Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

[QU"kuddus, post: 44684642, member: 300793"]Canim cok sevindim darisi tum arkadaslara .bende hamileyim cok şükür 11haftalik insaallah kucagimiza almak nasip olur[/QUOTE]
canimmmmm sonsuz tebrik ediyorum coook cok sevindim insallah saglicakla alalim bebisleri kucaklarimiza[/QUOTE]
Amin canim sagol

Canim benim saglıkla, gelecek inşallah rabbim büyük elbet
Ben cok gördüm risk taşıyıp bişey cıkmayan
Normal dogumdan sonra bide nefessis kaldı diye sonradan saglık proplemleri duyuyoruz rabbim yardımcımız olsun zor sürecler rabbim korusun canım sen icini ferah tut rabbime duacıyız

Günaydın herkese iyi hafta diliyorummm
S sulepelin canım taze hamile canim sessiz seni izliyomm maşallah banada umut oldu inşallah saglıkla bebişine kavuşacaksın darısı bana olsun canımmm
ensu canim çalışmak güzelde yorucuysa bırak yahu bebiş daha önemli oyyy sanada maşallah kuzum göbüş büyüdü tabiii
Lulinda kuzumm napıyonn alişi kokla benim icin

esnacan sara_28 canlarım herşey yolunda hamilelligin tadını cıkartın stres yokkkkk tamammı kolay degill zor süreclerr gececekkk hepsi kocaman öptümmm sizi
kuddus canımm kayra cok güzel isimmm yakışıklımızzz geliyorrr şarkılar söylüyorsundur sen şimdi onaaa az kaldı heyecan dorukta normal mi sezeryanmı karar verdin mi şekerim

az kaldi cnm mart sonu erken izne cikacagim.. bu ay bitti zaten.. sen nasilsin cnm, keyifler nasil iyisin insallah...

sara_28 ,2li yi kaçıncı haftanda yaptın,banada bu konularda bilgi verdi doktorum ama 2 li 3 lüle gerek yok harmony(nıft) yaptırımsan dedi,ben 8. Haftadayım daha ama 12. Haftaya kadar karar vermem lazım,napsam ki 2 liyi yaptırsam mı yine

Üzüldüm bu haberine. Maalesef bu süreçlerde bunlarda yaşanıyor. Yine hamile kalcaksın ve sende güzel bir anne olcaksın.

Üzüldüm bu haberine. Maalesef bu süreçlerde bunlarda yaşanıyor. Yine hamile kalcaksın ve sende güzel bir anne olcaksın.

Sagol canim, bugün doktor randevum vardi genetik ve pihtilasma testi icin kan verdim. Bebegini saglikli ve mutlu bir ortamada büyütmeni diliyorum. Senin donmuslarin vardi onlar icin transfere ne zaman gitmeyi planliyorsun.

bebegim sezeyan olacak, diyabetik oldufum icin dr um cok karsi olmadina ragmen sezeyan tercih etti... hayirlisi insallah tatlimmmm sen nasilsin guzellik

az kaldi cnm mart sonu erken izne cikacagim.. bu ay bitti zaten.. sen nasilsin cnm, keyifler nasil iyisin insallah...
Canım bende iyiyimm adet bitimi dr gidecegim bıktım uzun süren kanamalardan işlerde yogun bu aralar bakalımm
Bu hafta dişciyle randevularımm benim dişler sıktıgım icin kırılıyor Allahtan cürük yok bi bakıma aldım komple kendimi hep cocuk icin yıpratıyorumm kendime bi kendime geleyimm artıkk
Canımm keyfini cıkarta cıkarta yaşa hamileligini inşallah saglıkla kalınnn göbüşünle seni öperim

bebegim sezeyan olacak, diyabetik oldufum icin dr um cok karsi olmadina ragmen sezeyan tercih etti... hayirlisi insallah tatlimmmm sen nasilsin guzellik
Canım hayırlısı olsun saglıkla kayramız ve sen saglıklı olda inşallah canımmm benimm senin güzelliginn tatlılıgını severimm
İşte şükür iyi olmaya calışıyorum kuzummm

Teşekkür ederim canım İyiyiz hamd olsun oğlum çok haylaz bi bebis kendi Hayatın bitiyo bebekten sonra çok yoğun koşturmaca bitmiyor bol enerji depola :) öperim saolasın teyzesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…