- 29 Ekim 2015
- 106
- 140
- 23
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #46.601
Çok teşekkür ederim. Böylesi ameliyatlar sonrası gebelik haberleri olması çok güzel. Sağlıklı ve güzel bir hamilelik geçirmenizi ve bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim.Selam. Bende de myom vardi. Acik ameliyat oldum. 1 derken ameliyatta iki kucuk daha gorulfu ve alindi. Myomlarin bulundugu yere gore gebelige engel durumu degisiyor. Benimki intramual myom imis ve engelmis . O yuzden ameliyat olfum. Bazi arkadaslar ise ameliyat olmadilar gerek gorulmedi.
Su an 12 haftalik hamileyim. Insallah kucagimiza saglikla almak nasip olur
Ditecegim su ki bir kac dr dan fikir alin. Yolunuz acik olsun
Tedavin hayırlı olsun inan sonrasındada şişlik olur normal şeyler yüz üstü yatma sag tarafına yatGünaydın kızlar.bugün nslsınız.benimde yarın transfer günü.5 yumoşun 4 ü döllenmiş.2 sini koycaklar sanırım allahtan bi mani olmazsa.2 gündür rapor aldım işe gitmedim.göğüslerim acaip şişti.gece dönemedim yatakta.bu normal mi acaba
Yok yok öyle deme
Bak bizim asil sorun o gibi oldu.
Varikosel ameliyattır oldu esim faydası olmadı.
Sana havuz sistemi yapılır teker teker toplanır olur ana iyi dollenede spermde çok önemli.
3 ay bir ilaç tedavisi ve yumurtaliktanda sperm çekilmesiyle son aşamaya ulaştık.
Akıl vermek olmasın ama tecrübeyle sabit
Yaşadığım için bir urologla mutlaka gorusun derim.
Art ardami oldu tedavilerin arkadasim,bende 41 yasindayim 4 embriyom blast oldu ama cgh tarama yapildu ve saglikli gelmedi,daha oncede 3 dusuk yaptim,3 tup,yumurta kalitesi icin yaptiklariniz varmi acaba farkli kullandiginiz kürler filan,ben omega3,ari sutu bal polen,qenzimq10,elevit kullanmistim...
Günaydın kızlar.bugün nslsınız.benimde yarın transfer günü.5 yumoşun 4 ü döllenmiş.2 sini koycaklar sanırım allahtan bi mani olmazsa.2 gündür rapor aldım işe gitmedim.göğüslerim acaip şişti.gece dönemedim yatakta.bu normal mi acaba
Günaydın kızlar.bugün nslsınız.benimde yarın transfer günü.5 yumoşun 4 ü döllenmiş.2 sini koycaklar sanırım allahtan bi mani olmazsa.2 gündür rapor aldım işe gitmedim.göğüslerim acaip şişti.gece dönemedim yatakta.bu normal mi acaba
Günaydın kızlar.dün transferim sorunsuz gerçekleşti şükür.2 tane 3.gün emb.su konuldu.gece kasık ve göğüs ağrım oldu çok.hadi bunu geçtim doğal süreç diyorumda o iğne neydi öyle kızlar yaa.eminim transferden sonra sizede yapılmiştır.4 günde bir yapılacakmış.3 tene kaldı.ama kalçamın ağrısından o tarafıma yatamadım hatta dönemedim bile.anaaam ne yapıcaz kızlar böyle.sizler ne yaptınız.
hiç bilmiyorum canım kan sulandırıcı falan mı acabaCanım hayırlı uğurlu olsun inşallah pozitifi görürsün, ben ilk transferimi olduğum drum iğne vermişti 10 gün boyunca yapılmıştı , 2.ci dr. da iğne vermedi her dr.un protokolü farklı oluyor.Ama 4 günde bir verilen iğne olmamıştı, ne iğnesi acaba?
hiç bilmiyorum canım kan sulandırıcı falan mı acaba
Amin inşallahGünaydın kızlar.bugün nslsınız.benim bel ve kasık ağrım çok.gece hiç uyuyamadım.dönemedim bile.bi ara karnımda şiddetli bi seğirme oldu bebişlerimin yaşadığını hissediyorum.hemen eşimi uyandırdım.canım benim oda bir sevindi ki hem uykulu hem sevinçli allah hepimizin yüzünü güldürsün.
Kızlar benim karnım çok şiş yaa dr u aradım normal dedi.sizde böyle olan var mı.gaz var gibi sanki ama yok
Nerelerdesin ,görünmüyorsun merak ettimKızKELEBEK0908 nasılsın
Kızlar bişi sormak istiyorum.benden çarşamba ğünü toplanan yumurtalar c.tesi transfer edildi.kaçıncı günü embriyosu sahılıyor.3 mü 4 mü.toplandığı günü sayıyormuyuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?