- Konu Sahibi akideciknane
-
- #46.341
Herkese merhabalar iyi haberler sarmış buraları tüm hamislere allah yardimci olsun Sağlıkla alın kucaginiza
Sizi dinledim DR değiştiriyorum ilk amh değer sordu bugün test sonucu 0.69 çıktı.... pek umutlu değil galiba bu oranla hamile kalan varmi acaba
canım sen transfer öncesi ve sonrası neler yaptın neler yedin bende transfer olucam inş adet gelirse ama adet 2 buçuk aydan beri gelmiyor söktürcü kullandım gelmedi sonrası cylo prognova kullan dedi doktorum cylo bitmeden adet olmasın büyük bir ihtimale dedi..ultrasonda rahim nerdeyse hiç belli olmuyordu çook inceymiş durumum vahim..transferde senin rahim kaç mm emriyolar kaç hücreliydi ve ne zaman dondurulmuştu..Arkadasim sayilara takilma sakin. Stresden baska ise yaramiyor. Benim Amh 3 sene once 0.18 idi. Fsh da 20 lerin uzeri idi. Ve burada bircogumuzun amh degeri cok dusuk. Fsh yuksek.
Sabredip tedavilerine odaklan . Insallah olacak
canım sen transfer öncesi ve sonrası neler yaptın neler yedin bende transfer olucam inş adet gelirse ama adet 2 buçuk aydan beri gelmiyor söktürcü kullandım gelmedi sonrası cylo prognova kullan dedi doktorum cylo bitmeden adet olmasın büyük bir ihtimale dedi..ultrasonda rahim nerdeyse hiç belli olmuyordu çook inceymiş durumum vahim..transferde senin rahim kaç mm emriyolar kaç hücreliydi ve ne zaman dondurulmuştu..
Gulneva değişik birsey yapmadım. Her zamanki takviyeler yani multivitamin, aspirin,folidoce., qenzim Q10, arisutu karisim içtim, kabakcekirdegi , ceviz , badem vs yedim, bir bardak havuc-elma suyu içtim, her zamanki yaptıklarım, ananas yemedim unuttum çünkü,canım sen transfer öncesi ve sonrası neler yaptın neler yedin bende transfer olucam inş adet gelirse ama adet 2 buçuk aydan beri gelmiyor söktürcü kullandım gelmedi sonrası cylo prognova kullan dedi doktorum cylo bitmeden adet olmasın büyük bir ihtimale dedi..ultrasonda rahim nerdeyse hiç belli olmuyordu çook inceymiş durumum vahim..transferde senin rahim kaç mm emriyolar kaç hücreliydi ve ne zaman dondurulmuştu..
Selam ben 0. 42 amh. Dipte rezerv ile 22 fsh ile ilk tedavi de hamileyim çok şükür tek embriyo ile ve de. Yas 37. Hiç ama hiç umudunu kaybetme...Herkese merhabalar iyi haberler sarmış buraları tüm hamislere allah yardimci olsun Sağlıkla alın kucaginiza
Sizi dinledim DR değiştiriyorum ilk amh değer sordu bugün test sonucu 0.69 çıktı.... pek umutlu değil galiba bu oranla hamile kalan varmi acaba
Istanbul bahceci fulya Güvenç KarlikayaKizlar herkez buraya doktorunu yazsa benim gibi doktor arayan yada gitmek isteyenlere fikir olur.
Tesekkurler kelebek rabbim yavrunu kucagina almayi nasip etsin olmayanlarada nasip etsinIstanbul bahceci fulya Güvenç Karlikaya
Kelebek kutlarım canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,darısı hepimize olsun.Selam ben 0. 42 amh. Dipte rezerv ile 22 fsh ile ilk tedavi de hamileyim çok şükür tek embriyo ile ve de. Yas 37. Hiç ama hiç umudunu kaybetme...
Sara canım oh cinsiyet belli olmuş maşallahAmin canım evet pasamiz geliyo Allahın izniyle sende inşallah saglikla kucagina alırsın oglusunu canım
İyi haberler alırsın inşallah Can'ım.Kizlar,kaderdaşlarim bugun opu yapildi 14 yumurta toplandi,bakalim yarin kac tanesi dollencek,5.gune gidenler arasindan kapsamli kromozom analizi yapilcak bu sefer,herkese bol şans...
Alis ay maşallah şahane kutlarım canım rabbim kucağına almayı sağlıkla nasip etsin.Kizlar . Eskiler . Yeniler. Kisaca 40 topigimizin gülleri.
Hepinize ayri ayri tesekkur ederim.
Hepinize dua ediyoruz bebisle beraber Insallah hayirlisiyla bebeksiz kalan gülümüz olmaycak
Ne güzel haber kese06 kutlarım canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı hepimize olsun,çok Mutlu oldumSelam arkadaşlar beni bilen bilir. Buranın eskilerindenim yani demirbaşlarindan. Tıpkı alisalis gibi. Bende size umut olmaya geldim. 44 yaşıma girmeme 2 ay kala dün yaptığım test sonucu hamile oldugumu ögrendim. Şoklardaydim çünkü umidimi kesmiştim aldığım bütün vitaminleri folikasiti kesmiştim. Üzerine birde iki gün lekelenmem oldu. Kızım 18 aylık nerdeyse. Bu 18 ayda hiç korunmadik. Kısmet buguneymis.
Darısı sizlerin başına diyorum ve hepiniz için dua ediyorum. Sizde bize ederseniz çok seviniriz.
Rabbim yardımcımız olsun.Herkese merhabalar iyi haberler sarmış buraları tüm hamislere allah yardimci olsun Sağlıkla alın kucaginiza
sagol cnm iyi gidiyor simdilik, masallah seninde bayag zaman gecmis ne guzel.. cnm ben ikili testte yaptirdim ayrica harmony testte yaptirdim.. bu testler birazda senin istegine bagli, ben herseyi yaptirmak istiyorum yoksa icim rahat etmez dedigim icin doktorumda ona gore yonlendirdi.. gonlun nasil rahat edecekse arastirip ona gore hareket et cnm ve testler konusuna gelince yapip yapmama konusunda doktor haric kimseyi ne ornek al nede dinle.. iyice arastirip doktorunun yonlendirmesi ile icinden dogru olan ne geliyorsa onu yap..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?