- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #47.101
sagol cnm iyiyiz ciktik hastaneden 3 Mayista sezeryanla dogum oldu, gebelik zehirlenmesi yasamisim doktorum farketmese bebekte bende kotu sonu yasayacaktik.. ama sukurler olsunki hemen mudahale ettiler.. oglusum 1500 kg dogdu teyzesi ama sagligi iyi masallah...ben 9 gun hastanede yattim, bebegimde 15 gun kuvezde kaldi.. simdi evimizdeyiz ve iyiyiz teyzesi.. oglusumla basbasa zaman geciriyorum birbirimizi seviyoruz.
sende keseyi gormus ve kalp atisini duymussun cnm cok sevindim masallah Allahim saglikli bi sekilde kucagina aldirsin canim..
merhaba gulnevacım ve benden haber bekleyen yoldaşlar :)) maalesef pozitifi göremedik..sabah hastaneye gittim kan verdim ve beklemeye başladım..yanımda genç bir kadın vardı o kadar mutluyduki uçma modundaydı hatta süpriz hediye falan almış eşine kız kardeşi ve eşiyle gelmiş ama kendinden %100 emin oldu kesin oldu modunda bende bişi demedim sonra sırayla aldılar..kız için çok üzüldüm o da negatifi aldı ve çıkarken çok üzücüydü ...bir diğeri öbür tarafımda oturuyordu 39 yaşında hiç bir belirti yok bende dedi, neyse o da benden önce girdi baktım oda ağlıyor ne oldu dedim pozitif bende ona ağlıyorum dedi :)) anlaycağınız bayağı yoğun duygular içersindeydim..
e tabi bende girdim :)) tam ben içeri girecektim Ege hanımı çağırdılar acil durum çıkmış banada başka dr.açıklama yaptı dr.zaten sürekli dosyaya bakıyor sonucunuz olumsuz dedi..bende başladım peki bundan sonra neolacak neden pgt yada diğer testler yapılmadı yada co culture v.b. yapılıyormu?..sonra drbana baktı, ağlamak durumları yok açıklama yapmaya başladı, saat 2 gibide ege hnm geldi ve yüzyüze görüştük, ilk defa bir dr.un da benim negatifi sonucumdan etkilendiğini benimle aynı üzüntüyü hissetdiğini gördüm, ama ne fayda..
uzun lafın kısası 4.deneme ve negatif ..dr.ağustos gelmemi istedi kendi yumurtaların deneyelim dedi,belki havuz yaparız yumurtaları toplarız sonrada genetiğe göndereririz ama 9 pgt değil 24 krozom adını şimdi unuttum ondan yapalım dedi... ama kafamda soru işareti şu arkadaşlar ben önceki dr.a neden bunları yapmıyorsunuz diye sordukdan sonra bu görüşmede dr.um bunları yapılacağını söyledi ?yani acaba ben söylemesem yada sormasam yapılmyackmıydı ? bende haziran ve temmuzda tatil yaparız diye düşünüyorum kafamda yine binbir soru kafam karman çorman..inşallah bi aksilik çıkmazsa ağustos gibi tekrar bi gider konuşuruz..beni yalnız bırakmayın,hamişler dualarınız ben ve beni arkdaşlarımıza olsun, sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebişleri...
Canım çok üzüldüm ama herseyde vardır bir hayır..yıkılmak yok canım o bebis bu karina gelmeden vazgeçmek yok sen en son bir merkeze gitmistin sana tavsiyem oraya devam et merkez değiştir..
sagol cnm iyiyiz ciktik hastaneden 3 Mayista sezeryanla dogum oldu, gebelik zehirlenmesi yasamisim doktorum farketmese bebekte bende kotu sonu yasayacaktik.. ama sukurler olsunki hemen mudahale ettiler.. oglusum 1500 kg dogdu teyzesi ama sagligi iyi masallah...ben 9 gun hastanede yattim, bebegimde 15 gun kuvezde kaldi.. simdi evimizdeyiz ve iyiyiz teyzesi.. oglusumla basbasa zaman geciriyorum birbirimizi seviyoruz.
sende keseyi gormus ve kalp atisini duymussun cnm cok sevindim masallah Allahim saglikli bi sekilde kucagina aldirsin canim..
Ensucum dogurmussun canım çok sevindim sana ve oglusuna cok geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün
sara cım çok az kalmıs maşallah :)
Allahım yardım etsin bir avazda kurtarsın.:)
Selamlar herkese ;
nasılsınız az okuyabıldüm guzel gelişmler var maşallah devamı gelsin inhş.
Canım uzuldum ne desek bos biliyorum.
bir sonrak tedavinde insş olucak maddiyat el verdiğini sürece yılmadan devam inşh.
her zaman duadasınız hiç unutmadım yemin ederim.
sagol canım, dediğin gibi devam edeceğim bu sefer hızlandırıcağım artık kaybedecek vakit kalmadı yine herşeyin hayırlısı ....Allah razı olsun dualarınızı eksik etmediğiniz için.İnşallah sağlıkla bebişini kucağına alırsın bu sıcaklarda Allah tüm hamişlerin yardımcısı olsun canım..
canım cok geçmiş olsun Allah analı babalı uzun ömürlü büyüsün hayırlı sağlıklı evlat olsun inş..artık sende bir annesin darsı başımıza olsun bizde sağlıklı alalım kucağımıza bebişlerimizi..ayağını sürtün canım hepimiz hamiş kaldık arkandan..sagol cnm iyiyiz ciktik hastaneden 3 Mayista sezeryanla dogum oldu, gebelik zehirlenmesi yasamisim doktorum farketmese bebekte bende kotu sonu yasayacaktik.. ama sukurler olsunki hemen mudahale ettiler.. oglusum 1500 kg dogdu teyzesi ama sagligi iyi masallah...ben 9 gun hastanede yattim, bebegimde 15 gun kuvezde kaldi.. simdi evimizdeyiz ve iyiyiz teyzesi.. oglusumla basbasa zaman geciriyorum birbirimizi seviyoruz.
canım doğuma giderken bizim içinde dua et..seninde doğumuna az kalmış Allahım bir avazda kurtarsın sağlıklı al meleğini kucağına..Hiç uykulu uykulu dolaşıyorum
canım doğuma giderken bizim içinde dua et..seninde doğumuna az kalmış Allahım bir avazda kurtarsın sağlıklı al meleğini kucağına..
Amin canım sen nasılsın sende yolu yarilamissin insallah sende bi avazda kucagina alırsın evladını
Canım ya geçmişolsun senin cok güclü bir kadın oldugunu ve saglıkla doguracagını biliyorum inşallah herşey güzel olacak kız anam ne yiyon ya hahhh valla şaşırıyorum ne yesem iyi olur diyede yarıyo ama yani ben zate ofiste oturmaktan kıçım pörtledi abide infolocten yaptı kilo aldımmmm ya bıraktım ilaç mılaç yooohhB belki37 ,2220 , WishhDuygu , ensu kese06 , Meer7 , portakales , Eua , yeteeeeer , D dnzdry , monkey , yase07 ,@kelebek7977 , ...... sizler nasılsınız...........
Merhaba, önce çokkk geçmiş olsun sonra da hayırlı olsun. Yaradan isteyen her kadına anneliği nasip etsin. Hakkında en hayırlı gelişmeler olsun. 40 dan sonra hamiş kalınmaz diyenlere de örnek olsun, sevgiler.Beni bilenler,bilmeyenler, topikte -bence- yeni olanlar...minnaklarını arayanlar ve ya bulanlar.. uzuuuuuuuun aradan sonra merhaba..
kafasında 4 cmlik menengiomu olan ve ameliyata 1 hafta kala adetteki düzensizlikle "menapoza girdim " diyen ben dr .a gitmemle gebelik şokuyla sarsildim. Yaş 44. Bir beyin ameliyatı geçireceğim. Evde 1.5 yaşında mucizem ve 7 yaşında tedaviyle sarmaladigim kızım var .. eşimle sağlığım konusunda ters düşsek de..inat ettim .."Allah bize 2. mucizeyi de verdi. Vazgeçmem dedim" beyin cerrahimla görüştük. "Gebeliğe devam" dedi. "Ancak atak geçirirsen acil ameliyata alırım" dedi. İlk 3 ve son3 ay riskliymiş. İlk 3 bitti şükür..
Dua edin....... atak gecirmeyeyim.
Canim doguma az kalmış Allah sagsaglim kucağına almak nasip etsin bizlere de dua et ne olurHiç uykulu uykulu dolaşıyorum
Canım ya geçmişolsun senin cok güclü bir kadın oldugunu ve saglıkla doguracagını biliyorum inşallah herşey güzel olacak kız anam ne yiyon ya hahhh valla şaşırıyorum ne yesem iyi olur diyede yarıyo ama yani ben zate ofiste oturmaktan kıçım pörtledi abide infolocten yaptı kilo aldımmmm ya bıraktım ilaç mılaç yooohh
Oglin olacakkkkk hadiiii inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?