Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Kızlaaarr.. Bugün 12 de ovitrell yi vuruldum. Az önce yumurtlama akıntısını gördüm. Doktor 36 saat sonra ilişki dedi ama, akıntıyı görünce ilişkiye girilmiyor muydu?? İğne etki etmeden benimki kendi kendine mi çatladı acaba, Bilemedim,

İYİM canımm iş güç hayat telaşı

ilaki 36 saat sonra olması şart değil 30 olur 32 olur 38 olur spermin içerde kalma süresi var çünkü yumurtanında çatladıktan sonra önemli olan bu süreyi kaçırmamak

Benim canim bir sey istemedi. Bulanti vs olmadi
Cok istenince hamilelik boyle olurmus guya

Ben 9+3 de cinsiyeti ogrendim. Panaroma testi ile. Evet kizim olacak.saglikli olsunlar da cinsiyet farketmez

Ben de duymadim o doktoru
Ins sizi bebeginize kavusturacak doktora gitmeniz kismet olur
Lutfen sabret . Mini tup biraz daha sabir istiyor. Diger klasik tedavi gibi onlarca yumurta olmuyor ya . Ayrica olsada yasdan dolayi kalite nedeniyle birkac tane kaliyor ve sonucda ayni kapiya cikiyor . Yani sabirrrrr
Kolay gele size

Benim canim bir sey istemedi. Bulanti vs olmadi
Cok istenince hamilelik boyle olurmus guya

Ben 9+3 de cinsiyeti ogrendim. Panaroma testi ile. Evet kizim olacak.saglikli olsunlar da cinsiyet farketmez
Canim bende hiç bulantı yok olmadı inş olmaz..sağlıklı olsun önemli olan bu zaten..benimde canım bisey çekmiyor aslında..bakalım ilerde degisicekmi..

Canım nasılsın inş yarın güzel haberler verirsin bizlere..

iyiyim sen nasılsın nasıl gidiyor ..ben yine evdeyim açıkcası bi yerede gitmek istemedim oturup belgesel izliyorum, evet yarın test günüm belirti aramıyorum desem yalan olur kendimi dinlemiyorum desem yine yalan olur :)) önce ki test sonuçları bekleyen halimden daha iyiyim sakinim , herşeye hazırlıklıyım..kendimi herşeye hazırladım, eczaneden test bile almadım , daha önce alıp denemiştim olumsuz çıktığında ilaçları bırakmak istemiştim ..yarın nasılsa belli olacak ..elbette beklemek sabır etmek biraz beni zorlasada insan öğreniyor...o yüzden fazlaca düşünmeden tv izliyip belki akşam yemeği dışarıda yiyip yarına hazır olacağım..inşallah güzel haber veririm..

Hadi inşallah güzel hbrler alirsin arkaxaşim,bizde 4.denemede kapsamli kromozom testi yaptirdik(cgh),5.gun embriyolariydi ama malesef hicbiri saglikli çikmadi,42 yasindayim kendiligindende 3 kez hamile kaldim ancak devam etmedi son 2 yildir hamilede kalamiyorum,allah sana guzel hbrler nasip etsin insallah

Pit pitlari duymussun canim cok sevindim. Burda cok kisi kaldi eskilerden hamile kalmayan. Allahim bizimde yuzumuze bakar insallah. Kucagina da al Gulnevacim cok sevindim cok.

Pit pitlari duymussun canim cok sevindim. Burda cok kisi kaldi eskilerden hamile kalmayan. Allahim bizimde yuzumuze bakar insallah. Kucagina da al Gulnevacim cok sevindim cok.
Sağol canimcigim darısı başına olsun eskilerden az kaldiniz canım zamanı gelince inş Allah isteyen herkeze nasip etsin..hamis olanada ve bana sağlıklı kucağına almayı nasip etsin..benim 3 gün emriyosu canım..sen tedavine ne zaman basliyorsun...

cnm benim 3 tane dondurulmusum kaldi ama adetimde problemlerim basladi. Duzensizlige girdi korkmaya basladim. Napicam bilmiyorum. Kahverengi akinti var o kadar. En yakin zamanda doktora gidicem. insallah ciddi bisey degildir.

cnm benim 3 tane dondurulmusum kaldi ama adetimde problemlerim basladi. Duzensizlige girdi korkmaya basladim. Napicam bilmiyorum. Kahverengi akinti var o kadar. En yakin zamanda doktora gidicem. insallah ciddi bisey degildir.
Canım ben stresmiydi yada menopoz evresimiydi 3 ayda sokturuculerle cylo prognovayla adet olmaya başlamıştım.kist için geçici menopozada sokmuştu iğneyle erbil bey.hiç adet olmadan başladım transfer hazırlığına negatif olsaydı yine bu denemem belkide kesin menopozdaydim artık..cok sukur savaşçı minigim gelmeye karar vermiş Rabiminde izniyle..

Canım aklım sende de sonuç ne olursa olsun..Allahım hakimizda hayırlısini versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…