Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

encuu
canım nasılsın sen ve bebişin iyidir inş..biz seni çook merak ediyoruz arada yaz canımcığım merakta bırakma bizleri..

sağol canım iyiyim, işlerin yoğunluğundan kk giremiyorum bir türlü.. eve gelincede direk yatış ve anında uyku moduna geçiyorum.. bende sizleri merak ettim inşallah herkez iyidir herşey yolundadır..

benim yeni yumurta toplama oldu ve onla 3. deneme oldu yani perşembe negatifi aldım cumartesi kanamam başladı yani hiç ara olmayacak hoş dr ne dicek bakalım cevabın için tşkç ederim başka bir sayfada da arkadaş yazmış hiç ara vermeden başlamış pozitif sonuç almış

Dayanamadım napıyimm yaa,test günümde kandan baktırcam perşembeye artık.
Bak boş ver HEr ŞEYİ RAHATLA bebiş seninle miş HAMİLEYMİŞ sın böyle düşün EĞER negatif alırsan sonra bol bol aglarsin su anın tadını Çıkart ilk kez bebeğine bu KADAR yakındır ilk kez içinde bir yerde ve inş kök salmıştır içine tutuluyor DUR SAKİN SAKİN bekle üzmeden üzülmeden

Merhabalar ben serumu kalp sesinden sonra aldım işe yaramadı zaten düşük olacagı kanda belliydi bi daha tüp bebekte dr yumurta transferinden önce ve kalp atımından sonra vermek istiyor
Evet herşey para dr işi ticarete döküyorlar cip sistemide iyi en azından daha kaliteli sperm seciliyor

İnşallah öyledir Can'ım....inşallah...

Benim de hiç ara olmadan oldu ve hamileyim ben olsam beklemem

Kizlar kac gündür leke tarzinda kanamam vardı proluton depot igne yapıp yatıyorum surekli neyseki azaldı ve çok şükürki bebegim iyi kalp atışını duyunca rahatladım dualarinizi esirgemeyin nolur bebegimi saglikla kucagima alayim

Canım geçmiş OLSUN dikkat edin kendinize

geçmiş olsun canım dualarımız seninle inşallah bebişin ve sen 9 ay sağlıkla kuzum

sağol canım iyiyim, işlerin yoğunluğundan kk giremiyorum bir türlü.. eve gelincede direk yatış ve anında uyku moduna geçiyorum.. bende sizleri merak ettim inşallah herkez iyidir herşey yolundadır..

Geçmiş olsun.Aman dikkat. İnşallah sağlıkla kucağına alacaksın bebeğini. Sevgilerimle...

Kızlar bana heyecan bastı. Bu gece çatlatma iğnemi yapacağım. Perş toplarız demişti kan sonuçlarım gelince aradı dr.um çarş uygun dedi. Kısmetse geldi çattı yumurta toplama zamanı. Bana şans dileyin lütfen yumurtalarım kaliteli çıksın bu kervana ben de katılayım. Sevgiler herkese...

KELEBEK0908 77 İdrar testine sakın güvenme ben transfers sonrası 9 .günüm yapmaya başladım tabiki hüsrandı ama aslında hamileymişim kanda betahcg 70-90 aralığına çıktığı anca idrarda belki görünür ve 9 gün arkadan kan verdim olmadı nasıl olsa diye değerim 12 idi ve sallantıda idi Allaha hamd olsun artarak devam etti.

sara_28 Arkadaşım hiç korkma o kanamalar hep oluyor .Ben hala P.dupont iğneyle geziyorum çantamda 6 aylık olmama rağmen her hafta 1 kez vuruluyorum doğuma kadar .Erken kasılmalarım olmasın diye ...O iğneden çantama stok yaptım çünkü bazen bulmak da sıkıntı çekiyorum sadece tüp bebek merkezleri hastaneleri çevresinde buldum .

Bütün topik arkadaşlarım hepinizi seviyorum çok giremiyorum sürekli uyuyorum ve kolumu kaldıramıyorum..Hepiniz için hayırlı evlatlar diliyorum kendimde dahil .Sizde bana dua edin bende sıkıntılı zamanlara girdim .
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun emeklerimiz boşa çıkmasın inşallah ...

HADİ HAYIRLI OLSUN güzel geçsin bebekli bitsin tedavin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…