- 25 Haziran 2013
- 1.780
- 1.361
- 133
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #46.001
Canim sağlıkla güzel günlerde gelsin ve büyüsün olgusun. Gözünüz aydınkizlar cinsiyetimiz belli oldu tontis oglusum yolda:)) tabii Allah izin verirse.. hamileligin ilk gununden bu yana hayirlisi ne ise o olsun diye dilemistim demekki oglusumu hayirli gordu Allahim.. ismi buyuk ihtimal Cem olacak.. simdilik yorgunluklarim haric hersey yolunda gibi gozukuyor. hepinizi opuyoruz..
kizlar cinsiyetimiz belli oldu tontis oglusum yolda:)) tabii Allah izin verirse.. hamileligin ilk gununden bu yana hayirlisi ne ise o olsun diye dilemistim demekki oglusumu hayirli gordu Allahim.. ismi buyuk ihtimal Cem olacak.. simdilik yorgunluklarim haric hersey yolunda gibi gozukuyor. hepinizi opuyoruz..
Cok cok sevindim ensucugumkizlar cinsiyetimiz belli oldu tontis oglusum yolda:)) tabii Allah izin verirse.. hamileligin ilk gununden bu yana hayirlisi ne ise o olsun diye dilemistim demekki oglusumu hayirli gordu Allahim.. ismi buyuk ihtimal Cem olacak.. simdilik yorgunluklarim haric hersey yolunda gibi gozukuyor. hepinizi opuyoruz..
sagol canim hayirlisii:)) evlat sahibi olma umudum bile kalmamisken Allahim simdilik bi kapi acti umarim hersey yolunda giderde mutlu sona kavusurum.. o yuzden gonulden gecen ne olursa olsun bebislerimizin mutlulugu ayni olacak..darisi isteyen herkezin basina.. guzel dileklerin icin sagol cnm.. optum..Cok cok sevindim ensucugum
Kiz kiz dedin oglusu cagirdin. Hayirlisi buymus. Yakisiklimiz az . Iyi de olmus. Bende oglan oglan diyorum ya bana da kiz gelecek demekki. Hadi insallah. Allah hepimize kismet eder bu yuce duyguyu hepimiz yasariz; tüm kalbimle hepimiz icin diliyorum.
Bu vesileyle 2016 da bebeksiz gülumuz kalmaz hayirlisiyla.
40 topigin gülleri
IIYI SENELERRR
Maşallah
Canim sağlıkla güzel günlerde gelsin ve büyüsün olgusun. Gözünüz aydın
cok sagolunn kizlarr cok opuyorummm..Ayy ne guzel bir haber bu.Oglusunu kucagina saglikla alman dilegimle cnm cok sevindim
Ensucum çok tebrik ediyorum. Çoook sevindim. Nihayet inancının, ısrarının, çabalarının karşılığını aldın! Sağlıkla, mutlulukla kucağına alman dileğiyle.. Kendine iyi bak. Sevgiler...kizlar cinsiyetimiz belli oldu tontis oglusum yolda:)) tabii Allah izin verirse.. hamileligin ilk gununden bu yana hayirlisi ne ise o olsun diye dilemistim demekki oglusumu hayirli gordu Allahim.. ismi buyuk ihtimal Cem olacak.. simdilik yorgunluklarim haric hersey yolunda gibi gozukuyor. hepinizi opuyoruz..
kizlar cinsiyetimiz belli oldu tontis oglusum yolda:)) tabii Allah izin verirse.. hamileligin ilk gununden bu yana hayirlisi ne ise o olsun diye dilemistim demekki oglusumu hayirli gordu Allahim.. ismi buyuk ihtimal Cem olacak.. simdilik yorgunluklarim haric hersey yolunda gibi gozukuyor. hepinizi opuyoruz..
sara_28 canım sen nasılsın? Nasıl gidiyor hamilelik? Foruma çok giremiyorum ama hep aklımdasınız, hep merak ediyorum. Dilerim ki herşey yolundadır. Su gibi geçer de 9 ay sağlıkla kavuşur, kucaklaşırsınız yavruşunla..
Merhaba, iyi dileklerini Güneş'le evrene yansıtıyoruz teyzesi. Güneş 2. Ayını doldurdu, doğum izni de bitti ama bir süre daha kuzuma kendim bakmak istiyorum. Memiş oğlanı emzik niyetine kullanıyor. Emzik ve biberonu istemiyor, memişsiz de uyumuyor, bu durumda nasıl işe giderim diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?