Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

İnşallah hayırlısıyla evlatlarını kucağına alırsın. Bizde arkandan geliriz. Artık ayağını mı sürersin ne yaparsın bilmem :)
Güzel haberlerini duymak dileğiyle. Allaha emanet ol kardeşim.

Bende oraya başladım istanbulda ama regl olmayınca bıraktım.Hala daha olmadım.Eşim ara verelim diyor Mart ayı gibi düşünecek bakalım kısmet.Yıpranmayalım daha fazla diye kabullendim bende.
yaşın kaç canım. ileri yaşta drlar çok vakit kaybedilmemesini öneriyorlar. ama bu zorlu süreç hem maddi he de manevi olarak hazır olmayı gerektiriyor. size uygun en uygun zamanı seçmeniz ve hayırlısıyla mutlu sonla tamamlanmasını dilerim.

Arkadaşlar merhaba, ben ilk tüp bebek denememi yaptım, maalesef embriyolar 6. Güne kadar beklendi ama gereken şekilde büyümediler ve transfer iptal edildi, şimdi hastalığıma daha 1 hafta var ama son bir kaç gündür sancım oluyor, zaten adetlerim de çok sancılıdır ama böyle erken başlamaz sancı, siz böyle bir sorun yaşadınız mı daha önce?

arkadaşlar bugun 3 yıl aradan sonra rahim filmi çektirdim tüpler acık fakar rahim ağzında 3 adet 4-5 mm polip çıktı. dr ameliyat dedi hamileliğe tam olarak ne engel ne de değil anladığım kadarıyla dr.transfer sırasında orayı kanatabiliriz ve sorun olur dedi.
polip için ameliyat olan var mı aranızda

Merhaba canım ben bir ay sonra 44 yaşıma basıyorum. Evet zaten sorunda bu maddi durumlar sıkışık.Ben hocaya da gittim bana 2-3 ay bekleyin çocuk kısmetini kapalı değil dedi.Tüp veya normal yolla olacak dedi.Eşimde normal olsun istiyor durumlarda bozuk olunca kararımız bu oldu.Regl olsam sorun yapmicam ama olamadım henüz bugün test yaptım negatif çıktı.Yarın hayata başlıcam tekrar bide çörekotu yağı aldım onuda içicem bakalım hayırlısı Allahtan. Allah bizlerle olsun,bize acısın inşallah.

KELEBEK0908 canım TESTİ tekrarlanacaktın merakla bekliyorum
Maalesef negatif çıktı.Bari regl olsaydım sancılarım var ama bişey yok.Sabah çörekotu yağını içtim birazdan da hayıt içicem.En kötüsü belirsizlik.Bu sebeple hastaneye gittim muayenede iki tane folikül var direk tüp bebek merkezine gidin dedi.Adet olmamaya bişey yapamayız daha doğrusu bu yaştakilere hiç birşey yapmıyoruz diyorlar.Onlara göre bizim işimiz bitmiş uzatmaları bile kaçırmışız.Ya çok duygusuz saygısızlar.

Canım BENDE 40 yaşımdayım ve çok sıkıntılı süreçler yaşadım buradan cikartigim sonuc su doğru Dr ve doğru MERKEZ çok önemli BENİM ARKADAŞIM hiç yumurtası yokken TEDAVİYE başladı ve 1 EMBİRYO 1evlat OLDU inş sanada nasip olur annelik

yazdıklarını okuyunca bende üzüldüm...moralini bozma arkadaşım, en önemlisi inancını kaybetme, maalesef bizler denemeliyiz,ama doğaldan hamile kalan arkadaşlarımızda var...bende hazırlanıyorum 2 embriyom var dondurulmuş bakalım deneyeceğiz..bolbol yürüyüş yapmaya çalış arkadaşım, ben yaklaşık 3 haftadır hemen hemen hergün yürüyüşe başladım, vitaminlerde alıyorum...sanırım kendi hatalarımı buldum yürüyüş yapmıyordum, şekeri çıkardım arada tatlı istersem incir veya bitter çikolata 1 küçük adet pket değil :))) yiyorum hamur işlerini çıkardım haftada bir abartmadan nescafe yanında alıyorum, sehpaya ayçekirdeği koyuyorum aklıma gelince bir avuç yiyorum vede kahvaltıda yumurta bol ceviz yiyorum..sabahları geç kalkardım :)) erken kalkıp gece 12 de en geç 1 de yatakta olmaya çalışıyorum.. yani şunu anladım belki yaşantımızda ufak değişiklik yapmalıyız..sen hangi hastaneye gittin acaba? seni bu kadar kırdılarsa bileyim bende gitmiyim diye sordum ..bol şans dilerim..

Kızlar merhaba. Dün 1 adet 2. gün embriyosu transferim oldu. Evde dinleniyorum. İş yapmıyorum ama mutfağa su içmek için filan yürüyorum. Eşim sağolsun hallediyor işleri. İğneler ve haplar devam. Hayırlısıyla yıl başı hediyemiz kan sonucumuz olacak diye ümit ediyoruz. Heyecan var ama endişelenmemeye çalışıyorum. Bu süreçte bitki çayları özellikle adaçayından uzak dur dedi dr.um. Haliyle kahve de yasakmış. Çay da çok içmemeye çalışıyorum ki çok severim. Su dışında ne kaldı içecek ??? meyveleri zaten posalı tüketmek lazım. Sizden öneri ve uyarıları bekliyorum. Sevgilerimle...

Çok şükür değer artış gösterdi 16.gün 427 oldu bugün,doktorumla görüştüm güzel artıyor dedi,ama temkinli tabii asıl kalp atışını duymak önemli dedi 4 ocakta çağırdı,ondan önce kese için filan çağırmadı.inşallah sağlıkla devam eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…