Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Aldığımız ilaçların yan etkileri hassaslaştırıyor malesef,Rabbim gönlüne ferahlık versin.

Her zaman hayırlısını dilemezmiyiz,belkide hayırlısı bu şekildedir,en azından transfer olabileceksin kalbini ferah tut.

Her zaman hayırlısını dilemezmiyiz,belkide hayırlısı bu şekildedir,en azından transfer olabileceksin kalbini ferah tut.

kesinlikle haklısın her zaman en hayırlısını nasip etsin Allah'ım hepimize. Sadece benim endişem yaşım 41 olduğu için korkuyorum. Her ertelenen zaman hep aleyhime işliyormuşcasına panik yapıtırıyor bana...Allah mubarek Cuma vaktinde hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin,hepimizin gönlüne göre versin inşallah.
Bu arada çok teşekkür ederim sana da :)

sub naptin arkadaşım? Merak ettim seni.
Canim cok tesekkur ederim merak ettigin icin ama maalesef bu ay da regl oldum artik bende herseyi birakmak istiyorum yoruldum benim oglum 15 yaşinda nerdeyse 10 senedir teste cift cizgiyi gormeyi hayal ettim olmadi umudumu kestim desem yalan olur ama hic bisey yapmiyacagim artik zaten kaderimde varsa bir gun olucaktir ama 4444 tefriciye salavatini okuyorum Allahtan hayirlisini istiyorum elimden baska bisey gelmiyor artik sen mucizeni yakaladin kiymetini bil arkadasim saglikli sihhatli bir sekilde kucagina alirsin insallah gebelik gelismelerini yaz canim merak ederim cok opuyorum sizi

Selam kızlar

Bugün kalp atışı için gittik, maşallah hersey yolunda
umarım sonuna kadar bu şekilde devam ederiz

Kendinize iyi bakin. Umudunuzu kaybetmeyin lutfennnn lutfennnn
allahım bu ne kadar güzel bir haber
sağlıklada kucagına alıasalıas ...umudunuzu kaybetmeyin ASLA PES ETMEYİNN İNANIN,ÇOK İSTEYİN ALLAH NASİP EDİYORR

Ta
Tatlim canini sıkma biraz oluruna birak.ben 43yasindayim .uc dogal hamilelik ve dusuk yasadim sonra tup bebek denedim tutmadi.arkasindan son sansin demiskerdi bir ke daha dogal hamile kaldım. Ama kalp atimi olmadi arkasindan allahim banadogal yolla nasip et diye duaya baskadim kendimi rahatlattim bir aktaea cay ve macun onerilerine girw kullandim kendiliginden hamilelik oldu cok sukur 14haftalik. Insaallah tutar ama tutmazsa uzulme hayirli evlat olsun biraz gec olsun önemli degil .tup bebek sonrasi kebdiliginden hamike kakan cok sakin moralini bozma bu bir imtihan vecsabada nasip olacajk inşaallah

hepinizden Allah razı olsun burda herkes birbirine moral oluyor ne güzel.bende ufak değilim bu arada 42 içindeyim ve yarın test günüm hayırlısı artık dualarınzı eksik etmeyin .Rabbim çocukisteyen herkese nasip etsin inş.

Test yaptirdinmi arkadasim insallah pozitif sonuc almissindir...

canım ankwrada ulusta ulus carsisinda istanbul baharat mustafa kırıcı amca ya gitsene macun ve caylari var tup bebek bile yaptiracaksan onun onerilrrini yap oyle dene ben hamileyim hala kullaniyorum macunu

Kizlar selam.Bahçecide tedavi olan arkadaslar ben transfer yaptircam kismetse.Bugun regli oldum baba verdik leri chart var coraspin ve estrofem kullanis gunleri.Regli olduktan kac gun sonra sizi gormek istiyolar.Bir de regli nin kacinci gunu ilaclari almaya basliyim?

Insallah Allah kucagina almayi da nasip etsin hayirli evlat olsun insallah.Tiroid in belirtileri neydi?

Insallah Allah kucagina almayi da nasip etsin hayirli evlat olsun insallah.Tiroid in belirtileri neydi?

Amin canım darısı sana olsun inşallah

Troit belirtisi olarak ben aşırı kiloluyum tırnaklarım gec uzamaya başlamıştı sncak ben troit hastası değilim cunku deferletim normal referans aralığında ancak tüp bebek tedavisinde TSH degerinin 2.5 un altında olması gerekiyor bu yuzden ilac kullanarak degerimi düşürdük birde arkadaşım nolur d vitaminine baktırin bu deger cok onemli Bebek konusunda ihmal etmeyin

40 üstü güzeller 4.deneme bahcecide opu yapildi ve 4 adet 5.gun embriyosu donduruldu kapsamlai kromozom analizine gidicek insallah biopsiler alindi,bu sekilde saglikli gebelik yasyan varmi bilgilendiriseniz sevinirim guzel bir pazar olssun:)

Allah yavrunu size bağışlasın.Allaha emanet olun.

Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah canı gönülden tebrik ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…