- Konu Sahibi akideciknane
-
- #47.121
@belki37 , @2220 ,@WishhDuygu , @ensu @kese06 ,@Meer7 , @portakales , @Eua ,yeteeeeer , @dnzdry , monkey , yase07 ,@kelebek7977 , ...... sizler nasılsınız...........
Beni bilenler,bilmeyenler, topikte -bence- yeni olanlar...minnaklarını arayanlar ve ya bulanlar.. uzuuuuuuuun aradan sonra merhaba..
kafasında 4 cmlik menengiomu olan ve ameliyata 1 hafta kala adetteki düzensizlikle "menapoza girdim " diyen ben dr .a gitmemle gebelik şokuyla sarsildim. Yaş 44. Bir beyin ameliyatı geçireceğim. Evde 1.5 yaşında mucizem ve 7 yaşında tedaviyle sarmaladigim kızım var .. eşimle sağlığım konusunda ters düşsek de..inat ettim .."Allah bize 2. mucizeyi de verdi. Vazgeçmem dedim" beyin cerrahimla görüştük. "Gebeliğe devam" dedi. "Ancak atak geçirirsen acil ameliyata alırım" dedi. İlk 3 ve son3 ay riskliymiş. İlk 3 bitti şükür..
Dua edin....... atak gecirmeyeyim.
Merhaba Magnesya, hatırlıyorum canım seni sende İzmirdesin, iyiki yazdın bende seni düşündüm geçen gün bir arkadaşımız daha vardıpembe_umut sizler geldiniz aklıma ..sanırım 3.ye hamilesin canım tebrik ederim hayırlısıyla kucağına almanı dilerim, ama öncelik elbette senin sağlığın ..inşallah canım dualarımız seninle, sağlıkla bebeğini kucağına alırsın..kendine dikkat et,özellikle bu sıcaklarda,hayırlısı canım seni çok öpüyorum..
Arkadaşım çok çok tebrik ederim,mucizeni sağlıkla kucağına almanı dilerim.Eşin senin için endişenlendiği için karşı çıkıyordur,ama inşallah mucizen sana şans getirsin ve ameliyata bile gerek kalmadan tez zamanda iyileş.Doğruluk payı nedir bilmem ama biryerde okumuştum hamilelikte anne karnındaki bebek annede organ hasarı meydana gelirse onarmak için Kök hücre gönderip onarırmış,belki senin minik mucizende seni iyileştirir.
Dualarımız seninle...
Canim doguma az kalmış Allah sagsaglim kucağına almak nasip etsin bizlere de dua et ne olur
Dualarım seninle, Allah yardimcin olsun ve sagliginla mucize kavuşmandileğiyle, insallahBeni bilenler,bilmeyenler, topikte -bence- yeni olanlar...minnaklarını arayanlar ve ya bulanlar.. uzuuuuuuuun aradan sonra merhaba..
kafasında 4 cmlik menengiomu olan ve ameliyata 1 hafta kala adetteki düzensizlikle "menapoza girdim " diyen ben dr .a gitmemle gebelik şokuyla sarsildim. Yaş 44. Bir beyin ameliyatı geçireceğim. Evde 1.5 yaşında mucizem ve 7 yaşında tedaviyle sarmaladigim kızım var .. eşimle sağlığım konusunda ters düşsek de..inat ettim .."Allah bize 2. mucizeyi de verdi. Vazgeçmem dedim" beyin cerrahimla görüştük. "Gebeliğe devam" dedi. "Ancak atak geçirirsen acil ameliyata alırım" dedi. İlk 3 ve son3 ay riskliymiş. İlk 3 bitti şükür..
Canım ya ne bileyim saldım bi kendimi neye tutunacagımı şaşırdım dogal olsun istiyoruz eşimle kolay sankide çaylardan aldı kendine ben vitamin falan derken bu ay bi baktım iştahta fırlamış ee yeye yat gibi hareketsizlik bi 5 kilo versem iyi gelecek bakalım fazlada zaman kaybetmek istemiyorum aslında yazı atlatayım bende öyle belki tüp denerim kısmetYooook sanırım bu da kız :) sağlıklı olsun kız olsun....da sen niye bıraktın kendini?????
Beni bilenler,bilmeyenler, topikte -bence- yeni olanlar...minnaklarını arayanlar ve ya bulanlar.. uzuuuuuuuun aradan sonra merhaba..
ıkıncı çizgi yokKızlar, ikinci hayalet çizgiyi, ben görmek istediğim için mi görüyorum, yoksa var mı?!!! Bat a 4 gün var
Canım ya ne bileyim saldım bi kendimi neye tutunacagımı şaşırdım dogal olsun istiyoruz eşimle kolay sankide çaylardan aldı kendine ben vitamin falan derken bu ay bi baktım iştahta fırlamış ee yeye yat gibi hareketsizlik bi 5 kilo versem iyi gelecek bakalım fazlada zaman kaybetmek istemiyorum aslında yazı atlatayım bende öyle belki tüp denerim kısmet
Ayyy kızlar cok tadlu oluyo tabide sanki erkek gibi geldi .kaç haftalık oldu cinsiyeti belli olana kadar merak ederim bak önce senin saglık önemli inşallah herşey gönlüne göre en en güzeli olsun
Kızlar, ikinci hayalet çizgiyi, ben görmek istediğim için mi görüyorum, yoksa var mı?!!! Bat a 4 gün var
Canım Çok dikkatli bakınca var gibi yarı da tekrarla idrar testini varsa çizgi koyulasicak inş..Kızlar, ikinci hayalet çizgiyi, ben görmek istediğim için mi görüyorum, yoksa var mı?!!! Bat a 4 gün var
Ayy inşallah canım.. Rabbim sana da sağlıkla bebişini kucağına aldırsın inşallah.Bana da var gibi geldi ama gününü bekle derim ben :)
iyiyim canım çok şükür ramazan geldi oruç ifftar sahur koşturmacasıyla geöçriyorum günlerimi@belki37 , @2220 ,@WishhDuygu , @ensu @kese06 ,@Meer7 , @portakales , @Eua ,yeteeeeer , @dnzdry , monkey , yase07 ,@kelebek7977 , ...... sizler nasılsınız...........
oy kuzum beyin timör dediğin elim ayapum boşalıyor rabbim yardımcın olsunBeni bilenler,bilmeyenler, topikte -bence- yeni olanlar...minnaklarını arayanlar ve ya bulanlar.. uzuuuuuuuun aradan sonra merhaba..
Sagolasinkızlar her zaman dualrımdasınız ama ramazanda ayrıca her duama katıyorum hepinizi RABBİM herkese gönlündekini yaşaayı nasip etsin inş
Sağol . İyiyim diyorum ki iyi olsun. Ameliyat doğumdan sonra olsun ki bebişe zarar gelmesin. Evet , 3. Bebeğim :) İzmir e güzel bir kız daha getiresim varmış demek mi . Pembe umut her daim aklımda. Aslında birimiz bilgi alabilsek ne iyi olur .. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?