- 20 Nisan 2013
- 4.621
- 2.345
- 248
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #46.921
bence arı sütünü bırak artık canım ben geçen yıl 3 ay kullanmıştım sonra kullanmadım..benim şuan benexolb12 devam omega3 devam elevit devam vitamin olara kullandımğım pozitif sonuç alınca d vitamini bıraktırmıştı doktorum..doktoruna mutlaka sor transfer sonrası hangi vitamin hapları kullanıcaksın..arkadaşlar transfer öncesi arı sütü,b12,quenzim vb. ilaçları almaya ne zamana devam ettiniz ? ben bu ilaçları alıyorum ama ne zaman bırakmalıyım ? @ensu ,gulneva77 ALISALIS @duova şu an ismini yazamadığımın arkadaşlar varsa şu da iyi diyebileceğiniz şeyler varsa yazarsanız sevinirim, hamiş arkadaşlar bizlere dualarınızı eksik etmeyin..hepinizi öptüm.
çok sağol canım cumartesi kontrolüm var inş keseyide görürüm çok heycanlıyım inş sağlıklıda alırım kucağıma bebişimi..Günaydın, haberini okuyunca duygulandım. İnş. sağlıcakla kucağına da alırsın. Azmin sabrın sonucu Yaradanın ödülü. Çookkk tebrikler.
Merhaba, hadi hayırlısıyla bebişin yuvasında yeşerir. Naçizane tavsiyem bolca su iç, aldığın takviyeleri tutunma gerçekleşene vücut alışkanlığını değiştirerek farklı tepki vermemesi için bırakma. Pozitif sonucu alınca bana dr.ların söylediği arı sütü polenin bebişe alerjisi olabileceği için, q10 gerekli olmadığı için bırakılması idi. En önemlisi de stresten arınman, bolca yürüyüş yap, İzmirde yaşıyordun hatırladığım kadarı ile deniz kenarında bebişin hayalini kurarak keyfini yaşa. Sevgiler.
bence arı sütünü bırak artık canım ben geçen yıl 3 ay kullanmıştım sonra kullanmadım..benim şuan benexolb12 devam omega3 devam elevit devam vitamin olara kullandımğım pozitif sonuç alınca d vitamini bıraktırmıştı doktorum..doktoruna mutlaka sor transfer sonrası hangi vitamin hapları kullanıcaksın..
çok sağol canım cumartesi kontrolüm var inş keseyide görürüm çok heycanlıyım inş sağlıklıda alırım kucağıma bebişimi..
Hazirlik baslamis hayirli olsun arkadasim, Alis Alis, Gülneva ve Ensu arkadasimiz ,sana tecrübelerini yazacaklardir arada topige geliyorlar. Benim önerim simdiden suyunu yeterli derecede icmen ve, nar suyu veya narin kendisini yemen birde Alis arkadasin önerdigi, havuc ve elma karisimi meyve suyunu günlül icmeni öneririm. taransfer öncesi bagirsak düzeninide ayarla sorun yasamaman icin, en önemliside pozitif düsünüp olacagina inanarak yasa bu süreci, sansin bol yolun acik olsun diliyorum.
Günaydın, haberini okuyunca duygulandım. İnş. sağlıcakla kucağına da alırsın. Azmin sabrın sonucu Yaradanın ödülü. Çookkk tebrikler.
Merhaba, hadi hayırlısıyla bebişin yuvasında yeşerir. Naçizane tavsiyem bolca su iç, aldığın takviyeleri tutunma gerçekleşene vücut alışkanlığını değiştirerek farklı tepki vermemesi için bırakma. Pozitif sonucu alınca bana dr.ların söylediği arı sütü polenin bebişe alerjisi olabileceği için, q10 gerekli olmadığı için bırakılması idi. En önemlisi de stresten arınman, bolca yürüyüş yap, İzmirde yaşıyordun hatırladığım kadarı ile deniz kenarında bebişin hayalini kurarak keyfini yaşa. Sevgiler.
Sen Kaan beye gidiyorsun yalnis hatirl as miyorsam canım doktor vitamin vermediyse kullanma bence katı meyva sikacagi da sikilcak bol havuç elma portakal suyu unutma canım.benim gittiğim dr.lar kaderim midir bilmiyorum , bana ne vitamin nede başka bişi veriyorlar ..burda bende arkadaşlarımdan duyduğum araştırdığım bana faydası olacağını düşündüğüm için bu vitaminleri ve arı sütünü kendim aldım..d vitamini karatay hocadan dinlemiştim, bundan 5 ay kadar önce 3 ay boyunca her ay birer tane ampül kırıp aldım, en son 2 ay önce d vitamini 148 çıktı , bayağı yükselmiş :)) bende bıraktım..değerim çok yüksekdi..quenzim i bırakacağım..dün endometrium 8.4 çıktı e2 de 160 civarında sadece estrofem verdi birde yarın çatlatma iğne var o kadar..aslında bu vitaminleri doktorum vermediği için :)) ne zaman bırakacağımıda soramadım :))
Bende çok az su içerim normalde...zorlıycaz kendimiziSağol canım iyi dileklerin için, birazdan yürüyüşe çıkıyorum..dediğin gibi stresden arınma en önemlisi :)) umarım başarabilirim..su içme ile sorunum var maalesef, hatta su içmeyi özendirsin diye kocaman güzel bi bardak aldım, buna rağmen az su içiyorum ama bu süreçde dikkat edeceğim..
Benimde kontrolüm vardı bugün ...Progestana başlıyorum bu akşam..pazartesi önce gebelik aşısı yapılacak 2 saat sonrada transfer...adetimin 22. Günü transfer olmuş oluyor...sanırım embriyolarım 5. Gün olmasaydı 20. Günü transfer yapılacaktı...çok heyecanlı ve umutluyum...nar suyuna pazartesi sabahına kadar devam edicem.birde aspirin ve vitamin içiyorum...bu arada daha önce gebelik aşısı olan oldu mu...
Herkesin dualarını bekliyorum...
Şükürler olsun
End.kalınlığı 8.1 çıktı pazartesiye 4 gün var daha kalınlaşır dedi...hayırlısı artık...Hayırlısı olsun canım, hemen hemen aynı zamanda transferimiz olacak..endometriumla ilgili bi sorun yok sanırım sevindim..hayırlısı olsun bol şans dilerim..Allahım isteyen herkesin gönlüne göre versin..
Monkey transfer den sonra dahi 3 ay havuc ve elma suyunu ictimHayırlısı olsun canım, hemen hemen aynı zamanda transferimiz olacak..endometriumla ilgili bi sorun yok sanırım sevindim..hayırlısı olsun bol şans dilerim..Allahım isteyen herkesin gönlüne göre versin..
Monkey transfer den sonra dahi 3 ay havuc ve elma suyunu ictim
Takviye vitaminlerimi birakmadim. Ben de kendim ictim onlari. Dr um vermedi ama bilgisi vardi. Sonra imom ve demir ve aspirin verdi sadece
Ari sutumu transfere kadar 1 yil ictim.
End.kalınlığı 8.1 çıktı pazartesiye 4 gün var daha kalınlaşır dedi...hayırlısı artık...
Beslenme , Relax olma çok önemli...bu güzel havada yürüyebileceğin yerler varsa yürü lütfen, gevşetiyor ve oksijen giriyor vücuda...
Gunaydinsağol aliscim, bundan sonra Allaha kalmış, sağolun kızlar destekleriniz için..
Gunaydin
Allah yar ve yardimcin olsun. İnş arkamdan geleceksin hayirlisiyla
lütfen rahat ol
keyfini cikar 10 günün
ve pozitif yaz koca,mannnnnn
Günaydın merhaba hoş geldin. Sonucu çoookkk güzel bir uğraş yoluna çıkmışsın sabır, moral, başarı dilerim. Başta kaderinde varsa bu yolda da elinden geleni yapıp uzman dr ve ekibine denk düşersen bebişine kavuşabilirsin. Forumun diğer sayfalarını da okuduğunda gerçekten çok değerli bilgilere ulaşacaksın. Özet bilgilerde 40 asistanında yer alıyordu. Folükülün olduğu sürece şansın her zaman var. Kaliteli folikül ve rahim kalınlaştırıcı vitamin-besinlerde tecrübeler sonucu paylaşılmıştı. İlk denemeler genelde hep hüsranla sonuçlanıyor moralini bozma. İnş.güzel sonuçlar alırsın.Sevgili kizlar bazi bilgilerimi atlamisim. Tedavim Anadolu saglikli merkezi gebze de yapildi. Burdaki ve Turkiyedeki muayenemde de rahimde polip yoktu profum Iki uc tane kucuk miyom oldugunu onlarinda Engel olmayacagini belitti ama iste ignelere basladiktan sonra rahimde kocaman et parcasi olustu. Transferden once endo kalinligi yanilmiyorsam 14,5 gibiydi Doktorum yiyydi ama hastanenin tarzi bana uygun degildi benim yasima ve hormonlarima uygun bir tedavi olmaliydi ama ilk denemdi ve cok bilgisizdim bu konularda Ne yazikki benim hatam tup bebege hic baslamadan biraz daha dogal yolla denemeliydim ya da negatiften sonra bir Iki ay deneme yapmamaliydim burdan ogrendigime gore Opudan sonra hic folukul kalmiyormus kalsada cok kaliteli olmuyorlar demekki
Kizlar cok zamaniniz aldim beni mazur gorun
Hepinize sevgilerimi gonderiyorum . Hoscakalin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?