- 25 Ekim 2010
- 18.373
- 15.830
- 498
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #45.161
Gelirim inşallah canım... Bu ara işlerim yoğun çok giremiyorum iş yerinde falan...Akşam ne bakabilirsem o işte...Sağol bitanem bende seni cok öpüyorum sende kendine dikkat et arada eski topigimize gel sohbet edelim
Saracımmm hamileymişsin ,harika bi haber bu çok sevindim.Allah sağlıklı bir gebelik ve doğum nasip etsin inşallahInşallah bebisin gelir bu sefer
Moralinizi bozmayın biz ne kadar yırtınsakta herşey olacağına varır.inşallah en kısa zamanda kucağınıza alırsınızselam kızlar,çok şükür enfeksiyonu atlatmışım kontrolüm vardı bugün , herşey yolundaymış,şimdi 10 güne kadar regl olup tranfere geçicez inşallah...bu enfeksiyon olmsayadı geçen hafta,yarın yada pazar transferim olacaktı...kısmet böyleymiş.
ne güzellllll siz kaç yaşındasınız ?benim 3. Tüpte tuttu.inşallah sizinde en kısa zamanda olurAmin canım ya bende kızıma bir erkek kardeş istiyorum.. Rabbim inşallah nasip eder gülüm.sende sağlıkla yavrunu kucaklarsın inşallah... Dualarınızı eksik etmeyin canım
İnşallah yeterimmmm yaa,kendimi okadar hazırladım ki olmayacak diye şimdiden 2.tedavinin planlarını yapıyorum...canım 1 ay geç olsun önemli değil sonu güzel olsun inş
İnşallah arkadaşım,inşallaaahhhMoralinizi bozmayın biz ne kadar yırtınsakta herşey olacağına varır.inşallah en kısa zamanda kucağınıza alırsınız
ne güzellllll siz kaç yaşındasınız ?benim 3. Tüpte tuttu.inşallah sizinde en kısa zamanda olur
Canım ben 36 yaşındayım..çok şükür bir sorun yok ilk kızım doğal oldu.klomen kullanmıştım.Doktor stres yapma diyor...bu ay gitmedim doktora doğal denedik yarın adet günüm daha adet olmadım 3_4 gün önce gebelik testi yaptım bişey çıkmadı..yarın da adet olmazsam testi tekrarlıycam canım.pek ümidim yok ama Allah bilir belki yavrumu yerleştirmiştir.. Dualarınızı eksik etmeyin canımMoralinizi bozmayın biz ne kadar yırtınsakta herşey olacağına varır.inşallah en kısa zamanda kucağınıza alırsınız
ne güzellllll siz kaç yaşındasınız ?benim 3. Tüpte tuttu.inşallah sizinde en kısa zamanda olur
Amin bitanemEVET CANIM sonunda çok şükür sara dan güzel haber geldi darısı doğumuna inş
İyi düşünki iyi olsun canım.. İnşallah Rabbim tez vakitte nasip etsinİnşallah yeterimmmm yaa,kendimi okadar hazırladım ki olmayacak diye şimdiden 2.tedavinin planlarını yapıyorum...
Ayyyy inşallah doğal yolla olur .1. Doğal yoldan olunca belki tedaviye gerek kalmaz.ben oğlum için yaptım.çok istiyordu.her tüpten sonra ağlıyordu.kardeş istiyorum diye.ama Allah'ım onun dualarını kabul etti.rabbim kendine açılan elleri boş çevirmezCanım ben 36 yaşındayım..çok şükür bir sorun yok ilk kızım doğal oldu.klomen kullanmıştım.Doktor stres yapma diyor...bu ay gitmedim doktora doğal denedik yarın adet günüm daha adet olmadım 3_4 gün önce gebelik testi yaptım bişey çıkmadı..yarın da adet olmazsam testi tekrarlıycam canım.pek ümidim yok ama Allah bilir belki yavrumu yerleştirmiştir.. Dualarınızı eksik etmeyin canım
Amin canım inşallah.. Rabbim herkese nasip etsin inşallah... Benim kızımda istiyor...İnşallah Rabbim sabimin yüzü suyu hürmetine nasip eder canım...Ayyyy inşallah doğal yolla olur .1. Doğal yoldan olunca belki tedaviye gerek kalmaz.ben oğlum için yaptım.çok istiyordu.her tüpten sonra ağlıyordu.kardeş istiyorum diye.ama Allah'ım onun dualarını kabul etti.rabbim kendine açılan elleri boş çevirmez
Inşallah hayırlı ve sağlıklı olsunAmin canım inşallah.. Rabbim herkese nasip etsin inşallah... Benim kızımda istiyor...İnşallah Rabbim sabimin yüzü suyu hürmetine nasip eder canım...
Saracımmm hamileymişsin ,harika bi haber bu çok sevindim.Allah sağlıklı bir gebelik ve doğum nasip etsin inşallah
İnşallah Can'ım ilk tüp bebek benim daha bu tedavim,bakalım kısmet.
Amin bitanem inşallah...Inşallah hayırlı ve sağlıklı olsun
Amin Can'ım sağol,geleneksel soruyu sorayım bende,nerde tedavi olmuştun,kaçıncı gün embriyo suydu bebişin.Evet canım dördüncü denemede buzbebeklerim geldi darısı başına
İstanbul Amerikan Hastanesi'nde tedavi oldum canim beşinci gun embriyosuyduAmin Can'ım sağol,geleneksel soruyu sorayım bende,nerde tedavi olmuştun,kaçıncı gün embriyo suydu bebişin.
Hey Maşallah diyim.benimde naçizane 2.gün embriyosu,bahçeciİstanbul Amerikan Hastanesi'nde tedavi oldum canim beşinci gun embriyosuydu
Hey Maşallah diyim.benimde naçizane 2.gün embriyosu,bahçeci
canım çook sevindim senin adına darısı başımıza keseyi kalp atışını gördünmü canım..inş sağlıklı kucağınada alırsın bebişini..İstanbul Amerikan Hastanesi'nde tedavi oldum canim beşinci gun embriyosuydu
iyi olmana sevindim canım..hadi bakalım sıra artık minişini göbüşe alma zamanı..bende böbrek taşım için hap kullanıyorum 2 hafta sonra kontrolüm var inş işe yaramıştır haplar..bende sabırsızlanıyorum minişlerime almaya..Hey Maşallah diyim.benimde naçizane 2.gün embriyosu,bahçeci
Anneannenin pamuk ellerinden yanaklarından öpüyorum tatlım dualarım sizinle.Teşekkür ederim arkadaşım. Ben de sizleri seviyorum. Anneannem için de teşekkür ederim. Arkadaşlarım geçmiş olsun diyor dedikçe hayır duaları ediyor sizlere. Yeniden can buluyor, ben de mutlu oluyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?