- 25 Haziran 2013
- 1.780
- 1.361
- 133
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #46.881
Can'ım benim Nasıl Mutlu oldum anlatamam çok şükür,gözünüz aydın,Allah sağlıkla devamını getirsin inşallah,gerçekten uğurlu geldi bu yıl birçoğumuza,canlar bende hamileyimmmmmmmmmmmmmm...bugün kan testi yaptım..
Tekrar gozunaydin. Deger guzel ins katlanacak da. Darisi diger arkadaslarimiza.transferin 9 günü transfer günün saymasak 98 çıktı değerim
3 günden beri idrarda silik çizgi vardı bugün daha belirgindi şükür iyi bir sonuç aldık..
canlar bende hamileyimmmmmmmmmmmmmm...bugün kan testi yaptım..
sağol canımcığım inş bizde sizin kadar büyürüz..canım sana bir sürum olucak erbil bey annem lupus hastası diye benden test istemişti sendede olabilir diye ben o testi yaptırmadım sonrada gerek yok dedi erbil bey ama deltacortil verdi her gün yarım alıyorum sen kullanıyormusun bu hapı hem bağışıklığınıda deneğeler demişti..Can'ım benim Nasıl Mutlu oldum anlatamam çok şükür,gözünüz aydın,Allah sağlıkla devamını getirsin inşallah,gerçekten uğurlu geldi bu yıl birçoğumuza,ummuseleme sıra sende,güzel haberlerini bekliyoruz bol bol dua ile...
canlar bende hamileyimmmmmmmmmmmmmm...bugün kan testi yaptım..
sağol canımcığım inş bizde sizin kadar büyürüz..canım sana bir sürum olucak erbil bey annem lupus hastası diye benden test istemişti sendede olabilir diye ben o testi yaptırmadım sonrada gerek yok dedi erbil bey ama deltacortil verdi her gün yarım alıyorum sen kullanıyormusun bu hapı hem bağışıklığınıda deneğeler demişti..[/QUOTE
inşallah canım ,güzel haberlerinin devamını bekliyoruz;-)evet ben yıllardır deltacortil kullanıyorum ,tuza dikkat et sadece bu ilacı alırken.
inşallah canım ,güzel haberlerinin devamını bekliyoruz;-)evet ben yıllardır deltacortil kullanıyorum ,tuza dikkat et sadece bu ilacı alırken.sağol canımcığım inş bizde sizin kadar büyürüz..canım sana bir sürum olucak erbil bey annem lupus hastası diye benden test istemişti sendede olabilir diye ben o testi yaptırmadım sonrada gerek yok dedi erbil bey ama deltacortil verdi her gün yarım alıyorum sen kullanıyormusun bu hapı hem bağışıklığınıda deneğeler demişti..
Cok güzel bir haber cok sevindimmmm canımmm inşallah rabbim 9 ay saglıkla hamilelik versin 2016 inşallah sırayla hepimize mucizeleri versincanlar bende hamileyimmmmmmmmmmmmmm...bugün kan testi yaptım..
Can'ım çok şükür gebelik varmış şimdi beş haftalık tiroid vardı tsh baktırdım şimdilik doktor normal dedi ama ben İstanbul'daki doktora gitmek istedim yedi haftalık oluncada Antalya'da doktora gidicem.greenpepper kuzum ne yaptın sonuçların nasıl
Geçen seferde öyle olunca 12 haftalık olunca genetik test yaptırıcam kanda doktor istedigreenpepper kuzum ne yaptın sonuçların nasıl
Canım inşallah herşey yolunda olacak ay çok sevindim mucizene rabbim büyük 9 ay saglıkla kucaga al inşallahGeçen seferde öyle olunca 12 haftalık olunca genetik test yaptırıcam kanda doktor istedi
hadi inşaallah canımgüzel dileklriniz çok sağolun canlar bugün kan testimi tekaralıycam inş güzel katlanmıştır..Allahım cuma günü hürmetine Anne olmak isteyenlerin kucağını boş bırakmasın emeklerinin karşılığını alsınlar
SONUCUN KAÇ ÇIKTI CANIM YACanlar sonucun iyi çıktı sukur herşey yolunda
Gözün aydın, güzelce sağlıkla gelsinlerCanlar sonucun iyi çıktı sukur herşey yolunda
Canlar sonucun iyi çıktı sukur herşey yolunda
230 çıktı canım haftaya cumartesi kontrolüm var inş güzel heberlerle gelirirm 1 hafta geçmez şimdi bana..SONUCUN KAÇ ÇIKTI CANIM YA
amin canım darısı sizin basınıza bugünler hayal gibiydi gerçek oldu istemekten ve savaşmaktan hiç vazgeçme canım zamanı gelince sende hamiş kalacaksın..inş en kısa zamanda..canım çok çok tebrik ederim, artık sende hamiş olduğuna göre sende bizlere dua edebilirsinhayırl uğurlu olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?