendini yipratma bu ay olmasa birdahaki olmaz diyede birsey yok adetlerin düzenliyse birdahaki aya hersey farkli olabilir ee tabi yas ta cok önemli ama bence bitkisel tedavi et kendini ari sütü bal polen karisimlari mesela
Allah yardimcin olsun canim

Koro gerçekten keyifli oluyor. Eğlenceli de geçiyor. Vokal alabilmem için önce soloya çıkmam lazım ki ona da epeeeey zaman var. Ama sen gel, belki ben sana vokal yaparım
Hiç bir şey yapamıyorsan iki basit taktik vereyim sana. Önce dilini üst damağına değdir. Dilin karıncalanmaya başlasın. İyice bastır. Bu kısa süreli de olsa enerji artışı sağlıyor. Gün içinde sık sık tekrar edebilirsin. İkincisi derin bir nefes al. Ama ciğerlerine değil. Karnın şişsin nefes alırken. 4' e kadar sayarak al, 4' e kadar sayarak tut ve 4' e kadar sayarak bırak. Son olarak 4' e kadar nefessiz bekle. Birkaç defa yaptığında esnemeye başlıyorsan ya da başın dönüyorsa diafram çalışmaya başlamış demektir. Diafram çalıştığında adını unuttuğum bir kas var karında. Bel kemiğine bağlı. Onu hareketlendirmiş oluyorsun. Bu da bedenin alt kısmını dinlendiriyor. Ayrıca belini inceltmeye de yardımcı. Bir zaman sonra isteksizlik, stres, günlük yorgunluklar azalacak. Sonrası sana ait

Canım inşallah bici bici bi kız olsunnn saglıkla annecigine gelsin yavrun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…