Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Merhabalar eski yeni tüm topik arkadaşlar
Ben umudumu kaybetmedim sadece Allahtan
İlaclarıda bıraktım ohh kafamı dinleyecegim
Sar sar yeni baştan
Özlendiniz ayol arada sohbetlerimiz vardı ne güzel
kuddus kuzum dogurdun mu merak ettim seni rabbim saglıkla kavuştursun
sara_28 Canım arada takip ediyorum havadisler icin iyisindir umarım
Hepinizi kocaman öpüyorum güzel anne adayları kese06 taze hamişim
ensu S sulepelin ve takipteki nice arkadaşlar
Bende işe kaptırdım kendimi napalım hep tedavi olmuyo relax olayım birazda

Arkadaşlar iyi akşamlar uzun süredir takip edemiyorum hem denemelere hem bu sayfaya 10 ay ara verdim 5.tüp bebek denemesinden sonra tamam artık demiştim kızım yaşın 40 oldu psikolojin bozuldu bitti yeter evlat edinmeye başvurdum koruyucu aileye çok yıpranmıştım çok nadir görülen bir uterus anomalim var çünķü Şimdi kurumdan kuzumun gelmesi çok yakın inşallah ve birkez daha denemek istiyorum belki diyorum bu kez olur kardeş kardeş büyürler yaş oldu 41 kilo oldu 80 5 denemenin arkasına 6. Olurmu dersiniz koklayabilirmiyim yavrumu

Sagol canim gulumsettin beni. Ilk doktorun soledikleri bunlar. Moralimi cok bozmustu. Bide bole agzini gozunu mayistirarak soledi. Hatta baska bi yere gidin dedi. Baska bi dok bulduk o biraza dha umutlu konustu. Ben yurt disindayim canim keske orda olsam kac defa gerekiyosa denerim. Hem tr de fiyatlarda ck uygun. Ama gel gorki yazdan yaz geliyorum. Yine maadiyati denklestirrsek oraay geldgmde de deneyecegim. Maalesef burada hemen butun kliniklerin amh siniri var canim. 1 in altindaki degerle hasta kabul eden ck az yer var. Benim de guvendigim bi folikul sayisi var allah utandirmasin. Dualarini bekliyorum. Sizlere de en incten dualrimi yolluyorum

Rabbim yardimciniz olsun. Imtihan dunyasi ama bizimki en zor imtihanlardan. Her iki durumdada allah yuzunuze gulsun ins. Hem yuvadan aldihiniz bi bebeginiz olur hemde kendi bebeginiz olur ins. Kismet bu belli mi olur bi bakarsiniz bir anda iki cocuklu olmussunuz. Maddi imkaniniz ve psikolojik gucunuz varsa deneyin derim ben bir kere daha

İnşallah arkadaşım inşallah hepimiz evlatlarımıza kavuşuruz maddi manevi hazırlanıyorum yuvadan kuzum gelsin hele ona biraz vakit ayırayım düşünüyorum o zaman ama 6.deneme bu kadar çok deneyip başarılı olan evladına kavuşan varmı Nasip

Merhaba canım, bende yurt dışında yaşıyorum. Banada hiç ümit vermediler. Bizde eşimle beraber Türkiyede denedik şansımızı. İlki negatifti. İkinci denemeyi yaptık beklemedeyiz hayırlısı bakalım. Benim yaşım 42. Hiç üzülme moralini bozma. İmkanın olduğu sürece denemeye devam et. İnşallah allah yüzünü güldürür kardeşim

Ins canim yaa. Ins gonlunden gecen hakkinda hayirli olur.

Merhaba canim. Ne guzel benim gibi gurbet skntisi ceken biriyle dertlesmek! Bende ayni durumdayim yasim 33. inan o kadar zor gunler geciriyorum ki hem gurbette anadan babadan uzak olmak dertlesek iki cift laf edecek birini bulamamk hem de boyle buyuk bir imtihanla mucadele etmek. Bi cocugm var ck sukur canim gozumun nuru. Ama yalniz kalacak olmasi yuregimi yakiyo inan. Kuzum benim her daim tek basina. Bu gun bana dediki anne kardeim olursa ben yemek edirim dedi. Gozumden yaslar suzuldu. Ve de yalnizlik beni urkutuyo artik. Turkiye ye donus ypmk istyorum biraz ses kalabalik istiyorum. Gurbet beni yipratti bide uzerine boyle dertler de tuz biber oldu. Yorgunum anlayacagin canim benim. Ins senin sonucun pozitif olur ins bizlere umut olursun.

Insallah guzel olacak,Istanbulda iki uc klinik var,onlardan biriyle dene mutlaka,Izmirde de cok iyi bir yer okuyorum buradan,guzel olacak bence,sabir sadece

Gurbet heryerde gurbettir arkadaşim,türkiyede olsanda ailenden uzak bir şehirde yaşamakta gurbettir,hem ayrica bu kadar kedere ne.gerek var,rabbim sana annelik duygusunu tattirmiş,maşallah şanslisin,rabbim bundan sonrasindaxa gönlunden geceni versin inşallah.
.

yüksek dozun yan etkile
Ben 2.tüp denememi orda yapmiştim dilek hnmda negatif,yüksek dozda ignelerle şimdiki tedavide o dozun yarisiyla daha çok yumurta elde edildi,transfer aşamasinda beklemedeyiz,allah yarximciniz olsun bu yolda inşallah..
ri oldu mu acaba.cevabın için teşekkürler.

cok sukur geldi Abdullah Kayra'miz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…