Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Sağolasın canım benim allah kucaklarımızı boş bırakmasın ve doğmamış ama varlığını hasretle beklediğimiz çocuklarımıza sınamasın bizi.

Hikayeni okudum sanki benim başıma gelmiş gibi sevindim canım benim allah bu mucizeyi daim etsin kucağına almayı nasip etsin inşallah[/QUOTE]

Sağolasın canım benim allah kucaklarımızı boş bırakmasın ve doğmamış ama varlığını hasretle beklediğimiz çocuklarımıza sınamasın bizi.
Amin canım, Rabbim isteyelenlerin hepsine sağlıkla bir bebek nasip etsin dilerim....

Merhaba arkadaşlar

Sizlere iyi haber vermek isterdim ama malesef çok kötüyüm 35 haftalıkken bebeğimi doğurdum 1.750 kg doğan bebeğimin yemek borusu tıkanıklığı varmış ameliyat oldu ameliyatı başarılı geçti ama iki gün önce kaybettim bebeğimi icimdeki yangın çok büyük

Rabbim sabir versin saskinim cok uzuldum kelimelrin tukendigi yetdeyiz

canım benim kuzum güzel yreklim offf sözün bittiği yerdeyim senin için dua etmekten başka elimden hiç bir şey gelmiyor keşke yakın olsak başını omzuma koysan birlikte ağlasak acını bölebilseydim ama uzaktayım ve sadece dua edebiliyorum ve dilerim kuzun meleğin seni (sizi)cennet köşklerinde beklesin şefaatçiniz olsun inş ramazan hürmetine rabbim acınızı dindirsin inş

canım gözyaşlarıyla okudum yazdıklarını Allahım sabır versin çook acı bir durum sözüğün bitiği yerdeyiz meleğin şefaatçi olucak cenete buluşucaksınız canım.. Allahım sabır versin...

Allah sabrınızı artırsın.

sara_28 canım rabbim diyip susuyorum kurban oldugum senin acını hafifletsin canım imtihan bebişin cennette seni bekliyecek ve sana kefaret olacak icindeki alev cok zor tesellisi elbet ne desek geçmez gerçekten yanında olup beraber aglamak isterdim , gerçekten acını bi nebze hafifletmek isterdim ama tek yapabildigimiz dua icim yandı benimde sana her zaman dua edecegim canimmmm benimmmm

Sara'm........................

Her hücreme kadar yandım canım arkadaşım.

Saram nasil uzuldum anlatamam. Icim yandi. Bu kadar mucadeleden sonra Allahim sana sabirini versin. Off off senin neler cektigini ben biliyorum. Allahim sana dayanma gucu versin...

Merhaba, Yaradan yardımcın olsun. Çokkk zor bir sınavdan geçiyorsun.... gebelikte durum anlaşılmamış mıydı? Sabır diliyorum, sevgiler.

çok üzüldüm burada hep takip ediyordum Allahım sabır versin canım

Canım Sara
Yazını gözlerim dolu dolu ve boğazın düğümlenerek okudum. Allahım sana bu acıyı veriyorsa bilki sonrasında bu acına merhem olacak bi mutluluk yaşatacak yada tahayül bile edemeyeceğin bir güzellik verip başka bir kapı açacak hayatında. Inan bana sevgili Sara Allah bir kapıyı kapattığı zaman başkasını da beraberinde açıyor.
Meleğin cennette senin şefaatçin olacak Rabbim de dünyada yüzünü güldürecek inşallah. Öpüyorum seni acılı yüreğinden.Allah ta her bir göz yaşına mutluluk yüklesin

Sara canim beniimm cook uzuldum coook sasirdim.3 ,4 gun once merak etmisdim seni. Bebegini kucagina almisdir.Dunyanin en mutlu insanidir diyodum. Rabbim sabir versin. DUA miz seninle. Allah sana bu sefer kucagina alip buyutucegin ikizler nasip etsiiinnnnn.

AMIIIINNNN

Iyi Geceler.. ister adına mucize de ister kader.. bildiğim ve yaşadığım tek şey imkansız denen şeylerin gönülden inanarak ve bıkmayarak gerçekleştiği., 2. Bebeğim negatif testlerin ve dr.ların imkansız dediği anda kendiliğinden geldi.. ve bize gelmeyi -bir şekilde- seçen., seçecek olan minnaklara kucağımız şimdiden açık olsun.. duaların için sağol.. biliyorum herşey yoluna girecek .. hepimiz için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…