Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Çok teşekkür ederim. Böylesi ameliyatlar sonrası gebelik haberleri olması çok güzel. Sağlıklı ve güzel bir hamilelik geçirmenizi ve bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim.

Günaydın kızlar.bugün nslsınız.benimde yarın transfer günü.5 yumoşun 4 ü döllenmiş.2 sini koycaklar sanırım allahtan bi mani olmazsa.2 gündür rapor aldım işe gitmedim.göğüslerim acaip şişti.gece dönemedim yatakta.bu normal mi acaba

Tedavin hayırlı olsun inan sonrasındada şişlik olur normal şeyler yüz üstü yatma sag tarafına yat
Birde sütyen tak akşam olmasad gündüzleri karında şişlikte normal bol su iç arkadasim umarım hayırlısıyla bebiş gelir

canım bizim sperm var 20 bin 16 bin 3-5 milyon çıkıyor. Ya asıl sorun yumurtamın kötü ve az olması. havuz sistemini doktorum embriyon dondurulacak kadar kaliteli olmuyor dedi ve o sebepten önermedi.. ayy yoruldum ya.ne mutlu sana

tedavileri yaklaşık 1 er yıl arayla oldum 3 tedavi oldu. hepsi birbirinden kötü. o dediğin şeyleri çoğunu denedim hiç fayda etmedi. :)

hadi gözün aydın inşallah ikisi birarada olur :)) göğüs ağrısı normaldir canım

Arkadaşlar merhaba,
Yumurta rezervimde sıkıntılar var ve amh 1'in altında. 5 tüp bebek denemem var. Olumsuz. Kötü bir örneğim. Benzer sorunlarla Bülent Tırış'a giden var mı. Fikir verebilir misiniz.

alınan hormonlardan canım, bol bol su iç , hareketsiz kalmamaya çalış .. inşallah herşey yolunda gider..

Günaydın kızlar.dün transferim sorunsuz gerçekleşti şükür.2 tane 3.gün emb.su konuldu.gece kasık ve göğüs ağrım oldu çok.hadi bunu geçtim doğal süreç diyorumda o iğne neydi öyle kızlar yaa.eminim transferden sonra sizede yapılmiştır.4 günde bir yapılacakmış.3 tene kaldı.ama kalçamın ağrısından o tarafıma yatamadım hatta dönemedim bile.anaaam ne yapıcaz kızlar böyle.sizler ne yaptınız.

Canım hayırlı uğurlu olsun inşallah pozitifi görürsün, ben ilk transferimi olduğum drum iğne vermişti 10 gün boyunca yapılmıştı , 2.ci dr. da iğne vermedi her dr.un protokolü farklı oluyor.Ama 4 günde bir verilen iğne olmamıştı, ne iğnesi acaba?

hiç bilmiyorum canım kan sulandırıcı falan mı acaba

Günaydın kızlar.bugün nslsınız.benim bel ve kasık ağrım çok.gece hiç uyuyamadım.dönemedim bile.bi ara karnımda şiddetli bi seğirme oldu bebişlerimin yaşadığını hissediyorum.hemen eşimi uyandırdım.canım benim oda bir sevindi ki hem uykulu hem sevinçli allah hepimizin yüzünü güldürsün.

Amin inşallah

Kızlar bişi sormak istiyorum.benden çarşamba ğünü toplanan yumurtalar c.tesi transfer edildi.kaçıncı günü embriyosu sahılıyor.3 mü 4 mü.toplandığı günü sayıyormuyuz.

Kızlar bişi sormak istiyorum.benden çarşamba ğünü toplanan yumurtalar c.tesi transfer edildi.kaçıncı günü embriyosu sahılıyor.3 mü 4 mü.toplandığı günü sayıyormuyuz.

3.gün embriyosu canım. ilk günü saymayacakmışız.benim de 3 yumurta toplandı salı günü. dün aradılar ikisi döllenmiş. buna bile şükür dedim.çünkü geçen tedavimde anormal döllenme olmuştu iki yumurtada da..bakalım yarın gelişimi ile ilgili arayacaklar. inşallah 5.güne gider.kısmet tabi sonra tutunması var falan. Rabbim hepimize nasip etsin

histereskopi yaptiran arkadaslar ben yaptirmak istiyorum acaba fiyatlarla ilgili bir bilginiz varmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…