Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Herkese merhabalar iyi haberler sarmış buraları tüm hamislere allah yardimci olsun Sağlıkla alın kucaginiza
Sizi dinledim DR değiştiriyorum ilk amh değer sordu bugün test sonucu 0.69 çıktı.... pek umutlu değil galiba bu oranla hamile kalan varmi acaba

Arkadasim sayilara takilma sakin. Stresden baska ise yaramiyor. Benim Amh 3 sene once 0.18 idi. Fsh da 20 lerin uzeri idi. Ve burada bircogumuzun amh degeri cok dusuk. Fsh yuksek.
Sabredip tedavilerine odaklan . Insallah olacak

Haklısın ALISALIS, post: 44964737, member: 432148"]Arkadasim sayilara takilma sakin. Stresden baska ise yaramiyor. Benim Amh 3 sene once 0.18 idi. Fsh da 20 lerin uzeri idi. Ve burada bircogumuzun amh degeri cok dusuk. Fsh yuksek.
Sabredip tedavilerine odaklan . Insallah olacak[/QUOTE]
Haklısın tabi. Olacagi varsa hersey anlamsız kalır. Fakat 2 ay önce gittiğim sevgili Dr hiç amh sormadan tedaviye başlattı sonuç 8 günde iptal ettik... Dr değiştiriyorum gorecegiz.. seninde bebisin Sağlıkla dogsun inşallah teşekkür ederim.

Arkadasim sayilara takilma sakin. Stresden baska ise yaramiyor. Benim Amh 3 sene once 0.18 idi. Fsh da 20 lerin uzeri idi. Ve burada bircogumuzun amh degeri cok dusuk. Fsh yuksek.
Sabredip tedavilerine odaklan . Insallah olacak
canım sen transfer öncesi ve sonrası neler yaptın neler yedin bende transfer olucam inş adet gelirse ama adet 2 buçuk aydan beri gelmiyor söktürcü kullandım gelmedi sonrası cylo prognova kullan dedi doktorum cylo bitmeden adet olmasın büyük bir ihtimale dedi..ultrasonda rahim nerdeyse hiç belli olmuyordu çook inceymiş durumum vahim..transferde senin rahim kaç mm emriyolar kaç hücreliydi ve ne zaman dondurulmuştu..

Benim de 1 haftayi gecti ben de transfere hazirlaniyorum. Streseten mi yoksa baska biseyden mi gelmez oldu

Gulneva değişik birsey yapmadım. Her zamanki takviyeler yani multivitamin, aspirin,folidoce., qenzim Q10, arisutu karisim içtim, kabakcekirdegi , ceviz , badem vs yedim, bir bardak havuc-elma suyu içtim, her zamanki yaptıklarım, ananas yemedim unuttum çünkü,
endo 7,5 mm idi, embriyolar 8 hucreli 3,gün, Değişik birsey yoktu yani,

Selam ben 0. 42 amh. Dipte rezerv ile 22 fsh ile ilk tedavi de hamileyim çok şükür tek embriyo ile ve de. Yas 37. Hiç ama hiç umudunu kaybetme...

Ne güzel haber kese06 kutlarım canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı hepimize olsun,çok Mutlu oldum

Kızlar merhaba herkese...Giriyorum, sizlerin yazdıklarınızı okuyorum,moral oluyor , bir şey yazmadan çıkıyordum. ama sanırım artık sinirlerim iyice harap oldu sizinle paylaşmak istedim.
Bizim ilk tüp denememiz okuyanlar bilir.
Opu'dan sonra çok sancım oldu. Orta şiddetli OHSS oldum. Şişitim , bir gece sancıdan ölüyordum o kadar. Transferim olacakken hastaneden aradılar 4.gün, E2 değerimin çok yüksek olduğunu ve doktorun embriyoları dondurmaya karar verip , transferi iptal ettiğini söylediler. çok üzüldüm...ve neden 4. gün??? bir daha ki adetinde gel dedi dr. gittim bu seferde kist oluşmuş yine iptal ....şimdi ikinci adeti bekliyorum..

Kızlar hiç 4.gün dondurulmuş emnriyo transferi yaptıran var mı? Moralim bozuldu çok

canım tebrikler son tedaviyi nerede gördün sana özeldende yazdım ama dönüş yapmadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…