Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Ensucum dogurmussun canım çok sevindim sana ve oglusuna cok geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün

Selamlar herkese ;
nasılsınız az okuyabıldüm guzel gelişmler var maşallah devamı gelsin inhş.

Canım uzuldum ne desek bos biliyorum.
bir sonrak tedavinde insş olucak maddiyat el verdiğini sürece yılmadan devam inşh.
her zaman duadasınız hiç unutmadım yemin ederim.

Canım çok üzüldüm ama herseyde vardır bir hayır..yıkılmak yok canım o bebis bu karina gelmeden vazgeçmek yok sen en son bir merkeze gitmistin sana tavsiyem oraya devam et merkez değiştir..

hayırlısı olsun cok sevindim.Allah kucağına almayıda nasip etsin.

canım hayırlı olsun gozunuz aydın.
çok çok buyuk geçmiş olsun.
su an iyisiniz maşallah.

Ensucum dogurmussun canım çok sevindim sana ve oglusuna cok geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün

sara cım çok az kalmıs maşallah :)
Allahım yardım etsin bir avazda kurtarsın.:)

ensucum önce geçmiş olsun hatırlıyorum sanki tansiyonun yükselmişti , demekki zehirlenmeden dolayıymış Allah korumuş..sonrada tekrar tebrik ederim Oğluşunu ve seni çok öpüyorum, mis gibi kokusunu içine çek oğluşunun,artık yeni bi hayat başladı sizin için anneler gününde demekki sende anne olarak Cem le kutladın en güzel hediye,tekrar tebrik ederim..

Hanımlar, ovitrelle çatlatma iğnesi verdi bu ay doktorum, bugün 9.gündü, sabah ovulosyon testi vardı evde, duramadım yaptım, burda okumuştum ovu testiyle hamileliğini erken öğrenenler varmış. Benimki de kopkoyu pozitif çıktı, ilk defa gördüm çift çizgi ne güzel bişeymiş :) bu bebişim var demek mi yoksa iğnenin etkiai mi acaba, bilen var mı?

canım cok geçmiş olsun Allah analı babalı uzun ömürlü büyüsün hayırlı sağlıklı evlat olsun inş..artık sende bir annesin darsı başımıza olsun bizde sağlıklı alalım kucağımıza bebişlerimizi..ayağını sürtün canım hepimiz hamiş kaldık arkandan..

canım doğuma giderken bizim içinde dua et..seninde doğumuna az kalmış Allahım bir avazda kurtarsın sağlıklı al meleğini kucağına..

Amin canım dua ederim tabiki Rabbim senide benide tüm anneleride bi avazda kurtarsin ve anne olmak isteyen herkesin kucagini boş birakmasin

Beni bilenler,bilmeyenler, topikte -bence- yeni olanlar...minnaklarını arayanlar ve ya bulanlar.. uzuuuuuuuun aradan sonra merhaba..
kafasında 4 cmlik menengiomu olan ve ameliyata 1 hafta kala adetteki düzensizlikle "menapoza girdim " diyen ben dr .a gitmemle gebelik şokuyla sarsildim. Yaş 44. Bir beyin ameliyatı geçireceğim. Evde 1.5 yaşında mucizem ve 7 yaşında tedaviyle sarmaladigim kızım var .. eşimle sağlığım konusunda ters düşsek de..inat ettim .."Allah bize 2. mucizeyi de verdi. Vazgeçmem dedim" beyin cerrahimla görüştük. "Gebeliğe devam" dedi. "Ancak atak geçirirsen acil ameliyata alırım" dedi. İlk 3 ve son3 ay riskliymiş. İlk 3 bitti şükür..

Dua edin....... atak gecirmeyeyim.

Canım ya geçmişolsun senin cok güclü bir kadın oldugunu ve saglıkla doguracagını biliyorum inşallah herşey güzel olacak kız anam ne yiyon ya hahhh valla şaşırıyorum ne yesem iyi olur diyede yarıyo ama yani ben zate ofiste oturmaktan kıçım pörtledi abide infolocten yaptı kilo aldımmmm ya bıraktım ilaç mılaç yooohh
Oglin olacakkkkk hadiiii inşallahhh

Merhaba, önce çokkk geçmiş olsun sonra da hayırlı olsun. Yaradan isteyen her kadına anneliği nasip etsin. Hakkında en hayırlı gelişmeler olsun. 40 dan sonra hamiş kalınmaz diyenlere de örnek olsun, sevgiler.

Yooook sanırım bu da kız :) sağlıklı olsun kız olsun....da sen niye bıraktın kendini?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…