Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Ben 36 yaşında iken yaptırdığım amh testinde sizinle aynı çıkmıştı. O yıl hemen tüp bebek yaptım. Bir oğlum oldu. 38 yaşında iken tekrar hamile kaldım hem de doğal yoldan. Sayılar hiç önemli değil. Şimdi de hamile kalır mıyım korkusu sarıyor. Rabbim verdikten sonra bir yumurta bir sperm gerisi boş.

Dondurulmuş embriyo yada hemen transfer sanırım pek fark yok. Rahim elverişli olacak ki tutacak. Moralini bozma dua et hayırlı zaman demek ki daha sonra

Kizlar selam Tiroid sorunu olan arkadaslar var mi aranizda. ben kendimde Tiroid den supheleniyorum. Sol taraf kulagim alt kismi agriyor bi de regli olamamakla bunun ilgisi var mi dusunuyorum.

Bilgisi olan cevap verirse sevinirim

Kizlar selam Tiroid sorunu olan arkadaslar var mi aranizda. ben kendimde Tiroid den supheleniyorum. Sol taraf kulagim alt kismi agriyor bi de regli olamamakla bunun ilgisi var mi dusunuyorum.

canım stres yapma bende bu ay regli olunca transfer hazırlığına başlıycaktım gelsin diye istedikçe tes tepiyor söktürücü al canım yada doktora git kontrolünü yapsın mevsim değişiklğinden benim adeti gecikmeler olurdu ama 2 buçuk ay olucak tık yok kırmızılardan

Evet cok stress yapiyorum artik baska seylere yoruyorum sen hormonlarina baktirmisdin dimi basaka nedenler olabilir mi diye dusunuyorum. Bu kirmizilar bende de ilk defa boyle oldu o yuzden cok panik yaptim

Kızlar dün kanamam oldu 11.haftamda,Bebek iyi çok şükür ama 5 gün istirahat verdi dr.evde yatıyorum,izin aldım pazartesiye kadar.dua edin lütfen bu kadarla geçmiş olsun.

Bol bol uzanarak dinlen canim uzandıgin zaman kan akışı duzenleniyor ve kanama duruyor kalbini ferah tut ve bol bol dua et çok geçmiş olsun

Herserde bir hayır vardır arkadaşım böyle düşün ohss olmusken ve E2 degeri yüksekken transfer edilmesi senin açından risk oluştururdu doktorun doğru karar vermis gec olsunda guc olmasın sen iyi olki bebeğin sağlıklı olsun embroyonun kaconci gun olduguna takılma 2.gun embriyodu olupta tutunan var 5.gün embriyosu olupta tutunmayan var hersey birazda nasip dilerim tez vakitte evladına kavusursun

Benim troid degerlerim normal sinirlardaydi ancak tup bebek tedavisinde TSH in 2.5 un altinda olmasi gerekli bu yuzden doktora gittim cunku benim TSH Degerim 4.75 lerdeudi ilac tedavidiyle 2.5 un altina dustu ve tedavim başarılı oldu simdi Allahın izniyle bebegimi bekliyorum darısı başına olsun canım sma troidi ihmal etme derim birde nolur D vitaminine baktırın buda tedavinin başarılı olmasında cok buyuk etken

Kızlar dün kanamam oldu 11.haftamda,Bebek iyi çok şükür ama 5 gün istirahat verdi dr.evde yatıyorum,izin aldım pazartesiye kadar.dua edin lütfen bu kadarla geçmiş olsun.
Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip edecek inş. yeterki sen stres yapma genelde kanama oluyor benim ablamda da arkadaştada oldu bir görsen o kadar güzel ve yakışıklılar ki süzme oluyorlar :9

kızlar ben 4.transferi bekliyorum ama 3 gündür moral sıfır tutunmadığını düşünüyorum ve üç gün önce neredeyse bütün iğneleri ve ilaçları kesecektim. sürekli ağlamak istiyorum ve çok uzaklara gitmeyi kimse ne bir sey sorsun istiyorum ne de teselli etsinler. eşimle bile konuşmak istemiyorum

Hiç moralini bozma arkadaşım,ne hikayeler okudum ben burda 2 yıldır .onlardan birimde benim,ümitsizlik yok,inanç var,dua var,sabır var.

Canım çok geçmiş olsun devamı gelmesin inşallah. Rabbim bebeğini sana bağışlasın. Allaha emanet olun ikinizde.

canım inşallah iyi dileklerin için ve yazdıkların için çok teşekkür ederim moral oluyorsunuz bana :) ...beni böyle gecikmelerde en korkutan şey yaşımın 41 olması ..bu yüzden sıkıntım ,üzüntüm..Ama dediğin gibi herşey nasip kısmet..
Allah senide sağlıkla,mutlulukla yavruna kavuştursun inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…