- Konu Sahibi akideciknane
-
- #46.861
kızlar sevinmek için çokmu erken acaba çarşamba genopepety yapmıştım onun etkisimidir acaba ben idrarda ikinci çizgiyi gördüm ..25nisan transfer oldum 28 genopepty yaptım..tutsada idrarda çıkması erkenmi bir akıl verin canlarr..
Bu gece hastane yatisim gerceklesti kizlar.. Bebisim 34 haftalik ama 31 haftalik gelisimine sahip ve tansiyonum iki haftadir hep 18 lerde.. Kontrol altinda tutuluyorum her an doguma alinabilirim..
Allah kismet ederse oglusumun adi " Cem Baris " olacak teyzeleri.. Cem esimle ortak kararimiz Baris'da esimin ismi, esime olan sevgimden dolayi oglusumdada bu ismi istedim..
3 yildir bu sayfada cok sey paylastik kizlar, cok zor bi hamilelik gecirdigim icin son donemde giremedim ama hepiniz tek tek aklimdasiniz.. Allahim hepimizin gonlunden gecen en guzel dilekleri versin..
12. tup bebek tedavimde oglusuma hamile kaldim, sizlerde pes etmeyin Rabbim mutlaka bi kapi aciyor..
hepinizi seviyorum, bana sans " Cem Baris " oglusumada saglik dileyin..
sevgiyle kalin..
Ensucugum şükürler olsun, Cem barış pasamiza sağlıklı ve uzun ömür diliyorum. Hoşgeldi sefalar getirdiBu gece hastane yatisim gerceklesti kizlar.. Bebisim 34 haftalik ama 31 haftalik gelisimine sahip ve tansiyonum iki haftadir hep 18 lerde.. Kontrol altinda tutuluyorum her an doguma alinabilirim..
Allah kismet ederse oglusumun adi " Cem Baris " olacak teyzeleri.. Cem esimle ortak kararimiz Baris'da esimin ismi, esime olan sevgimden dolayi oglusumdada bu ismi istedim..
3 yildir bu sayfada cok sey paylastik kizlar, cok zor bi hamilelik gecirdigim icin son donemde giremedim ama hepiniz tek tek aklimdasiniz.. Allahim hepimizin gonlunden gecen en guzel dilekleri versin..
12. tup bebek tedavimde oglusuma hamile kaldim, sizlerde pes etmeyin Rabbim mutlaka bi kapi aciyor..
sevgiyle kalin..
Bu gece hastane yatisim gerceklesti kizlar.. Bebisim 34 haftalik ama 31 haftalik gelisimine sahip ve tansiyonum iki haftadir hep 18 lerde.. Kontrol altinda tutuluyorum her an doguma alinabilirim..
sevgiyle kalin..
kızlar sevinmek için çokmu erken acaba çarşamba genopepety yapmıştım onun etkisimidir acaba ben idrarda ikinci çizgiyi gördüm ..25nisan transfer oldum 28 genopepty yaptım..tutsada idrarda çıkması erkenmi bir akıl verin canlarr..
Ne kadar sevindim. Herşey güzel olacak. Bi sene evvel neler konuşuyorduk, bak şimdi nerdeyiz. Bu güzelliğin tadını çıkar. Zaman çok çabuk geçiyor. Bütün ağrılar, acılar unutuluyor. Benim Havincik 7 aylık oldu, çok neşeli uyumlu bir bebek. Ona baktıkca içim eriyor. Her anın tadını çıkar. Öpüyorum sizi.Bu gece hastane yatisim gerceklesti kizlar.. Bebisim 34 haftalik ama 31 haftalik gelisimine sahip ve tansiyonum iki haftadir hep 18 lerde.. Kontrol altinda tutuluyorum her an doguma alinabilirim..
sevgiyle kalin..
sevgiyle kalin..
canlar bende hamileyimmmmmmmmmmmmmm...bugün kan testi yaptım..
Gozunaydin. Saglikla kucagina al insallahcanlar bende hamileyimmmmmmmmmmmmmm...bugün kan testi yaptım..
sağol canımcığım cuma tekrar kan testim var inş katlanır hayırlısıyla kese ve kalp atışında görürüm inş dua et benim için canım..sende sağlıklı al kucağına inş..Gozunaydin. Saglikla kucagina al insallah
Gelismeleri yaz sonra
canım çok sevindim değerin kaç çıktı bana acayip umut oldun tatlım yacanlar bende hamileyimmmmmmmmmmmmmm...bugün kan testi yaptım..
canlar bende hamileyimmmmmmmmmmmmmm...bugün kan testi yaptım..
sağol canım darısı başına 2016 yılı bizim yıllımız olucak inş sırayla sizde hamiş kalıcaksınız..Gozun aydin gulneva ALlah tamamina erdirsin.ne bereketli yil 2016 darisi bizlere istiyenlere..
Ins can8m. Dua ediyorum. Rahat ol. Test kac cikti. Bugun kacinci gundu.sağol canımcığım cuma tekrar kan testim var inş katlanır hayırlısıyla kese ve kalp atışında görürüm inş dua et benim için canım..sende sağlıklı al kucağına inş..
canım hayaldi gerçek oldu inan şuan rüyada gibiyim transfer günün saymasak bugün 9 günüm 98 çıktı Allahıma binlerce sükürler olsun maşallah savaşçı miniklerime inş 8 ay benimle kalırlar sağlıklı hayırlı evlat olsun inşş..canım çok sevindim değerin kaç çıktı bana acayip umut oldun tatlım ya
transferin 9 günü transfer günün saymasak 98 çıktı değerimIns can8m. Dua ediyorum. Rahat ol. Test kac cikti. Bugun kacinci gundu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?