- 20 Nisan 2013
- 4.621
- 2.345
- 248
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #46.841
Canim ben 10 gün idrarda yapmıştım test negatifti. 14. Gün kanda pozitifti. Inşallah pozitif pozitif sonuçlar gelicekkızlar sevinmek için çokmu erken acaba çarşamba genopepety yapmıştım onun etkisimidir acaba ben idrarda ikinci çizgiyi gördüm ..25nisan transfer oldum 28 genopepty yaptım..tutsada idrarda çıkması erkenmi bir akıl verin canlarr..
sen genopepty yapmışmıydın canım yada transfer sonrası çatlatma iğnesi vermişmiydi doktorun yapman içinCanim ben 10 gün idrarda yapmıştım test negatifti. 14. Gün kanda pozitifti. Inşallah pozitif pozitif sonuçlar gelicek
sen genopepty yapmışmıydın canım yada transfer sonrası çatlatma iğnesi vermişmiydi doktorun yapman için
kızlar sevinmek için çokmu erken acaba çarşamba genopepety yapmıştım onun etkisimidir acaba ben idrarda ikinci çizgiyi gördüm ..25nisan transfer oldum 28 genopepty yaptım..tutsada idrarda çıkması erkenmi bir akıl verin canlarr..
Bu sayfayi okuyanlardanim, reserve azligi olmasada ben de farkli sebeblerden 2 kez tup bebek denedim, kismet olmadi..sizi eskilerden hatirliyorum...hamile oldugunuzu okudugu da cok sevinmistim, insallah hayirla kuzunuzu kucaginiza alirsinizBu gece hastane yatisim gerceklesti kizlar.. Bebisim 34 haftalik ama 31 haftalik gelisimine sahip ve tansiyonum iki haftadir hep 18 lerde.. Kontrol altinda tutuluyorum her an doguma alinabilirim..
Allah kismet ederse oglusumun adi " Cem Baris " olacak teyzeleri.. Cem esimle ortak kararimiz Baris'da esimin ismi, esime olan sevgimden dolayi oglusumdada bu ismi istedim..
3 yildir bu sayfada cok sey paylastik kizlar, cok zor bi hamilelik gecirdigim icin son donemde giremedim ama hepiniz tek tek aklimdasiniz.. Allahim hepimizin gonlunden gecen en guzel dilekleri versin..
12. tup bebek tedavimde oglusuma hamile kaldim, sizlerde pes etmeyin Rabbim mutlaka bi kapi aciyor..
hepinizi seviyorum, bana sans " Cem Baris " oglusumada saglik dileyin..
sevgiyle kalin..
Ensu bu ay tam 1 yıl oldu tüp bebek maceram başlayalı, aylardır sizi okuyorum, pes etmediniz kazandınız. Darısı sıradakilerin başına. Allah sağlıkla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Bu gece hastane yatisim gerceklesti kizlar.. Bebisim 34 haftalik ama 31 haftalik gelisimine sahip ve tansiyonum iki haftadir hep 18 lerde.. Kontrol altinda tutuluyorum her an doguma alinabilirim..
Allah kismet ederse oglusumun adi " Cem Baris " olacak teyzeleri.. Cem esimle ortak kararimiz Baris'da esimin ismi, esime olan sevgimden dolayi oglusumdada bu ismi istedim..
3 yildir bu sayfada cok sey paylastik kizlar, cok zor bi hamilelik gecirdigim icin son donemde giremedim ama hepiniz tek tek aklimdasiniz.. Allahim hepimizin gonlunden gecen en guzel dilekleri versin..
12. tup bebek tedavimde oglusuma hamile kaldim, sizlerde pes etmeyin Rabbim mutlaka bi kapi aciyor..
sevgiyle kalin..
ensu ne güzel şekerler bizde bir dilek tuttuk inşaallah bizimki de gerçekleşir bende oğlum olursa hep eşimin ismini koymak isterim ama eşimin adı yusuf yusuflar çok çileli oluyor o yüzden korkuyorum Allahım cem barışınızla birlikte sağlıklı huzurlu bir ömür nasip etsin göz aydınlığınız olsun evladınız bana da dua et bir düşük bir dış gebelik üç tane negatifbunlarda oglusumun cikolatasi ve sekeri teyzeleri.. sizlere ikram ediyor.
transfer sonrası vermedi çatlatma iğnesisen genopepty yapmışmıydın canım yada transfer sonrası çatlatma iğnesi vermişmiydi doktorun yapman için
Bu gece hastane yatisim gerceklesti kizlar.. Bebisim 34 haftalik ama 31 haftalik gelisimine sahip ve tansiyonum iki haftadir hep 18 lerde.. Kontrol altinda tutuluyorum her an doguma alinabilirim..
sevgiyle kalin..[/QUOTE
canım benim tüylerim diken diken oldu,çok duygulandım yazını okuyunca ...dualarım seninle ve Cem Barışla,hayırlısıyla sağlıkla kucağına al inşallah...sana bol bol şans,herikinizede sağlıklar diliyorum,güzel haberlerini bekliyoruz ensucum,-)))
canım benim tüylerim diken diken oldu,çok duygulandım yazını okuyunca ...dualarım seninle ve Cem Barışla,hayırlısıyla sağlıkla kucağına al inşallah...sana bol bol şans,herikinizede sağlıklar diliyorum,güzel haberlerini bekliyoruz ensucum,-)))Bu gece hastane yatisim gerceklesti kizlar.. Bebisim 34 haftalik ama 31 haftalik gelisimine sahip ve tansiyonum iki haftadir hep 18 lerde.. Kontrol altinda tutuluyorum her an doguma alinabilirim..
sevgiyle kalin..
Maşallah canım, çok şükür bu günleride gördük, dahada güzel haberlerini almak dileğimle.....bunlarda oglusumun cikolatasi ve sekeri teyzeleri.. sizlere ikram ediyor.
güzel dileklerin için teşekkür ederim canım..inş sende cem barışına sağlıklı bir şekilde kavuşucan dualarımız seninle canım doğuma girmeden ismimle dua bekliyorum canım Allah yar ve yardımcınız olsun senin ve bebğinin canım..Bu gece hastane yatisim gerceklesti kizlar.. Bebisim 34 haftalik ama 31 haftalik gelisimine sahip ve tansiyonum iki haftadir hep 18 lerde.. Kontrol altinda tutuluyorum her an doguma alinabilirim..
sevgiyle kalin..
Bu gece hastane yatisim gerceklesti kizlar.. Bebisim 34 haftalik ama 31 haftalik gelisimine sahip ve tansiyonum iki haftadir hep 18 lerde.. Kontrol altinda tutuluyorum her an doguma alinabilirim..
sevgiyle kalin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?