- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #45.141
Coooooooooooooooooooook ozledim coook
Haftaya ofiste olunca tam randimanli burada da olacagim umarim :)
Si kin tili gunler gecirdim, hastaydim, bogustum, azimliydim, toparlandim, mermer muamelesi yaptim ona azimle! hahahaha
Tableti de hasta etmistim yeni geldi o da biraz arizali benim gibi.
Aman nesemiz daim olsun. Bir gun bir gune uymuyor o yuzden keyfini surelim, hicbir seye ah ederek vakit kaybetmeyelim, "Polyanna olamiyorsak da poli" olalim :)
Cok guzel haberler olsun, olmayanlari da umut edelim olduralim...
Opuyorummmmmmmmmmmmmmm kocaman
Diiipnot: Tek ayak ustunde yazdim cezalandirdim kendimi :)))))))))))
ayyyyyyy cikarken gordummm alinti yaptirmiyor bu geri zekali teknoloji!
Saraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa canimmmmmmmmmmmmmm nolur nolur ugur takvimi olmasin gercek takvim olsunnnnnnnn ne olur.
icimde balonlar ucustu gordugum anda, yasasinnn nidalariyla :) Gercek di mi :)
Bugulandi gozlerim ama ici guluyor ici, cokkkk ama cok mutlu ettin beni caniminici :)))))))
Harika hissettim kendimi kocaman sariliyorummmmm gobege opucuk :)
Hb gülüm... Nasılsın? Sara hamile kalmış çok sevindim... Darısı başımıza olsun canımKIZZZ hoş geldin
Sağol canım bende ikinciye uğraşıyorum.. Çok sevindim senin adına.. Duanı eksik etme saracım...öpüyorum seni ve bebişi...Allâh sağlıkla kucaklamayı nasip etsin gülümSagol canım dua ediyorum etmezmiyim hic bizi bizden iyi kim anlar Rabbim hepinize tez zamanda nasip etsin insallah
Sen nasılsın Neler yapıyorsun
Amin canım inşallah bebisine kardes gelir tez zamandaSağol canım bende ikinciye uğraşıyorum.. Çok sevindim senin adına.. Duanı eksik etme saracım...öpüyorum seni ve bebişi...Allâh sağlıkla kucaklamayı nasip etsin gülüm
Her Dr un farklı oluyor.benim Dr lucrin ile başlayıp adet olunca estrofem sonra Protestan ile devam etti 23. Gün transfer oldu ve şu an 3 aylık hamileyim.inşallah sizinde olur . Donmuştan hamile kalacağımı hiç beklemiyordum.Kizlar canlar biri bana dondurulmus asamasi ni anlatabilir mi. ?
Burdaki en son tedavimde iki tane dondurulmusum vardi ya onlari alayim diyorum ama burdaki tüp ekip cok ilgisiz biri bilgi verse asamalar ne ve transfer zamania kadar ne kulaniyorsunuz adetin kacinci günü trasfer oluyor. ...vb.hic dondurulmusla trasfer yaptirmadim ki
Amin canım inşallah bebisine kardes gelir tez zamanda
Amin bitanem inşallah... Çok tatlı bir anne olacaksın inşallah saram...Rabbim ne kadar büyük..yanına gelip selam vermek için nikine baktım.birde ne göreyim hamilelik takvimi var inanki gözlerim doldu arkadaşım.ben hamileyken ettiğimiz sohbetler dertleşmelerimiz herşey film şeridi gibi gözümün önünden geçti canım ya...Rabbim saramada nasip etmiş çok şükür dedim.yeriniz bende herzaman ayrı biliyorsun saram...Allâha emanet ol gülüm sen ve bebişin...cinsiyeti ne olacak acaba? Belli olunca yaz....Amin canım inşallah bebisine kardes gelir tez zamanda
selam kızlar,çok şükür enfeksiyonu atlatmışım kontrolüm vardı bugün , herşey yolundaymış,şimdi 10 güne kadar regl olup tranfere geçicez inşallah...bu enfeksiyon olmsayadı geçen hafta,yarın yada pazar transferim olacaktı...kısmet böyleymiş.
selam kızlar,çok şükür enfeksiyonu atlatmışım kontrolüm vardı bugün , herşey yolundaymış,şimdi 10 güne kadar regl olup tranfere geçicez inşallah...bu enfeksiyon olmsayadı geçen hafta,yarın yada pazar transferim olacaktı...kısmet böyleymiş.
Amin canım ya bende kızıma bir erkek kardeş istiyorum.. Rabbim inşallah nasip eder gülüm.sende sağlıkla yavrunu kucaklarsın inşallah... Dualarınızı eksik etmeyin canımKızlar nasılsınız sara hayırlı olsun .bugün size bol bol dua ettim.ben 12 haftalık oldum.allahın izniyle dün Dr cinsiyet hakkında yorum yaptı .çok şaşırdım.kız olduğunu söyledi.kendimi kaptırmak istemiyorum.çok sevindim.oğlum pek sevinmeyecek ama Allah'ım en kısa zamanda herkese versin
Amin bitanem inşallah... Çok tatlı bir anne olacaksın inşallah saram...Rabbim ne kadar büyük..yanına gelip selam vermek için nikine baktım.birde ne göreyim hamilelik takvimi var inanki gözlerim doldu arkadaşım.ben hamileyken ettiğimiz sohbetler dertleşmelerimiz herşey film şeridi gibi gözümün önünden geçti canım ya...Rabbim saramada nasip etmiş çok şükür dedim.yeriniz bende herzaman ayrı biliyorsun saram...Allâha emanet ol gülüm sen ve bebişin...cinsiyeti ne olacak acaba? Belli olunca yaz....
Sağol canım benim ilk olduğu icin cinsiyet hic önemli değil sağlıklı olsun akıllı olsun eli ayagi düzgün oldun hayırlı evlat olsun kız yada erkek farketmezKızlar nasılsınız sara hayırlı olsun .bugün size bol bol dua ettim.ben 12 haftalık oldum.allahın izniyle dün Dr cinsiyet hakkında yorum yaptı .çok şaşırdım.kız olduğunu söyledi.kendimi kaptırmak istemiyorum.çok sevindim.oğlum pek sevinmeyecek ama Allah'ım en kısa zamanda herkese versin
Allah razı olsun gülüm.. Rabbim senin gibi yüreği güzel insanları bize hep dost eylesin inşallah... Geçen eski topicimize baktım...eski yazdıklarımızı okudum.özlüyor insan bazen saram ya...senin hamileliğin beni çok mutlu etti inan kendim hamile kalmış kadar sevindim ya....çok öpüyorum canım...kendine çok dikkat et...Sizin yerinizde bende ayri canım biliyosun geceler boyu dohbet ederdik ama hamile kalan kızlar gitti ama hicbirinizi unutmadim hep aklimdasiniz canim guzel dileklerin için sagol cok opuyorum seni
Inşallah en kisa zamanda mucizen gelir canım dualarım seninleAmin canım ya bende kızıma bir erkek kardeş istiyorum.. Rabbim inşallah nasip eder gülüm.sende sağlıkla yavrunu kucaklarsın inşallah... Dualarınızı eksik etmeyin canım
Sağol bitanem bende seni cok öpüyorum sende kendine dikkat et arada eski topigimize gel sohbet edelimAllah razı olsun gülüm.. Rabbim senin gibi yüreği güzel insanları bize hep dost eylesin inşallah... Geçen eski topicimize baktım...eski yazdıklarımızı okudum.özlüyor insan bazen saram ya...senin hamileliğin beni çok mutlu etti inan kendim hamile kalmış kadar sevindim ya....çok öpüyorum canım...kendine çok dikkat et...
Amin gülüm inşallah..Inşallah en kisa zamanda mucizen gelir canım dualarım seninle
EVET CANIM sonunda çok şükür sara dan güzel haber geldi darısı doğumuna inşHb gülüm... Nasılsın? Sara hamile kalmış çok sevindim... Darısı başımıza olsun canım
canım 1 ay geç olsun önemli değil sonu güzel olsun inşselam kızlar,çok şükür enfeksiyonu atlatmışım kontrolüm vardı bugün , herşey yolundaymış,şimdi 10 güne kadar regl olup tranfere geçicez inşallah...bu enfeksiyon olmsayadı geçen hafta,yarın yada pazar transferim olacaktı...kısmet böyleymiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?