Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Canim sağlıkla güzel günlerde gelsin ve büyüsün olgusun. Gözünüz aydın

Ayy ne guzel bir haber bu.Oglusunu kucagina saglikla alman dilegimle cnm cok sevindim

Cok cok sevindim ensucugum
Kiz kiz dedin oglusu cagirdin. Hayirlisi buymus. Yakisiklimiz az . Iyi de olmus. Bende oglan oglan diyorum ya bana da kiz gelecek demekki. Hadi insallah. Allah hepimize kismet eder bu yuce duyguyu hepimiz yasariz; tüm kalbimle hepimiz icin diliyorum.

Bu vesileyle 2016 da bebeksiz gülumuz kalmaz hayirlisiyla.

40 topigin gülleri
IIYI SENELERRR

sagol canim hayirlisii:)) evlat sahibi olma umudum bile kalmamisken Allahim simdilik bi kapi acti umarim hersey yolunda giderde mutlu sona kavusurum.. o yuzden gonulden gecen ne olursa olsun bebislerimizin mutlulugu ayni olacak..darisi isteyen herkezin basina.. guzel dileklerin icin sagol cnm.. optum..

Ensucum çok tebrik ediyorum. Çoook sevindim. Nihayet inancının, ısrarının, çabalarının karşılığını aldın! Sağlıkla, mutlulukla kucağına alman dileğiyle.. Kendine iyi bak. Sevgiler...

sara_28 canım sen nasılsın? Nasıl gidiyor hamilelik? Foruma çok giremiyorum ama hep aklımdasınız, hep merak ediyorum. Dilerim ki herşey yolundadır. Su gibi geçer de 9 ay sağlıkla kavuşur, kucaklaşırsınız yavruşunla..

magnesya Magnesyacım, geçmiş olsun. Rahatsızlığını anlayamadım, tüm sayfaları okuma imkanım olmadı maalesef ama arkadaşların yazdıklarını okudum. Umuyorum ciddi birşeyin yoktur ve tez zamanda atlatır sağlığına kavuşursun. unutma, 45'te bi çocuk daha doğuracaktın. Çok çok geçmiş olsun. Sağlıkla, neşenle dön aramıza.

2220 Kuzum nerelerdesin? Senden ne bir mesaj okudum baktıuğım sayfalarda, ne sana yazılmış bir cevap. Umuyorum zorlu dönemi atlatmışsındır. En azından psikolojik olarak.. Antalyaya taşınmaya karar verirsen buradayım, elimden geldiğince yanında olurum. Aklında olsun. Öpüyorum seni bilge kadın.

yase07 Hemşerim, sen nasılsın? Umuyorum tedavilerin yolunda gidiyordur. Umuyorum, diliyorum yavruna kavuşturacak süreç tez elden başlamaktadır. Bir an önce hamilelik mucizesini yaşaman dileğiyle canım. Öptüm..

Maşallah canım darısı sağlıkla kucagina almsna olsun

Amin canım iyi dileklerin için teşekkür ederim

Bulantilar ve baş dönmesi disinda iyiyim dilerim yeni yildaanne olmak isteyen herkes anne olur bizlerde saglikla evlatlarimizi kucağımıza alırız

Sen nasılsın bebisin nasıl insallah ikinizde iyisinizdir ikinizide çok öpüyorum

TE="alpcemre, post: 44368574, member: 598343"] yase07 Hemşerim, sen nasılsın? Umuyorum tedavilerin yolunda gidiyordur. Umuyorum, diliyorum yavruna kavuşturacak süreç tez elden başlamaktadır. Bir an önce hamilelik mucizesini yaşaman dileğiyle canım. Öptüm..[/QUOTE]
alpcemre
Canım hosgeldin. tedavim düşükle sonuçlandi .umarım 2016 hayırli haberler alırız ,şuan ara verdik 3 ay dedi dr
bakalım kısmet ne zaman başlarım ,Rabbim büyük elbet
Bebiskonla saglıkla kalın amin tüm dileklerin için

ensu canım dilerim herşey güzel olsun ogluşundan sonra bi kız inşallah hamileligin tadini cikart ayol
sara_28 canim senin cinsiyettede az kaldı ben kız diyorum rabbim saglıkla hayirli günler versin
2220 bilge kadin nerdesin ayol bizi unuttun dilerim 2016 da tüm dileklerin olsun kuzum
acmila canım nasilsin kürler nasil iyi geldimi dilerim mucizemiz 2016 gelir bizi bulur

Eua canım 2016 sana ugurlu gelecek inşallah kuzum umudunu yitirme bizide bırakma güzel arkadaşim
kuddus canım rabbim saglıkla bebiskona kavustursun 2016 da
yeteeeeer güzel insan inşallah 2016da bize evlat nasip etsin rabbim mucize işte hep inanalim rabbim büyük hep dualardasın kuzum
portakales canım topik sensiz kaldı özledik hemde cok 2016da inşallah tüm dileklerrin olsun kuzum
WishhDuygu topik yazarı, roman kadın hep mutlu ol ya tutarsaların olsun inşallah

kese06 canim taş gibi hatun 2016 da dilerim milleti çatlat 2 bebek gelsin kuzum
Lulinda canım alişimizle sana 2016da bol kahkahalı saglık dilerim
Ve topige gelen umutla bekleyen arkadaşlar 2016 Rabbimin bize mucizemizi verecegi bir yıl olmasıni dilerim
Adını unuttugum arkadaşlar varsa, af ola hepinize sevgi ve selamlar
En önemlisi saglık rabbim sevdiklerimizle beraber hephuzur ve mutluluk versin

Canımmmm çok sevindim

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Ben de Cem oğluşunu ve seni öpüyorum

Merhaba, iyi dileklerini Güneş'le evrene yansıtıyoruz teyzesi. Güneş 2. Ayını doldurdu, doğum izni de bitti ama bir süre daha kuzuma kendim bakmak istiyorum. Memiş oğlanı emzik niyetine kullanıyor. Emzik ve biberonu istemiyor, memişsiz de uyumuyor, bu durumda nasıl işe giderim diye düşünüyorum.
Siz nasılsınız, Cemre büyümüştür. İşe başladın mı? Kızını keyifle büyütmeni, kuzuların bahtlarının açık olmasını, isteyen kadınlara Yaradan'ın bebiş hediyesi vermesini ile nezdinde tüm arkadaşlara iyi yıllar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…