- 7 Aralık 2013
- 5.214
- 3.508
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #45.761
encuu
canım nasılsın sen ve bebişin iyidir inş..biz seni çook merak ediyoruz arada yaz canımcığım merakta bırakma bizleri..
Dayanamadım napıyimm yaa,test günümde kandan baktırcam perşembeye artık.KELEBEK0908 hani yapmayacaktın sen test idrara güven olmaz test günü geldiğinde kandan baktır en kesini bu
ensu nasılsın canım nasıl gidiyor
benim yeni yumurta toplama oldu ve onla 3. deneme oldu yani perşembe negatifi aldım cumartesi kanamam başladı yani hiç ara olmayacak hoş dr ne dicek bakalım cevabın için tşkç ederim başka bir sayfada da arkadaş yazmış hiç ara vermeden başlamış pozitif sonuç almışBence dondurulmuşlarla deneyin. Ben öyle yaptım.yazın tüp bebek yaptırmıştım.8 tane donmuşum vardı.adet olunca Dr Aradım .tatildeydik.donmuşlarla beklemeden yapabileceğimi cavsordum .olabileceğini söyledi.hatta eşim çok kızdı.vucudun dinlenmesi gerektiğini beynimde bu işi çok büyüttüğümü söylüyordu.tabi ben eşimi dinlemedim.hatta lucrin kullanmaya başka Demişti Dr. Biz bulamadık.izmir de bulduk ilacı .ben bi işaret olduğunu düşünüyordum.donmuşlardan sonra denemek istemiyordum.8 Donmuş 3 deneme demekti.oldu oldu olmadı bu işi rafa kaldıracaktım.eylül 16 da transfer yapıldı .ben hamile olduğumu öğrendim . Şu an 16 haftalık hamileyim.ben yaşamış biri olarak hemen yaptırın derim.bir tane oğlum var.şimdi kızım olacak.benim 3. Denemede tuttu.ben donmuşlarla hamile kalacağımı düşünmüyordum.demek oluyormuş hem yumurta toplamadan rahim mutlaka hasar görüyordur .belki dinlenmiş oluyor .hayırlı olsun
psikolojik olarak hazır hissediyorum tabi rahimin hazır olmasıda önemli inş. hakkımda hayırlı olacak bir karar alırımDR zaman açısında söylemiş olabilir ama buna hazır olup olmadığını en iyi sen bilirisn
İnş canımpsikolojik olarak hazır hissediyorum tabi rahimin hazır olmasıda önemli inş. hakkımda hayırlı olacak bir karar alırım
Bak boş ver HEr ŞEYİ RAHATLA bebiş seninle miş HAMİLEYMİŞ sın böyle düşün EĞER negatif alırsan sonra bol bol aglarsin su anın tadını Çıkart ilk kez bebeğine bu KADAR yakındır ilk kez içinde bir yerde ve inş kök salmıştır içine tutuluyor DUR SAKİN SAKİN bekle üzmeden üzülmedenDayanamadım napıyimm yaa,test günümde kandan baktırcam perşembeye artık.
Merhabalar ben serumu kalp sesinden sonra aldım işe yaramadı zaten düşük olacagı kanda belliydi bi daha tüp bebekte dr yumurta transferinden önce ve kalp atımından sonra vermek istiyorArkadaşlar sizlere birkaç sorum olacak. Yaşım 41. İlk denemem ve dr 2 yumurtamın gelişmekte olduğunu söyledi. İğnelerim 5. Günü. Çatlata olmasın diye de ayrıca iğne verdi. Ancak konuşurken durum nedir toplanınca anlarız. Yumurtalar iyi mi kötü mü. Ya da döllenir de güzel embriyo olur mu. Bunlar 3. Veya 5. Güne ulaşır mı vs.dedi. Bu arada eşimde sorun yok dendi ki yok ben bununla 300 yumurta döllerim demişti. Şimdi de sizin yaşınızda fertile çip (mikro çip)le en iyi spermi isterseniz seçelim işte fiyatı da bu dedi. İçime kurt düşürdü. Bir de şu bağışıklık sistemi rahatsızlıklarında uyguladıkları serum yönteminden sözetti. 12 aya kadar düşük olmasını önlüyor dedi ve fiyat da şuuuu. 6 kez yapılıyor dedi. Ama o rahatsızlıkların bende olup olmadığına bakılmadı testlerle. Hiç düşük vs yok zira hiç gebelik yaşamadım. Bu da sürekli düşük veya tekrarlayan başarısız tüp bebek uygulamalarından sonra uygulanan bir serum tedavisi. Sizlere böyle yöntemler uygulandı mı? Kafam karıştı ve moralim bozuldu. Yaptırsan bir türlü yaptırmasan bir türlü. Zaten bizim hassas noktamız tam da bu. Ama bu tedavi için zaten parasal olarak ayrılan bütçemiz belli. Sıkıştım kaldım. Eşimde diyor işin içime para girince dr.lara bile güvenmeyeceksin. Haklı da olabilir. Siz olsanız ne yapardınız? Böyle önerilerle size de geldi mi dr.lar? Sırf bu yüzden stress oldum ve eşimle tartıştık. Acil yorumlarınızı bekliyorum. Sevgilerimle...
İnşallah öyledir Can'ım....inşallah...Bak boş ver HEr ŞEYİ RAHATLA bebiş seninle miş HAMİLEYMİŞ sın böyle düşün EĞER negatif alırsan sonra bol bol aglarsin su anın tadını Çıkart ilk kez bebeğine bu KADAR yakındır ilk kez içinde bir yerde ve inş kök salmıştır içine tutuluyor DUR SAKİN SAKİN bekle üzmeden üzülmeden
Benim de hiç ara olmadan oldu ve hamileyim ben olsam beklemembenim yeni yumurta toplama oldu ve onla 3. deneme oldu yani perşembe negatifi aldım cumartesi kanamam başladı yani hiç ara olmayacak hoş dr ne dicek bakalım cevabın için tşkç ederim başka bir sayfada da arkadaş yazmış hiç ara vermeden başlamış pozitif sonuç almış
Canım geçmiş OLSUN dikkat edin kendinizeKizlar kac gündür leke tarzinda kanamam vardı proluton depot igne yapıp yatıyorum surekli neyseki azaldı ve çok şükürki bebegim iyi kalp atışını duyunca rahatladım dualarinizi esirgemeyin nolur bebegimi saglikla kucagima alayim
geçmiş olsun canım dualarımız seninle inşallah bebişin ve sen 9 ay sağlıkla kuzumKizlar kac gündür leke tarzinda kanamam vardı proluton depot igne yapıp yatıyorum surekli neyseki azaldı ve çok şükürki bebegim iyi kalp atışını duyunca rahatladım dualarinizi esirgemeyin nolur bebegimi saglikla kucagima alayim
sağol canım iyiyim, işlerin yoğunluğundan kk giremiyorum bir türlü.. eve gelincede direk yatış ve anında uyku moduna geçiyorum.. bende sizleri merak ettim inşallah herkez iyidir herşey yolundadır..
Kizlar kac gündür leke tarzinda kanamam vardı proluton depot igne yapıp yatıyorum surekli neyseki azaldı ve çok şükürki bebegim iyi kalp atışını duyunca rahatladım dualarinizi esirgemeyin nolur bebegimi saglikla kucagima alayim
Geçmiş olsun.Aman dikkat. İnşallah sağlıkla kucağına alacaksın bebeğini. Sevgilerimle...Kizlar kac gündür leke tarzinda kanamam vardı proluton depot igne yapıp yatıyorum surekli neyseki azaldı ve çok şükürki bebegim iyi kalp atışını duyunca rahatladım dualarinizi esirgemeyin nolur bebegimi saglikla kucagima alayim
HADİ HAYIRLI OLSUN güzel geçsin bebekli bitsin tedavin inşKızlar bana heyecan bastı. Bu gece çatlatma iğnemi yapacağım. Perş toplarız demişti kan sonuçlarım gelince aradı dr.um çarş uygun dedi. Kısmetse geldi çattı yumurta toplama zamanı. Bana şans dileyin lütfen yumurtalarım kaliteli çıksın bu kervana ben de katılayım. Sevgiler herkese...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?