- Konu Sahibi akideciknane
-
- #46.361
Ben 36 yaşında iken yaptırdığım amh testinde sizinle aynı çıkmıştı. O yıl hemen tüp bebek yaptım. Bir oğlum oldu. 38 yaşında iken tekrar hamile kaldım hem de doğal yoldan. Sayılar hiç önemli değil. Şimdi de hamile kalır mıyım korkusu sarıyor. Rabbim verdikten sonra bir yumurta bir sperm gerisi boş.Herkese merhabalar iyi haberler sarmış buraları tüm hamislere allah yardimci olsun Sağlıkla alın kucaginiza
Sizi dinledim DR değiştiriyorum ilk amh değer sordu bugün test sonucu 0.69 çıktı.... pek umutlu değil galiba bu oranla hamile kalan varmi acaba
Dondurulmuş embriyo yada hemen transfer sanırım pek fark yok. Rahim elverişli olacak ki tutacak. Moralini bozma dua et hayırlı zaman demek ki daha sonraKızlar merhaba herkese...Giriyorum, sizlerin yazdıklarınızı okuyorum,moral oluyor , bir şey yazmadan çıkıyordum. ama sanırım artık sinirlerim iyice harap oldu sizinle paylaşmak istedim.
Bizim ilk tüp denememiz okuyanlar bilir.
Opu'dan sonra çok sancım oldu. Orta şiddetli OHSS oldum. Şişitim , bir gece sancıdan ölüyordum o kadar. Transferim olacakken hastaneden aradılar 4.gün, E2 değerimin çok yüksek olduğunu ve doktorun embriyoları dondurmaya karar verip , transferi iptal ettiğini söylediler.çok üzüldüm...ve neden 4. gün??? bir daha ki adetinde gel dedi dr. gittim bu seferde kist oluşmuş yine iptal ....şimdi ikinci adeti bekliyorum..
Kızlar hiç 4.gün dondurulmuş emnriyo transferi yaptıran var mı? Moralim bozuldu çok
Dondurulmuş embriyo yada hemen transfer sanırım pek fark yok. Rahim elverişli olacak ki tutacak. Moralini bozma dua et hayırlı zaman demek ki daha sonra
canım stres yapma bende bu ay regli olunca transfer hazırlığına başlıycaktım gelsin diye istedikçe tes tepiyor söktürücü al canım yada doktora git kontrolünü yapsın mevsim değişiklğinden benim adeti gecikmeler olurdu ama 2 buçuk ay olucak tık yok kırmızılardanKizlar selam Tiroid sorunu olan arkadaslar var mi aranizda. ben kendimde Tiroid den supheleniyorum. Sol taraf kulagim alt kismi agriyor bi de regli olamamakla bunun ilgisi var mi dusunuyorum.
Bilgisi olan cevap verirse sevinirim
canım stres yapma bende bu ay regli olunca transfer hazırlığına başlıycaktım gelsin diye istedikçe tes tepiyor söktürücü al canım yada doktora git kontrolünü yapsın mevsim değişiklğinden benim adeti gecikmeler olurdu ama 2 buçuk ay olucak tık yok kırmızılardan
Sara canım oh cinsiyet belli olmuş maşallah
Kızlar dün kanamam oldu 11.haftamda,Bebek iyi çok şükür ama 5 gün istirahat verdi dr.evde yatıyorum,izin aldım pazartesiye kadar.dua edin lütfen bu kadarla geçmiş olsun.
Kızlar merhaba herkese...Giriyorum, sizlerin yazdıklarınızı okuyorum,moral oluyor , bir şey yazmadan çıkıyordum. ama sanırım artık sinirlerim iyice harap oldu sizinle paylaşmak istedim.
Bizim ilk tüp denememiz okuyanlar bilir.
Opu'dan sonra çok sancım oldu. Orta şiddetli OHSS oldum. Şişitim , bir gece sancıdan ölüyordum o kadar. Transferim olacakken hastaneden aradılar 4.gün, E2 değerimin çok yüksek olduğunu ve doktorun embriyoları dondurmaya karar verip , transferi iptal ettiğini söylediler.çok üzüldüm...ve neden 4. gün??? bir daha ki adetinde gel dedi dr. gittim bu seferde kist oluşmuş yine iptal ....şimdi ikinci adeti bekliyorum..
Kızlar hiç 4.gün dondurulmuş emnriyo transferi yaptıran var mı? Moralim bozuldu çok
Kizlar selam Tiroid sorunu olan arkadaslar var mi aranizda. ben kendimde Tiroid den supheleniyorum. Sol taraf kulagim alt kismi agriyor bi de regli olamamakla bunun ilgisi var mi dusunuyorum.
Bilgisi olan cevap verirse sevinirim
Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip edecek inş. yeterki sen stres yapma genelde kanama oluyor benim ablamda da arkadaştada oldu bir görsen o kadar güzel ve yakışıklılar ki süzme oluyorlar :9Kızlar dün kanamam oldu 11.haftamda,Bebek iyi çok şükür ama 5 gün istirahat verdi dr.evde yatıyorum,izin aldım pazartesiye kadar.dua edin lütfen bu kadarla geçmiş olsun.
Hiç moralini bozma arkadaşım,ne hikayeler okudum ben burda 2 yıldır .onlardan birimde benim,ümitsizlik yok,inanç var,dua var,sabır var.kızlar ben 4.transferi bekliyorum ama 3 gündür moral sıfır tutunmadığını düşünüyorum ve üç gün önce neredeyse bütün iğneleri ve ilaçları kesecektim. sürekli ağlamak istiyorum ve çok uzaklara gitmeyi kimse ne bir sey sorsun istiyorum ne de teselli etsinler. eşimle bile konuşmak istemiyorum
Kızlar dün kanamam oldu 11.haftamda,Bebek iyi çok şükür ama 5 gün istirahat verdi dr.evde yatıyorum,izin aldım pazartesiye kadar.dua edin lütfen bu kadarla geçmiş olsun.
Sağol güzel Arkadaşım. Sizlere her gün her an duaciyim.Ne güzel haber kese06 kutlarım canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı hepimize olsun,çok Mutlu oldum
Canım çok geçmiş olsun devamı gelmesin inşallah. Rabbim bebeğini sana bağışlasın. Allaha emanet olun ikinizde.Kızlar dün kanamam oldu 11.haftamda,Bebek iyi çok şükür ama 5 gün istirahat verdi dr.evde yatıyorum,izin aldım pazartesiye kadar.dua edin lütfen bu kadarla geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?