- 4 Şubat 2014
- 1.083
- 1.283
- 333
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #46.301
canım bana da dua edin bu ay benimde dondurulmuş tedavim var olmazsa bende güvenç beye başlıyacağımKocaman bir MAŞALLAHHH tüm kalbimle ,Allah sağlıkla devamını ve kucağına almayı nasip etsin,kendim içinde tabii;-))sana katılıyorum hiç umudumuzu yitirmemeliyiz ,bende durdum durdum ilk ve tek embriyomla hamileyim çok şükür,geçen şubatta dondurulmuştu ,şimdi 1 yaşında olacaktı ;-))
Ollleeeeyyyyy bu ne muhtesem bir haber boyle :))) cok cok sevindim
Allaahhhhim hepinize saglik versin insallaah❤
Çok sevindim, Allah sağlıkla kucağına almayı nasil etsin. Mucizeler hep var
Ederim tabi,inşallah güzel bir sonuç alırsın,nerede readvi oluyorsun.canım bana da dua edin bu ay benimde dondurulmuş tedavim var olmazsa bende güvenç beye başlıyacağım
ben konyadayım canım burada devlet hastanesinde tedavi oldum iki adet dondurulmuş miniğim allah nasip ederse seni takip ettim allahım kucağına aldırsın hem umut oldun hem de hırslandım biraz daha tanımıyorum ama kader arkadaşı kaderdaş bu anlama geliyor beni en iyi siz anlarsınız bende sizi rabbim herkesin yüzünü güldürsünEderim tabi,inşallah güzel bir sonuç alırsın,nerede readvi oluyorsun.
Bende bu ayda olmassa hic bisey yapmiyacagim yoruldum artik bu tefriciye duasini kendimden başka herkeze okudum kendime hic dusunmedim nedense belkide bu bir uyaridir senin vesilenle bende bu salavati okuyup hamile kalirim cok ilgincdir bu tefriyecenin cok gucune inandim ama kendime okumak hic kismet olmadi bugun den basliyorum insallah canim cok sagol cocuklarinla beraber cok mutlu ol insallahEvet senin hikayeni okumuştum. Bizde tüp düşünmedik hiç. Zaten yurtdışında yaşadığım için beni doktora bile kabul etmiyorlar. Yaş sınırı 42 olduğu için. Bende son 6 ayda çok şey yapmıştım. Senin söylediklerini hep yaptim. Bıraktım hamile kaldım. Arkadaşım 4444 tefriciye duasını oku veye okut imkanın varsa. Bana okundu iki ay sonra çift çizgiyi gördüm çok şükür. Bence tek vesile bu oldu. Rabbim duydu dualarimizi.
gözün aydın canım çok sevindim sağlıkla devam etsin inşKızlar uzun bir aradan sonra Merhaba
Nihayet sizlere en çok hayal ettiğim H A M İ LE Y İ M haberini verebiliyorum
evet kızlar şükürler olsun ki hamleyim
5 0cak 2016 da 2 tane dondurulmuş embriyo transfer edildi kant testi sonucu 11.gün bhcg 292 14 gün 959 17 gün 2841. Olarak çıktı,
bugün de kese ve yolk sac goruldu maşallah
sizlere kalp atışını da duydukları sonra söylemek istemiştim ama biran önce de bilmeniz gerekli diye düşününce U M Ü D U MU ZU TAZELEMEK adına yazmaya karar verdim,
Lutfen Umudunuz yitirmeyin, vazgecmeyin
Allah hepimizin yardimcisi olsun
sara_28 canım çok sevindim bi ogluşumuz daha oluyor
ensu canım seninkide oglandı sanırımm
ZATE @ KUDDUS kayramız geliyooo
@Lulinda alisimiz var hahhh
Yani biz kız doguralımmm hahhh damat cok olduuuu
Arada unuttugum varsa af ola geleceklerden cinsiyeti hatırladıklarımm rabbim saglıkla kucaga almayı nasip etsin önce hayırlı evlat olsunlar
A bu arada kız olan varmı ayol bebişlerden
Kızlar uzun bir aradan sonra Merhaba
5 0cak 2016 da 2 tane dondurulmuş embriyo transfer edildi kant testi sonucu 11.gün bhcg 292 14 gün 959 17 gün 2841. Olarak çıktı,
sizlere kalp atışını da duydukları sonra söylemek istemiştim ama biran önce de bilmeniz gerekli diye düşününce U M Ü D U MU ZU TAZELEMEK adına yazmaya karar verdim,
Selam arkadaşlar beni bilen bilir. Buranın eskilerindenim yani demirbaşlarindan. Tıpkı alisalis gibi. Bende size umut olmaya geldim. 44 yaşıma girmeme 2 ay kala dün yaptığım test sonucu hamile oldugumu ögrendim. Şoklardaydim çünkü umidimi kesmiştim aldığım bütün vitaminleri folikasiti kesmiştim. Üzerine birde iki gün lekelenmem oldu. Kızım 18 aylık nerdeyse. Bu 18 ayda hiç korunmadik. Kısmet buguneymis.
Darısı sizlerin başına diyorum ve hepiniz için dua ediyorum. Sizde bize ederseniz çok seviniriz.
ben konyadayım canım burada devlet hastanesinde tedavi oldum iki adet dondurulmuş miniğim allah nasip ederse seni takip ettim allahım kucağına aldırsın hem umut oldun hem de hırslandım biraz daha tanımıyorum ama kader arkadaşı kaderdaş bu anlama geliyor beni en iyi siz anlarsınız bende sizi rabbim herkesin yüzünü güldürsün
Oleyyyy sevinçli haberler varrr
@ALISALIS kuzum süpersin sonunda kısmet bugüneymiş inşallah saglıkla 9 ay dilerimm kuzumm
kese06 canım taş gibi hatunum ya maşallah zate ben eli kulagında bekliyordum senden çok cok sevindimm bu güzel haberlere inşallah tüm topikten güzel haber alırız
Maşallah kızlar sıradakilere az kaldı
Bendede o rakama yaklaşık cıktı ama dr verdi yinede deger normal aralıkta ama
Kızlar uzun bir aradan sonra Merhaba
sizlere kalp atışını da duydukları sonra söylemek istemiştim ama biran önce de bilmeniz gerekli diye düşününce U M Ü D U MU ZU TAZELEMEK adına yazmaya karar verdim
Takvimini gordukce mutlu oluyorumEderim tabi,inşallah güzel bir sonuç alırsın,nerede readvi oluyorsun.
Rabbimize bin sukur diyorum.Allahim kucagina almayi nasip etsin.Kızlar uzun bir aradan sonra Merhaba
Takvimini gordukce mutlu oluyorum[/
canım benim çok sağol,sen nasılsın?
Maşallah. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Gerçekten umut oldunuz. Sevgilerimle...Bu arada 46 yaşını doldurdum, 2012 yılından beri uğraşıyorum, ilk kez bu duyguyu yaşıyorum, Darısı hepinizin başına, sevgiler
Selam arkadaşlar beni bilen bilir. Buranın eskilerindenim yani demirbaşlarindan. Tıpkı alisalis gibi. Bende size umut olmaya geldim. 44 yaşıma girmeme 2 ay kala dün yaptığım test sonucu hamile oldugumu ögrendim. Şoklardaydim çünkü umidimi kesmiştim aldığım bütün vitaminleri folikasiti kesmiştim. Üzerine birde iki gün lekelenmem oldu. Kızım 18 aylık nerdeyse. Bu 18 ayda hiç korunmadik. Kısmet buguneymis.
Darısı sizlerin başına diyorum ve hepiniz için dua ediyorum. Sizde bize ederseniz çok seviniriz.
evet canim sen bahcecidesin galiba rabbim yuzumuzu guldursunDevlet hastanesinde nil hanima mi gittin arkadaşm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?