Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

canım bana da dua edin bu ay benimde dondurulmuş tedavim var olmazsa bende güvenç beye başlıyacağım

Ederim tabi,inşallah güzel bir sonuç alırsın,nerede readvi oluyorsun.
ben konyadayım canım burada devlet hastanesinde tedavi oldum iki adet dondurulmuş miniğim allah nasip ederse seni takip ettim allahım kucağına aldırsın hem umut oldun hem de hırslandım biraz daha tanımıyorum ama kader arkadaşı kaderdaş bu anlama geliyor beni en iyi siz anlarsınız bende sizi rabbim herkesin yüzünü güldürsün

Bende bu ayda olmassa hic bisey yapmiyacagim yoruldum artik bu tefriciye duasini kendimden başka herkeze okudum kendime hic dusunmedim nedense belkide bu bir uyaridir senin vesilenle bende bu salavati okuyup hamile kalirim cok ilgincdir bu tefriyecenin cok gucune inandim ama kendime okumak hic kismet olmadi bugun den basliyorum insallah canim cok sagol cocuklarinla beraber cok mutlu ol insallah

gözün aydın canım çok sevindim sağlıkla devam etsin inş

evet canımm erkek:)) departmanda 5 tane bayan hamileyiz hepimizin erkek:)) bu yıl erkek yılı sanırım.. sağlıklı olsunlarda cinsiyet hiç önemli değil..
sara_28 canım seninde erkekmiş çok güzel maşallah, paşanı sağlıklı bi şekilde kucağına almanı dilerim..

maşallah canım, çok sevindiriciiii, keseyide görmene çok sevindim..
sağlıklı bi şekilde kucağına almanı dilerimm
herşey gönlünden geçtiğince en güzelinden gelişsin..

maşallah canımm:)) ne güzel bi haberrr
sağlıklı bi şekilde kucağına almanı dilerim..
Allahın izniyle kucağına alıp çocukları dörtleyeceksin..
herşey gönlünce gelişsin cnm..

ensu selam Nasıl gidiyor hamilelik bana tecrübe oluyorsun ;-)sen crinone jel kullandınmı gebelikte ilk aylar,ben kullanıyordum 10+3 te bıraktırdı dr.12 ye kadar kullanan var da seni merak ettim,birde bana 2li testler yerine daha garanti olan bir kan testi önerdi onu yaptırcam nıft yda harmony.sen duydunmu yada sen ne yaptın ?

Devlet hastanesinde nil hanima mi gittin arkadaşm

teşekkür ederim canım, yanıt için.

ALİSCİM TEBRİKLER Bugün ne güzel haberler var böyle kese06 da hamiş ne güzel arkadaşlar sizleri tebrik ederim çok sevindim, umutlarımız sizlerle hep artıyor,ay ne güzel..umarım ben ve diğer arkadaşlarımızda size güzel haberler veririz...sizlere kolay hamilelik dilerim, umarım sağlıkla,rahat bir 9 ay geçirir bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip eder rabbim..

Rabbimize bin sukur diyorum.Allahim kucagina almayi nasip etsin.

Size de maşallah diyorum. Sağlıkla kucağınıza alın bebeginizi. Bugün ne güzel haberler geliyor ard arda. Allah bize de en kısa sürede nasip eder inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…