Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Canım çok sevindim adına Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.Bende bir yıllık evliyim ve 44 yaşındayım. Mümkünse macununu içeriğini ve çayları hatta aktarım paylaşabilirmisin.Yumurta rezervim çok düşük hatta olmadığı aylarda oluyor.Özelden mesaj atma diye bişey var ama ben onu bilmiyorum.Şimdiden tşkler.[/QUOTE]

Canım çok sevindim adına Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.Bende bir yıllık evliyim ve 44 yaşındayım. Mümkünse macununu içeriğini ve çayları hatta aktarım paylaşabilirmisin.Yumurta rezervim çok düşük hatta olmadığı aylarda oluyor.Özelden mesaj atma diye bişey var ama ben onu bilmiyorum.Şimdiden tşkler.[/QUOTE]

Canim ankarada ulusta ulus carsisinda istanbul baharat mustafa kırıcı internette telefonu var.macunda kestsne bali keçiboynuzu pekmezi zerdacal...
Gibi 14tane madde var birde gizli formul caylarida coban cantasi hayit tohumu. ..

Vs 14madde var
İnternette telefonu var muhakkk mustafa amcayla konus
Tam kan tahlili adetin 3.gunu hormonlar ini troid ve karaciher enzimleri ilr ilgili tahlillerino gonder ona göre ma cun vecay veriyor .macun bata cok gidiyor nerdeyse bir yilgider hamile kalincada kullaniyorsun insaallah sanada faydasi olur

Günaydin kizlar,herkese güzel bir pazar ve sonuclari hep pozitif tedaviler diliyorum,ısırgan otu tohumu vw yogurt karişiminin yumurta geliştirici oldugunu okudum sanki bir topikte ama bulamadim,bilen varmi??

Kizlar slm bende Bahceci fulyada tedavi goruyorum, 1.denememde 3aylikken kalpleri durdu yum.rezv azalmasi oldugu icin havuz sistemini uygun gordu....11tane toplandi yum.abd'ye genetige gonderildi 2tanesi 5.gun embrıyosuydu ve sonucum maalesef negatıf cıktı 1ay sabırla beklemıştım 1embrıyomda 19. Ve 20.kromozomlarda artış ...dıgerınde ıse 22.kromozonda da azalma görülmüş ,transfere uygun gorulmedı (( böyle bır durum basına gelen varmı... İnsan manen,maddi yonden yıpratan bır durum Allah herkese hayırlı evlat ve dogum verır ınşllh

Gunaydin bizimde bahcecide 2.denememiz bu sefer genetik yapilcak bizede ignelere basladim 3 gundur,sen boyle yazinca şimdi kendimi koydum yerine,ne diyim allahim herkese saglikli bebişler nasip etsin,üzülme diyemem elbet üzuluyoruz ama en kisa zamanda denemekten başka çare yok arkadasim çok zor da olsa...

Benimde 2.tedavımdı,Benım tek tesellım transfer edılmeden bu sonucu öğrenmem oldu senınkıde ABD'ye mı gıdıcek genetık için cnm

Evet canim yumurta toplama isleminden sonra 5.gun blast olanlar amerikaya gonderilecek insallah gidebilecek ve saglikli donebilecek embriyolarimiz olsun,ücretlendirme nasil oluyor peki transfer iptal edildiğinde,ne kadarini ödüyoruz...

İnşllh cnm seninkiler sağlıkla dönerler...Benim transfer iptal olmadı baştan ödemiştik

Amerikadan embriyolar sagliksiz gelince transfer yapilmadi degilmi,yapilamayan transferin ücretini önden odehip embriyolar sagliksiz gelince yaptigimiz odemeler bosa gidiyor,sonucta herkes butun imkanlarini fazlasiyla zorlayarak yapiyor,eger transfer olmazsa makul bir rakam iade edilmeli diye dusunuyorum ama bunlar işin tatsiz kisimlari bunlari düsünmekte istemiyorum,hakkimizda hayirlisi ne diyelim...

Senin Dr kim

Canım çok tşk ederim topige bakmadığım için geç gördüm aslında dün ankaradan geldim ben.bilseydim direk oraya giderdim. Neyse telefonla ulaşıp konuşurum inşallah bende faydasını görürüm.şşmdiden Allah razı olsun. Sanada sağlıklı hamilelikler dilerim hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın.

bende gecen yil 6 ayimi dislerime vermistim simdi gebelikte hic sorun yasamadim.. iyi yapiyorsu cnm cunku sorun varsa direk dis agrisi ile gebelige giriyorsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…