Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Canım aklım sende de sonuç ne olursa olsun..Allahım hakimizda hayırlısini versin..

merhaba gulnevacım ve benden haber bekleyen yoldaşlar :)) maalesef pozitifi göremedik..sabah hastaneye gittim kan verdim ve beklemeye başladım..yanımda genç bir kadın vardı o kadar mutluyduki uçma modundaydı hatta süpriz hediye falan almış eşine kız kardeşi ve eşiyle gelmiş ama kendinden %100 emin oldu kesin oldu modunda bende bişi demedim sonra sırayla aldılar..kız için çok üzüldüm o da negatifi aldı ve çıkarken çok üzücüydü ...bir diğeri öbür tarafımda oturuyordu 39 yaşında hiç bir belirti yok bende dedi, neyse o da benden önce girdi baktım oda ağlıyor ne oldu dedim pozitif bende ona ağlıyorum dedi :)) anlaycağınız bayağı yoğun duygular içersindeydim..
e tabi bende girdim :)) tam ben içeri girecektim Ege hanımı çağırdılar acil durum çıkmış banada başka dr.açıklama yaptı dr.zaten sürekli dosyaya bakıyor sonucunuz olumsuz dedi..bende başladım peki bundan sonra neolacak neden pgt yada diğer testler yapılmadı yada co culture v.b. yapılıyormu?..sonra drbana baktı, ağlamak durumları yok açıklama yapmaya başladı, saat 2 gibide ege hnm geldi ve yüzyüze görüştük, ilk defa bir dr.un da benim negatifi sonucumdan etkilendiğini benimle aynı üzüntüyü hissetdiğini gördüm, ama ne fayda..
uzun lafın kısası 4.deneme ve negatif ..dr.ağustos gelmemi istedi kendi yumurtaların deneyelim dedi,belki havuz yaparız yumurtaları toplarız sonrada genetiğe göndereririz ama 9 pgt değil 24 krozom adını şimdi unuttum ondan yapalım dedi... ama kafamda soru işareti şu arkadaşlar ben önceki dr.a neden bunları yapmıyorsunuz diye sordukdan sonra bu görüşmede dr.um bunları yapılacağını söyledi ?yani acaba ben söylemesem yada sormasam yapılmyackmıydı ? bende haziran ve temmuzda tatil yaparız diye düşünüyorum kafamda yine binbir soru kafam karman çorman..inşallah bi aksilik çıkmazsa ağustos gibi tekrar bi gider konuşuruz..beni yalnız bırakmayın,hamişler dualarınız ben ve beni arkdaşlarımıza olsun, sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebişleri...

İnşallah yeni tedavinde bebeğin gelir Arkadaşım Allah büyüktür

Günaydın, bebişin biraz daha beklemeye karar vermiş annesi, kendini fazla üzme olur mu?(demesi kolay da..) Zamanı gelince Hayırlısıyla olur inş. Yaz geldi, tatildi denizdi derken inş.organiğinden gelir. Sevgiler gönderiyoruz.

Canım çok üzüldüm ama herseyde vardır bir hayır..yıkılmak yok canım o bebis bu karina gelmeden vazgeçmek yok sen en son bir merkeze gitmistin sana tavsiyem oraya devam et merkez değiştir..

Teşekkür ederim canım destekleriniz için inşallah organiğinden olsun :))

Canım çok üzüldüm ama herseyde vardır bir hayır..yıkılmak yok canım o bebis bu karina gelmeden vazgeçmek yok sen en son bir merkeze gitmistin sana tavsiyem oraya devam et merkez değiştir..

Evet canım zaten gittiğim merkezle ilgili kafam karışık, yani bu transfer öncesi genetik test istediğimi, rahime çizik yada histeroskopi yapılıp yapılmayacağını sordum yani bana vitamin dahi vermedi dr.um düşünebiliyormusun..belki genetiğe gitseydi embriyolar transfer edilmeyecekti ..bi transfer dünya para, o parayı pgt ye verirdim hiç olmazsa aklımda soru işareti kalmazdı..Ya istanbul semra hnmla göürşeceğim yada kaan beyle, yanlış anlaşılmasın dr.umdam çok memnunum yani insan olarak o kadar tatlı o kadar iyiki am beni düşündüren teknik kısım (

Sana yakın Kaan bey canim çok Basarili bir doktor..inş dogalindan gelsin meleğin..

Canım çok üzüldüm
lütfen iyi düşün, yeni tedavi öncesi israel bey veya kaaan bey ile görüş, madem teknik kısım kafana yatmiyoor, bu iki dr da irenbei ile çalışıyor, benim bile orda hep birinci kalite embriyo oldu, ve Embriyolog çok iyi, lab çok iyi, hayırlısı neresi ise orayı seccersin insaallah

inşallah canım, sen nerede yaşıyordun ? tedavi istanbulda olduğunu biliyorum erbil bey..
Ben tekirdagdan yaşıyorum canım 2 saat mesafede merkez bize istanbulun trafiğini biliyorsun her gittiğimizde trafikle bogusuyoruz 3 saati buluyor mallesef..karda kışta çok zor oluyor cânim benim yumoslar da hep en karlı günleri secmisti opu olmuştum maceralı opu oluyordu kar kış sayesinde ama sonu güzel oldu Rabim çektiğim zahmetlerin mukafitini veriyor çok sukur..

canım geçen yazmıştım fakat görmemişin galiba rabbim en yakın zamanda nasip eder inşaallah hepimize canım bende dondurulmuş embriyo deneyeceğim şimdi merak ediyorum seninkiler kaçıncı gün embriyosu idi bir de kaç hücreli idi bilgi verebilir misin bende yarın hsg çekimim var ondan sonra bakalım artık

geçmiş olsun canım malesef ama 2 düşük olmadan genetik test yapmıyorlar tekrarlayan tüp bebek olmadan pgt chg yapmıyorlar bende anlamıyorum çok mantıksız tekaralayan tüp bebeklerde masraf ( sgk ödediği kısmıda kast ediyorum)olarak dahamı azki bu testlerden bu testler en başta yapılmıyor ben öyle şeyler duyorum i hsg çekmeden aşılama yapılıyor ve sonra tüpler kapalı çıkıyor vs vs bilinçlenmemiz vede bu bilincin devlet tarafından dr tarafından desteklenmesi gerekiyor inşşş bebiş en kısa zamanda gelir canım

Kızlar eşleri azo olupta 40 yaşından sonra hamile kalanlar varmi yada doguranlar okudunuzmu hiç

merhaba aliscim,dr.un söylediği kaliteleri iyi hatta bu son son 2.sinin transferi için uzun bi süre ara vermiştim çözülürken bozulacak diye korkmuştum, bozulmadan transfer oldu, ama tutunma olmuyor canım..yumurta var allaha şükür , Kaan beyle görüştüm hatta bu transferden 2 ay önce adetliyken tekrar gittim, senin yaşında bu yumurta sayısı olan 3 tane hasta gördüm falan dedi, sadece bu kontrolde 10 tane görüyorum hemen alalım dedi..tutunma olmaması bilmiyorum bende adenomiyozis varmış, Kaan bey 2 ay geçici menopoza sokalım öyle deneyelim dedi..Mesela bunu bana Ege hanımda geçen sene söyledi ama bu sene uygulamadı, fazlada diyolaga giremiyorsun drlar bazen ketum oluyorlar histeroskopi yapılmadı bari rahime çizik falan atıyor kaan bey onu yapalım onuda yapmadı, aslında ben bu transferin tutacağına inanmadım, belkide çok üzülmedim, karşımdaki dr.a hayır diyemediğim için denedim ve olmadı bu şekilde olması mümkün değildi.senin transferden önce rahimi nasıl hazırladılar ? yada nasıl bi uygulama yapıldı?

haklısın yetercim ama bu benim 4. transferim oldu .Bile bile lades derler ya bazen o durumu yaşıyoruz..Ne diyelim hakkımızda hayırlısı diyorum,Amin canım hepimizin bebişleri gelsin ..

evraklarıı bulunca söyliyim canım, yarın yazarım , bol şans canım umarım seninkiler tutunur, herşey yolunda gider..

ne güzel canım inşallah böyle devam eder..gülnevacım erbil bey senin rahimle ilgili bebeğin tutunması için yada embriyolarla ilgili ne gibi işlemler yaptı ? bilgi verebilirmisin canım ?bundan sonrası için artık son şanşım eksiklerimi tamamlamak istiyorum..

Kızlar instagram da şimdi okudum 71 doğumlu Didem Uzel 7 aylık hamileymiş o yaşta Hamile kaldığına göre üzülmemek gerek Allah büyük. Artık Amerika da doktorların bu konuda bilgileri yöntemleri daha mı fazla mı diye düşünüyor insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…