- 19 Haziran 2011
- 1.170
- 1.290
- 208
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #46.461
maşallah ABDULLAH KAYRA YA ÇOOK SEKER ANALI BABALI SAĞLIKLI BÜYÜSÜN VATANINA MILETİNE ANNESİNE BABASINA HAYIRLI EVLAT OLSUN DARISI BAŞIMIZA CANIM..rabbim hepinizi benim gibi cok cok cok supriz bir sekilde ve hiiic beklemezken guldursun insallah
rabbim hepinizi benim gibi cok cok cok supriz bir sekilde ve hiiic beklemezken guldursun insallah
Gözünüz aydın Can'ım,güzel günlerde büyütün inşallah...tebriklercok sukur geldi Abdullah Kayra'miz
rabbim hepinizi benim gibi cok cok cok supriz bir sekilde ve hiiic beklemezken guldursun insallah
Oyyy maaşallah kayramıza çok tadlu teyzesi yesin onurabbim hepinizi benim gibi cok cok cok supriz bir sekilde ve hiiic beklemezken guldursun insallah
Maşallah Abdullah Kayra'ya.rabbim hepinizi benim gibi cok cok cok supriz bir sekilde ve hiiic beklemezken guldursun insallah
Canim sagol benn17haftalik oldum.darisi basina.insaallah sanada nasip edecek mevlam.sana söylediğim aktara bir git canım ya ve tahlillerini adetin 3.günü hormaonlarını troid hormonlARIN SEKER tam kan .bana çok iyi geldi hala macunu hamiileliktede kullanıyorum .Merhabalar eski yeni tüm topik arkadaşlar
Ben umudumu kaybetmedim sadece Allahtan
İlaclarıda bıraktım ohh kafamı dinleyecegim
Sar sar yeni baştan
Özlendiniz ayol arada sohbetlerimiz vardı ne güzel
kuddus kuzum dogurdun mu merak ettim seni rabbim saglıkla kavuştursun
sara_28 Canım arada takip ediyorum havadisler icin iyisindir umarım
Hepinizi kocaman öpüyorum güzel anne adaylarıkese06 taze hamişim
@ensu S sulepelin ve takipteki nice arkadaşlar
Bende işe kaptırdım kendimi napalım hep tedavi olmuyo relax olayım birazda
Maşallah Abdullah Kayra'ya.Allah şansını bahtını açık eylesin. Güle güle büyütün bebeğinizi, analı babalı.
Gözünaydın canım güle güle büyüt oğluşunu darısıda bana ve tüm isteyenlere olsun .rabbim hepinizi benim gibi cok cok cok supriz bir sekilde ve hiiic beklemezken guldursun insallah
Çok teşekkür ederim canım benim. Allahım inşallah seninde yüzünü güldürsün. Hiç üzme kendini ölümden başka herşeyin çaresi vardır. Ben sanada dua edeceğim.Merhaba canim. Ne guzel benim gibi gurbet skntisi ceken biriyle dertlesmek! Bende ayni durumdayim yasim 33. inan o kadar zor gunler geciriyorum ki hem gurbette anadan babadan uzak olmak dertlesek iki cift laf edecek birini bulamamk hem de boyle buyuk bir imtihanla mucadele etmek. Bi cocugm var ck sukur canim gozumun nuru. Ama yalniz kalacak olmasi yuregimi yakiyo inan. Kuzum benim her daim tek basina. Bu gun bana dediki anne kardeim olursa ben yemek edirim dedi. Gozumden yaslar suzuldu. Ve de yalnizlik beni urkutuyo artik. Turkiye ye donus ypmk istyorum biraz ses kalabalik istiyorum. Gurbet beni yipratti bide uzerine boyle dertler de tuz biber oldu. Yorgunum anlayacagin canim benim. Ins senin sonucun pozitif olur ins bizlere umut olursun.
Bayanlar halit firat erdene giden varmi aranizda?
Gecmis olsun canim cok uzuldum hamile oldugunu anlamadimi yada görmedimi muayenedeAsla gitme ben hamileyken rahim.filmi cektirtti ve dusuk yaptim o adamda hicbisey yok
Gecmis olsun canim cok uzuldum hamile oldugunu anlamadimi yada görmedimi muayenede
Canım kelimelerin bittigi yer umarım bir mucize olurSelam arkadaşlar
Yaklaşık 4 hafta once size hamileyim diye mujdeli haber vermiştim. Maalesef kalp atislari gorunmedi. Haftaya hastaneye gidicem. O zamana kadar düşmezse gebelige son verilecek. Yani demem o ki maalesef hamile kalmakla iş bitmiyor. Vardir Rabbimin bi bildigi. Hayırlısı buymuş demekki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?