- Konu Sahibi akideciknane
-
- #46.381
Âmin inşallah,Allah razı olsun,güzel gözlü kızımı seni öpüyorum.Sağol güzel Arkadaşım. Sizlere her gün her an duaciyim.
Âmin inşallah olur tez vakitte,Allah razı olsun kalbi yaralı kişilerin duası kabul olurmuş çok sağol tatlım seni ve kuzunu öpüyorum.Sağol canım darısı sana olsun tez vakitte inşallah
Aldığımız ilaçların yan etkileri hassaslaştırıyor malesef,Rabbim gönlüne ferahlık versin.kızlar ben 4.transferi bekliyorum ama 3 gündür moral sıfır tutunmadığını düşünüyorum ve üç gün önce neredeyse bütün iğneleri ve ilaçları kesecektim. sürekli ağlamak istiyorum ve çok uzaklara gitmeyi kimse ne bir sey sorsun istiyorum ne de teselli etsinler. eşimle bile konuşmak istemiyorum
Geçmiş olsun,dualarım seninle.Kızlar dün kanamam oldu 11.haftamda,Bebek iyi çok şükür ama 5 gün istirahat verdi dr.evde yatıyorum,izin aldım pazartesiye kadar.dua edin lütfen bu kadarla geçmiş olsun.
Her zaman hayırlısını dilemezmiyiz,belkide hayırlısı bu şekildedir,en azından transfer olabileceksin kalbini ferah tut.Kızlar merhaba herkese...Giriyorum, sizlerin yazdıklarınızı okuyorum,moral oluyor , bir şey yazmadan çıkıyordum. ama sanırım artık sinirlerim iyice harap oldu sizinle paylaşmak istedim.
Bizim ilk tüp denememiz okuyanlar bilir.
Opu'dan sonra çok sancım oldu. Orta şiddetli OHSS oldum. Şişitim , bir gece sancıdan ölüyordum o kadar. Transferim olacakken hastaneden aradılar 4.gün, E2 değerimin çok yüksek olduğunu ve doktorun embriyoları dondurmaya karar verip , transferi iptal ettiğini söylediler.çok üzüldüm...ve neden 4. gün??? bir daha ki adetinde gel dedi dr. gittim bu seferde kist oluşmuş yine iptal ....şimdi ikinci adeti bekliyorum..
Kızlar hiç 4.gün dondurulmuş emnriyo transferi yaptıran var mı? Moralim bozuldu çok
Her zaman hayırlısını dilemezmiyiz,belkide hayırlısı bu şekildedir,en azından transfer olabileceksin kalbini ferah tut.
Canim cok tesekkur ederim merak ettigin icin ama maalesef bu ay da regl oldum artik bende herseyi birakmak istiyorum yoruldum benim oglum 15 yaşinda nerdeyse 10 senedir teste cift cizgiyi gormeyi hayal ettim olmadi umudumu kestim desem yalan olur ama hic bisey yapmiyacagim artik zaten kaderimde varsa bir gun olucaktir ama 4444 tefriciye salavatini okuyorum Allahtan hayirlisini istiyorum elimden baska bisey gelmiyor artik sen mucizeni yakaladin kiymetini bil arkadasim saglikli sihhatli bir sekilde kucagina alirsin insallah gebelik gelismelerini yaz canim merak ederim cok opuyorum sizisub naptin arkadaşım? Merak ettim seni.
allahım bu ne kadar güzel bir haberSelam kızlar
Bugün kalp atışı için gittik, maşallah hersey yolunda
umarım sonuna kadar bu şekilde devam ederiz
Kendinize iyi bakin. Umudunuzu kaybetmeyin lutfennnn lutfennnn
Tatlim canini sıkma biraz oluruna birak.ben 43yasindayim .uc dogal hamilelik ve dusuk yasadim sonra tup bebek denedim tutmadi.arkasindan son sansin demiskerdi bir ke daha dogal hamile kaldım. Ama kalp atimi olmadi arkasindan allahim banadogal yolla nasip et diye duaya baskadim kendimi rahatlattim bir aktaea cay ve macun onerilerine girw kullandim kendiliginden hamilelik oldu cok sukur 14haftalik. Insaallah tutar ama tutmazsa uzulme hayirli evlat olsun biraz gec olsun önemli degil .tup bebek sonrasi kebdiliginden hamike kakan cok sakin moralini bozma bu bir imtihan vecsabada nasip olacajk inşaallahkızlar ben 4.transferi bekliyorum ama 3 gündür moral sıfır tutunmadığını düşünüyorum ve üç gün önce neredeyse bütün iğneleri ve ilaçları kesecektim. sürekli ağlamak istiyorum ve çok uzaklara gitmeyi kimse ne bir sey sorsun istiyorum ne de teselli etsinler. eşimle bile konuşmak istemiyorum
hepinizden Allah razı olsun burda herkes birbirine moral oluyor ne güzel.bende ufak değilim bu arada 42 içindeyim ve yarın test günüm hayırlısı artık dualarınzı eksik etmeyin .Rabbim çocukisteyen herkese nasip etsin inş.Ta
Tatlim canini sıkma biraz oluruna birak.ben 43yasindayim .uc dogal hamilelik ve dusuk yasadim sonra tup bebek denedim tutmadi.arkasindan son sansin demiskerdi bir ke daha dogal hamile kaldım. Ama kalp atimi olmadi arkasindan allahim banadogal yolla nasip et diye duaya baskadim kendimi rahatlattim bir aktaea cay ve macun onerilerine girw kullandim kendiliginden hamilelik oldu cok sukur 14haftalik. Insaallah tutar ama tutmazsa uzulme hayirli evlat olsun biraz gec olsun önemli degil .tup bebek sonrasi kebdiliginden hamike kakan cok sakin moralini bozma bu bir imtihan vecsabada nasip olacajk inşaallah
hepinizden Allah razı olsun burda herkes birbirine moral oluyor ne güzel.bende ufak değilim bu arada 42 içindeyim ve yarın test günüm hayırlısı artık dualarınzı eksik etmeyin .Rabbim çocukisteyen herkese nasip etsin inş.
canım ankwrada ulusta ulus carsisinda istanbul baharat mustafa kırıcı amca ya gitsene macun ve caylari var tup bebek bile yaptiracaksan onun onerilrrini yap oyle dene ben hamileyim hala kullaniyorum macunuhepinizden Allah razı olsun burda herkes birbirine moral oluyor ne güzel.bende ufak değilim bu arada 42 içindeyim ve yarın test günüm hayırlısı artık dualarınzı eksik etmeyin .Rabbim çocukisteyen herkese nasip etsin inş.
Insallah Allah kucagina almayi da nasip etsin hayirli evlat olsun insallah.Tiroid in belirtileri neydi?Benim troid degerlerim normal sinirlardaydi ancak tup bebek tedavisinde TSH in 2.5 un altinda olmasi gerekli bu yuzden doktora gittim cunku benim TSH Degerim 4.75 lerdeudi ilac tedavidiyle 2.5 un altina dustu ve tedavim başarılı oldu simdi Allahın izniyle bebegimi bekliyorum darısı başına olsun canım sma troidi ihmal etme derim birde nolur D vitaminine baktırın buda tedavinin başarılı olmasında cok buyuk etken
Insallah Allah kucagina almayi da nasip etsin hayirli evlat olsun insallah.Tiroid in belirtileri neydi?
Allah yavrunu size bağışlasın.Allaha emanet olun.Merhabalar,
39 yaşımla aranızdayım..18yaşında oğlum var ve 2.bebeğime 9 haftalık hamileyim.Allahım sağlıkla tamamına erdirsin herkesi beraberinde de beni inşallah
9 haftalık hamileyim..İlk 6haftalıkken dr gittim ve kesem 5haftalık gibiydi,1hafta sonra gittim kese çok fazla büyümemişti yolc sac kesesi belli belirsizdi..Geçen hafta gittim miniğim oluşmuştu ama kalbi minik minik atıyor,dakikada 50(
2doktora birden gittim geçen hafta 2.doktorun aynen söylediğini iletiyorum "Nikah cüzdanınız var mı?" evet var dedim "hmm bu durumda devlet hastaneleri ücretsiz kürtaj yapıyor"dedi..Kürtaj mı olacağım dedim ağlamam daha da hızlanmıştı,evet şu an görünen o dedi...
Umud ederek bebeğime kalması direnmesi için yalvararak tekrar cumartes olmasını bekliyorum
Allahım hepinize sağlık versin
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah canı gönülden tebrik ediyorumKızlar uzun bir aradan sonra Merhaba
Nihayet sizlere en çok hayal ettiğim H A M İ LE Y İ M haberini verebiliyorum
evet kızlar şükürler olsun ki hamleyim
5 0cak 2016 da 2 tane dondurulmuş embriyo transfer edildi kant testi sonucu 11.gün bhcg 292 14 gün 959 17 gün 2841. Olarak çıktı,
bugün de kese ve yolk sac goruldu maşallah
sizlere kalp atışını da duydukları sonra söylemek istemiştim ama biran önce de bilmeniz gerekli diye düşününce U M Ü D U MU ZU TAZELEMEK adına yazmaya karar verdim,
Lutfen Umudunuz yitirmeyin, vazgecmeyin
Allah hepimizin yardimcisi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?