Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

bende çok heycanlandım , umarım hamilesindir, belkide ikiside tuttuğu için erken çıkmıştır çift çizgi, çok sevindim umarım hamilesindir arkadaşım ..

Ayy ay ne güzel isim böyle adıyla müsemma olsun barışcıl bir insan olsun size huzur mutluluk getirsin darısı bizlere inşallah ...

Ensucugum şükürler olsun, Cem barış pasamiza sağlıklı ve uzun ömür diliyorum. Hoşgeldi sefalar getirdi
masallah

Ensu Arkadasim Masallah sana ve Bebegine Hayirli bir gün de doğdu Allah Anali babalı büyütmeyi nasip etsin cokkkkk öptüm ikinizide

Ä

Insallah hamilesindir canim bence hamilesin hiccc heycan yok dualarimdasin arkadasim güzel haberler gelecek insallah bu güzel günün yüzü suyu hurmetine allah dualarini kabul etsin Hayirlisini versin insallah

Günaydınlaaaaar

Uzun zamandır giremiyordum, malzemem de olmadığı için iş güç e yoğunlaşmıştım. Belki kızıma bir baba adayı bulmuş olabilirim :) Henüz çok erken ama dilerim o yolda ilerler

Bu arada @ensucum doğum yaptı büyük ihtimalle, sağlıkla, mutlulukla büyütsün Cem Barışımızı
gulneva77 canım çok sevindim, umarım hamilesindir ve 9 ay keyifle hamileliğin tadını çıkarır sonrasında kucağına alırsın.

Diğer sayfaları okuyamadım, tüm arkadaşlarımın hayal ettiklerinin olduğuna şükrettiği günleri görmelerini diliyorum. Hepinizi öpüyorum

Ne kadar sevindim. Herşey güzel olacak. Bi sene evvel neler konuşuyorduk, bak şimdi nerdeyiz. Bu güzelliğin tadını çıkar. Zaman çok çabuk geçiyor. Bütün ağrılar, acılar unutuluyor. Benim Havincik 7 aylık oldu, çok neşeli uyumlu bir bebek. Ona baktıkca içim eriyor. Her anın tadını çıkar. Öpüyorum sizi.

E

Ensu'cummm,
Çok çok tebrik ederim,Allah sağlıkla büyütmeni nasip etsin,hayırlı evlat olsun.
Seni ve oğluşunu çok öpüyorum...

Gülneva'cığım,Allah emeklerinin karşılığını versin inşallah,bu sene çok güzel haberler alıyoruz inşallah bir sonraki hamilelik haberi de senden gelir,idrar testleriyle kafanı karıştırma.
Çok öpüyorum...

canım çok sevindim değerin kaç çıktı bana acayip umut oldun tatlım ya
canım hayaldi gerçek oldu inan şuan rüyada gibiyim transfer günün saymasak bugün 9 günüm 98 çıktı Allahıma binlerce sükürler olsun maşallah savaşçı miniklerime inş 8 ay benimle kalırlar sağlıklı hayırlı evlat olsun inşş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…