- 4 Ocak 2016
- 95
- 112
- 93
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #47.161
Sağolasın canım benim allah kucaklarımızı boş bırakmasın ve doğmamış ama varlığını hasretle beklediğimiz çocuklarımıza sınamasın bizi.Hiç birşey için geç değildir. Ben de 38 yasındayım 2,5 ay önce erken menapoz koyuldu bana ama gecen ay 3 ve bu ay 5 yumurtam oldu doktor doktor gezıyorum doğru yeri bulmak ıcın bu ay sonu karar verip tüp bebeğe başlayacağım kısmetse. Ayrıca 40 yasındasın diye umutsuz olma 25 yasında 7 kere deneyip olmayan var. İnşallah sorun olmadan kucağına alırsın bebeğini..
Hikayesi okudum Bumeranqqq, post: 46892174, member: 765689"]Merhabalar yeni üye oldum ,yaşadıklarımı sizinle paylaşmak istedim,40 yaşındayım 1 başarısız tüp bebek denemem oldu sonrasında o kadar zor bir kürtaj geçirdim ki kullandığım kan sulandiricılar yüzünden 2.denemeye çok korkuyordum ,bir süre bu konuyu kafamdan sildim hatta anne olamayabilirim düşüncesini kabullenmeye başladım. 1 hafta kadar adetim gecikti zaten kürtajdan sonra çok düzenli sayılmazdı,birden ya bir test yapsam dedim ,çift çizgiyi gördüğümde kesin yanlış zaten en ucuzunu almıştım:)yine de iç sesim kan testi yaptır diyordu devamlı...işyerimden çıkıp testi yaptirdim 2 saat sonra sonucu internetten görebilirsiniz deyince nasıl bekliycem o kadar dedim, eğer erken çıkarsa hemen sonucu girmeye söz verdiler,1,5saatten sonra ellerim titreyerek pc başına oturdum sisteme girdim sonuç hcg 2 sadece 2 ... defalarca tekrar baktım yok ,tamam dedim kısmet değilmiş böyle bir yarım saat geçti, eşim aradı seni almaya geldim hadi çık diye çantamı aldım o sırada tekrar bir telefon yabancı bir numara offf kim bu şimdi diye açtım ,hastaneden arıyoruz sonuca baktınız mı dedi bir ses,evet dedim kısmet değilmiş Hayır bir yanlışlık var sanırım eski testinizi görmüş olmalısınız sonuç pozitif!! Ağlamaya başladım eşimle hemen hastaneye gittik,hala birşeyler karıştı sanırım falan diyorum içimden ,sonucu elime aldığımda hcg 4600 yazıyor defalarca okudum doğruydu, mucizeydi işte hep beklediğim umarım hersey yolunda gider ve bebeğimi alırım kucağıma ...dilerim çocuk sahibi olmayan herkese nasip olur bu durum.içimde havai fişekler patlıyor kelebekler falan uçuşuyor şu an...umudunuzu kaybetmeyin ne olur dualarım tüm çocuk sahibi olmak isteyenlerle....
Sarosummmmm seni cok merak ediyorumm az kaldi hee Rabbim sagsalim kucagina almayi nasip etsin canimmAmin canım hep dualarimdasiniz Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin diyorum
Amin canım, Rabbim isteyelenlerin hepsine sağlıkla bir bebek nasip etsin dilerim....Sağolasın canım benim allah kucaklarımızı boş bırakmasın ve doğmamış ama varlığını hasretle beklediğimiz çocuklarımıza sınamasın bizi.
Rabbim sabir versin saskinim cok uzuldum kelimelrin tukendigi yetdeyizMerhaba arkadaşlar
Sizlere iyi haber vermek isterdim ama malesef çok kötüyüm 35 haftalıkken bebeğimi doğurdum 1.750 kg doğan bebeğimin yemek borusu tıkanıklığı varmış ameliyat oldu ameliyatı başarılı geçti ama iki gün önce kaybettim bebeğimi icimdeki yangın çok büyük
canım benim kuzum güzel yreklim offf sözün bittiği yerdeyim senin için dua etmekten başka elimden hiç bir şey gelmiyor keşke yakın olsak başını omzuma koysan birlikte ağlasak acını bölebilseydim ama uzaktayım ve sadece dua edebiliyorum ve dilerim kuzun meleğin seni (sizi)cennet köşklerinde beklesin şefaatçiniz olsun inş ramazan hürmetine rabbim acınızı dindirsin inşMerhaba arkadaşlar
Sizlere iyi haber vermek isterdim ama malesef çok kötüyüm 35 haftalıkken bebeğimi doğurdum 1.750 kg doğan bebeğimin yemek borusu tıkanıklığı varmış ameliyat oldu ameliyatı başarılı geçti ama iki gün önce kaybettim bebeğimi icimdeki yangın çok büyük
canım gözyaşlarıyla okudum yazdıklarını Allahım sabır versin çook acı bir durum sözüğün bitiği yerdeyiz meleğin şefaatçi olucak cenete buluşucaksınız canım.. Allahım sabır versin...Merhaba arkadaşlar
Allah sabrınızı artırsın.Merhaba arkadaşlar
Merhaba arkadaşlar
Merhaba arkadaşlar
Merhaba, Yaradan yardımcın olsun. Çokkk zor bir sınavdan geçiyorsun.... gebelikte durum anlaşılmamış mıydı? Sabır diliyorum, sevgiler.Merhaba arkadaşlar
çok üzüldüm burada hep takip ediyordum Allahım sabır versin canımMerhaba arkadaşlar
Canım SaraMerhaba arkadaşlar
Merhaba arkadaşlar
Canım Sara
Yazını gözlerim dolu dolu ve boğazın düğümlenerek okudum. Allahım sana bu acıyı veriyorsa bilki sonrasında bu acına merhem olacak bi mutluluk yaşatacak yada tahayül bile edemeyeceğin bir güzellik verip başka bir kapı açacak hayatında. Inan bana sevgili Sara Allah bir kapıyı kapattığı zaman başkasını da beraberinde açıyor.
Meleğin cennette senin şefaatçin olacak Rabbim de dünyada yüzünü güldürecek inşallah. Öpüyorum seni acılı yüreğinden.Allah ta her bir göz yaşına mutluluk yüklesin
Canım benim mucize ararken senin yazını gördüm. Rabbim hem derdine deva olsun hemde bebeğini sana kavuştursun. Mübarek ramazan ayında dua ederken sana da edeceğim. Canım benim moralini yüksek tut bebeğini iyi karşıla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?