- 20 Nisan 2013
- 4.621
- 2.345
- 248
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #45.181
Geçmiş olsun,Hoşgeldin, benden de kocaman öpücüklerCoooooooooooooooooooook ozledim coook
Haftaya ofiste olunca tam randimanli burada da olacagim umarim :)
Si kin tili gunler gecirdim, hastaydim, bogustum, azimliydim, toparlandim, mermer muamelesi yaptim ona azimle! hahahaha
Tableti de hasta etmistim yeni geldi o da biraz arizali benim gibi.
Aman nesemiz daim olsun. Bir gun bir gune uymuyor o yuzden keyfini surelim, hicbir seye ah ederek vakit kaybetmeyelim, "Polyanna olamiyorsak da poli" olalim :)
Cok guzel haberler olsun, olmayanlari da umut edelim olduralim...
Opuyorummmmmmmmmmmmmmm kocaman
Diiipnot: Tek ayak ustunde yazdim cezalandirdim kendimi :)))))))))))
Geçmiş olsun arkadaşım,Hayırlısı böyleymiş.selam kızlar,çok şükür enfeksiyonu atlatmışım kontrolüm vardı bugün , herşey yolundaymış,şimdi 10 güne kadar regl olup tranfere geçicez inşallah...bu enfeksiyon olmsayadı geçen hafta,yarın yada pazar transferim olacaktı...kısmet böyleymiş.
Amin,sağlıkla kucağına alırsın.Kızlar nasılsınız sara hayırlı olsun .bugün size bol bol dua ettim.ben 12 haftalık oldum.allahın izniyle dün Dr cinsiyet hakkında yorum yaptı .çok şaşırdım.kız olduğunu söyledi.kendimi kaptırmak istemiyorum.çok sevindim.oğlum pek sevinmeyecek ama Allah'ım en kısa zamanda herkese versin
canım çook sevindim senin adına darısı başımıza keseyi kalp atışını gördünmü canım..inş sağlıklı kucağınada alırsın bebişini..
Merhaba arkadaşlar,Merhaba arkadaşlar
Bugün doktora gittim beklediğim gün gelmişti ama maalesef sonuç beklediğim gibi olmadığı gibi tam anlamıyla hüsran . Tek bir folikül yoktu dolayısıyla umudum Aralık ayına kaldı ve ne yapmalıyım onu bilemiyorum.
Tavsiyesi veya benim durumum da olup mucizeler yaşayan bişeyler yapıp mutlu son alan arkadaşların yardımlarını bekliyorum. Sevgilerimle...
Slm saracım... Nasılsın bakalım bebiş nasıl annesi?Amin canım darısı tüm isteyen herkesin basina
Slm saracım... Nasılsın bakalım bebiş nasıl annesi?
Sağol canım bende iyiyim çok şükür... Busede yaramazlığa devam teyzesi... Bu ara biraz grip oldu ama şuan daha iyi çok şükür canım ya...öptüm bile canım sağolasın... Bizde seni ve bebişi öpüyoruz canım...kontrole ne zaman gideceksin?Aleyküm Selam canım iyiyim bebiste iyidir sanırım teyzesi
Sen nasılsın buse nasıl onu op benim için
Sağol canım bende iyiyim çok şükür... Busede yaramazlığa devam teyzesi... Bu ara biraz grip oldu ama şuan daha iyi çok şükür canım ya...öptüm bile canım sağolasın... Bizde seni ve bebişi öpüyoruz canım...kontrole ne zaman gideceksin?
Canim Tatlim taze hemìş senisara_ost: 43513471 .!.:Canım ben dondurulmuş embriyolarimla hamile kaldım
Adetin ikinci yada üçüncü günü doktora gidiyosun E2 değerine bakıp estrofem tablet veriyor dozajini senin durumuna göre ayarlıyor bir hafta sonra kontrole çağırıyor ultrason muayanesiyle rahim kalınlığına göre dozu artırıp eksiltebilir sonra bir hafta donra yine kontrole gidiyosun rahim uygun kalınlığa gelmisse ki bu deger 8 mm ve üzeri olmalı o zaman progestan jel veya ignelere basliyosun sonra transfer gününü kararlastiriyosunuz transferden sonrada ilaclara aynen devam test gunune kadar hamile olursan ilaclara yine devam canim kisaca böyle
Canim Tatlim taze hemìş seni
Seni ve Esnacan i Doktorum ilan ediyorum transfer haric hepsi size kaldi kizlar
Cok caresizim yaa Allah yardimcim olsun aralikta aricam ona göre plan yapilcak ama sizin yazdiklarinizi not aldim bakalim nasil olcak cok tesekürler cevap icin
Daha maşallahlık bir şey yapmadım ama yapacağım inşallah. Gel sen de katıl, sese bakmıyorlar, eğitiliyoruz nasıl olsa. Nefes çalışmalarıyla başladık. Grupla söyleyince eriyor arada. Zamanla alışıyorsun. Korolar keyiflidir.
10 Kasım akşamından o konser. Orada olmak çok güzeldi. Her anı dolu, her anı keyifli geçti. Şef aynı zamanda profesyonel sanatçı olunca tadından yenmedi. Hala o geceki şarkıları mırıldanıyorum.
Seni yanıma almak için şöhrete ihtiyacım yok haberin olsun. Ben geldim de, başımın üstünde yerin var
Sağol teyzesi... Benimde lekelenme oldu. Adet yarın sökülürse salı günü doktora gidecem...aynı gün doktorda olucaz anlaşılan...sen pıt pıtları duymak içinmi yoksa keseyi görmek içinmi gidiyosun canım...saracım ya yumurtanın kaliteli olması için ne yiyip içmek lazım acaba... Hiç bir sorun yok döllenme olmuyor deli olacam valla ya...Gecmis olsun buseme
Sali günü kontrolum var canım
Merhaba arkadaşlar,
Bu durumla karşılaşıp çözüm bulan yok mu? Yardım ...
Bende sana konser verebilirimSana özel daha bunun Loyloy lomu da var onagöre seversen devam ederim vokalis lazim mi..Lisedeyken korodaydim cok harikaydi cok istedim koro olsun folklor olsun bir hobi ama nerde tembelik iste sözverdim tatilden sonra spor yapcam diye hep atliyorum isi bahane edip kaytariyorum tebelim yani
Iyiki dogdunnnnn kuzum inşallah yaşın sana mucizeni getirir canım rabbim inşallah bu sene yüzünü güldürsün dualrdasın kuzum eşine ve sana şans saglık ve bereket li yıl dilerimBU gün doğum günüm40 oldum ya ben
Canım inşallah bici bici bi kız olsunnn saglıkla annecigine gelsin yavrunKızlar nasılsınız sara hayırlı olsun .bugün size bol bol dua ettim.ben 12 haftalık oldum.allahın izniyle dün Dr cinsiyet hakkında yorum yaptı .çok şaşırdım.kız olduğunu söyledi.kendimi kaptırmak istemiyorum.çok sevindim.oğlum pek sevinmeyecek ama Allah'ım en kısa zamanda herkese versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?