- 8 Eylül 2014
- 1.685
- 1.866
- 208
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #46.481
Canım rabbim seni ve bebişini korusunCanim sagol benn17haftalik oldum.darisi basina.insaallah sanada nasip edecek mevlam.sana söylediğim aktara bir git canım ya ve tahlillerini adetin 3.günü hormaonlarını troid hormonlARIN SEKER tam kan .bana çok iyi geldi hala macunu hamiileliktede kullanıyorum .
Gecmis olsun canim ins bundan sonraki sana simsiki tutunur rabbim ne verirse hayirlisini versinSelam arkadaşlar
Yaklaşık 4 hafta once size hamileyim diye mujdeli haber vermiştim. Maalesef kalp atislari gorunmedi. Haftaya hastaneye gidicem. O zamana kadar düşmezse gebelige son verilecek. Yani demem o ki maalesef hamile kalmakla iş bitmiyor. Vardir Rabbimin bi bildigi. Hayırlısı buymuş demekki.
Ayni benim durumumdasin canim yeni okudum msjini ins bebegin sana simsiki tutunmusturMerhaba arkadaşlar, burda yeniyim. Yurt dışında yaşıyorum. Benim yaşım 42. Burada yani yaşadığım yerde eşim ile bana hiç ümit vermediler sizin çocuğunuz olmaz dediler. Eşimde de sorun vardı bendede. Birde şansımızı türkiyede deneyelim dedik ve ekim 2015 de türkiyede bir tüp bebek denememiz oldu, çünkü türkiyedeki doktorlar bu konuda çok daha ileride. Ama maalesef tutmadı. Akabinde histereskopi oldum ve fazla beklemeden tekrar denedik. Şimdi transferden sonraki 6.günüm. İnşallah busefer tutar. Benim için dua edin kızlar
ilk denemeniz kaçıncı gündü canım ?inşallah şimdi karnındadır bebeğinMerhaba arkadaşlar, burda yeniyim. Yurt dışında yaşıyorum. Benim yaşım 42. Burada yani yaşadığım yerde eşim ile bana hiç ümit vermediler sizin çocuğunuz olmaz dediler. Eşimde de sorun vardı bendede. Birde şansımızı türkiyede deneyelim dedik ve ekim 2015 de türkiyede bir tüp bebek denememiz oldu, çünkü türkiyedeki doktorlar bu konuda çok daha ileride. Ama maalesef tutmadı. Akabinde histereskopi oldum ve fazla beklemeden tekrar denedik. Şimdi transferden sonraki 6.günüm. İnşallah busefer tutar. Benim için dua edin kızlar
arkadaşım bi kere daha dene yaa 8. 10. hatta 20. yi duydum biliyo musun?Arkadaşlar iyi akşamlar uzun süredir takip edemiyorum hem denemelere hem bu sayfaya 10 ay ara verdim 5.tüp bebek denemesinden sonra tamam artık demiştim kızım yaşın 40 oldu psikolojin bozuldu bitti yeter evlat edinmeye başvurdum koruyucu aileye çok yıpranmıştım çok nadir görülen bir uterus anomalim var çünķü Şimdi kurumdan kuzumun gelmesi çok yakın inşallah ve birkez daha denemek istiyorum belki diyorum bu kez olur kardeş kardeş büyürler yaş oldu 41 kilo oldu 80 5 denemenin arkasına 6. Olurmu dersiniz koklayabilirmiyim yavrumu
haydaaa nasıl olur yaaa içeriye ilaçlı su veriliyor yani bunu nasıl yaparAsla gitme ben hamileyken rahim.filmi cektirtti ve dusuk yaptim o adamda hicbisey yok
haydaaa nasıl olur yaaa içeriye ilaçlı su veriliyor yani bunu nasıl yapar
42 yaş önceden çok gibi geliyor dü peh 40 geldik 38 deyim hamile kalmak istiyorum ama kafam bulanık olur mu olmaz mı bilmiyorum olan varsa yazsa ne iyi olurKizlar akideniz donduu kendi sayfasinda hadi gelin hepinizi bekliyorum.uzun zamandir yokdumm biraz gonul kirginligi biraaz hayata kuskunluk biraz umutsuzlu be bebeksiz mutsuzluk ben tedaavi istemedim bir muddet oldumu yas 42 simdi gidcegim bir istanbula ver elini son sanssss
rabbim hepinizi benim gibi cok cok cok supriz bir sekilde ve hiiic beklemezken guldursun insallah
Kizlar slm.progestan ignesini kalçadan vuran arkadaslara bir sorum var.ben ignemi burda eczaneye yaptiriyorum.Ancak simdi yurtdisinda yasadigim için orda yaptirmam cok zor.Acaba bunu kendine yapan yaptiran varmi zor mu esim yapabilirmi?yardimci olursaniz sevinirim.
o iğne çok yağlı bi iğne canım bilen birinin vurması gerekli yanlış kasa vurulursa sakatlık bile yapabiliyormuş, banada bunu doktor demişti.. progestan vajinal tablete geç hiç farkı yok.. bende transferden sonra illaki progestan iğne diye tutturmuştum doktorum tabletle iğnenin hiç farkı yok dedi 6 aydır vajinal tablet kullanıyorum.. transferin olmuş sanırım hayırlı olsun cnm güzel haberlerin gelsin..
Gözün aydın canım. Sağlıkla sevgiyle büyütün. Çok şeker maşallah. Bu küçük hallerini özlüyor insan.rabbim hepinizi benim gibi cok cok cok supriz bir sekilde ve hiiic beklemezken guldursun insallah
Gözünüz aydın Can'ım,güzel günlerde büyütün inşallah...tebrikler
Maşallah canım Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin bahtı açık ömrü bereketli olsun inşallah
Merhaba, ben 5. Gün dondurulmuş embriyoyla hamile kaldım. Şu an oğlum 6,5 aylık. Dondurulmuş transferi vucüdü dinlendirmek adına kullanılıyor. Ben de işe yaradı. Umarım sizde de yarar.Sizin hamilelliğiniz nasıl gerçekleşti? Dondurulmuşlarla mı? Kaçıncı gün embriyosu ? Paylaşırsanız, bize de umut olursanız çok sevinirim..
Selam Canım ben biraz zor günler geçirdim ama iyiyim şimdi çok şükür,harmony yaptırdım bende oda düşük risk çıktı çok şükür,şuanda 14 haftalığım ,dün kontrolüm vardı ama öğrenemedim bacakları kapamış bizimki,isimleri belli bakalım kızım gelecek erkek mi merak etmeye başladım bende,sen nasılsın,Ali Nasıl?
Ensu Selam canım.Uzun zamandır buraya gelmiyordum.Hamile olduğunu gördüm çok sevindim.Allah tamamına erdisin.o iğne çok yağlı bi iğne canım bilen birinin vurması gerekli yanlış kasa vurulursa sakatlık bile yapabiliyormuş, banada bunu doktor demişti.. progestan vajinal tablete geç hiç farkı yok.. bende transferden sonra illaki progestan iğne diye tutturmuştum doktorum tabletle iğnenin hiç farkı yok dedi 6 aydır vajinal tablet kullanıyorum.. transferin olmuş sanırım hayırlı olsun cnm güzel haberlerin gelsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?