Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

rabbim hepinizi benim gibi cok cok cok supriz bir sekilde ve hiiic beklemezken guldursun insallah
Oyyy maaşallah kayramıza çok tadlu teyzesi yesin onu
kuzum inşallah rabbim bizede mucizeyi göstersin
daha dün gibi herşey
rabbim analı babalı bide yakında kardeşli mutlulukla taçlandırsın yuvanızı

Canim sagol benn17haftalik oldum.darisi basina.insaallah sanada nasip edecek mevlam.sana söylediğim aktara bir git canım ya ve tahlillerini adetin 3.günü hormaonlarını troid hormonlARIN SEKER tam kan .bana çok iyi geldi hala macunu hamiileliktede kullanıyorum .

Çok teşekkür ederim canım benim. Allahım inşallah seninde yüzünü güldürsün. Hiç üzme kendini ölümden başka herşeyin çaresi vardır. Ben sanada dua edeceğim.

Dondurulmu embriyo mu yoksa taze mi daha basarili ileri yas icin? Bu konuda su anki doktor taze diyor ama baska doktorlarda dondurulmus daha basarili der? Gorusu olan!

Selam arkadaşlar
Yaklaşık 4 hafta once size hamileyim diye mujdeli haber vermiştim. Maalesef kalp atislari gorunmedi. Haftaya hastaneye gidicem. O zamana kadar düşmezse gebelige son verilecek. Yani demem o ki maalesef hamile kalmakla iş bitmiyor. Vardir Rabbimin bi bildigi. Hayırlısı buymuş demekki.

Canım kelimelerin bittigi yer umarım bir mucize olur
Rabbim mucizeni tekrar gösterir
Evet hamile kalmakla yetmiyor en iyi ben bilirim 4 sefer elim boşkaldı
Bende bıraktım rayına herşeyi olacaksa rabbim verir
Kucagındaki bebişine bagîşlasın rabbim seni yuvanı evlatlarını korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…