Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Mrb bende doğal yolla üç düşük yaşadım 37 yasinda evlendim o ay hamile kaldım sonrası malum iki kurtaj birde kanamalı düşük 39 yaşındayım şimdi bir de tüp bebek denedim gch yapıldı sağlam Olana transfer edildi ama tutmadı çok umutsuzum yaştan ötürü diyorlar siz neler yaptınız ve Rabbim tamamına erdirsin hamileliginizi

Ben herzamam herşeyde bi hayır olduğuna inanmışımdir. Demek ki hakkında hayırlısı buymuş. Sen biraz kafanı boşaltmaya çalış canım. Sağlıklı beslenmeye devam. Ve duani mutlaka ama mutlaka bitir. Allah kabul etsin inşallah.

Reactions: sub

Hemen anlatayim canim
1-pihtilasma ile ilgili test yaptirdim mthfr 1298 677 heterozigot oldugumu ogrendim bunun icin igne ilac onermiyorlardi .yani kanim pihtilasma ya yatkin. En son gebelikte kan sulandirici igne kullanmama rağmen kalp atimina kadar geldi ve kurtaj oldum. Doktorum u degistirdim doc.dr.cihangir cakici bana gebelikten 3ay once corasprin baskatti. Gebeligi düşündüğüm ay o.4cllexan başlattı ve yumurta takibi yapip beraber olacagimiz günleri söyledi o ay hamile kaldim.
2-sperm dna hasarinin dusuk yaptigini okumustum esime yapilmasini istedim. Tup bebekte bile gözde n kaçıyor. Basarisiz tup bebeklerin sebebinin cogunun bu olduğunu öğrendim. Yeni doktorum bu testi istedi ve esimin hasari yuzde 53 geldi .cogu doktor bilmiyor yada para kazanmak icin onemsemiyorlar. Sperm dna hasari varsa cocuk olmaz olsada gelisemez ve düsük olur
Prof. Dt.kaan aydos hocaya gittik esimle hoca bunun yapabilecegini soylefi.esim sigarayi birakti ve tedavi gordu 4ay.sonra hasar yuzde 7ye düştü. Dokyor artik spermle ilgili bir sorun olmadı gini normal yolla denememizi soyledi ve iki ay sonra hamileydim
3-esim tedavi olurken rahim filmi cektitdim rahimde perde yafa miyom varsa fuduk yapıyor temiz cıktı. Ankarada ulusta ulus carsisinda istanbul baharat mustafa kırıcı amcaya gittim yumurta kalitemi artıracak macun ve caykaridimi verdi .esim tedavi olurken 4ay kafar onlari kullandim ve doktora gittim rahmim ve yumurtalarimi cok iyi buldu .hotmomlarimda cok iyiyfi.9 olan fshim 6.4 olmustu.tavsiye ederim hamileliktede macunu kullaniyorum.
4.herkes ummu subyan muskasi yaptir mami söylüyordu onuda bildik tanidik esimin cocukluk cami hocasina bel ve boyun muskasi yapyidim.hamileligimde cok kotkardim ve dusuk olurdu. Cok korkulu dusler ve uzerime bilmedigim bir seyler başardı. Muskada cok iyi geldi bana .cok dukur 15haftaya girdik.
Canim moralini bozma inşaallah sanada nasip olur.doktorlarin safsatalarina inanma insan her yaşta hamile kalabilir yeter ki allah diledin

Son düzenleme:
canım tebrikler son tedaviyi nerede gördün sana özeldende yazdım ama dönüş yapmadın

merhaba cnm, tedavi gordugum hastanede oldum, daha oncede gecmis yazismalarimda bu topikte ve hastanenin topiginde cok defa bunu yazmistim, sizde oralari takip ediyorsunuz..

Son düzenleme:
Selam kızlar

Bugün kalp atışı için gittik, maşallah hersey yolunda
umarım sonuna kadar bu şekilde devam ederiz

Kendinize iyi bakin. Umudunuzu kaybetmeyin lutfennnn lutfennnn
masallah canim benim cokk guzell.. sagliklii bi dokuz ay gecirmeni dilerim.. pit pit lar hayirli olsun..

Kızlar dün kanamam oldu 11.haftamda,Bebek iyi çok şükür ama 5 gün istirahat verdi dr.evde yatıyorum,izin aldım pazartesiye kadar.dua edin lütfen bu kadarla geçmiş olsun.
dikkat et cnm, doktorun progesteron igne yada fitilini verdi dimi.. aman ilk uc ay tam dolana kadar hic gitme ise..

dikkat et cnm, doktorun progesteron igne yada fitilini verdi dimi.. aman ilk uc ay tam dolana kadar hic gitme ise..
Sagol canım, dün kontrol vardı, bebek gayet iyi dedi dr. Hiçbir sorun görünmüyor kanama alanı yok. Plesanta gayet iyi dedi. Progestan i hap olarak verdi günde 2 kez. Pruluton depot iğne kanama olduğu gün yaptılar okadar. O günde sonrada olmadı şükür. Bugün 12 hafta oldum. Dün 11+6 idi. 3 ay ne zaman doluyo 12+6 damı; bugünde harmony için kan verdim hayırlısıyla güzel gelir inşallah sonuç. Ense baktı dün 1. 8 di. Iyi dedi. 2 li test yaptırmadım harmony yap caz diye

cok guzel cnm masallah sevindim iyi olmana.. test sonucununda guzel cikacagina inaniyorum..

çok sevindim canım gerçekten
inşallah Allahım bizlerede gösterir bugünleri

Canı gönülden tebrik ediyorum ve inanki çok mutlu oldum sizin adınıza. Allah tamamina erdirsin inşallah.Allah ol dediği anda oluyor ötesi değil.Allah herkese nasip etsin bu duyguyu inşallah.

Tesekkur berceste. Ins sira sana da gelmistir canim. Herkese dua ediyorum inanki.
Çok tebrik ediyorum Rabbim tamamına erdirsin bende 39 yaşına girdim 37 yasinda evlendim ve doğal üç düşügum oldu bir kez tüp bebek yaptım tutmadı inanki bana çok umut oldunuz yaşımdan dolayi çok üzülüyorum

Kizlar tesekkur ederim. Darisi basiniza. Mini tüp bebek tedavisi benim ki. Bu konuda topic acmistim. Oraya da bakin isterseniz. Once inanmak ve sabir. Rabbim hayirli sona ulastirir ins hepimizi

aliscim senin adına çoook çoook mutluyum canım... ne kadar harika bir haber... Allah hamileliğini en güzel şekilde doya doya yaşamanı, bebeğini sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah... hamileliğin nasıl geçiyor canım.

sevgi ve dua ile

canım gözü aydın... Allah gönlünün mucizesini verdi çok şükür. Sağlıkla kucağına al inşallah bebeğini... sevgi ve dua ile kal...

Kelebekçim hamileliğin nasıl gidiyor canım... inşallah mucizeni çok rahat bir hamilelikle doya doya yaşarsın... sevgi ve dua ile canım...

canım sana da gözün aydın... pes etmedin maşallah kazandın... Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…