Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Iyı olmana sevındim,bende tansiyondan korkuyorum yükselir diye,ben de masabası işim tüm gün oturdurdugum için arada dolaşsamda ayaklarımda bileklerde şişme başladı 3 haftadır ara ara daha kontrole gitmedim,şimdiden böyle olması korkutuyor beni...alışveriş önerisi için teşekkürler ,benim bir giysi vs alışverişim olacak gerçi,diğer büyük eşyalar kardeşimden hazır.benimde 38 de olcak gibi ,ben ıyı olup Dr izin verirse 35 e kadar falan çalışayım diyorum
Çünkü özel sektör yerime birini arıyoruz geciçi,ücretsiz kullanmayı pek düşünmüyorum iş garantisi için bakalım .

Can'ım nisan sonu transfer olacaktın neyaptın merak ediyorum

Can'ım nisan sonu transfer olacaktın neyaptın merak ediyorum
Canım transfer oldum sukur bugün 5 günü inş tutmuştur minislerim ...beni unutmamissin cOk tesekur ederim pozitif görürsem yazacaktim dualarını bekliyorum canım sizde buyumussunuz maşallah sağlıkla kucaginada alırsın inş..

Unuturmuyum hiç ilk yoldaşlarım benim;-))hayırlı olsun transferin kaç tane koydu?dua edicem bol bol senin için,hep ediyorum tüm isteyip bu uğurda emek veren arkadaşlarıma,bu aralar pek yazamıyorum ama arada girip okuyup çıkıyorum,işler yoğun,doğum raporu izin napcam bilemiyorum,kafa karışık ama çok şükür younda herşey,bu hafta kontrolüm var yine bakalım;-))güzel haberlerini bekliyorum...

İki emriyo kondu canım inş bende poztifi gorurum..bebisini saligi daha önemli canım gerekirse rapor kullan ben 10 gün rapor aldım isim hareketli ve ağır canım..

inşaallah pozitifi görürsün canım bende ilk defa dondurulmuş deneyeceğim senin gibi benimde endometrium var bu süreç nasıl gitti merak ediyorum

Canım çikolata kisti vardı geçici menopoza girdim iğnyle 45 gün sonra transfer hazırlığına başladık sukur herşey yolunda gitti transfer oldum yaşadığım süreçler bunlar canım ins mutlu sona ulâsirim bende..

Transferin hayırlı olsun canım insallah bebeğine kavusursun dualarım seninle

seni bende takip ediyorum canım Allahım nasip etsin isteyen herkese çok emek veriyoruz Rabbim karşılığını hayırlı evlatlar olarak geri versin bende bu ay hsg var ondan sonra başlayacağım bana da dua et

canımm transferin hayırlı olsun, çok sevindim.. maşallahh
Alllahın izniyle güzel haberlerin gelsin.. kendine iyi bak..

seni bende takip ediyorum canım Allahım nasip etsin isteyen herkese çok emek veriyoruz Rabbim karşılığını hayırlı evlatlar olarak geri versin bende bu ay hsg var ondan sonra başlayacağım bana da dua et
canım Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın emeklerimizin karşılığını alalım Rabim 3 aylar hürmetine dualarımızı kabul etsin hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inş...

canımm transferin hayırlı olsun, çok sevindim.. maşallahh
Alllahın izniyle güzel haberlerin gelsin.. kendine iyi bak..
encu bizim dönemden hamiş kalmayan kalmadı ins sıra bizede gelmiştir bizim için dua et canım..senin paşanda büyümüş maşallah kavuşmanıza az kalmış darısı başımıza doğum tarihiniz belli oldumu canım tansiyonun düşmüştür inş kendine ve bebişe iyi bak canım..doğuma girerek ismimle dua bekliyorum canım..

canım Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın emeklerimizin karşılığını alalım Rabim 3 aylar hürmetine dualarımızı kabul etsin hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inş...
çözüldükten
canım çözündükten sonra beklettiler mi bende çok heyecanlıyım Allahım isteyen herkese nasip etsin

çözüldükten

canım çözündükten sonra beklettiler mi bende çok heyecanlıyım Allahım isteyen herkese nasip etsin
pazar gunu çözüldü bir gün bekletildi üç emriyomdan ikisinin gelişimi devam eti iki adet konuldu canım..ben çözündükten sonra bozulur gelişimi devam etmez diye çok korkmuştum kortuklarım olmadı çok şükür pazartesi akşam transfer oldun bugün 7 günüm rüyalarıma giriyor hep bebeğim bu sabah erken uyandım sonra yine dalmışım rüyamda kızım olmuş onu emzirdiğimi gördüm inş rüyalarım gerçek olur rüyamda hep kızım olduğunu görüyorum nedense canım..sennde şansın bol olsun inş hiç kötü şeyler düşünme canım ben öyle yapıyorum..her sonuca kendimi hazırladım olursa dünyanın en mutlu insanı ben olucam olmasada her şeyde vardır bir hayır diyorum ben asla vazgeçmiycem savaşmaktan Allahım sağlık ve madi güç verdiği sürece yolla devam..

kız görüyorsan oğlun olacak bana göre benim ki hemen konacak canım Allahım inşaallah bozulmazlar ama benim rahimde sıkıntılarım var çok kaliteli üç denemem olmadı bir aydır adet gibiyim ne yapacağımı şaşırdım namaz kılmak istiyorum kanama şekline döndü şimdi çarşamba bakılacak bakalım hsg için gün alacam histeroskopi oldum ondan endometrium çıktı Allahım daha fazla aratmasın bende bahçeciyi düşünüyorum artık Allahım büyük her kim istiyorsa onlara versin içinde bizlere de seninde pozitif haberini alalım inşaallah arkanızdan geleceğim :)

canım önce rahimdeki sorunun çözülsün öyle transfer ol doktoruna hata geçici menopozdan bahset olmadı için rahat değilse orda transfer olmak zorunda değilsin istediğin zaman emriyo taşınabiliyormuş çikolata kisti olanlarda erbil bey başarılı bir doktor ve izmir kaan bozkurt oda kisti olana geçici menopozu uyguluyor..Allahım yar bve yardımcın olsun..kaliteli emriyon olması ne güzel şansın yüksek her zaman..ben binbir zorluklarla biriktirdim emriyolarımı o yönden şanslısın ve şansın yüksek canım..

öyle yapacam canım da konya da sıkıntılı bizim gibi hastalar herkese aynı muamele rabbim yüzümüzü güldürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…