- 13 Ekim 2015
- 489
- 768
- 23
- 53
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #45.821
İnşallah hayırlısıyla evlatlarını kucağına alırsın. Bizde arkandan geliriz. Artık ayağını mı sürersin ne yaparsın bilmem :)merhabalar kızlar; yumoşlarım (2 adet) embriyolog ablalarına teslim edildi. Ne durumdalar bilmiyorum. Yarın haber veririz dediler. Hayırlısı olsun inşallah. OPU sonrası ağrı ve gaz sıkıntısı çekiyorum evimdeyim şükür. Narkoz biraz fazla vermek zorunda kaldıkları için biraz fazla dinlendim hastanede. Şimdi güzel haberleri bekleme aşamasındayım. Biz elimizden geleni yaptık. Umarım vakti saati gelmiştir sağlıklı bir evlat sahibi olmanın. Herkese sevgilerimi ve bana iyi dileklerini gönderen tüm arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum.
Allah yar ve yardımcın olsun.Hayırlısıyla kucağına almanı nasip etsin inşallah.Allah emanet ol kardeşim.Rabbim hayırlısı ile kucağına almaya nasip etsin inş.
Bende oraya başladım istanbulda ama regl olmayınca bıraktım.Hala daha olmadım.Eşim ara verelim diyor Mart ayı gibi düşünecek bakalım kısmet.Yıpranmayalım daha fazla diye kabullendim bende.evet eurofertil izmir su hospitala gidiyorum
yaşın kaç canım. ileri yaşta drlar çok vakit kaybedilmemesini öneriyorlar. ama bu zorlu süreç hem maddi he de manevi olarak hazır olmayı gerektiriyor. size uygun en uygun zamanı seçmeniz ve hayırlısıyla mutlu sonla tamamlanmasını dilerim.Bende oraya başladım istanbulda ama regl olmayınca bıraktım.Hala daha olmadım.Eşim ara verelim diyor Mart ayı gibi düşünecek bakalım kısmet.Yıpranmayalım daha fazla diye kabullendim bende.
Günaydıın, hayırlı cumalarHayırlı cumalar
Merhaba canım ben bir ay sonra 44 yaşıma basıyorum. Evet zaten sorunda bu maddi durumlar sıkışık.Ben hocaya da gittim bana 2-3 ay bekleyin çocuk kısmetini kapalı değil dedi.Tüp veya normal yolla olacak dedi.Eşimde normal olsun istiyor durumlarda bozuk olunca kararımız bu oldu.Regl olsam sorun yapmicam ama olamadım henüz bugün test yaptım negatif çıktı.Yarın hayata başlıcam tekrar bide çörekotu yağı aldım onuda içicem bakalım hayırlısı Allahtan. Allah bizlerle olsun,bize acısın inşallah.yaşın kaç canım. ileri yaşta drlar çok vakit kaybedilmemesini öneriyorlar. ama bu zorlu süreç hem maddi he de manevi olarak hazır olmayı gerektiriyor. size uygun en uygun zamanı seçmeniz ve hayırlısıyla mutlu sonla tamamlanmasını dilerim.
Maalesef negatif çıktı.Bari regl olsaydım sancılarım var ama bişey yok.Sabah çörekotu yağını içtim birazdan da hayıt içicem.En kötüsü belirsizlik.Bu sebeple hastaneye gittim muayenede iki tane folikül var direk tüp bebek merkezine gidin dedi.Adet olmamaya bişey yapamayız daha doğrusu bu yaştakilere hiç birşey yapmıyoruz diyorlar.Onlara göre bizim işimiz bitmiş uzatmaları bile kaçırmışız.Ya çok duygusuz saygısızlar.
Can'ım kan verdim 1 saate çıkıcak bende bekliyorum sonucu doktora haber vermem,yazarım çıkınca
Bende üstüme alındım kızlar .Can'ım kan verdim 1 saate çıkıcak bende bekliyorum sonucu doktora haber vermem,yazarım çıkınca
Canım BENDE 40 yaşımdayım ve çok sıkıntılı süreçler yaşadım buradan cikartigim sonuc su doğru Dr ve doğru MERKEZ çok önemli BENİM ARKADAŞIM hiç yumurtası yokken TEDAVİYE başladı ve 1 EMBİRYO 1evlat OLDU inş sanada nasip olur annelikMaalesef negatif çıktı.Bari regl olsaydım sancılarım var ama bişey yok.Sabah çörekotu yağını içtim birazdan da hayıt içicem.En kötüsü belirsizlik.Bu sebeple hastaneye gittim muayenede iki tane folikül var direk tüp bebek merkezine gidin dedi.Adet olmamaya bişey yapamayız daha doğrusu bu yaştakilere hiç birşey yapmıyoruz diyorlar.Onlara göre bizim işimiz bitmiş uzatmaları bile kaçırmışız.Ya çok duygusuz saygısızlar.
Maalesef negatif çıktı.Bari regl olsaydım sancılarım var ama bişey yok.Sabah çörekotu yağını içtim birazdan da hayıt içicem.En kötüsü belirsizlik.Bu sebeple hastaneye gittim muayenede iki tane folikül var direk tüp bebek merkezine gidin dedi.Adet olmamaya bişey yapamayız daha doğrusu bu yaştakilere hiç birşey yapmıyoruz diyorlar.Onlara göre bizim işimiz bitmiş uzatmaları bile kaçırmışız.Ya çok duygusuz saygısızlar.
Sonuç şimdi çıktı 134 dü 2 gün evvel bugün 427.50 çıktı..dr.la henüz görüşemedik.
Dr boş ver şimdi şahane daha ne OLSUNSonu
Sonuç şimdi çıktı 134 dü 2 gün evvel bugün 427.50 çıktı..dr.la henüz görüşemedik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?