Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Çok Üzüldüm. Hem de çok.. ne denebilir ki????? Alahım sabır versin..,

Merhaba
Inezya Rabbim sabir versin

Anne olmak isteyenler Allahin izniyle yavrularina saglikla kavusurlar insallah.
Yasim 43 oglumuza kardes düşünüyoruz şuan herhangi bir dra yada tedaviye baslamis degilim hem saglik problemlerim hem kilom hem yaşimi düsünerek teredduute kaliyoruz
43 yasinda olupta dr oncesi evde kür yada baska birsey yapan varmi?

Arkadaşlarım mesajlarınızı tek tek okudum ancak tek tek yazacak gücüm de yok kelimemde bu yuzden kusuruma bakmayın nolur sadece hepinize dualarınız icin cok tesekkur ederim iyiki tanımısim sizleri iyiki varsınız Allah hepinizden razı olsun size ve yavrularınıza sağlık versin

Canım Allah sabır versin yanında olup sana destek olabilsem sarilip acini hafifletebilsem..çektiğin acıların mükafatı büyük canım inş Rabim en kısa zamanda dualarını kabul etsin sağlıklı hayırlı evlat versin..

Topicte arkadaşlarla konuşurken sen aklıma geldin.doğum yapmıştır sanırım bir bakayım dedim.okuyunca inanamadım canım.çok üzüldüm Rabbim sabırlar versin saram...Rabbim bir daha böyle acılar yaşatmasın...kelimeler boğazıma düğümlendi inan....sözün bittiği yer....

Saraacim dünden beri ne yazacağım bilemedim. Inan çoook üzüldüm. Inanamiyorum hala. Allah sabır versin. Allah yardimcin olsun. Nolur güçlü olmaya calis. Seninle beraber bizim de icimiz yandi. Allahım tekrar tekrar sana güç versin diyorum

canım çok üzüldüm, biliyorum ne desek boş, hiç birşey hiç kimse senin acını azaltmayacak..takdiri ilahi, Allahım onu çok istemiş meleğini yanına almış..başın sağolsun canım, inan çok üzüldüm..

sagol cnm evet cok zor bi surec oldu... Allahima binlerce kez sukurler olsun.. guzel dileklerin icin sagol cnm. bende senin minnakini opuyorum.. Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin.

Son düzenleme:

Allahım, nasıl bir acıdır böyle?! Tesellisi çok güç. Allah sabırlar, dayanma gücü versin sana arkadaşım. Nasıl üzüldüm anlatamam.

canim benim nasil uzuldum anlatamam.. gozyaslarimi tutamadim.. ufff yaa nasil olur boyle birsey inanamiyorum...canim benim ne desem bos biliyorum Allah sabir versin. cok kotu oldum.

Slm 40 uasindayim kizim 8 yasinda ona dogalla yolla ve hemen hamile kaldim fakat simdi yaklasik 1 yildir kadar korunma olmamasina ragmen hamile kalamaiuorum . Hormon testimxe fsh 25 cikti menopoz kapilarim acilmaya baslamis doktoro gore ama ben hayir ve aslan pencesi kurlerine basladim insallah umitliyim Rabbim herseyin hayirlisini nasip etsin isteuen herkesle beraber bizlerede versin insallah gec kalmisiz yas itibariyle ama napalim herseyin vakti saati var. Rabbim istemedikce yaprak oynamazmis malum...

Banada doktorum tup bebek bile zor dedi ilk etapta morelim cok bozuldu ama sonra toparladim ve inaniuorumki rabbim gerceklestirmeyecegi gic bir seyin hayalini kurdurmazmis. Sen neler yaptin hamile kalma surecinde uyguladin kür vs varsa lutfen paylasirmisin. Hayirli olsun bebisin simdiden...

Hikayeni okudum sanki benim başıma gelmiş gibi sevindim canım benim allah bu mucizeyi daim etsin kucağına almayı nasip etsin inşallah[/QUOTE]
Öncelikle hayirli olsun Rabbim bebisini saglikla kucagina aldirsin insallah bir omur ayrilmayin cnm. Senin sorunun neydi bende 40 yasindayim ve 2. Ye hamile kalmak icin ugrasiyorum fsj degerim 25 mis doktor cok zor dedi tup bebek bile ihtimalin yok gibi dedi. Sen neler yaptib kur vs.

Cvbin icin tesekkur ederim. Allah bagişlasin yavrunu. Bizim oglumuzda memorial tedaviyle oldu simdi 5 yasinda. hormonlarim ne durumda hic bilmiyorum yumurtalij rezervimin azaldigini biliyorum 1 yil once cekap yaptirirken kadin dogum uzmani soylemisti amh fsh vb testleri istedigim herhangi birgun yaptirabiliyormuyum yoksa regl donemimi yapiliyor.

ben eylülde 40 yaşında olacağım,37 yaşında evlenip üç kere doğal yolla hamile kalıp düşük yahtım,geçen sene tüp bebek denedik tutmadı,şimdi ise doğal yolla hamileyim Rabbime şükürler olsun 9+5 olduk. herşey iyi gidiyor, ama yaştan dolayı
nifty test istedi doktor cuma günü yaptıracağım ama çok korkuyorum sizlerin içinde bu süreçleri geçiren varmı bana yardım edebilirmisiniz?

Hormon testisini regli 3. Gunu yaptirman laxim fsh degerin onda cikiyor amh yaptirmadim henuz ben. Maddi imkansizliklardan dolayi zeynepkamile gidiyorum cnm ben tup bebek yAptiramam xaten devlet karsilamazmis bana yas ve cocuk itibariyle.

Ertorun Allah tamamina erdirsin saglikla kucagina al bebegini insallah

Nifty testi hic duymadim ikili test ayrintili ultrason 3 lu test 4 lu test duydum ama yazdigin testi hic duymadim

Hormon testisini regli 3. Gunu yaptirman laxim fsh degerin onda cikiyor amh yaptirmadim henuz ben. Maddi imkansizliklardan dolayi zeynepkamile gidiyorum cnm ben tup bebek yAptiramam xaten devlet karsilamazmis bana yas ve cocuk itibariyle.
Ben raporsuzum cok azi karsilaniyor demislerdi o zaman raporla ugrasmadik.
Durumum nedir cok merak ediyorum regl gunume cok var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…