Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

canım benim çikolata kistim vardı 2cm diğer merkezdeki doktor zarasız demişti emriyonun tutunammasına engel değil demişti ama orda 4 negatifim vardı..burda 3 emriyomuz dondurulduktan sonra çikolata kisti için erken menopoza sokmuştu karından iğneyle canım..iğneyi vurulcağım gün rahim filmide çektirmişti doktorum çok şükür filimde rahimde her zamanki gibi bişey çıkmadı diğer merkezde filime bakarak sorun yok denmişti..ben histerskopi çok istemiştim aslında transfer öncesi hata rahime cizik atılsın diye ama erbil beyle hiç konuşmamıstim bu konuyu her gitiğimde sormak istiyordum unutuyordum histerskopiyi..geçici menopozdan sonra verdiği tarihte adet olmadan başalmıştık transfer hazırlıgına sadece bant kullandım 9 gün sonra ilk muayenede rahimin 11 mm olduğunu soyledi herşey yolunda demişti çok şaşırmıştım rahim kalınlıgına hata erbil beyle şakalaştık hiç bu kadar kalınlaşmıyordu rahim nasıl yaptınız buda benim meslek sırım demişti..diğer merkezde rahim kalınlığım 8mm geçmiyordu diğer merkezde taze ermiyo transfer olmuştum hep..canım Allahım ol deyince bişeyler vesile oluyor bence ben hep bunun için şon şansım demiştim..inş sende hakında hangi doktor hayırlı ve bebeğne kavuşturcaksa ona yönlendirsin Rabim canım..

canım merhaba biraz geç oldu ama hemen yazıyım , bana 2 embriyo transfer edildi.Her ikiside 1.kalite 1.cisi 11 hücreli 2.cisi 12 hücreli 3.gün dondurulmuş ama çözülme süresi ve bekleme öğleden sonra 2 de transferim olduğu için 4.gün dediler.Umarım transferin iyi geçer herşey yolunda gider , bol şans dilerim.

canım kaliteleri çok iyiymiş acaba neden olmadı insan böyle olunca da üzülüyor neye bağladılar peki çok iyi hücre sayıları benim biri dokuz diğeri on iki hücreli a kalite bende bugün hsg çekindim sıkıntı yok dedi doktor rahim temiz çıktı kafayı yiyecem Allahım inşaallah her isteyene rabbim hayırlısından nasip eder bize de inşaallah

hiç gebe kaldın mı canım merak ettim çok soruyorum ama kimse yok başka soracak :)

kimse bi açıklama yapmıyor ama sanki orda bi merkez iyi donasyon yapıyor gibi :)) sertab da hep amerikada esin maraşlıoğluda amerikada doğum yaptı.öyle yada böyle anne oldular benim hepsine saygım var, kadının hakkı anne olmak çok istiyorsa ama öyle ama böyle..

hiç gebe kaldın mı canım merak ettim çok soruyorum ama kimse yok başka soracak :)

gebe kalmakdan ziyade bizim yaş gurubumuzda bebeği eline alabilmek çok önemli...ben beslenmeme farkında olmadan dikkat ediyormuşum aslında :)) hazır yemek katkılı şeylere hiç yemem belki 10 sene olmuştur hambuger yemeyeli cips v.b. şeyler yemiyorum, elinden geldiğinde beslenmene dikkat et arkadaşım sıcaklar başladı ama yumurta hergün yemeye çalış, çay yerine süt hiç olmadı tavuk ızgara yada balık et tüketmeye çalış ..şimdi mevsimi taze fasulye enginar barbunya , kiraz kayısı v.b. meyve, fındık fıstık siyah üzüm aaa bir de kabak çekirdeği tüket canım..herşey gönlünce olsun..

kısmet canım demekki sınavımız bitmedi :)) sakin olmaya stres yapmamaya çalış ve beslenmene dikkat et ..

kısmet canım demekki sınavımız bitmedi :)) sakin olmaya stres yapmamaya çalış ve beslenmene dikkat et ..
tamam canım dikkat edecem spor da yapacam artık en azından yürüyeceğim bakalım hayırlısı arkadaşım rabbim gönlümüzün isteğini gözümüzün önüne getirsin hayırlısı ile

arkadaşlar hsg de birşey çıkmadı histeroskopi de progesterona bağlı endometrium çıktı lütfen bana da yardımcı olun dondurulmuş iki dondurulmuş embriyom var nasıl bir yol izleyim neler yapmam gerekiyor

Merhaba, yazınızı okudum ve gerçekten de çok etkilendim inşallah en kısa zamanda sağlıkla bebişinize kavuşursunuz. Ben de tüp bebek yolu ile hamile kalanlardanım. İlk denememde hamile kaldım ama nerdeyse tüm tedavim pazarlık usulüyle geçti. Ankarada isim yapmış bir çok yerle görüştüm hepsi de biz standart denemememizi yaparız eğer olmazsa diğer usullere geçeriz dediler. Kabul etmedim, neden ilkinde hüsrana uğrayım ki ben pgt istiyorum, rahim çizdirmeyi istiriyorum eşime sperm hasarı testi istiyorum eğer bunları en başta yapacaksanız bu tedaviye girerim dedim neyse bi yerle şartları başta konuşup anlaştık. Ama doktorum hala pgt ye gerek yok diyip duruyodu bu senin ilk denemen hiç düşüğün olmamış yumurta kaliten iyi amh iyi bence gereksiz falan dedi. Kromozomlar falan hep temiz geldi en sonunda 4 tane 1 kalite yumurtam döllendi. 5. güne gelen 4 tanesi pgt ye gönderildi ve iki tanesi transfere uygun gelmedi ve Dr beni kendi tebrik etti iyi ki zorlamışsınız da göndermişsiniz onları da koyabilrdik diye. Ben hem sevindim hem de üzüldüm açıkçası kolay mı bu işler ben mi bunun pazarlığını yapmalıyım doktorlarla, para tuzağı mı tüp bebek yaptırmak. Her hastaya en azından iki kere gelir muamelesi yapmayı nasıl vicdanlarına sığdırıyolar anlamadım gitti. Herşey Allahtan tabilki, konulan iki taneden birisi tutundu sadece ama en azından elim boş dönmedim çok şükür bin şükür. Tekrardan iyi şans diliyorum inşallah en kısa zamanda güzel haberler alırsınız..

sağol canım güzel dileklerin için , bizim tecrübelerimiz sonradan oluştu ama dr.a derdimizi anlatmakda zorluk çekiyoruz bazen aman fazla soru sormayalım diyoruz bazende ne olacaksa olsun sorayım diyoruz..ikinci durum genelde negatifi gördükden sonra oluyor..neden anlamadım bu negatifden sonra bana bi güç kuvvet geldi :)) genelde ağlardım üzülürdüm çok bu sefer öyle olmadı, daha metanetliydim, daha kontrollü belkide daha bilinçli , oluruna bıraktım..bundan sonrası içinde elbette olacak ama vaktini ben bilemiyorum, herşeyin hayırlısı ..yazdıkların için çok teşekkürler,isteyen herkesin gönlüne göre olsun dua ederken bile sadece kendime değil bu yoldaki özellikle bizim gibi kadınlar için dua ediyorum..Allaha şükür bebişlerin sende inşallah sağlıkla kucağına alırsın, bebişlerinle sağlıklı, huzur dolu bi yaşam dilerim..güzel dileklerin için tekrar teşekkür ederim..

Kızlar eşleri azo olupta 40 yaşından sonra hamile kalanlar varmi yada doguranlar okudunuzmu hiç
herkese merhaba tam yasım 40 olamasa da
Kızlar eşleri azo olupta 40 yaşından sonra hamile kalanlar varmi yada doguranlar okudunuzmu hiç
azoyu görünce dikkatimi cekti henüz 40 diilim 36 yım esim azolü benim tüplerim alındı pko var moralini bozma derim cunku ameliyatla alınan spermlerle toplam 12 embriyom oluştu .su an hic emriyom kalmadı son 2 sini yeni transfer ettik gecen gun hesapladım 7 tedavi gormusum ameliyatlar histeroskopiler hariç yıpranan psikolojimi saymıycam ALLAH isteyen herkese versin su an sukur oğlum var ama bu son tedavilerde gene aynı duyguları yasıyorum yani nasıl bir içgüdüyse son embriyona kadar ugrasıyosun

canım nasılsın çıktınızmı hastaneden inş bebişinde iyidir canım..
sagol cnm iyiyiz ciktik hastaneden 3 Mayista sezeryanla dogum oldu, gebelik zehirlenmesi yasamisim doktorum farketmese bebekte bende kotu sonu yasayacaktik.. ama sukurler olsunki hemen mudahale ettiler.. oglusum 1500 kg dogdu teyzesi ama sagligi iyi masallah...ben 9 gun hastanede yattim, bebegimde 15 gun kuvezde kaldi.. simdi evimizdeyiz ve iyiyiz teyzesi.. oglusumla basbasa zaman geciriyorum birbirimizi seviyoruz.
sende keseyi gormus ve kalp atisini duymussun cnm cok sevindim masallah Allahim saglikli bi sekilde kucagina aldirsin canim..

canım benim geçmiş olsun sağlıklı ömrü olsun oğlusuyun

Merhaba, gözün aydın, geçmiş olsun, bugün aklımdan geçmiştin. Cem'in ile sağlıklı huzurlu mutlu bir ömür dilerim. Yaradan isteyen her kadına anneliği nasip etsin. Anne adayları pes etmesin. Bebişin çokkk sevimlidir, her anının keyfini çıkararak sağlıcakla bebişini büyütmeni dilerim. sevgiler.

merhaba
aynı haber benim de ilgimi çekti sasırmadım degil
ben de 40 yasındayım; gectigimiz kasım ayında kendiliğinden hamile kaldım ama 9 haftalıkken düşük yasadım;
ilk dusuk olmasına rağmen genetik teste gonderdik ücretini ödeyip; temiz çıktı
doktor nedensiz dusuk dedi işin içinden çıktı: bursa jimerden cenk askalli
ben brkaç kadın dogumcya daha cıktım; 40 yasında olmama ragmen cogu, amh fsh degerlerinin normalliğine bakıp tekrar deneyin dedi;
ama düşük ve zorunlu kurtaj sonrası insan nasıl zor toparlanıyor bilenler bilir
bir doktor pgt li tüp bebek tavsiyesinde bulundu bu yasta beklemeyin dedi
biz de bursa acıbademde şahin beye başvurduk;
6 aydır 5 kadın dogumcuya muayaene olmama ve hepsi de rahmin tertemiz demesine rağmen
sahin bey endometriumda, yani bebegin tutunma yerinde miyom tespit etti;
soyledigine göre dusuk nedeniymiş kendi başına bile
dun histersokopik miyoktami operasyonu oldum;
eger saglıklı olursa süreç agustosta pgtli tüp bebek deneyecegiz
umarim hepimiz için herşey yolunda gider

bu arada konu başlıgına en uyan anne adayı benim galiba; 40 yaşı itibariyle
kırk mırk demeden niyet ediyoz bakalım hayırlısı(bu arada gec evlendim 9 aylık evlyiz)

bu arada 40 yasında olup da bebiş yapan var mı aranızda;
cok umutsuzca sordum ama ses alabilirsem gerçekten moral olacak bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…