Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

@ensu
Umarım iyisinizdir güzel anneler:)
Cinsiyetleri belli mi oğlumun arkadaşlarının?

Merhaba canım iyiyim bebisimde iyi teyzesi doktorum 15 haftalikken kesin erkek dedi gecen haftada bakınca bacaklarını acmiyo ama kıza benziyo dedi bende merakla bekliyorum cinsiyetini sağlıklı olsunda önemli olan o aslında

Sen nasılsın Alişimiz nasıl

Herkese Merhabalar...
Cok uzun aradan sonra......

Artık bende hamileyim.....

Diğer tüm hamile olan arkadaslarımıda okudum teker teker cok sevindim.
Hepiniz için hayırlısı olsun.Allah kucagımıza almayı nasip etsin.

Dogumlarını yapmış arkadaşlarım bebeklerinizle saglıkla huzurla ömürler dilerim.

diğer tüm arkadaşlarımın darısı basına...

Merhaba,
tebrik ederim ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
bende Güvenç beyin hastasıyım, senin gibi zor bir hastayım bende
Gaziantep'te yaşıyorum ben tüp bebekle olan 7 yaşında bir oğlum var
2014 de 2.çocuk için tedaviye başladım fakat FSH ımın yükseldiğini öğrendim ve tedaviye başladım 2015 mart ayında ilk tedavimde 450 gonalf kullanmama rağmen sadece 2 yumurtam oluştu ve ikiside döllenmedi, mayıs 2015 de ikinci kez denemek istedim doktorum 4 yumurta gördü yine yüksek dozda ilaç verdi 450-merionel 3 yumurta toplandı yine döllenme olmadı. Bende bahçeciye gitmeye karar verdim.13 şubatta Güvenç beyle görüştüm.çok ümitli konuşmadı.şimdi ginera kullanıyorum kistlerim varmış rahimi göremiyorum dedi.
sana nasıl bir tedavi uygulandı? Mesajlarından takip ettiğim kadarıyla seninde döllenme sorunun var

Herkese merhaba
ben çok uzun zamandır sayfanızı takip ediyorum fakat aranıza katılmak bugüne kısmetmiş
her sabah galip bu sayfayı kontrol ediyorum. Beni anlayan benim anladığım insanların mesajlarını okumak bile bana iyi geliyor. özellikle kelebek77 senin mucizeni okudum çok mutlu oldum arkadaşım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. senin mucizenden sonra Güvenç beye karar verdim

Amin çok tesekkur ederim.Darısı tüm kalbim ve dualarimla sizlere olsun.

Bizede hiçbir zaman ümit vermedi canım hep acabalarla çıktık odasından.
Tek bildiğimiz birşey vardı bir gün pisman olmamak için elimizdeki ayirabildigimiz parayı kullanmaktı.
Ve inan bu son hakkımızda paramiz bitti bu 4. Denemede.

Bundan öncekilerden 2 denemede hiç döllenme olmadı.tam.bir husrandi.
3.denemede 12 yumurtadan sadece 2 dollendi ama orta kalite 2.gün donduruldu bir sonraki ay transfer oldu.tabiki tutmadı.

Dediğim gibi belkide alacağımız sonuç belliydi ama elimizdeki para bitsin elimizden geleni yaptık diyelim diye bu son tedaviye başladık.

Bizim yumurtadan mi spermden mi anlaşılamadı.
Tansel beyle de bir gorusun dedi Guvenc Bey.
Bir suru test eşime 3 ay kesinlikle deneme yapılmasını istemedi Tansel bey
3 aylık bir ilaç tedavisi verdi.
Ve 3 ay sonra yumurtaliktanda sperm cekucem dedi.

3 ay sonra ben tedaviye başladım benden yumurta toplanırken eşime operasyon yapıldı sperm çekildi.bana uygulanan tedavi standarttır senin ki kadar yüksek değildi 150 gonal f merional 1 toz 1 şuydu klomen vardı.
Guvenc Bey bu işlemin bile belkude ise yaramayacağını hazırlıklı olmamızı istedi.
Genelde hep 12 yumurta toplanıyor benden.
8 taneye işlem yaptılar
Hepsini de çektikleri spermle döllediler
6 tanesini dollendi
3. Güne gelip doldurdular.
Bir mucizeydi bizim için ilk defa bu aşamaya gelinebildi.
5 tanesi yaşadı 2 si transfer edildi.
3 tane donduruldu hayatımda ilk defa kalan yumurtam var.
Galiba bizim sperm kaynaklı ydi
Ya da Allah ol dedi bilmiyorum.
Biraz uzun yazdım ama

Kızlar herkese merhaba,hayırlı güzel haftalar olsun inşallah.
Ben dondurulmuşlarla tedaviye başladım. Bana sadece estrofem verdi. Ama buradaki arkadaşlardan , estrofem dışında bantlar,iğneler ..vs. duydum,okudum.
Sağolsun doktorumda konuşmayı sevmeyen bir doktor olduğu için merak ediyorum bilen varsa beni bilgilendirir mi? Neden sadece estrofem vermiş olabilir?

Hayırlı olsun canım sonu güzel bebekli olsun.
İlk estrifemle başlanıyor transfer tedavisine banada böyle oldu 12 sonra falan gene gideceksin o zaman ekleme yapacak bana öyle oldu diyebilirim.

çok teşekkür ederim cevapladığın için
Allah hepimizin yüzünü güldürsün
Hep dua ediyorum Allahım önce olmayanlara ver diye
bende oğlum tek kalmasın öldüğümde destek olacağı bir kardeşi olsun istiyorum
Tek çocuk garib olur diyolar ya gerçekten öyle oluyormuş
bir kez hamilelik yaşadığım için Güvenç bey daha kolay olur dedi hamileliğin
döllenme gerçekleşirse

Maşallah senin yumurta sayın gayet iyi
bende en fazla 5 folikül görüldü 2 senedir
yüksek dozda ilaca cevap vermiyor benim yumurtalarım
senin standart tüp bebek yöntemimi uygulandı yani mini,naturel falan değilmi?

Mucizen ep yanında olsun arkadaşım
çok güzel bişey
umarım tekrar yaşarım bu duyguyu

Ben tesekkur ederim ne demek.
Bende öyle düşünüyorum daha kolay hamile kalabilirdin bence.
İnsh kardeşi olur oğlunun.

Maşallah senin yumurta sayın gayet iyi
bende en fazla 5 folikül görüldü 2 senedir
yüksek dozda ilaca cevap vermiyor benim yumurtalarım
senin standart tüp bebek yöntemimi uygulandı yani mini,naturel falan değilmi?

Tam bilemeden hep gonal f 150 merional 1 toz 1 su ve klomen kullandım.
Bunlarla toplandı.Esinde durum nasıl?

Mucizen ep yanında olsun arkadaşım
çok güzel bişey
umarım tekrar yaşarım bu duyguyu

Çok tesekkur ederim insh benimle olur.
Dilerim tekrar sende yaşarsınız bu duyguyu.
İncir kurunu denedin mi?
Ben bu beklediğimiz 3 ayda bunu çok her gün yapmasamda yaptım alakalı bilmiyorum ama yapmakta zarar yok.
Lezzetlide.

Aslında çok şey denedim arı sütü bal polen propolis, tarçın çörek otu bal,soğan kürü,hayıt tohumu aslanpençesi,bir incir kürü yapmadım tam anlamıyla inciri severim öyle yedim kaynatıp içmedim belli bir sürede
şimdi yapsam ginera kullanmaya başladım ya ters bir etkisi olmasın
sonuçta doğum kontrol hapı yumurtlamayı engellemek için verildi

ayyy cnm sen hamilesinnnnnnn çok sevindim tesadüfen gördüm yazılarını.uzun zamandır görmüyodumda seni..
şaşırdımmmmm cokk mutlu oldumm cnm gözünüz aydın ALLah kucagın almayıda nasip etsin..canımm..inşallah hersey çok güzel ilerlerr..

Masallh canim yaa. Ne guzel boyle haberler okumak insanin moralini duzeltiyor. Gozunaydin

Evet olabilir canım hatırlaması bende kullandım ondan ama o dönemde içtim mi bilmiyorum yanlış yönlendirmeyi seni.
Ama insh olucak iyi düşünelim iyi olsun.

Ay canım arkadaşım :)
Naz nasıl? Sen nasılsin ?
Evet çok uzun zaman oldu
Biliyorsun babamın hastalığı kaybı annemin hastalıkları hem kanser hem diğer rahatsızlıklar arada ise girdim çıktim.
Bir suru şey ama sonu böyle bakalım.
Çok sağol....
Nazi op ne kadar oldu ya 3 yas olmuştur mutlaka.

Masallh canim yaa. Ne guzel boyle haberler okumak insanin moralini duzeltiyor. Gozunaydin

Çok tesekkur ederim.
Başkalarini okuyunca bende umutlenip mutlu olurdum.
Tam durumunuzu bilmiyorum ama sizede vuracaktır bu mucize yakındır

Biz iyiyizcnm.şükür kızımla yoğun geciyo günler..kardeşi için martta basliycaz tedaviye inşallah.2 Yaş 2 aylık oldu teyzesi büyüdü maaşallah..öperim cnm Sagol
Biliyorum cnm sende epey sıkıntılar yaşadın ama sonu maaşallah güzel oldu gercekten cokkk sevindim..sağ sağlim gelsin minnak inşallah

Günaydın canım
Eşimin sperm hareket sorunu var zaten oğluma hamile kalmadan önce sorun bende yoktu eşimden kaynaklanıyodu o yüzden tüp bebek yaptırmak zorunda kaldık çok şükür 2.denemede tuttu. o zaman 30 yaşındaydım 20 yumurta toplanmış
şimdi 39 yaşındayım...Güvenç bey çok şaşırırdı nasıl bu kadar düşüş olmuş dedi.o zamanki yumurta rezervin olsa çok kolay dedi.
Eşimde ileri hareketli sperm sayısı çok düşük.Güvenç beyin dediğine göre çok büyük bir problem değil diyor

Oy maşallah bende iyice buyutmusum 3 yas diyerek :)
Anam demek kardeş gelecek Naz a çok sevindim canım.
İnsh hayırli sonuçlar olsun.Umutta mi devam edeceksin?

Merhaba canım,
Evet düşüş olmuş ama her ay farklı yumurta toplanabilir çok bilmislik etmek istemem ama gene de urulogla da gorusme bizden yanayım.kusura bakma akıl vermek değil.sadece yasanmisliklar adına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…